#یادتوآرامشجانمناست
#نامتوذکرسحرگاهمناست
شباهت حضرت صاحبالزّمان[عجلاللهتعالی] به حضرت خضر(علیه السلام)
خداوند- عزّ و جلّ - عمر حضرت خضر(علیه السّلام) را طولانی نمود و این موضوع نزد شیعه و سنی مسلم است و روایات بسیاری بر آن دلالت دارد .
خداوند متعال عمر قائم[عجلاللهتعالیفرجهالشریف] را طولانى قرار داده، بلكه از بعضى روايات استفاده مىشود كه حكمت اينكه عمر خضر(علیهالسّلام) طولانى شده اين است كه دليل بر طول عمر قائم[عجلاللهتعالی] باشد.
شيخ صدوق(رحمةاللهعلیه) در كتاب كمال الدين در حديثى طولانى كه از حضرت امام صادق(عليه السّلام) نقل كرده كه فرمودند: و امّا بندۀ صالح خضر(عليه السّلام) را خداوند تبارك و تعالی عمر طولانى عنايت فرمود؛ نه به خاطر نبوّتى كه برايش تقدير كرده باشد يا كتابى كه بر او نازل فرمايد و نه آيينى كه شرايع ديگر را نسخ نمايد، و نه براى امامتى كه بندگان خود را به اقتداى او ملزم سازد و نه اطاعتى كه بر او فرض فرمايد، بلكه چون در علم خداوند متعال گذشته بود كه عمر قائم[عجلاللهتعالی] در دوران غيبت طولانى خواهد شد تا آنجا كه بندگان او، باور نكنند و آن عمر طولانى را انكار نمايند.
خداوند متعال عمر بندۀ صالح (خضر) را بدون سبب طولانى ساخت مگر به علّت استدلال به وسيلۀ آن بر عمر قائم[عجلاللهتعالی] و تا اينكه دليل و برهان معاندين را قطع نمايد كه مردم را بر خداوند- عزّ و جلّ- حجّتى نباشد.
كمالالدين، جلد ۲، صفحه ۳۵۷
مکیالالمکارم، جلد۱، صفحه ۲۳۲
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
#اَللّٰهُمَّالْعَنِالْجِبْتَوَالطّٰاغُوتَوَالنَعثل
https://eitaa.com/az_o_bego
🗓روز شمار وقایع کربلا از اول محرم تا روز عاشورا
کربلا...
چهارم محرم الحرام سال 61 هجری قمری
عبیداللهبنزیاد در مسجد کوفه مردم را چنین خطاب کرد:
«ای مردم! خاندان ابوسفیان را آزمودید و آنها را چنان که میخواستید یافتید! و یزید را میشناسید که دارای رفتار و روشی نیکوست که به زیردستان احسان میکند و بخششهای او بجاست! و پدرش نیز چنین بود!
اکنون یزید دستور داده تا بین شما پولی تقسیم نمایم و شما را به جنگ با دشمنش حسین بفرستم».
سپس دستور داد در تمام شهر ندا کنند و مردم را برای جنگ آمادهی حرکت سازند.
شمربنذیالجوشن با چهار هزار جنگجو، یزیدبنرکاب با دوهزار جنگجو، حصینبننمیر با چهار هزار جنگجو، مضایربنرهینه با سه هزار جنگجو و نصربنحرشه با دوهزار جنگجو برای جنگ با حضرت حسین(علیهالسّلام) اعلام آمادگی کرده و حرکت به سوی کربلا را آغاز کردند.
امام در پاسخ قیس بن اشعث که سفارش به بیعت با یزید میکرد، فرمودند:
" نه به خدا سوگند، دست ذلت در دست آنان نمیگذارم و مانند بردگان از صحنهی جنگ با آنان فرار نمیکنم."
_______________________________________
پ.ن:
دستگاه رسانه دشمن طوری عمل کرده بود که تونست جای دوست ودشمن رو وارونه نشون بده.
از خوبی نداشته بنی امیه گفت و خوبیِ تمام و کمالِ فرزندانِ رسول خدا رو انکار کرد.
جای خالیِ یار و یاور بصیر، خودش رو نشون میده.
یاور امامِ زمان !
یه وقت،جا خالی ندی.
شیطان با بهانه های مختلف،کار و درس و بیماری و ... تو رو از دور و بر امامِ زمانت پراکنده نکنه.
#وَاجْعَلْنامِنْخَیْرِاَنْصارِهِوَاَعْوانِهِ
https://eitaa.com/az_o_bego
2.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️به نبودنش عادت کردیم!
#پستویژهروز
https://eitaa.com/az_o_bego
By Mp3Cut_Proدعای الهی عظم البلاء.mp3
زمان:
حجم:
2.86M
#میخوانمتبگوکجایی
دعای فرج«عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ»
#امامزمان(عجاللهتعالی) این دعا را برای گشایش و رفع گرفتاری، به شخصی زندانی آموختند و او با خواندن آن نجات یافت.
بیایید باهم قرار بگذاریم هرشب با هم یکصدا برای #رهاییمولایمان از #زندانغیبت، با توجه این دعا را بخوانیم
که فرمودند:
اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِيل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.
براي تعجيل در ظهور من زياد دعا کنيد که خود، فَرَج و نجات شما است
(کمالالدين، ج ٢، ص ۴۸۵)
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
https://eitaa.com/az_o_bego
#اَلسّلامُعَلَیْکَیاصاحِبَالزَّمان
🥀السَّلامُ عَلَيْكَ، صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْكَ وَعَلَىٰ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ
عاقبت نور تو پهنای جهان میگیرد
جسم بی جان زمین از تو توان میگیرد
سالها قلب من از دوریتان مرده ولی
خبری از تو بیاید ضربان میگیرد
🖤 الّلهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🖤
#سلامروزانه
https://eitaa.com/az_o_bego
حسین حقیقیدعای عهد(حسین حقیقی).mp3
زمان:
حجم:
17.13M
#دعایعهد
از حضرت صادق(علیهالسّلام) روایت شده: هرکه چهل صبحگاه این عهد را بخواند، از یاوران قائم ما[عجلاللهتعالی] باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت از دنیا برود، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حقتعالی بر هر کلمه هزار حسنه به او کرامت فرماید و هزار گناه از او محو سازد.
#قرارعاشقی
https://eitaa.com/az_o_bego
#یادتوآرامشجانمناست
#نامتوذکرسحرگاهمناست
شباهت حضرت صاحبالزّمان[عجلاللهتعالی] با حضرت خضر(علیهالسّلام)
نام خضر(عليه السّلام) بليا است و بعضى اسمهاى ديگرى گفتهاند. علّت اينكه خضر ناميده شده - چنانكه از شيخ صدوق آمده - اين است كه بر چوب خشكى نمىنشست مگر اينكه سبز مىشد، و نيز گفته شده كه هرگاه نماز بگزارد اطرافش سبز مىشود.
(کمالالدين، جلد ۲، صفحه ۳۹۱)
و گفتهاند: براى اينكه او در سرزمين سفيدى بود كه به يكباره تكان خورد و از پى او سبز شد.
در نجم الثاقب روايت كرده كه حضرت قائم[عجلاللهتعالیفرجهالشریف] به هرسرزمينى كه بگذرد، سبز و پرگياه مىشود و آب از آنجا مىجوشد، و چون از آنجا برود آب فرومىرود و زمين به حال خود برمىگردد.
(نجمالثاقب، صفحه ۸۴)
امام رضا(عليه السّلام) فرمودند: خضر(عليه السّلام) از آب حيات آشاميده پس او زنده است و نمىميرد تا در صور دميده شود و البته او نزد ما مىآيد و بر ما سلام مىكند، صدايش شنيده مىشود ولى خودش ديده نمىگردد، و او هرجا كه نامش به ميان آيد حاضر مىشود، پس هركه از شما او را ياد كرد بر او سلام كند، او هرسال در مراسم حج حاضر است، تمام مناسك را انجام مىدهد، در عرفه وقوف دارد، پس بر دعاى مؤمنين آمين مىگويد، خداوند وحشت قائم ما[عجلاللهتعالیفرجهالشریف] را هنگام غيبتش به وسيلۀ او به انس مبدّل مىسازد، و تنهايىاش را به او برطرف مىنمايد.
کمالالدين، جلد ۲، صفحه ۳۹۰
مکیالالمکارم، جلد۱، صفحه ۲۳۳
#اللّٰھُمَعجلْلِّوَلیڪَالفرَج
#اَللّٰهُمَّالْعَنِالْجِبْتَوَالطّٰاغُوتَوَالنَعثل
https://eitaa.com/az_o_bego