#قسمت0⃣3⃣
💞 #آخرین_عروس 💞
#حضرت_نرجس_س_و_تولد_آخرین_موعود
کم كم #مليكا مى فهمد كه حسن(ع)، امام است، او با مقام #امام آشنا مى شود و مى فهمد كه #خدا همه هستى را در دستِ #امام قرار داده است.
حالِ #مليكا روز به روز بهتر مى شود، خبر به #قيصر مى رسد.
او خيلى خوشحال مى شود. مليكا ديگر با اشتها #غذا مى خورد و بعد از مدّتى #سلامتى كامل خود را به دست مى آورد.
او هر شب #محبوب خود را مى بيند، اگر چه اين يك رؤياست; امّا #شيرينى آن، كمتر از واقعيّت نيست.
او تمام روز #منتظر است تا شب فرا برسد و به ديدار #آفتاب نائل شود.
روزها مى گذرد و او در #انتظار وصال است.24
🎀🏳🎀
امشب فكرى به ذهن #مليكا مى رسد، او بايد حرف دلش را به #حسن(ع) بگويد. او تا كى مى خواهد در #هجران بسوزد؟ بايد از #محبوبش بخواهد كه او را پيش خود ببرد.
#ادامه_دارد...
https://eitaa.com/az_o_bego
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨معجزات امام زمان عج
ملاقات با #امام_زمان عج
🔹ماجرای #تشرف یکی دیگر از نیک بختان دوران غیبت...
🎤 استاد معاونیان
🌴اللهم عجل لولیک الفرج
https://eitaa.com/az_o_bego
📖 السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا قَاصِمَ شَوْکَهِ الْمُعْتَدِینَ...
▪️سلام بر تو و بر اعجاز دستهایت آن گاه که گَرد ستم را از روی شانههای زمین میتکانی
و تاج و تخت فرعونیان را سرنگون میسازی...
📚 صحیفه مهدیه، زیارت حضرت صاحبالامر در سرداب مقدس، ص۶۱۰.
#سلام_روزانه
https://eitaa.com/az_o_bego
📜🎤📜🎤📜🎤📜
⏪قسمت سیزدهم
📝شرح روایات مهدوی
📜روایت بعدی، حدیث شماره [152] از کتاب منتخب الاثر.👇🏼👇🏼
🔆حضرت امیرالمومنین (ع) در ضمن حدیثی به سلیم بن قیس هلالی می گوید؛ جانشینان من یازده مرد از فرزندان من هستند امامانی که همگی محدث هستند. عرض کردم ای امیرمومنان آنها چه کسانی هستند؟ فرمود؛ این پسرم حسن (ع) سپس این پسرم حسین (ع) و سپس این پسرم و دست نوه ی شیرخوارش علی بن حسین (ع) (امام سجاد) را گرفت و سپس هشت نفر از فرزندان او یکی پس از دیگری! (هشت تا از فرزندان امام سجاد)..
👌🏼آنان کسانی هستند که خداوند به آنها سوگند خورده و فرموده؛ ″وَ والِدٍ وَ ما وَلَد″ [3/ بلد] سوگند به پدر و آنچه زاده است. امیرالمومنین (ع) می فرماید؛ این آیه راجع به امامان است که پدر رسول خداست و من و آنچه زاده این یازده جانشین هستند.
⁉️گفتم ای امیرمومنان آیا دو امام با هم جمع می شوند؟ (یعنی امکان دارد که در یک زمان دو امام وجود داشته باشد) امیرالمومنین (ع) فرمود؛ آری اما یکی از آنها ساکت است سخن نمی گوید تا زمانی که دیگری از دنیا برود.
✅شبیه امام حسن (ع) و امام حسین (ع) هر دو معصوم بودند اما نقش امامت را امام حسن مجتبی بازی می کرد امام حسین آن زمان امام نبود معصوم بود علمش را داشت ولی هنوز مقام امامت را خدا به او نداده بود چون امام حسن مجتبی (ع) بود. پس امکان دارد دو امام با هم باشند اما مقام امامت را خدا به یکی از آنها خواهد داد تا بعد از شهادت اولی به دومی برسد.
📜 حدیث شماره [153]کتاب منتخب الاثر هم به همین مضمون است، شبیه همین است که امیرالمومنین (ع) می فرمایند؛ یازدهمین فرزند من مهدی ظهور خواهد کرد و.... بعد می گویند آنگاه روح الله عیسی بن مریم از آسمان فرو می آید و پشت سر او نماز می خواند و زمین به نور پروردگارش روشن می شود و حکومت او شرق و غرب عالم را می گیرد.
👈🏼این روایت هم یک روایت جالبی است که در کتاب ″فرائد السمطین، ج2، ص312″ و کتاب ″ینابیع الموده، ص447″ که از کتاب های اهل سنت هستند این روایت آمده، و این بحث در خود کتب اهل سنت هم هست که امام زمان (عج) وقتی تشریف آوردند حضرت عیسی (ع) پشت سر ایشان نماز می خواند و خود این یکی از دلایلی است بر اینکه امام مقامش بالاتر از نبی است.
🔹ادامه دارد ....
📘برگرفته از کتاب ″منتخب الاثر فی الامام الثانی عشر (عج)″✍🏼 نوشته ی آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی
#شرح_احادیث_مهدویت
#متن_شرح_احادیث_مهدویت 13
📜🎤📜🎤📜🎤📜
︽︽︽︽︽︽︽︽
https://eitaa.com/az_o_bego
🟢 نماز استغاثه به امام زمان عجّل اللَّه تعالی فرجه
🔵 سيّد عليخان رحمه الله در «الكلم الطيّب» میگويد : اين استغاثه به امام زمان ارواحنا فداه است ، هر جا باشی دو ركعت نماز با حمد و سوره بجای آور ، آن گاه رو به قبله زير آسمان بايست و بگو :
♦️سَلامُ اللَّهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ ، وَصَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ وَبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ ، عَلي حُجَّةِ اللَّهِ وَوَلِيِّهِ في أَرْضِهِ وَبِلادِهِ ، وَخَليفَتِهِ عَلي خَلْقِهِ وَعِبادِهِ ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ ، وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ ، صاحِبِ الزَّمانِ ، وَمُظْهِرِ الْإيمانِ ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ ، وَمُطَهِّرِ الْأَرْضِ ، وَناشِرِ الْعَدْلِ فِي الطُّولِ وَالْعَرْضِ ، وَالْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ ، اَلْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرينَ ، اَلْوَصِيِّ بْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيّينَ ، اَلْهادِي الْمَعْصُومِ بْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومينَ . اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مُعِزَّ الْمُؤْمِنينَ الْمُسْتَضْعَفينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مُذِلَّ الْكافِرينَ المُتَكَبِّرينَ الظَّالِمينَ. اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ أَميرِالْمُؤْمِنينَ،
🔹 اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمين اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يَابْنَ الْأَئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومينَ وَالْإِمامِ عَلَي الْخَلْقِ أَجْمَعينَ ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا مَوْلايَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَكَ فِي الْوِلايَةِ . أَشْهَدُ أَنَّكَ الْإِمامُ الْمَهْدِيُّ قَوْلًا وَفِعْلًا ، وَأَنْتَ الَّذي تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَعَدْلاً ، بَعْدَ ما مُلِئَتْ جَوْراً وَظُلْماً ، فَعَجَّلَ اللَّهُ فَرَجَكَ ، وَسَهَّلَ مَخْرَجَكَ ، وَقَرَّبَ زَمانَكَ ، وَكَثَّرَ أَنْصارَكَ وَأَعْوانَكَ ، وَأَنْجَزَ لَكَ ما وَعَدَكَ ، فَهُوَ أَصْدَقُ الْقائِلينَ «وَنُريدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَي الَّذينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَنجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوارِثينَ» يا مَوْلايَ يا صاحِبَ الزَّمانِ ، يَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ ، حاجَتي كَذا وَكَذا ، و به جای «كذا وكذا» حاجت خود را ذكر نمايد و بگوید فَاشْفَعْ لي في نَجاحِها ، فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَيْكَ بِحاجَتي ، لِعِلْمي أَنَّ لَكَ عِنْدَ اللَّهِ شَفاعَةً مَقْبُولَةً ، وَمَقاماً مَحْمُوداً ، فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّكُمْ بِأَمْرِهِ ، وَارْتَضاكُمْ لِسِرِّهِ ، وَبِالشَّأْنِ الَّذي لَكُمْ عِنْدَ اللَّهِ بَيْنَكُمْ وَبَيْنَهُ ، سَلِ اللَّهَ تَعالي في نُجْحِ طَلِبَتي ، وَ إِجابَةِ دَعْوَتي ، وَكَشْفِ كُرْبَتي .
🔵 و هر چه دوست داری دعا كن و بخواه كه ان شاء اللَّه برآورده مي شود.
📚مفاتيح الجنان:ص۲۴۳،به نقل ازالكلم الطيّب:۸۳
صحیفه مهدیه: بخش اول.نماز ۸ ص ۱۲۸
https://eitaa.com/az_o_bego
💞 #آخرین_عروس💞
#حضرت_نرجس_خاتون_و_تولد_آخرین_موعود
#قسمت1⃣3⃣
رؤياى امشب فرا مى رسد، #حسن(ع) به ديدار او مى آيد.
#مليكا سر به زير مى اندازد و آرام مى گويد:
ــ آقاى من! از همه دنيا ديدار شما مرا بس است; امّا مى خواهم بدانم كى در كنار شما خواهم بود؟
ــ به زودى پدربزرگ تو، #سپاهى را براى مبارزه با لشكر #اسلام مى فرستد. گروهى از كنيزان همراه اين #سپاه مى روند. تو بايد لباس يكى از اين #كنيزان را بپوشى و خودت را به شكل آنها در آورى.
ــ سرانجام اين جنگ چه مى شود؟
ــ در اين جنگ، #مسلمانان پيروز مى شوند و همه #سربازان و كنيزان رومى اسير مى شوند.
#مسلمانان، كنيزان رومى را براى فروش به #بغداد مى برند.
وقتى تو به #بغداد برسى من كسى را به دنبال تو خواهم فرستاد.
تو در آنجا منتظر #پيك من باش!
#مليكا از شوق بيدار مى شود.
اكنون او بايد پاى در راه بنهد و به سوى #محبوب خود برود.
#ادامه_دارد...
https://eitaa.com/az_o_bego
📖 السَّلامُ عَلَيْكَ يَا عَيْنَ اللَّهِ فِي خَلْقِهِ...
▫️سلام بر تو ای چشم بینای پروردگار، که همه عالم در نظر توست و نظر همه عالم به سوی تو...
#سلام_روزانه
https://eitaa.com/az_o_bego
📜🎤📜🎤📜🎤📜
⏪قسمت چهاردهم
📝شرح روایات مهدوی
📜حدیث دیگر در بحث دوازده امام حدیث [159] کتاب منتخب الاثر که اصل این حدیث در کتاب ″الاختصاص، ص 223″ و بحار، ج36، ص370″ موجود است.
🔹ابن عباس می گوید رسول خدا (ص) فرمودند؛ ″ذکر خدای بزرگ عبادت است و ذکر من عبادت است و ذکر علی (ع) عبادت است و ذکر امامان از نسل او هم عبادت است″. (چه قدر زیبا!!! که ما اهل بیت را نام ببریم، یاد کنیم در زندگیمان و از مناقب و مراتب آنها بگوییم می گوید عبادت است این کار!)
👌سوگند به کسی که مرا به پیغمبری برانگیخت و مرا بهترین آفریدگان قرار داد وصی من برترین اوصیاست و به راستی که او حجت خداست بر بندگانش و خلیفه ی خداست بر مخلوقاتش و امامان هدایتگر بعد از من از فرزندان او هستند که خدا به برکت آنها عذاب را از اهل زمین باز می دارد.
⬅️و به برکت آنها آسمان را از سقوط بر زمین حفظ می کند و به برکت آنها کوه ها را نگه می دارد تا زمین مردم را نلرزاند و به برکت آنها بر مخلوقات خویش باران می فرستد و به برکت آنها گیاهان را می رویاند آنها به حق اولیای خداوندند و به راستی جانشینان من هستند. تعداد آنها تعداد ماههاست دوازده ماه هست و به تعداد آنها روسای موسی بن عمران!
🔆و سپس این آیه را فرمود؛ «وَ السَّماءِ ذاتِ الْبُرُوجِ» سوگند به آسمان دارای برج ها. آنگاه فرمود ابن عباس آیا فکر می کنید که خداوند به آسمان دارای برج ها قسم می خورد و مقصود او از آن آسمان و برج های آن است؟ گفتم ای رسول خدا پس منظور چیست؟ پیغمبر خدا فرمود؛ مراد از آسمان من هستم و مراد از بروج امامان بعد از من هستند که اولشان علی (ع) و آخرشان مهدی ست درود خدا بر همه ی ایشان باد.
💠پس آیه [1] سوره بروج، این آیه را هم یکی از آیات مهدوی قرآن می توانیم بگوییم یا یکی از آیاتی که در شأن ولایت هست که مراد از آسمان رسول خداست و برج ها (برج فلکی) هم دوازده امام.
👌اینجا که می گوید به برکت امامان چه می شود بحث همان واسطه ی فیض است که ما بارها گفتیم، حتی فلاسفه هم یک چیزی را به عنوان یک انسان کامل قبول دارند با براهین متعدد که برهان امکان اشرف و برهان های دیگر می شود به راحتی از لحاظ عقلی هم وجود امام را اثبات کرد.
✅خلاصه بدانیم درست است که امام غایب است اما نقش واسطه ی فیض بودن امام ربطی به حضور و غیبتش ندارد. و واسطه ی فیض بودن امام پا برجاست چه حاضر باشد، چه غایب باشد.
⚠️اینکه می گوید به برکت امام است که عذاب نازل نمی شود؛ منظور آن عذاب های سنگین است این عذاب هایی که نازل می شود بعضی ها جنبه ی آزمایش الهی را دارد و بعضی ها به خاطر گناهان است. همان عذاب های سنگینی که بر قوم های پیشین آمد آنها را می گوید به برکت امام نازل نمی شود و این کارکرد مهم امام است همان طور که در روایات از امام زمان (عج) داریم؛ منم مایه ی امنیت اهل زمین و به برکت من است که بلا دفع می شود.
🔹ادامه دارد ....
📘برگرفته از کتاب ″منتخب الاثر فی الامام الثانی عشر (عج)″✍ نوشته ی آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی
#شرح_احادیث_مهدویت
#متن_شرح_احادیث_مهدویت 14
📜🎤📜🎤📜🎤📜
︽︽︽︽︽︽︽︽
https://eitaa.com/az_o_bego
👌 یکی از زیباترین روایات مهدوی از زبان #امام_صادق علیه السلام
https://eitaa.com/az_o_bego
#مهدویت_امتداد_غدیر 1️⃣
✅علی و أولاد پاكش ثقل اصغرند و قرآن مجيد ثقل اكبر است و هر كدام از آن دو مؤيد و موافق ديگرى خواهد بود، و هرگز از همديگر جدا نخواهند شد تا روزى كه در جانب حوض به من رسند.
#خطبه_غدیریه
#غدیر
#مهدویت
┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
https://eitaa.com/az_o_bego
#مهدویت_امتداد_غدیر 2️⃣
✅بیشك خداوند دين خود را با امامت او به كمال رساند، پس كسى كه از او پيروى نكند و به خلفاى پس از او كه همه تا روز قيامت از فرزندان صلبى من هستند اقتدا ننمايد، كارها و اعمالشان تباه و نابود شود و براى هميشه در آتش بماند و عذابشان سبك نشود و مهلت نيابند.
#خطبه_غدیریه
#غدیر
#مهدویت
┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
https://eitaa.com/az_o_bego
▪️سید بن طاووس مینویسد:
در روایتی آمده:
🔹خدا در روز مباهله، علی علیه السلام را بر دشمنان عرضه کرد
و آنها با دیدن علی علیه السلام دست از دشمنی برداشتند.🌱
و در روز غدیر علی علیه السلام را بر دوستان عرضه کرد
و آنها با علی علیه السلام دشمن شدند!
پس ببین چقدر بین این دو فاصله است!
🔸 أَنَّ اللَّهَ تَعَالَى عَرَضَ عَلِيّاً عَلَى الْأَعْدَاءِ يَوْمَ الِابْتِهَالِ فَرَجَعُوا عَنِ الْعَدَاوَةِ وَ عَرَضَهُ عَلَى الْأَوْلِيَاءِ يَوْمَ الْغَدِيرِ فَصَارُوا أَعْدَاءً فَشَتَّانَ مَا بَيْنَهُمَا.
📚 إقبال الأعمال (ط - القديمة)، ج۱، ص ۴۵۸.
👈 تاریخ دوباره تکرار خواهد شد
و روزی که فرزند علی علیهالسلام ظهور کند،
بسیاری از دشمنان، با دیدن صورت و سیرت او تسلیم خواهند شد👌
و برخی از آنها که ادّعای دوستی او را دارند در مقابلش خواهند ایستاد!!
🌹یک نفر عین علی میرسد از راه آخر....
#مباهله
#غدیر
#ظهور
https://eitaa.com/az_o_bego