هدایت شده از پهلوی بدون سانسور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢نفت رایگان برای مصر⁉️
در قسمتی از مستند آریا مهر که چند سال پیش توسط شبکه سلطنتی منوتو منتشر شد به این مسئله اشاره میشود که شاه در جنگ بین اسرائیل و مصر به صورت رایگان برای مصر نفت ارسال می کرد.
#اسرائیل
🌐 در کانال #پهلوی_بدون_سانسور با ما همراه باشید 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3076718683Cb188b7bdf6
هدایت شده از اخبار سوریه
✴️ از جنگ نترسید، محکم باشید و با ترسوها برخورد کنید
🔸به هیچ عنوان نگران نباشید، ایران میزند و هیچ اتفاقی هم روی نخواهد داد. ایران 100 برابر بزرگتر از رژیم جعلی صهیونیستی است که همه ساکنانش را مهاجران چندملیتی تشکیل میدهند. یک موشک یا بمب ایرانی که در سرزمینهای اشغالی فرود بیاید، صهیونیستها باید به جایش 100 موشک یا بمب بزنند که تلافی کنند که چنین قدرت و توانی را ندارند.
🔸10 ماه است تمام بمبها و گلولههای ارسالی امریکایی را در باریکه 360 کیلومتر مربعی غزه ریختهاند و حریف نشدهاند، اما یک پهپاد یمنی به تلآویو خورد همه وحشت کردند. وقتی موشک ایرانی با کلاهک 1500 پوندی وسط تلآویو را هدف قرار دهد، آن وقت عیار صهیونیستها مشخص خواهد شد. بنابراین، به هیچ عنوان نترسید و فقط حواستان باشد که در زمین دشمن بازی نکنید.
🔸رژیم صهیونیستی هارت و پورت میکند؛ ترامپ میگفت اگر ایران پاسخ دهد، 50 نقطه ایران را هدف قرار میدهد و حتی جرأت نکرد محل شلیک موشکها را هم بزند. نفسش در سینه حبس شد و فهمید که موشکهای ایرانی چقدر دردناک هستند و به همین دلیل ماموریت ترور و جنایت را به بازوی جنایتکار خود دادند تا این رژیم جنایت کند و آنها هم حمایت.
🔸اما ایران تصمیم راهبردی گرفته که این بازوی خونین را قطع کند و این کار را خواهد کرد. بازو خودش به تنهایی توانایی انجام کاری را ندارد و امریکاییها نیک میدانند که چقدر نیرو، تجهیزات و امکانات در منطقه دارند و چقدر این تاسیسات و تجهیزات پراکندگی دارند و قدرت دفاع از همه آنها را در یک زمان ندارند، بنابراین از هیاهوی امریکا هم نترسید.
🔸هر کسی گفت فلان میشود، محکم بزنید در دهانش. انسان زنده است تا با شرافت زندگی کند، با اقتدار زندگی کند. هر کسی خواست مداخله کند، تنگه هرمز، بابالمندب و کانال سوئز برای همیشه بسته خواهند شد. حتی جبلالطارق نیز مشخص نیست که امنیت داشته باشد. بنابراین دست ما بلند است و از ترسوها نترسید.
🔸ما در یک جنگ بزرگ و سرنوشتساز هستیم، این جنگ در نهایت باید درمیگرفت. بدون یک جنگ بزرگ هیچ صلح پایداری وجود نخواهد داشت. باید با قدرت به سراغ جنگ برویم. اگر قرار است جایی ویران شود، همه جا با هم نابود خواهد شد. هر کسی خارج بازی کرد، آسیب خواهد داد. شعار دنبال جنگ نیستیم خوب است، اما باید گفت از آن ترسی هم نداریم.
🔸ایرانِ ما بسیار قدرتمند است، هم پهناور و هم قدرتمند. دوستان بسیار قدرتمندی داریم، تا امروز در همه نبردها پیروز و سربلند بودهایم و بعد از آن هم به خواست ایزد چنین خواهد شد. دنیای خراب و واژگونی است، در این خرابی ما باید دنبال آبادانی باشیم. غرب آسیا خانه ما است و هیچ بیگانهای حق حضور در اینجا را ندارد. قرنها است در اینجا ساکنیم و برای حفظش خون دادهایم.
@SyrianKhabar
⁉️هنوز هم اعتقاد دارید رهبری کاره ای است؟!!
💠 چهل روز از شهادت #اسماعیل_هنییه می گذرد، شهادتی که می توانست در هر جای دنیا اتفاق بیافتد اما نه بر حسب اتفاق بلکه بر حسب عمد، رژیم غاصب صهیونیستی عامدانه او را در ایران زد تا در واقع حیثیت ایران را بزند و ایران را بی آبرو کند.
💠 این ترور آنچنان وحشتناک بود و اوج وقاحت رژیم غاصب صهیونیستی را می رساند که همگان با هر نوع تفکر و اعتقادی، یک صدا فریاد انتقام سر دادند و در اوج آن مطالبه ها بود که فرمان امام جامعه صادر گشت.
💠 رهبر انقلاب صراحتا فرمودند #خونخواهی #اسماعیل_هنیئه را وظیفه خود می دانیم و #مجازاتی_سخت در انتظار رژیم غاصب صهیونیستی است؛ سخنان فرمانده کل قوا برای قوای نظامی در حد یک سخنرانی معمولی نیست بلکه یک دستورالعمل لازم الاجرایی است که باید آن را مانند سایر دستورات نظامی اجرا کنند.
💠 اما پس از چهل روز از آن فاجعه امنیتی و تحقیر ملت و کشور با عظمت ایران، توسط صهیونیست های کودک کش و حقیر، و گذشت چهل روز از فرمان رهبر انقلاب و مطالبه عامه در انتقام؛ نه تنها انتقامی گرفته نشد بلکه آنچنان این مبحث عامدانه کمرنگ می گردد که حتی نامی از چهلم #اسماعیل_هنیئه هم در رسانه ملی و سایر رسانه ها نمی برند! و حتی در حد یک مراسم ساده هم برای آن شهید چهلم برگزار نکردند تا عامه یاد نیاورند که چهل روز گذشت و انتقامی گرفته نشد!!
💠 در مرحله اول اینکه #اسماعیل_هنییه چه شخصیت مهمی بود و چقدر در جبهه مقاومت تاثیر داشت اصلا مهم نیست؛ مهم آن است در خاک ایران و مهمان ایران توسط دشمنان ایران ترور شد نه آنکه که بود.
💠تعرض به مهمان جمهوری اسلامی آن هم در خاک حاکمیت، چه با عملیات موشکی و نظامی انجام شده باشد و چه با عملیات سری و امنیتی، را نمی توان کار کوچک و بی پاسخ و قابل معامله محسوب کرد.
💠 موضوع شخصیت #اسماعیل_هنیئه و اهمیت جایگاه وی موضوع ثانوی است؛ مسئله این است هر مهمانی که در خاک ایران ترور شود _چه با سیاست های کشور همراهی داشته یا حتی نداشته_ یعنی ترور حیثیت و عرض و آبروی ایران و ایرانی، این مسئله از واضحات است.
💠 تحریم اخیر اروپا و آمریکا و یا پُروگری اخیر آذربایجان و یا پیام خصمانه اخیر کشورهای حاشیه خلیج پیرامون جزایر سه گانه و بدتر از همه همراهی روس ها با آذربایجان یا آن ها، کمترین پیامدهای سکوت و عدم #خونخواهی و #مجازاتی_سخت است؛ عواقب عذاب الهی که رهبر انقلاب پیرامون عقب نشینی در انتقام فرمودند که هنوز بماند.
💠 دهان آذربایجان و سایر همسایگان زمانی بر کشور مقتدر ایران گشاد می شود که ببینند ما در قبال انتقام در ترورهای شخصیت های مهم یا اقدامات خصمانه دیگر، بجای ضربه سخت و فوری و قاطع، سکوت و سازش و ضعف نشان دهیم.
💠 از آن روزی که فرمان امام جامعه در #انتقام_سخت از قاتلان و آمران ترور #حاج_قاسم پشت گوش افتاد، خرده همسایگان ایران روز به روز وقیح و پرو شدند و کار به اینجا رسید.
💠 با ۸ سال دفاع مقدس سالیان سال پیام اقتداری به همگان دادیم که کشور را از هرگونه تعرض به کشور حفظ کرد و تا سالیان سال هیچ کشوری حتی جرأت فکر بدخواهی علیه کشور ما را نداشت.
💠 اما امروز در اوج پیشرفت سلاح ها و موشک های نظامی که در دوران دفاع مقدس کوچکترین آن ها را هم نداشتیم، بوسیله سلسله ترورها و سایر اقدامات، قدرت بازدارنگی ایران روز به روز ضعیف و ضعیف تر می شود چرا که آنچه اقتدار می آورد سلاح نیست بلکه تصمیمات قاطعی است که از انسان های قوی و با ایمان نشأت می گیرد.
💠 روزگاری نه چندان بعید، امام راحل بدون هیچ سلاحی رژیم تا دندان مسلح پهلوی را سرگون کرد اما امروز با وجود انواع سلاح های مقتدر کشورهایی کوچک و حقیر مانند رژیم صهیونیستی، آذربایجان، امارات و... برای کل ایران و ایرانی خط و نشان می کشند! و این عاقبت ذلت و خواری سازش با گرگان دهر است.
💠 عقب نشینی از #مجازاتی_سخت و خونخواهی شهید #اسماعیل_هنیئه نشان می دهد عزمی برای اجرای فرامین رهبری در میان مسئولین وجود ندارد و هشدار امام جامعه در عاقبت عقب نشینی از انتقام بیهوده و بی دلیل نبوده و کلام #حاج_قاسم در مظلومیت و تنهایی رهبر انقلاب غلو یا تعارف نبوده بلکه حقیقت تلخ است.
⁉️با این وجود هنوز هم اعتقاد دارید رهبری در مملکت کاره ای است و همه چیز طبق میل و خواست رهبری پیش می رود و فرامین رهبری برای مسئولان اهمیتی دارد؟!!
✍صادق حقگو سالروز شهادت حضرت امام حسن عسکری سلام الله علیه
♦️ پزشکیان، خوب یا بد؟
انتقاداتی که در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و سیاسی به پزشکیان داره میشه، به نظر می آید که وارد هست. آزاد سازی قیمت ها در دستور کارش هست مخصوصا قیمت بنزین. ظریف را دوباره برگرداند به سر جاش. مجلس پرمدعا هم با وجود مساله دار بودن وزرا، از دم به همه رای داد فله ای تاییدشون کرد. البته همین اشکالات و انتقادات را به رییسی هم داشتیم با اینکه بهش رای داده بودیم.
دروغگویی مکرر خود پزشکیان و کارشناسانش درباره قیمت بنزین واقعا قابل قبول نیست. من شخصا تا هفت هشت ماه میخواستم انتقاد اقتصادی بهش نکنم و نگاه خوش بینانه داشته باشم. مخصوصا وقتی که ظریف کنار رفت خیلی خوشحال شدم. ولی وقتی دیدم دوباره ظریف برگشته، از ساده لوحی خودم و سایر ارزشی ها خنده ام گرفت. یا وقتی دیدم چپ و راست هی داره روی قیمت بنزین مانور میده با اینکه در ایام انتخابات و حتی بعدش تکذیب کرده ولی بازم دارند زمینه سازی می کنند، همه اینها رو که دیدم تقریبا مطمئن شدم تیم پزشکیان پدر ملت را در خواهد آورد. حدود 300 قلم کالای وارداتی را هم از لیست دلار دولتی حذف کرده. البته واردات چیز خوبی نیست، اما وقتی بفهمیم که بسیاری از اقلام ضروری هم وارداتی هست، اونوقت باید نگران تورم و شوک باشیم. طبیعتا با دیدن این نشانه ها جای خوش خیالی نیست. ما تحت تاتثیر هیچ جریانی نیستیم. ما فقط داریم رفتارها و تصمیم ها و حاصل تصمیم ها در مالیات و کف بازار می بینیم و بر اساس اینها انتقاد می کنیم.
به لحاظ روحیه هم پرشکیان شخصیت محکمی نداره و سواد و دانش کافی هم نداره. یعنی بدتر از رییسی هست. پزشکیان قدرت درک و استنتاج ضعیفی داره. ایشون فقط پزشک جراح بوده. نیروی تعقل قوی نداره. ذات صنف پزشک اینه که متکی بر حس و دیدن هست. از نیروی تعقل کمتر استفاده می کنند. از این جهت رییسی خیلی بهتر از این بود. خدا رحمتش کنه. ما همون سال اول رییسی فهمیدیم و سطح سواد و آگاهی رییسی اونطوری باید باشه نیست. ولی من شخصا اصلا تصور نمی کردم که بعد از رییسی کسی بیاد که از این جهتش بدتر از رییسی باشه.
اما نکته مهم دیگه بحث سیستم بهداشت هست. با توجه به مواضع پزشکیان درباره واکسن اجباری و طب اسلامی و وزیری که در بهداشت گذاشته، نگرانی جدی داریم که بدتر از رییسی عمل کنه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اخذ مجوّز برای یک تریبون آزاد مردمی و یک تجمع مطالبهگری،
به مراتب دشوارتر از اخذ مجوّز برای این مدل 👆 برنامههاست
(حتی گاهی اخذ مجوز برای اقامهٔ حدود دینی محال است)
🔹تازه این زننمای ازدسترفته و حالخراب، بعد از این کارهای فاحشهطور، چقدر مشهور میشه و به رسانههای رسمی دعوت میشه و قرارداد پشت قرارداد
ولی شما بعد از برگزاری یک برنامهٔ انقلابی، باید تا مدتها پاسخگوی شمارههای ناشناس و منتظر تبعاتش باشی!
کسانی که سابقهٔ انجام کارهای جدی رو دارن میفهمن چی میگم..
👇
@ahmdinzhadihaianghlabi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نقشه تغییر زن و دختر نجیب ایرانی از نسل نجیب زادگان ۲۵۰۰ ساله تا تبدیل به جنبش فواحش زن ، زندگی ، آزادی و رواج حرامزادگی توسط دشمنان حیا و نجابت زنان ایرانی ....😮
#طرح_ملی_انتخاب_دختر_نمونه_فاطمی_ایران
#طرح_ملی_انتخاب_زن_نمونه_فاطمی_ایران
👇
@ahmdinzhadihaianghlabi
🔴مضجع مطهر حضرت امام رضا با حضور رهبر انقلاب غبارروبی شد؛ حضور حضرت آیتالله خامنهای بر مزار شهید رئیسی
🔹️همزمان با روزهای آغازین ماه ربیعالاول، مراسم غبارروبی ضریح مطهر حرم ثامنالحجج حضرت علی بن موسی الرضا علیهآلافالتحیهوالثنا با حضور حضرت آیتالله خامنهای، رهبر انقلاب اسلامی، جمعی از علما، تولیت آستان قدس و خادمان آستان مقدس رضوی برگزار شد.
🔹️در این مراسم سرشار از فضای معنویت و عطر ولایت و امامت، مداحان با زمزمهی زیارات جامعهی کبیره و امینالله به ذکر مناقب و مراثی اهلبیت سلاماللهعلیهم به مناسبت ایام شهادت امام حسن عسکری علیهالسلام پرداختند و با حضرت رضا علیهالسلام راز و نیاز کردند.
🔹️در حاشیه این مراسم، حضرت آیتالله خامنهای با حضور بر مزار شهید حجتالاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی فاتحه قرائت کردند.
💠راز هجوم میلیونی در ثبت نام ایران خودرو چه بود؟ هدف جذب نقدینگی بود و نه فروش!
🔹حذف شرط دارا بودن گواهینامه، اعطای تسهیلات بانکی و مبلغ بلوکه سازی و مدت زمان بلوکه بودن پول تنها با یک هدف انجام شدند و آن هم جذب حداکثری نقدینگی ریالی بود.
🔹این عرضه یک فرآیند ترکیبی و گروهی بود اما نه برای فروش خودرو بلکه برای تبدیل طلا و دلار های مردم به ریال و بلوکه سازی مبلغ بسیار بالا در بانک ها
🔹 بانک ها با اعطای تسهیلات، علاوه بر دریافت کارمزدهای باد آورده، نقدینگی های کوچک تر را هم جذب کردند تا نقش خود را در این سناریو به خوبی انجام دهند.
🔹جالب است بدانید تخمین کارشناسان نشان می دهد حدود 225 همت در این طرح فروش جذب مقطعی نقدینگی رقم خورده است و این مبلغ معادل سه برابر ارزش کل بازار گروه خودروسازی ایران خودرو است!
🔹ایران خودرو تعداد خودروهای عرضه شده را به تفکیک مدل اعلام کرد. این در حالی است که این تعداد پیش از عرضه هم مشخص بود. اگر تعداد عرضه به همراه تفکیک مدل خودروها اعلام می شد شاید بسیاری از متقاضیان از خرید خود منصرف می شدند. یعنی مسئولین حتی حق دانستن میزان دقیق عرضه را به مردم ندادند تا ماموریت جذب حداکثری پول را رقم بزنند.
🔻گرانیهای بیسروصدای دولت پزشکیان ادامه دارد/ بلیط اتوبوس بینشهری یک شبه گران شد!
🔹 پس از استقرار دولت جدید، مسعود پزشکیان برخلاف دوران تبلیغات انتخاباتی بارها از جراحی اقتصادی سخن گفته است. او هفته پیش نیز در جمع فعالان اقتصادی گفت: «طبیعتا باید در خیلی از قسمت ها جراحی هایی داشته باشیم تا بتوانیم کشور را از این وضعیت بیرون ببریم. قدم اول ما رضایت مردم است.»
🔹برخلاف سخنان رئیس دولت، تیم اقتصادی دولت چهاردهم بدون جلب رضایت مردم درحال گرانیهای پنهانی است. هفته گذشته اخبار گرانی نان به صورت رسمی تایید شد تا افزایش ۴۰ تا ۶۶ درصدی قیمت رسمی نان لواش، بربری و سنگک، بدون افزایش یارانهها، به عنوان اولین گرانی دولت چهاردهم کلید بخورد.
🔹پس از این گرانی شبجمعهای، حالا کاربران فضای مجازی از گرانی یک شبه و بدون اطلاع بلیط اتوبوسهای بینشهری خبر میدهند.
🔹به گفته کاربران فضای مجازی در اغلب مسیرهای بین شهری افزایش قیمت ۵۰ الی ۱۰۰ هزارتومانی مشاهده میشود. برای مثال قیمت بلیط اتوبوس بین شهری اراک - تهران سیر و سفر و بالعکس، پس از عید نوروز ۱۵۰۰۰۰ تومان بود که قبل از اربعین به ۱۷۰۰۰۰ تومان افزایش یافت و سپس در اقدامی عجیب پس از اربعین به ۲۲۰۰۰۰ تومان افزایش پیداکرده است. این درحالی است که تعداد سرویسها نیز به شدت کاهش یافته است.
🔹گرانی یک شبه در دولت پزشکیان آهسته آهسته دارد تبدیل به یک رویه تکراری میشود و درحالی که رئیس دولت و معاون اول او نیز بارها پالس گرانی بنزین را به جامعه مخابره کردند؛ باید نگران گرانی یک شبه بنزین و تکرار فجایع آبان ۹۸ باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥برای چی انقلاب کردیم؟! عده ای از دهات بالا شهر نشین شن؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
..
⚫️ واقعیت پرداخت یارانه احمدینژاد و دزدی مسئولان خائن کشور!!!
✍ مردم ایران تا سرتون زیر برف است هربلایی سرتون بیاید حقتون است بخدا قسم این مدیران دزد بیتالمال خرابیشان از جنگ بیشتر است شروع جنگ امروز برای ملت ما نعمتی بزرگ است.
🇮🇷🕊☫https://t.me/bazgashtaznimehrah
🇮🇷🕊☫ @bazgashtaznimehrah
هدایت شده از شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دستاوردهای احمدی نژاد، قابل قیاس با حکومت ها (1)
"دستاوردهای دولت احمدی نژاد، نه قابل قیاس با یک دولت، بلکه قابل قیاس با دستاوردهای کل دوران جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی، از آغاز تاکنون، است"
مجموعه ای از اهم اقدامات و دستاوردهای دولت احمدی نژاد که مبتنی بر آمارهای مراکز رسمی است بصورت خلاصه منتشر می گردد:
۱- افزایش ۳ برابری کاربران اینترنت در دولت دهم
۲- بزرگراههای کشور : تا قبل از دولت نهم : ۴۷۱۳ کیلومتر،
پایان سال 91 : ۱۳ هزار ۲۲۳ کیلومتر (۲.۸ برابر)
۳- آزادراه های کشور : تا قبل از دولت نهم : ۱۰۸۶ کیلومتر،
پایان سال 91 : ۲۳۴۹ کیلومتر (۲.۱ برابر)
۴- آسفالت راههای روستایی : تا قبل از دولت نهم : ۵۴ هزار و ۹۹۴ کیلومتر،
پایان سال 91 : ۱۰۱ هزار و ۴۵۰ کیلومتر (۱.۸ برابر)
۵- آزاد راه احداث شده در کشور : دولت اصلاحات : ۳۷۴ کیلومتر، دولت احمدی نژاد : ۱۲۶۳ کیلومتر (۳.۴ برابر)
۶- بزرگراه احداث شده در کشور : دولت اصلاحات : ۲۵۳۷ کیلومتر، دولت احمدی نژاد : ۸۵۱۰ کیلومتر (۳.۳ برابر)
۷- آسفالت راه روستایی : دولت اصلاحات : ۲۹ هزار و ۲۱۳ کیلومتر، دولت احمدی نژاد : ۴۶ هزار و ۴۵۶ کیلومتر (۱.۶ برابر)
۸- افزایش ۵۰ درصدی سهم تولید محصولات پتروشیمی ایران در خاورمیانه، از ۱۶ درصد در سال ۸۴ به ۲۴ درصد در سال ۹۱
۹- افزایش ۴۰ میلیون تنی ظرفیت تولید پتروشیمی در کشور از سال ۸۴ تا پایان سال 91
۱۰- از سال ۸۴ تا ۹۱ بیش از ۵۲ طرح پتروشیمی به ارزشی بیش از ۲۲ میلیارد دلار در کشور به بهره برداری رسیده است.
۱۱- با اجرای طرح سهمیه بندی بنزین (سال ۸۶) و همچنین هدفمندی یارانه ها (سال ۸۹) تاکنون (پایان سال ۹۱) بیش از ۹۲ میلیارد لیتر صرفه جویی در مصرف سوخت حاصل شده که معادل با ۶۰ میلیارد دلار برآورد می شود.
۱۲- سهم جایگاه های CNG ایجاد شده در کشور در کاهش مصرف سوخت ۲۵% و سهم هدفمندی یارانه ها و سهمیه بندی بنزین در این کاهش مصرف ۷۵% بوده است.
۱۳- ظرفیت نیروگاهی نصب شده در کشور در سال ۸۴ معادل با ۳۸ هزار مگاوات بود اما در سال ۹۱ به ۷۰ هزار مگاوات رسیده است.
۱۴- صادرات برق در سال ۹۱ برای نخستین بار از مرز ۱۱ میلیارد کیلووات ساعت گذشت در حالیکه سال ۸۴ این میزان تنها ۲.۷ میلیارد کیلووات ساعت بود.
۱۵- تعداد مشترکان برق در کشور در ابتدای دولت نهم ۱۹ میلیون واحد بوده که در سال ۹۱ به بیش از ۲۸ میلیون مشترک رسیده است.
بقیه دستاوردها در لینک زیر :
http://www.irna.ir/fa/NewsPrint.aspx?ID=80761060
رهبر معظم انقلاب (مدظله) :
" بحمدالله در دولت آقای احمدی نژاد ، کارهای بزرگی انجام گرفته
است. در دولت نهم و دهم کارهای باارزشی انجام گرفته است؛ چندین برابر کارهائی که قبلا (یعنی در دولتهای قبل) انجام گرفته بود "
هدایت شده از شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دستاوردهای احمدی نژاد، قابل قیاس با حکومت ها (2)
"دستاوردهای دولت آقای احمدی نژاد، نه قابل قیاس با دستاوردهای یک دولت، بلکه قابل قیاس با دستاوردهای کل رژیم پهلوی و دوران جمهوری اسلامی، از آغاز تاکنون، است"
مجموعه ای از اهم اقدامات و دستاوردهای دولت احمدی نژاد که مبتنی بر آمارهای مراکز رسمی است بصورت خلاصه منتشر می گردد:
۱۶- هدف برنامه چهارم توسعه برای صادرات غیرنفتی ۵۳ میلیارد دلار بود اما دولتهای نهم و دهم با صادرات غیرنفتی ۷۹ میلیارد دلاری در زمان برنامه بیش از ۱۵۰ درصد از اهداف برنامه را محقق کردند.
۱۷- سهم بازار سرمایه (بورس) نسبت به تولید ناخالص داخلی از ۱۷ درصد در سال ۸۴ به بیش از ۵۰ درصد در ابتدای سال ۹۲ رسیده است.
۱۸- در سال ۹۱ برای نخستین بار تولید ناخالص داخلی کشور از مرز ۵۰۰ میلیارد دلار فراتر رفت.
۱۹- افزایش ۹ برابری ارزش بازار سرمایه (بورس و فرابورس)، ارزش بازار سرمایه در سال ۸۴ برابر با ۳۲ هزار میلیارد تومان بود که در حال حاضر (پایان سال 91) به بیش از ۲۹۰ هزار میلیارد تومان رسیده است.
۲۰- در سال ۸۴ تعداد مقالات ISI ایران در زمینه نانو تنها ۲۸۷ مقاله بود اما این تعداد در سال ۹۱ به ۳۶۵۰ مقاله رسید که رشدی ۱۲ برابری را نشان می دهد.
۲۱- جایگاه جهانی ایران از نظر تعداد مقالات ISI در زمینه نانو ، از رتبه ۲۹ در سال ۸۴ به رتبه ۸ در سال ۹۱ رسیده است.
۲۲- تعداد اعضای هیات علمی در زمینه فناوری نانو در سال ۸۴ تنها ۵۹۱ نفر بود که اکنون (سال91) با رشدی ۴ برابری به ۲۳۵۵ نفر رسیده است.
۲۳- از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا خرداد ۹۲ تعداد ۱۷۵ هزار و ۳۸۹ مقاله علمی در پایگاه ISI به ثبت رسیده که بیش از ۱۵۰ هزار مقاله آن (۸۵ درصد) در دولتهای نهم و دهم ارائه شده است.
۲۴- سهم ایران در تولید علم جهان در ۲۸ سال (از ۵۷ تا ۸۴) از یک دهم درصد به سه دهم درصد رسید اما پس از ۸ سال فعالیت دولتهای نهم و دهم، اکنون (سال91) به بیش از ۲ درصد رسیده است.
۲۵- کشورهای غربی در دولتهای پیشین بارها وعده ساخت مخازن ذخیره سازی گاز مایع را مطرح کردند اما دولت دهم با فسخ قرارداد شرکت فرانسوی و اعتماد به ظرفیت داخلی و نخبگان کشور توانست در سال ۹۱ اولین مخزن ذخیره گاز را ایجاد کند.
۲۶- در بخش میراث جهانی ملموس یونسکو ۱۶ اثر از ایران به ثبت رسیده که ۱۰ پرونده از این آثار در دولتهای نهم و دهم ثبت جهانی شده است.
۲۷- افزایش دو برابری تعداد اماکن ورزشی کشور از ۱۰ هزار و ۹۷۵ واحد در سال ۸۴ به ۲۱ هزار و ۲۲۹ واحد در سال ۹۱
۲۸- تخصیص ۴۰ درصد اعتبارات ورزشی فدراسیون ها به ورزش زنان در دولتهای نهم و دهم عامل اصلی در شکوفایی، مدال آوری و درخشش زنان ورزشکار ایرانی در عرصه های جهانی بوده است.
۲۹- تعداد مجتمع های ورزشی روستایی : قبل از دولت نهم : ۴۰۷ مجتمع، اکنون (سال91) : 2943 مجتمع (رشد ۷ برابری)
۳۰- در سال ۱۳۸۴ بیش از یک میلیون و ۱۶۲ هزار نفر گردشگر خارجی به کشورمان سفر کردند که این رقم با رشدی ۳ برابری در سال ۹۱ به سه میلیون ۷۲۹ هزار گردشگر رسید.
بقیه دستاوردها در لینک زیر :
http://goo.gl/7sSauS
رهبر معظم انقلاب (مدظله) :
" بحمدالله در دولت آقای احمدی نژاد، کارهای بزرگی انجام گرفته است. در دولت نهم و دهم کارهای با ارزشی انجام گرفته است؛ چندین برابر کارهائی که قبلا (یعنی در دولتهای قبل) انجام گرفته بود "
هدایت شده از شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دستاوردهای احمدی نژاد، قابل قیاس با حکومت ها (۳)
"دستاوردهای دولت آقای احمدی نژاد، نه قابل قیاس با دستاوردهای یک دولت، بلکه قابل قیاس با دستاوردهای کل رژیم پهلوی و دوران جمهوری اسلامی، از آغاز تاکنون است."
مجموعه ای از اهم اقدامات و دستاوردهای دولت احمدی نژاد که مبتنی بر آمارهای مراکز رسمی است بصورت خلاصه منتشر می گردد:
۳۱- دولت اصلاحات در ۸ سال فعالیت خود بیش از ۶۷ هزار چاه کشاورزی را برق دار کرد، در حالیکه در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۰ (۶ سال) بیش از ۸۲ هزار حلقه چاه کشاورزی برق دار شده است.
۳۲- مجموع سرمایه گذاری خارجی صورت گرفته در کشور از ابتدای سال ۱۳۷۰ تا پایان سال ۱۳۹۱ بیش از ۳۵ میلیارد دلار است که بیش از ۶۹.۵ درصد (معادل ۲۴.۴ میلیارد دلار) در دولت احمدی نژاد و ۲۹.۷ درصد (معادل ۱۰.۴۵۲ میلیارد دلار) در دولت اصلاحات جذب شده است.
۳۳- افزایش دو برابری تعداد مراکز دانشگاهی و موسسات آموزش عالی از ۱۳۰۰ مرکز در سال ۸۴ به ۲۵۰۴ مرکز در سال ۹۱
۳۴- در سال تحصیلی ۹۱-۹۰ نسبت به ۸۵-۸۴ تعداد دانشجویان مقطع کارشناسی ۲ برابر، کارشناسی ارشد حدود ۵ برابر و تعداد دانشجویان دکتری نیز ۳ برابر شده است.
۳۵- جذب بیش از ۲۴ هزار عضو هیات علمی در مراکز آموزشی و پژوهشی در دولتهای نهم و دهم
۳۶- طرح ایران کد که در دولت اصلاحات تصویب شد اما اجرا نگردید، به همت دولتهای نهم و دهم اجرایی شد و تعداد کدهای کالایی تولید شده در این طرح تاکنون (پایان سال91) به بیش از ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار کد رسیده است.
۳۷- دولت های نهم و دهم توانستند با اتخاذ تدابیر علمی مناسب و بدون ایجاد اختلال در روال زندگی مردم، تلفات شبکه برق را از ۲۲ درصد به ۱۷.۶ درصد کاهش دهند. این در حالی بود که در سال ۸۶ مجلس اصرار داشت برای صرفه جویی باید ساعت رسمی کشور تغییر کند.
۳۸- تعداد سیم کارت های تلفن همراه طی هشت سال اخیر (در دولتهای احمدی نژاد) ۱۶ برابر شده و از ۷ میلیون سیم کارت در سال ۸۴ به ۱۱۳ میلیون در سال ۹۱ رسیده است .
۳۹- شاخص کل بورس از سال ۸۴ تاکنون (تا پایان سال91) با بیش از ۴۲ هزار واحد رشد از رقم ۹۴۵۹ واحد به بیش از ۵۲ هزار واحد رسیده است.
۴۰- تعداد شرکتهای ایرانی سازنده قطعات لکوموتیو قبل از دولت نهم ۱۱۶ شرکت بود که طی دولت نهم و دهم با رشد ۵۳ درصدی به ۱۷۸ شرکت رسید.
۴۱- در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۱، سالانه ۸۵ واگن مسافری به ناوگان ریلی کشور اضافه شد در حالیکه این عدد در دولت اصلاحات سالانه ۵۷ واگن بوده است (۴۹ درصد رشد)
۴۲- در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۱، سالانه ۴۸۶ واگن باری به ناوگان ریلی کشور اضافه شد در حالیکه این عدد در دولت اصلاحات سالانه ۴۲۶ واگن بوده است (۱۴ درصد رشد)
۴۳- در ۸ سال دولت اصلاحات تنها ۳۴ دستگاه به تعداد لکوموتیوهای کشور افزوده شد، این افزایش در دولتهای نهم و دهم تا پایان سال ۹۱ (۷.۵سال) به ۱۸۴ دستگاه رسیده است (۴۷۷ درصد رشد)
۴۴- تعداد انواع خودرو تولید شده در دولت های نهم و دهم (۹۱-۸۴) به بیش از ۱۰ میلیون و ۲۲۱ هزار دستگاه رسیده است حال آنکه مجموع خودروهای تولید شده در ۸ سال دولت اصلاحات (۸۳-۷۶) اندکی کمتر از ۳.۵ میلیون دستگاه بوده است.
۴۵- یکی از استانداردهای جهانی در زمینه خودرو، تعداد خودروی موجود در کشورها برای هر هزار نفر یا سرانه مالکیت خودرو است. سرانه مالکیت خودرو در ایران در ابتدای سال ۸۴ برابر با ۹۰ دستگاه بود که اکنون (پایان سال91) به بیش از ۲۰۰ دستگاه رسیده است.
بقیه دستاوردها در لینک زیر :
http://goo.gl/7sSauS
########
رهبر معظم انقلاب (مدظله) :
" بحمدالله در دولت آقای احمدی نژاد ، کارهای بزرگی انجام گرفته است. در دولت نهم و دهم کارهای باارزشی انجام گرفته است؛ چندین برابر کارهائی که قبلا (یعنی در دولتهای قبل) انجام گرفته بود "
هدایت شده از شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دستاوردهای احمدی نژاد ، قابل قیاس با حکومت ها (۴)
مجموعه ای از اهم اقدامات و دستاوردهای دولت احمدی نژاد که مبتنی بر آمارهای مراکز رسمی است بصورت خلاصه منتشر می گردد:
۴۶- رشد ۴ برابری تعداد وب سایت های ایرانی از ۱۳۸۰۰ وب سایت در ابتدای دولت نهم به بیش از ۵۵ هزار وب سایت در سال ۹۱
۴۷- در دولت اصلاحات تنها ۱ درصد ساخت و سازها بصورت صنعتی بود اما در پایان سال ۹۱ به ۳۵ درصد رسیده است. طبق قانون برنامه پنجم توسعه، صنعتی سازی ساختمان باید تا پایان سال ۹۴ به ۴۰ درصد برسد که اکنون (سال91) ، ۸۷ درصد آن محقق شده است.
۴۸- تعداد مسکن روستایی ساخته شده : در دولت اصلاحات، ۸۱ هزار واحد، در دولت نهم و دهم ۱ میلیون و ۶۲۴ هزار واحد (بیش از ۲۰ برابر)
۴۹- متوسط سالیانه مسکن شهری ساخته شده : در دولت اصلاحات، ۳۹۱ هزار واحد. در دولت نهم و دهم ۷۶۹ هزار واحد (رشد ۹۶ درصدی)
۵۰- در سال ۸۴ با وجود ۶ میلیون خودرو در کشور، ۲۷هزار و ۸۰۰ نفر تلفات جاده ای داشتیم در حالیکه با مدیریت دولتهای نهم و دهم در سال ۹۱ با وجود بیش از ۱۷ میلیون خودرو، این تلفات به کمتر از ۱۹ هزار نفر رسیده است.
۵۱- در ابتدای دولت نهم ۵۰۰ مرکز فنی و حرفه ای در کشور وجود داشت اما این تعداد در پایان سال ۹۱ به ۶۷۶ مرکز افزایش یافته که رشد ۳۵ درصدی داشته است.
۵۲- در دولت های نهم و دهم زیر بنای مراکز فنی و حرفه ای با ۸۶ درصد افزایش از ۷۹۳ هزار متر مربع به یک هزار و ۴۷۴ متر مربع (در پایان سال 91) رسیده است.
۵۳- در آغاز دولت نهم تنها یک تعاونی دانش بنیان در خصوص فناوریهای نوین وجود داشت که در پایان سال 91 با رشدی چشمگیر به ۶۵ مرکز رسیده است.
۵۴- افزایش ۱۲۲ درصدی تعداد تعاونی های فعال در کشور از ۸۴ هزار در سال ۸۴ به ۱۸۷ هزار در پایان سال ۹۱
۵۵- در ابتدای دولت نهم تعداد تعاونی های زنان ۵ هزار و ۹۱۱ تعاونی بود که در پایان سال ۹۱ به ۱۹ هزار و ۱۸۳ تعاونی رسیده است (۲۲۵ درصد رشد)
۵۶- با ساخت ۷ میلیون و ۳۹۳ هزار واحد مسکونی در دولت احمدی نژاد، مجموع مسکن ساخته شده توسط دولتها پس از انقلاب به بیش از ۱۲ میلیون واحد رسید. از این تعداد ۶۱.۲ درصد در دولت احمدی نژاد، ۲۶.۵ درصد در دولت اصلاحات و ۱۲.۳ درصد در دولتهای اول تا ششم ساخته شده است.
۵۷- تا سال ۱۳۸۴ تعداد ۶۰۰ شهر کشورمان از نعمت گاز برخوردار بودند که در سال ۹۱ به بیش از ۱۰۰۰ شهر رسیده است.
۵۸- تا قبل از شروع به کار دولت نهم تنها ۲ هزار و ۸۰ روستا از نعمت گاز برخوردار بودند که با تلاش دولتهای نهم و دهم ۱۲ هزار و ۲۲۰ روستای دیگر به شبکه سراسری گاز متصل شدند.
۵۹- برخورداری خانوار شهری و روستایی از گاز طبیعی : تا سال ۸۴ : ۶۰ درصد، سال ۹۱ : ۸۳ درصد (۲۳ درصد رشد)
۶۰- در ابتدای دولت نهم تنها ۹ هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی کشور از گاز طبیعی برخوردار بودند، این تعداد تا پایان سال 91 به بیش از ۵۸ هزار واحد صنعتی افزایش یافته است (رشد ۶ برابری)
بقیه دستاوردها در لینک زیر :
http://goo.gl/7sSauS
########
رهبر معظم انقلاب (مدظله) :
" بحمدالله در دولت آقای احمدی نژاد ، کارهای بزرگی انجام گرفته است. در دولت نهم و دهم کارهای باارزشی انجام گرفته است؛ چندین برابر کارهائی که قبلا (یعنی در دولتهای قبل) انجام گرفته بود "
هدایت شده از شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دستاوردهای احمدی نژاد ، قابل قیاس با حکومت ها (5)
دستاوردهای احمدی نژاد، قابل قیاس با نه فقط یک دولت، بلکه قابل قیاس با "دستاوردهای کل دوران جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی" است
مجموعه ای از اهم اقدامات و دستاوردهای دولت احمدی نژاد که مبتنی بر آمارهای مراکز رسمی است بصورت خلاصه منتشر می گردد:
۶۱- از مجموع شهرها، روستاها و واحدهای صنعتی برخوردار از نعمت گاز در کشور، ۴۰ درصد از شهرها، ۸۵ درصد از روستاها و ۸۴ درصد از واحدهای صنعتی کشور، در ۸ سال آقای احمدی نژاد و با همت دولتهای ایشان از امکان استفاده از گاز برخوردار شده اند.
۶۲- مجموع صادرات محصولات شیلاتی : در دولت اصلاحات، ۱۱۰ هزار تن به ارزش ۵۱۸ میلیون دلار. در دولتهای نهم و دهم (تا پایان ۹۱)، ۲۸۰ هزار تن به ارزش ۹۰۰ میلیون دلار
۶۳- واریز مازاد درآمد نفتی به حساب ذخیره ارزی : دولت اصلاحات (۸۳-۷۹) : ۳۰ میلیارد دلار (معادل ۲۳ درصد درآمد نفتی)، دولتهای نهم و دهم (۸۸-۸۴) : ۱۳۳ میلیارد دلار (۳۷ درصد درآمد نفتی)
۶۴- در پایان دولت اصلاحات از ۲۰۶ میلیارد دلار درآمد نفتی تنها ۱۰ میلیارد دلار (۵ درصد) در حساب ذخیره ارزی به دولت بعدی منتقل شد. در دولت احمدی نژاد از ۵۱۸ میلیارد دلار درآمد نفتی بیش از ۵۲ میلیارد دلار (۱۰ درصد) در صندوق توسعه ملی به دولت یازدهم منتقل شد .
۶۵- متوسط سالانه صادرات خدمات فنی و مهندسی : دولت اصلاحات : ۵۷۶ میلیون دلار، دولت احمدی نژاد : ۲ میلیارد و ۵۷۶ میلیون دلار (رشد ۴.۵ برابری)
۶۶- از سال ۱۳۸۰ تا پایان سال ۹۱ ارزش کل خدمات فنی و مهندسی صادر شده از کشور به بیش از ۲۲ میلیارد و ۹۳۰ میلیون دلار می رسد که ۱۰ درصد (معادل با ۲.۳ میلیارد دلار) در دولت دوم اصلاحات و۹۰ درصد (معادل با ۲۰.۶ میلیارد دلار) در دولت های نهم و دهم صورت گرفته است.
۶۷- تعداد آزمایشگاه های آب در کشور : قبل از دولت نهم ۲۱۵ عدد، سال ۹۱ : ۳۸۳ آزمایشگاه (۷۸ درصد رشد)
۶۸- تعداد آزمایشگاههای فاضلاب در کشور : قبل از دولت نهم : ۶۴ آزمایشگاه، سال ۹۱ : ۱۴۳ آزمایشگاه (۱۲۳ درصد رشد)
۶۹- تعداد آزمایشگاههای آب و فاضلاب در کشور : قبل از دولت نهم : ۲۷۹ آزمایشگاه، سال ۹۱ : ۵۲۶ آزمایشگاه (۸۸ درصد رشد)
۷۰- جمعیت تحت پوشش آب شرب در روستاها : قبل از دولت نهم : ۶۵ درصد، سال ۹۱ : ۷۸ درصد (۲۰ درصد رشد)
۷۱- آبرسانی به روستاها : قبل از دولت نهم : ۱۸ هزار روستا، سال ۹۱ : ۳۲ هزار و ۵۰۰ روستا (۸۰ درصد رشد)
۷۲- تعداد مشترکان آب شرب : قبل از دولت نهم : ۹.۱ میلیون فقره، سال ۹۱ : ۱۳.۶۷ میلیون فقره (رشد ۵۰ درصدی)
۷۳- ظرفیت سالانه تامین آب در کشور : قبل از دولت نهم : ۶.۴ میلیارد متر مکعب ، سال ۹۱ : ۹.۷ میلیارد مترمکعب (۵۱ درصد رشد)
۷۴- تعداد تصفیه خانه های آب کشور : قبل از دولت نهم : ۷۶ واحد، سال ۹۱ : ۱۱۹ واحد (۵۶ درصد رشد)
۷۵- تعداد تصفیه خانه های فاضلاب : قبل از دولت نهم : ۸۷ واحد، سال ۹۱ : ۱۴۶ واحد (۶۸ درصد افزایش)
بقیه دستاوردها در لینک زیر :
http://goo.gl/7sSauS
########
رهبر معظم انقلاب (مدظله) :
" بحمدالله در دولت آقای احمدی نژاد ، کارهای بزرگی انجام گرفته است. در دولت نهم و دهم کارهای باارزشی انجام گرفته است؛ چندین برابر کارهائی که قبلا (یعنی در دولتهای قبل) انجام گرفته بود "
هدایت شده از شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دستاوردهای احمدی نژاد، قابل قیاس با حکومت ها (۶)
مجموعه ای از اهم اقدامات و دستاوردهای دولت احمدی نژاد که مبتنی بر آمارهای مراکز رسمی است بصورت خلاصه منتشر می گردد:
۷۶- تعداد تصفیه خانه های آب و فاضلاب:
قبل از دولت نهم: ۱۶۳ واحد
سال ۹۱: ۲۶۵ واحد (۶۲% افزایش)
۷۷- ظرفیت تامین آب شرب از تصفیه خانه های کشور:
قبل از دولت نهم: ۲.۱میلیارد مترمکعب،
سال ۹۱: ۳.۶میلیارد مترمکعب (۷۱% رشد)
۷۸- طول خطوط انتقال آب:
قبل از دولت نهم: ۱۶هزار کیلومتر
سال ۹۱: ۲۷هزار کیلومتر (۶۸% رشد)
۷۹- طول شبکه توزیع آب:
قبل از دولت نهم: ۹۸هزار کیلومتر
سال ۹۱: ۱۳۷هزار کیلومتر (۴۰% رشد)
۸۰- جمعیت تحت پوشش خدمات فاضلاب شهری:
قبل از دولت نهم: ۲۵.۵%
سال ۹۱: ۳۸.۸۲% (۵۲% رشد)
۸۱- طول شبکه فاضلاب شهری:
قبل از دولت نهم: ۲۸هزار و ۵۰۰ کیلومتر،
سال ۹۱: ۴۹هزار کیلومتر (۷۲% رشد)
۸۲- تعداد مشترکین فاضلاب:
قبل از دولت نهم: ۲.۶۴میلیون فقره
سال ۹۱: ۴.۶۸میلیون فقره (۷۷% رشد)
۸۳- اجرای طرح مالیات بر ارزش افزوده پس از ۲۱ سال وقفه، ارائه لایحه در سال ۱۳۶۶، اجرا در سال ۱۳۸۷
۸۴- سهم درآمدهای مالیاتی نسبت به مخارج جاری دولت یکی از شاخص های بسیار مهم برای بررسی وضعیت فعالیتهای مالی دولت است؛
متوسط این نسبت:
دولت اصلاحات: ۳۷.۷۵%
دولت احمدی نژاد: ۴۲.۸۹% (۱۳.۶% بهبود)
۸۵- نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی یکی از نسبت های تحلیلی و مهم در ارزیابی عملکرد و وضعیت مالی دولتها است و بالا بودن این نسبت نشان دهنده کارایی نظام مالیاتی کشور نیز می باشد؛
متوسط این نسبت:
دولت اصلاحات: ۵.۵۱%
دولت احمدی نژاد: ۷.۲۵% (۳۱.۵ درصد بهبود)
۸۶- نسبت درآمدهای مالیاتی به مخارج دولت در کشور برای اولین بار در دولت دهم (سال ۸۸) از ۵۰% فراتر رفت.
۸۷- دولت نهم در سال ۱۳۸۴ شبکه فیبر نوری را به طول ۳۰ هزار کیلومتر تحویل گرفت و طی ۸ سال با اضافه کردن ۲۳ هزار کیلومتر به طول این شبکه آن را به ۵۳ هزار کیلومتر در پایان دولت دهم رساند.
۸۸- تعداد واحدهای صنفی دارای پروانه فعالیت از ۴۰۰هزار واحد در سال ۸۴ به بیش از ۲میلیون واحد در سال ۹۱ رسید.
۸۹- ظرفیت کانتینری بنادر:
۸ سال دولت اصلاحات: ۱ میلیون و ۸۲۵ هزار TEU
در ۷.۵ سال دولت نهم و دهم: ۷ میلیون و ۱۰۰ هزار TEU (۵.۲ میلیون TEUمعادل ۳۲۱ درصد افزایش)
۹۰- افزایش ظرفیت ایجاد شده در ناوگان تجاری دریایی
۸ سال دولت اصلاحات: ۱میلیون و ۱۵۰ هزار تن
۷.۵ سال دولت های نهم و دهم : بیش از ۲میلیون و ۹۱ هزار تن. (۹۴% رشد)
۹۱- ظرفیت جابجایی مسافر در بنادر کشور:
قبل از دولت نهم: ۴میلیون و ۷۲۵هزار نفر
پایان سال ۹۱: ۱۴میلیون نفر (حدودا ۳برابر)
۹۲- مجموع سرمایه گذاری زیربنایی توسط سازمان بنادر در بنادر کشور:
پایان سال ۸۳:
۲هزار و ۸۹۲میلیارد ریال
پایان سال ۹۱: ۲۴هزار میلیارد ریال (بیش از ۸ برابر)
۹۳- جذب سرمایه غیردولتی در بنادر کشور:
کل سرمایه گذاری جذب شده تا پایان سال ۸۳: ۲ هزار و ۱۵۷ میلیارد ریال
در دولت های نهم و دهم: ۲۰هزار و ۹۶۴میلیارد ریال (حدودا ۱۰ برابر)
۹۴- متوسط تخلیه و بارگیری کالای نفتی و غیرنفتی در بنادر کشور در دولت نهم و دهم سالانه ۱۱۹ میلیون تن بوده که نسبت به دولت اصلاحات (سالانه ۷۴ میلیون تن) معادل ۶۱ درصد رشد داشته است.
۹۵- متوسط جابه جایی مسافر دریایی در دولت نهم و دهم با ۱۷۶% رشد نسبت به دولت اصلاحات از ۲میلیون و ۵۰۰هزار نفر در سال به ۶میلیون و ۹۰۰هزار نفر در سال رسیده.
۹۶- متوسط تخلیه و بارگیری کالای کانتینری در دولت نهم و دهم سالانه ۲میلیون و ۳۰۰هزار Teu است که نسبت به پایان سال ۸۳ (یک میلیون و ۳۴۵ هزار Teu) معادل ۷۱ درصد رشد داشته است.
۹۷- افزایش تعداد بنادر کوچک کشور:
در دولت اصلاحات:
از ۴۹ بندر به ۵۱ بندر (۴% افزایش)
در دولت احمدی نژاد:
از ۵۱ بندر به ۸۲ بندر (۶۰% افزایش)
۹۸- رکورددار افزایش واردات بنزین در کشور: دولت اصلاحات در سال ۷۶ با افزایش ۱۲۰ درصدی نسبت به سال قبل.
رکورددار کاهش واردات بنزین به کشور: دولت احمدی نژاد در سال ۹۰ با ۶۷% کاهش نسبت به سال قبل
۹۹- وابستگی کشور به واردات بنزین:
دولت اصلاحات ۴ برابر، از ۵ میلیون لیتر در روز (۱۳۷۶) به ۲۳ میلیون لیتر در روز (۱۳۸۴)
دولت احمدی نژاد واردات بنزین نه تنها به صفر رسید بلکه صادرات بنزین نیز آغاز شد!
۱۰۰- از مجموع ۱۴۲ سد بزرگ ملی کشور که بهره برداری شده:
پیش از پیروزی انقلاب اسلامی: ۱۹ سد
ابتدای انقلاب تا سال ۱۳۶۷: ۷ سد
دولت کارگزاران: ۱۵ سد
دولت اصلاحات: ۴۷
دولت احمدی نژاد: ۵۴
بقیه دستاوردها در لینک زیر :
http://goo.gl/7sSauS
##############
رهبر معظم انقلاب مدظله:
"بحمدالله در دولت آقای احمدی نژاد، کارهای بزرگی انجام گرفته است. در دولت نهم و دهم کارهای با ارزشی انجام گرفته است؛ چندین برابر کارهائی که قبلا (یعنی در دولتهای قبل) انجام گرفته بود."
هدایت شده از شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دستاوردهای احمدی نژاد، قابل قیاس با حکومت ها (۷ و ۸)
"دستاوردهای دکتر احمدی نژاد، قابل قیاس نه با یک دولت، بلکه قابل قیاس با کل دوران جمهوری اسلامی و رژیم پهلوی است"
مجموعه ای از اهم اقدامات و دستاوردهای دولت احمدی نژاد که مبتنی بر آمارهای مراکز رسمی است بصورت خلاصه منتشر می گردد:
۱۰۱- ظرفیت نصب شده نیروگاه های برقابی که وارد مدار شده: دولت اصلاحات: ۳ هزار و ۷۵ مگاوات، دولت احمدی نژاد: ۴ هزار و ۹۶۲ مگاوات (۱.۶ برابر)
۱۰۲- دولت اصلاحات (۸۳-۱۳۷۶) بیش از ۲۵هزار میلیارد ریال از سهام شرکتهای دولتی را در جریان خصوصی سازی واگذار کرد، در حالیکه ارزش این واگذاری ها در دولت احمدی نژاد (از ۸۴ تا خردادماه ۹۲) بیش از ۱۲۲۷هزار میلیارد ریال می باشد (۵۰ برابر)
۱۰۳- مجموع سیمان تولید شده در کشور:
دولت اصلاحات: ۲۰۳ میلیون تن
دولت احمدی نژاد : ۴۰۳ میلیون تن (۹۹% رشد)
۱۰۴- افزایش ظرفیت تولید سیمان در کشور:
۲۷ سال (از ابتدای انقلاب تا سال ۸۴): ۲۶میلیون تن،
دولت احمدی نژاد (تا پایان ۹۱): ۴۲میلیون تن (۱.۶ برابر)
۱۰۵- متوسط سالانه افزایش تولید سیمان:
دولت اصلاحات: ۶۵%
دولت احمدی نژاد: ۱۱۷%
۱۰۶- میزان مصرف سیمان از برخی جهات بیانگر روند رشد اقتصادی و پیشرفت کشور نیز می باشد
در سال ۱۳۸۵ سرانه مصرف سیمان حدود ۵۱۰ کیلوگرم بوده که در سال ۹۱ به ۱۰۱۸ کیلوگرم رسید! (حدود ۲برابر)
۱۰۷- تعداد کارخانه های سیمان در کشور:
سال ۸۳ پایان دولت اصلاحات: ۳۷ کارخانه
ابتدای سال ۹۲: ۶۷ کارخانه (۸۰% افزایش)
۱۰۸- میزان تولید سالانه سیمان:
پایان سال ۸۳: ۳۲میلیون تن
پایان سال ۹۱: ۷۰میلیون تن (بیش از ۲ برابر)
۱۰۹- مدیریت موفق دولت های نهم و دهم در اهتمام به امر تولید و سرمایه گذاری در صنعت سیمان عامل اصلی در رشد ۱۱ پله ای کشورمان از رتبه ۱۴ جهانی در سال ۸۴ به رتبه ۳ در سال ۹۲ می باشد!
۱۱۰- براساس گزارش مر کز آمار ایران از سال ۱۳۷۶ تا پایان ۹۱ بیشترین میزان نرخ بیکاری در کشور در سال های ۷۹ و ۸۰ با میزان ۱۴.۳ درصد به ثبت رسیده است
متوسط سالانه نرخ بیکاری در دولت اصلاحات (۸۳-۱۳۷۶) برابر با ۱۲.۷۵%
متوسط این نرخ در دولت های نهم و دهم (۹۱-۱۳۸۴) برابر با ۱۱.۶۶% می باشد.
۱۱۱- تعداد بیکاران در دولت اصلاحات : از ۱.۴میلیون نفر در سال ۷۶ به ۲.۶۷۵میلیون نفر در سال ۸۴ (۱.۲۷۵میلیون نفر افزایش، ۹۱% رشد)
دولت احمدی نژاد: از ۲.۶۷۵ میلیون نفر به ۲.۹۴۵ میلیون نفر (۲۷۰ هزار نفر افزایش، فقط ۱۰% رشد، با وجود اجرای طرح های اقتصادی و تورم)
۱۱۲- تعداد دارالقرآن ایجاد شده در کشور:
از سال ۵۷ تا ۸۴: ۶۷۰ واحد
دولت احمدی نژاد: بیش از ۲۰هزار واحد!
۱۱۳- افزایش تخت های فعال بیمارستانی:
دولت اصلاحات: ۸۴۸۸ تخت (از ۸۲۵۸۸ به ۹۱۰۷۶)
دولت احمدی نژاد: ۱۷۸۲۵ تخت (از ۹۱۰۷۶ به ۱۰۸۹۰۱)، بیش از ۲ برابر
۱۱۴- افزایش داروخانه های کشور:
دولت اصلاحات: ۱۷۹۴ داروخانه (از ۴۵۸۶ به ۶۳۸۰)
دولت احمدی نژاد: ۲۵۸۱ داروخانه (از ۶۳۸۰ به ۸۹۶۱)، بیش از ۱.۴ برابر
۱۱۵- افزایش خانه بهداشت روستایی:
دولت اصلاحات: ۱۳۹۰ مرکز (از ۱۴۹۲۴ به ۱۶۳۱۴)
دولت احمدی نژاد: ۳۹۶۷ مرکز (از ۱۶۳۱۴ به ۲۰۲۸۱) بیش از ۲.۸ برابر
۱۱۶- تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور:
تا قبل از دولت نهم: ۲۴۰۰ کانون
سال ۹۱: ۱۵هزار کانون (بیش از ۶برابر)
۱۱۷- تعداد کتابخانه های عمومی کشور:
قبل از دولت نهم: ۱۶۰۰ کتابخانه،
سال ۹۱: ۳هزار کتابخانه (۸۸% رشد)
۱۱۸- تعداد عناوین کتاب های چاپ شده در کشور:
سال ۱۳۸۴: بیش از ۵۳هزار عنوان، سال ۱۳۹۰: بیش از ۶۸ هزار عنوان (۲۸% رشد)
۱۱۹- تعداد سالن های سینما:
سال ۱۳۸۴: ۲۵۰ سالن
سال ۱۳۹۱: ۳۶۰ سالن (۴۴% رشد)
۱۲۰- میزان تولید محصولات باغی نسبت به سطح زیر کشت این محصولات:
دولت اصلاحات از ۵.۶۳ تن محصول در هر هکتار در سال ۷۶ به ۵.۲۲ تن محصول در هر هکتار در سال ۱۳۸۳ کاهش یافت!!
دولت احمدی نژاد این نسبت از ۵.۷۳ تن محصول در هر هکتار در سال ۸۴ به ۶.۷ تن محصول در هر هکتار افزایش پیدا کرد. (۱ تن افزایش محصول در هر هکتار!)
بقیه دستاوردها در لینک زیر :
http://goo.gl/7sSauS
رهبر معظم انقلاب مدظله:
"بحمدالله در دولت آقای احمدی نژاد، کارهای بزرگی انجام گرفته؛ در دولت نهم و دهم کارهای با ارزشی انجام گرفته؛ چندین برابر کارهائی که قبلا (یعنی در دولت های قبل) انجام گرفته بود"
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=10476
هدایت شده از بیداری بزرگ
کسانی که امروز و قبل از امضای #پیمان_آینده سکوت اختیار میکنند، فردا تحلیلگر نشن بگن ما چند سال پیش چی رو پیشبینی کردیم و از این حرفها!
دقیقا الآن وقت بلند کردن صدای روشنگری و اعتراض است.
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
در ضمن اگر امروز سکوت کردید، فردا شعار ندهید "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند" که از این شعارتون مرغ پخته تو دیگ خندش میگیره!
#اللهم_عجل_لولیك_الفرج
✍🏻مستقل بیدار
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از تا 2030
📖مشغول خواندن متن پیمان آیندهام.
🔸بعضی از قسمتهایش، بغضی را به گلویم مینشاند که فقط سعی میکنم همانجا حبسش کنم.
🔹حس کسی را دارم که میداند با مرگ فاصلهء چندانی ندارد، اما بازهم در اوج ناامیدی برای زنده ماندن تلاش میکند.
🔸گویا تصمیمها گرفته شده، ایران هم مثل تمام کشورهای عضو ملل متحد، از قبل از این پیمان مطلع بوده و ظاهراً آن را رسانهای نکرده. احتمالاً بعد از امضای پیمان آینده هم رسانهها به آن نمیپردازند، فقط هر جا به دیوار بخوریم باید چک کنیم و برسیم به اینکه: "ای بابا! این هم که نص صریح پیمان آینده هست که در حال اجراست..."
🔹داشتم فکر میکردم که اکثریت رؤسای جمهور سابق، هر چه پیش رویشان گذاشتند امضا کردند،
🔸و باید اعتراف کنم که حالا بیشتر به عمق کار بزرگ سید ابراهیم رییسی شهید پی میبرم!
🔙سال گذشته بود که رییسی، از پذیرش پیمانهایی که در سازمان ملل مقابلش گذاشتند، سر باز زد (اینجا و اینجا در این خصوص نوشتهام).
🔹و حالا فقط حسرت میخورم و روزشمار معکوس، برای اضافه شدن بر مشکلات مردم رنجدیدهء کشورم گذاشتهام؛
☑️و به این فکر میکنم که پیرمرد پرحاشیهء ریاست جمهوری ایران، -کسی که به اعتراف خودش کلاً هیچ چیزی نمیفهمد- قرار است پای سند بیچارگی بیشتر 85 میلیون ایرانی، امضای تأیید بزند!
#پیمان_آینده_را_امضا_نکنید
🆔@CoronaDeception
🌐لینک کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
⭕️توصیه مرحوم آیت الله بهجت در مورد مراسم عید الزهرا علیهاالسلام
🔹شایسته مراسم عیدالزهرا علیهاالسلام
👤مرحوم آیت الله بهجت ره :
در شب عید غدیر و شبهای مثل آن، مانند شب و روز نهم ربیع [شب عید حضرت زهرا علیهاالسلام] و… باید فضیلت این شبها و روزها و صاحب آنها و مطاعن دشمنان ایشان و احادیث وارده در زمینه ولایت، با اقامه دلیل و برهان ذکر شود، تا موجب تقویت عقاید مذهبی مستمعین گردد، نه اینکه اینگونه مجالس به خنده و لهو و لعب گذرانده شود.
چرا ما شیعه اینقدر به فضائل اهلبیت علیهمالسلام جاهل و بیاطلاع هستیم!
در محضر بهجت، ج۲، ص۹
منبع :
سایت رسمی ، ایت الله بهجت ره
http://bahjat.ir/fa/content/874
#مطاعن
@shia12t
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
💢 نظر میرزا جواد ملکی تبریزی در مورد روز نهم ربیع الاول
میرزا جواد ملکی تبریزی
🔹 میرزا جواد ملکی تبریزی در کتاب المراقبات که به صورت اعمال السنة نوشته است به ترتیب هر ماه قمری در باب قسمت ماه ربیع الاول روز نهم ربیع الاول مینویسد:
ثم اليوم التاسع: ورد فيه رواية واحدة فاخرة في كونه يوم هلاك عدو اللّه وفي فضله والفضل فرح فيه، وأنّه يوم السرور لشيعة آل محمد صلوات الله عليهم أجمعين واشتهر بين الشيعة بذلك.
🔸 نهم ربیع الاول؛ در روايت گرانقدرى آمده است كه اين روز، روز نابودى دشمن خدا بوده و اين روز و خوشحالى در آن فضيلت داشته و روز شادى پيروان آل محمد - رحمت خدا بر جميع آنان باد - مىباشد. و در ميان شيعيان نيز اين روز به همين مطلب مشهور شده است.
📚 المراقبات، تألیف میرزا جواد آقا ملکی تبریزی، صفحه ۳۴-۳۵
📃 اسکن کتاب:
🌐 http://bit.ly/2zmJylO
📃 پوستر:
🌐 http://bit.ly/2qZ0Tgj
@shia12t