❌ شبهه
حسن آقامیری:
حر آب را به روی امام حسین بست اما تو ده روز به مقامی رسید که همه به مقامش غبطه می خورند، تو این ده روز امام حسین از نماز و روزه براش گفت؟ نه! فقط رفتار امام را دید. چطوریه چهل است با این همه نماز و روزه و هیات و روضه تحول ایجاد نمیشه و کفر از سرتا پای مملکت می ریزه؟ شمر هم همه نماز و روزه هاش را انجام داده بود و از نظر فقهی هیچ مشکلی ندارد!
✅ پاسخ
اینگونه صحبت ها از آقای آقامیری عادی شده و نمی توان از ایشان انتظار سخن منطقی داشت. فقط از ایشان که با #توبه_حر می خواهد نظام و انقلاب و حتی نماز و روزه را زیر سوال ببرد، سوال می کنم خود امام حسین علیه السلام با وجود نورانی و معطر خود چند تا #حر تربیت کرد؟ چرا لشکر (دست کم) سی هزار نفری که در مقابلش بودند، تنها جناب حر و چند نفر دیگه متحول شدند؟ بقیه چی شدند؟ کفر در زمان ایشان از سرتاپای مملکت نمی بارید؟ اگر ملاک، توبه ی امثال حر است، در طول این انقلاب صدها مانند حر تربیت شده که نمونه معروفِ اخیر آن شهید مدافع حرم، مجید قربانخانی است.
اصلا چرا خود پیامبر صلی الله علیه و آله نتوانست جامعه ای را تربیت کند که پس از رحلتش دخترش را و چند ده سال بعد سبط عزیزش را با آن وضع به شهادت نرسانند؟
🔹اینکه آقای آقامیری مبتلا به چه دردی شده است که وظیفه خود می داند همواره نماز و احکام دینی را زیر سوال ببرد نمی دانم، اما بر فرض که بپذیریم ایشان علم غیب دارد که با قاطعیت می گوید: شمر هیچ گونه نماز و روزه قضا نداشت!! اما قطعا اعمال شمر اشکالات فراوانی داشته است چون بر اساس نظر و مذهب اهل بیت علیهم السلام نبوده است. اگر آقای آقا میری فقط یک دور درسهای حوزه را کامل خوانده بود، حتما در همان کتاب لمعه ملاحظه می کرد که «ولایت از قبل جائر» یکی از محرمات مسلم فقهی است که شمر به آن هم مبتلا بوده است.
🔹چنانچه قبلا گفته شده، کلیپ های آقای آقامیری صرفا بر اساس تحریک احساس (سخنرانی همراه با داد و فریاد و بعضاً ناسزاگویی به تفکر مخالف+ موسیقی هیجان انگیز در پس زمینه کلیپ) است و معمولا از منطق عقلانی تهی است.
@ayeha313
🛑چرا منافقین از کفار بدترند؟
💥بدتر بودن منافقان از کفار را میتوان از برخی از آیات قرآن استفاده کرد، مانند این آیه که میفرماید:
«إِنَّ الْمُنافِقِینَ فِی الدَّرْکِ الْأَسْفَلِ مِنَ النَّارِ وَ لَنْ تَجدَ لَهُمْ نَصِیراً»؛
⚫️ترجمه: منافقان در پائینترین و نازلترین مراحل دوزخ قرار دارند و هیچگونه یاورى براى آنها نخواهى یافت.
📕از این آیه به خوبى استفاده میشود که از نظر اسلام نفاق بدترین نوع کفر، و منافقان دورترین مردم از خدا هستند و به همین دلیل جایگاه آنها بدترین و پستترین نقطه دوزخ است.
✅دلیل بدتر بودن منافقین از کفار اینست که:
🔻آنها با استفاده از مصونیتى که در پناه اظهار ایمان پیدا میکنند، ناجوانمردانه، و آزادانه به مسلمانان حملهور شده، از پشت به آنها خنجر میزنند،
🔷در حالیکه کفار چون موضعشان را به صراحت بیان میکنند میتوان در برابر آنها واکنش و موضع مناسبی گرفت
🔻جهت دیگر این است که منافقان با دورویی آنچنان پیچیده عمل میکنند که تشخیص رفتار آنان ممکن است حتی برای پیامبران نیز دشوار گردد،
🌺چنانکه خداوند میفرماید: «برخى از بادیه نشینانى که پیرامون شما هستند منافقاند، و از ساکنانِ مدینه [نیز عدّهاى] بر نفاق خو گرفتهاند. تو آنان را نمیشناسى، ما آنان را میشناسیم.
🔥 بزودى آنان را دو بار عذاب میکنیم، سپس به عذابى بزرگ بازگردانیده میشوند»
🔮نتیجه اینکه خطراتى که از ناحیه منافقان به جوامع انسانى میرسد با هیچ خطرى قابل مقایسه نیست؛ از اینرو منافقان حتی از کفار بدترند
📒منابع: نساء، 145.
تفسیر نمونه، ج 4، ص 181.
«وَ مِنْ أَهْلِ الْمَدینَةِ مَرَدُوا عَلَى النِّفاقِ لا تَعْلَمُهُمْ نَحْنُ نَعْلَمُهُمْ». توبه، 101.
#نام_آوران_ایران
نام: #صغری_آزرمی(نخستین زن آسیب شناس ایران)
زادهٔ
۱۲۹۳ شمسی
اسدآباد، همدان
درگذشت:
۱۳۵۲ شمسی
ملیت:
ایرانی
کارهای برجسته:
نخستین زن آسیبشناس ایران
صغرا آزرمی (۱۲۹۳، اسدآباد، همدان– ۱۳۵۲ ) نخستین زن آسیبشناس و نخستین مسئول پایگاه زیستشناسی سلولی در ایران بود.
صغرا آزرمی در سال ۱۲۹۳ در اسداباد از شهرستانهای همدان به دنیا آمد.
او در دورهای که سوادآموزی دختران دشوار بود با حمایت پدرش به مدرسه رفت و بعد از پایان دوره ابتدایی مدتی در همان مدرسه به تدریس پرداخت. در همین هنگام نزد خواهرش که محصل مدرسه دخترانه آمریکایی بود انگلیسی میآموخت. هنگامی که مسئولان مدرسه آمریکایی از این امر آگاه شدند او را برای تدریس و تحصیل همزمان در مدرسه خود دعوت کردند.
او پس از پایان دوره متوسطه به همدان بازگشت و مدرسهای به نام اکباتان تأسیس کرد و پنج سال به تدریس در آن پرداخت. سپس برای ادامه تحصیل در رشته پزشکی از دانشگاه فیلادلفیا بورس تحصیلی گرفت اما چون موفق به دریافت گذرنامه نشد به دانشگاه تهران رفت و پزشکی خواند. سپس به آمریکا رفت و در بیمارستان زنان شیکاگو، ایلینوی به کار پرداخت و بعد از دو سال در آسیبشناسی تخصص گرفت. در بازگشت به ایران به استخدام یکی از سازمانهای پزشکی وابسته به دانشگاه تهران درآمد و به ریاست درمانگاه آن بخش رسید
صغرا آزرمی در سال ۱۳۴۴ با دعوت دولت استرالیا به ملبورن رفت و در بخش آسیبشناسی دانشگاه ملبورن به پژوهش پرداخت، سپس در دانشگاه جانز هاپکینز در بالتیمور به مطالعه سلولشناسی پرداخت. او هنگامی که به ایران بازگشت در جمعیت ملی مبارزه با سرطان به کار و مطالعه مشغول شد و جان بیماران سرطانی بسیاری را از مرگ نجات داد.
وی كه از نخستين زنان پزشک و نخستين زن متخصص سرطان در ايران است در بهمن ماه ۱۳۵۲ خود به اين بیماری در گذشت.
@ayeha313
بارالها 🙏
امروز توفیق بندگی
و دوری از ،
گناه و نیت پاک 🌺
وشناخت حرام را ،
به ما عطا فرما 🙏
وبا هدایت و استقامت،
در راهت گرامیمان بدار ....🙏
آمین یا ذَالْجَلالِ وَالْاِكْرام 🙏
ای صاحب جلال و بزرگواری 🙏
@ayeha313