🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔻🔻گونه ای غریب از عدم مشارکت/ چه باید کرد؟🔻🔻
🔻بیاید این روزهای آخر کمی هم لابه لای تبلیغات نامزدها به رشد مشارکت فکر کنیم. به دورو برتان نگاه نکنید. محدود به تایم لاین و گروه های اجتماعی تان نشوید. نرخ مشارکت به نقل از برخی نظرسنجی ها همچنان حوالی 50 درصد است.
🔻آنها که هنوز تصمیمی برای شرکت در انتخابات ندارند دو دسته اند. با دسته اول آشنائید و اما دسته دوم احتمالا غریبه اند. تا انتها همراه باشید تا برسیم.
🔻نسل اول مرددها چه کسانی اند؟
آنها که از رای دادن پشیمانند. یا می گویند "رای دادیم چی شد" یا می گویند "رای نمی دهیم تا اصلاح شوید."
🔻پاسخ به "رای دادیم چی شد" خیلی سخت نیست. کافیست مختصری از کارنامه شهید جمهور را فهرست کنیم. کاهش تورم یا رشداقتصادی یا نرخ بیکاری و غیره. برای اثرگذاری بیشتر بهترست همین آمار را در مقایسه با دهه 90 ارائه کنید. حرف اینست که رای دادید و چنین شد. از این بخش عبور کنیم.
🔻پاسخ به شبهه دوم اینست که منطقا رای ندادن نمی تواند منجر به اصلاح شود. فرض کنیم فردای انتخابات نظام تصمیم بگیرد بخاطر قهر یک جماعتی خودش را اصلاح کند. حالا اولین سوال ساده اینست که چه باید کند؟ فردای قهر وقتی نماینده معترضین در حاکمیت وجود ندارد، چه چیز را وچه کسی باید اصلاح کند ؟
🔻خلاصه اینکه رای ندادن خودش رای است؛ آنهم سه رای. رای به اینکه دیگری جای من رای دهد. رای به اینکه نامزدناصالح بر ما مسلط شود و در نهایت رای و رضایت به شرایطی که پیش می آید.
تا اینجا برای دسته اول است.
🔻اما ما چند سالی است که با گونه جدید و غریبی از عدم مشارکت مواجهیم. چرا جدید؟ چون مشارکت منفی ندارند. بلکه نفیا و اثباتا به مشارکت فکر نمی کنند. گوئی انتخابات و صندوق رای را نمی بینند.
🔻🔻اینها چه ویژگی دارند؟
🔻مهمترین ویژگی شان اینست که در دنیای متفاوتی زندگی می کنند. دنیایی بدور از رسانه های مرجع و آمار رسمی و واقعیت های جامعه. دنیایی که عمدتا حول سرگرمی و تفنن شکل می گیرد. دنیایی مخدری و به غایت در فربگی خیال. رها از واقعیت.
🔻 دنیایی که پایداری مختصات آن پای در واقعیت های پیرامونی ما ندارد. دنیایی غرق در رسانه های اجتماعی و بلکه دقیقتر آن تودرتو در شبکه های توده ای و سایبری.
🔻🔻با این گروه چه باید کرد؟
🔻راه حل اولیه مواجهه آگاهانه است. تصمیم بگیریم شانه های این جامعه را گرفته و تکان دهیم و بیدار کنیم. تا ببینند. ببینند و تصمیم بگیرند. یا میایند و یا می روند.
🔻اما راه حل موثرتر در مواجهه فیزیکی است. مواجهه فیزیکی یعنی قرارگرفتن ناخواسته در زیست سیاسی و انتخاباتی . چیزی فراتر از برنامه های تلویزیونی و میزگردها و مناظره ها و غیره. کمپین های اجتماعی از ایندست است.
🔻در این مسیر لازم نیست برای رای دادن و انتخابات استدلال کنیم. کافی است انتخابات را نشان دهیم. بدون پیچیدگی های ذهنی. کافیست هرکس نامزد مورد علاقه خودش را به طور گسترده تبلیغ کند؛ تبلیغ فردی و البته گروهی و شبکه ای.
🔻 تبلیغ برای نسل جدید مخاطب؛ مخاطبی که اصل انتخابات را نمی بیند. باید وارد شبکه این افراد شد و مانور کمپینی داد.مهم اینست که صندوق رای را ببیند. وقتی در آماج تبلیغات شبکه ای قرار گرفت، پایش به زمین می رسد و تصمیم خواهد گرفت. رای هم ندهد از دسته دوم به دسته اول مرددین منتقل می شود و تازه مقدمه گفت وگو فراهم می شود.
🔻درباره این گروه بیشتر باید فکر کرد و نوشت. مراقبت نکنیم بزودی و در دوره های بعدی عدم مشارکت را این گونه جدید پر می کنند نه آرای مردد و یا آرای منفی به نظام.
محسن مهدیان
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍁🍁 چرا سناریوی فتنه جدید را باید جدی بگیریم؟ 🍁🍁
🍁به نظر میرسد بازیگران جریان غرب گرا تا الان نتوانستند انتخابات را آنگونه که میخواهند دو قطبی کنند.
🍁 این انتخابات برای غرب گرایان حالت مرگ و زندگی دارد چراکه:
🍁🍁الف: اینبار کاندیدای اصلاح طلبان ساختاری تایید صلاحیت شده، سران اصلاحات مردم را دعوت به انتخابات و رای به کاندیدای خود کرده اند حتی آقای ظریف را تمام قد به عنوان یار کمکی به میدان آورده اند ولی کف جامعه هنوز به نفع آنان تکان نخورده است.
🍁اگر این طیف رای نیاورند، احتمال مرگ قطعی اصلاحات ساختاری و رادیکال در ایران جدی به نظر میرسد.
🍁🍁ب: اینها چنین در ذهن دارند و در محافل خود اینگونه تحلیل میکنند که کشور ممکن است در طی هشت سال آینده،(خدای ناکرده) نیاز به رهبری جدید داشته باشد.
🍁جریان غرب گرا میخواهد در زمان انتخاب رهبر جدید توسط مجلس خبرگان، قوه ی مجریه را در دست داشته باشد.
🍁🍁 ج: اصلاح طلبان ساختاری و رادیکال برای اینکه بتوانند فتنه های جدید در کشور را به نفع اهداف خود سازماندهی کنند، باید لزوما در درون قدرت باشند (با تجربه قتل های زنجیره ای و کوی دانشگاه، و حوادث آبان ۱۴۰۱)
🍁مجموع عوامل فوق دلایلی است که اصلاح طلبان رادیکال و با سابقه امنیتی را وادار میسازد به هر ترتیبی که هست به فکر پیروزی در این انتخابات باشند.
🍁رادیکال های این جریان سیاسی اثبات کرده اند که اگر ببینند از طریق عادی و آرام، دو قطبی ایجاد نمیشود، احتمالا رو به دعوا و حتی قتل های ساختگی روی خواهند آورد به گونه ای که به هر قیمتی باید جامعه را در مسیر اهداف خود به حرکت در آورند(قضیه ناجنبش مهسا امینی)
🍁اینها ثابت کرده اند میتوانند از عوامل نفوذی خود در هسته ی سخت قدرت جمهوری اسلامی در فراجا، واجا، و حتی سوء استفاده از عصبانی ساختن برخی در سپاه و بسیج بهره برداری کنند.
🍁 جریان امنیتی اصلاحات ساختاری اگر ببیند بازنده ی این انتخابات است یحتمل قاعده بازی را بهم خواهد زد حتی به قیمت اینکه بار دیگر بگوید در انتخابات تقلب شده و حتی اگر بتواند پزشکیان را به دور دوم ببرد و فتنه را در موقعیت ثانوی رقم بزند.
🍁 بنابراین باید منتظر هر سناریویی بود و پیوست امنیتی برای کنش های سیاسی خویش در نظر بگیریم.
🍁نباید فراموش کرد که شرایط به گونه ای هست که زمان مرگ و زندگی جبهه باطل رادیکال در ایران و منطقه است
🍁لذا از نظر امنیتی باید سناریوهای محتمل را در نظر داشت و با رصد و پایش خطوط رسانه ای و تحرکات عملیاتی این جریان، واکنش های مقتضی را در پیش گرفت.
کانال کرامت و بصیرت
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔘🔘اجماع یا رقابت؟🔘🔘
🔘انتخابات چهاردهمین دوره ریاستجمهوری هم مثل برخی از انتخابات گذشته با ابهامهای مهمی روبروست؛ بویژه این بار به نظر میرسد نزاعی درباره نظرسنجیها برپاست و نظرسنجیهای واقعی و جعلی، توامان تحتتاثیر نگاهها و فضاهای سیاسی هستند.
🔘 به همین دلیل است که این بار نظرسنجیهای مراکز معتبری مانند صداوسیما، ایسپا و دانشگاه تهران به این راحتی در اختیار دیگران قرار نمیگیرد و یا حتی نسخههای جعلی بسیاری از آنها منتشر میشود. موضوعی که تحلیلها را برای برخی دشوار کرده است.
🔘پرسش مهمی که برخی از اصولگرایان این روزها با آن مواجهند این است که یکی از آقایان جلیلی و قالیباف باید به سود دیگری کنار برود یا خیر؟
🔘 این امر آنگاه پیچیدهتر می شود که ملقمهای از نظرسنجیهای فیک و واقعی، هر یک، یکی از این دو را بر صدر مینشاند! گویی که در هرکدام از نظرسنجیها در کشورهای مختلفی انجام میشود.
🔘در هرکدام از این نظرسنجیهای واقعی و البته فیک هم، آقای پزشکیان جایگاه متفاوتی دارد؛ در برخی اول است، بعضی دوم و بعضی دیگر هم سوّم!
🔘 یعنی خیلی جای تعجب ندارد که شما همزمان چندنظرسنجی از یک مرکز را به صورتهای دستکاری شده دریافت کنید که در اولی آقای قالیباف اول باشد، در دومی آقای جلیلی و در سومی پزشکیان!
🔘نزاع بر سر آنچه تاکنون انجام شده قاعدتاً بیفایده است و نه تنها به تصمیمی منجر نمیشود، بلکه اختلافات غیرقابل حلی را پیش میکشد.
🔘 اما به صورت کلی و بدون اینکه منافع یکی از نامزدها در نظر گرفته شود میتوان چند مسئله مشخصی که وجود دارد را در ۵ بند فهرست کرد؛ حال اینکه نهایتاً این نامزدها و ستادهایشان چه تصمیمی میگیرند، به خودشان مربوط است!
🔘🔘۱- نکتهی مسلّم این است که در حال حاضر و با عنایت به همه نظرسنجیها، احتمال دور دومی شدن انتخابات ریاستجمهوری «تا اینجا»، بسیار بالاست.
🔘البته ممکن است در این هفته پایانی اتفاقاتی مثل بعضی انتخابات دیگر رخ دهد، اما به هر حال تا اینجای کار، دور دومی شدن، بسیار محتمل است.
🔘🔘۲- برای عدهای از اصولگرایان و بویژه ستادهای انتخاباتی، همچون سال ۹۲ یک ذهنیت کاملاً قابل تردیدی وجود دارد که میگوید آقایان جلیلی و قالیباف به دور دوّم خواهند رفت و آنجا برای اصولگرایان احدیالحسنیین خواهد شد!
🔘یعنی دیگر در دوم چه آقای جلیلی رئیسجمهور شود و چه آقای قالیباف، تفاوتی نخواهد کرد. بنابراین اساساً وضعیت به نحوی نیست که به امکانهای دیگر و احتمالاتی مثل رای آوری آقای پزشکیان بیندیشیم.
🔘 این ذهنیت با توجه به نظرسنجیها دقیق نیست؛ هیچ چیز را نمیشود پیش بینی کرد، اما اینکه احتمال رفتن پزشکیان به دور دوم را ناچیز بشمارند، نسبتی با تحلیل واقعی ندارد.
🔘🔘۳- اگر انتخابات به دور دوّم برود، روندها و تحلیلها و تجربههای انتخابات پیش نشان میدهد که ستاد و هواداران آقای پزشکیان امیدوارتر خواهند بود و احتمال رای آوری او را جدیتر خواهند شمرد؛
🔘 البته این احتمال در نسبت به اینکه کدام یک از آقایان جلیلی یا قالیباف با آقای پزشکیان به دور دوم بروند تفاوت میکند؛ اما یک نکته ثابت است و آن اینکه شانس آقای پزشکیان افزایش خواهد یافت.
🔘 همچنانکه آقای احمدینژاد هم در رقابت با آقای هاشمی در دور اول انتخابات ۸۴ رتبه دوم را کسب کرد و به دور دوم رفت؛ اما در دور دوم، آقای هاشمی را پشت سر گذاشت و راهی پاستور شد.
🔘🔘۴- روندها و خیلی از نظرسنجیها نشان میدهد که اگر اصولگرایان بتوانند ظرفیتهای خود را بر یک کاندیدا در دور اوّل متمرکز کنند، احتمال پیروزیشان در همین دور اول هم بالاست.
🔘 هیچ چیز را قطعی نمیتوان گفت، اما به هرحال عدد و رقمهای تقریباً قاطبه نظرسنجیها چنین احتمالی را تقویت میکند.
🔘🔘۵- راهکار رسیدن به یک روند مقبول بین نامزدهای اصولگرا پیچیده نیست؛ علم نظرسنجی در ایران قدرتمند است و موسساتی که نام برده شد همگی موسسات معتبر و آزمودهشدهای هستند.
🔘روش علمی هم در این زمینه پاسخگوست و میتواند اختلافات را حل کند. لذا نامزدهای این جریان میتوانند با توافق بر سر یک روش صحیح نیل به تصمیم نهایی، مسیر نزدیکترین را به حالت برندهشدن پیش بگیرند.
🔘قاعدتاً در این مسئله دو آیتم باید مورد توجه قرار بگیرد؛ نخست میزان رای هر یک از نامزدهاست و دوم اینکه در صورت انصراف هر نامزد، رای او به سمت کدام نامزد دیگر خواهد رفت.
🔘اما نکته تقریباً قطعی این است که دور دوم بیشتر به نفع پزشکیان خواهد بود و در دور اول احتمال پیروزی یک نامزد اجماعی اصولگرایان وجود دارد.
🔘 لذا همهچیز بستگی به این دارد که به روندها توجه کنند و یا کار بیشتر به شانس و اقبال واگذار شود.
کانال جنگ نرم ودشمن شناسی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔹🔹سپاه مقتدر🔹🔹
🔹چهارشنبه ۳۰ خرداد وزیر امنیت عمومی کانادا با قرائت بیانیهای اعلام کرد، دولت این کشور نام سپاه پاسداران را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داده و مقابله با افراد یا نهادهای وابسته به این سازمان ایرانی از این پس لازمالاجراست.
🔹پایگاه رسمی دولت کانادا در بخش توضیح این حکم تحریمی، بانکها و مؤسسات مالی کانادایی را ملزم کرده است اموال و داراییهای مرتبط با سپاه پاسداران را فوراً مسدود کنند.
🔹پس از اعلام رسمی این خبر، «ملانی جولی» وزیر خارجه کانادا از شهروندان این کشور خواست از سفر به ایران خودداری کنند.
🔹سپاه در مقابله با سرویسهای جاسوسی دنیا و بهویژه دولتهای متخاصم، کارنامهای درخشان دارد و از همین نگاه است که میتوان علت تقلید دولت کانادا از دولت تروریست آمریکا در تحریم سپاه پاسداران و قرار دادن آن در فهرست گروههای به اصطلاح تروریستی را به خوبی فهمید.
🔹سپاه پاسداران و نیروی قدس به عنوان شاخه برونمرزی سپاه، شناخته شدهترین و مؤثرترین سازمان در سطح دنیا در مقابله با تروریسم است.
🔹 مقابله با گروههای تکفیری و خشکاندن ریشههای اصلی داعش در منطقه، از جمله اقدامات انسانیـ امنیتی سپاه بود که به نظر میرسد این موضوع موجب ناراحتی سرویسهای اطلاعاتی و امنیتی حامی داعش در غرب شده است.
🔹در واقع، غرب با ایجاد بحران در منطقه تلاش میکرد رژیم صهیونیستی را از نابودی و سقوط نجات دهد که با اقدامات سپاه سنگشان به تیر خورد.
🔹سپاه پاسداران پاسدار منافع انقلاب اسلامی در همه جهان است و در هر نقطه از جهان و در هر جا در پهنه دریاها هم که باشد، محافظت میکند و این را در تقابلهای متعدد با دزدان دریایی کشورهایی، نظیر آمریکا، انگلیس و فرانسه نشان داده است.
🔹در داخل نیز سپاه پاسداران مهمترین حافظ امنیت کشور در برابر توطئههای سرویسهای اطلاعاتی خارجی است که در مقاطع گوناگون سعی کردند با استفاده از فضای سیاسی داخلی، نظیر انتخابات، زمینهساز آشوب و اغتشاش در کشور شوند.
🔹از این رو دشمنی غرب با سپاه نشاندهنده پیمودن مسیر درست سپاه در طول ۴۵ سال گذشته است که باید همین مسیر پیموده شده را با قدرت و توان بیشتری ادامه داد.
🔹 این اقدام دولت تروریستی کانادا که با تأسی از دولت تروریستی آمریکا صورت میگیرد، با بیرون کردن نیروهای تروریستی آمریکا و غرب از منطقه، که راهبرد ایران پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی بوده است، بی پاسخ نخواهد ماند.
🔹 دولت چهاردهم نیز که با رأی مردم در چند روز آینده مشخص خواهد شد، باید در مقابل اقدامات ضد انسانی و ضد بشری غرب ایستادگی کند و روند مقابله به مثل را در پیش بگیرد.
پایگاه تحلیلی و خبری بصیرت
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔸🔸طعم خوب "رأی بد" برای ظریف🔸🔸
🔸محمدجواد ظریف، وزیر سابق امور خارجه به تازگی در یک میتینگ سیاسی برای مسعود پزشکیان تبلیغ کرد.
🔸به گزارش ایلنا، ظریف در این سخنرانی به مواردی اشاره کرده که بخشهایی از آنرا در ادامه میخوانید:
🔸_ (در اشاره به کارنامه دولت روحانی) برخلاف همه محاسبات و پیشگوییها، اثر انتخاب خود را دیدید، احترام جهان و احترام همه ملتها که منادی گفتگوی تمدن ها را داشتیم بطوریکه تمام دروغ ها را نقش برآب کرد!
🔸_ انتخاب می کنیم جوانان بجای پناه بردن به کشورهای خارجی با عشق و امید در کشور بمانند، انتخاب می کنیم که پدران و مادران در آرزوی فرزندانشان حسرت نخورند. انتخاب می کنیم ایران و ایرانی در همه جا سرفراز باشد و تحریم نکنند تا مجبور شوند ایران و ایرانی را تکریم کنند.
🔸آقای ظریف اگر میخواهد یک سیاستمدار منطقی و راستگو باشد طبعا باید حرف راست بزند و منطقی رفتار کند.
🔸آنچه که مردم از اثر انتخاب خود در سالهای ۹۲ و ۹۶ دیدند به جز ناکارآمدی، تحریم بیشتر و بیدستاوردی چه بود؟!
🔸مگر این آقای ظریف نبود که صراحتا و پس از آنهمه مذاکره اعلام کرد ما نمیتوانیم حتی یک حساب ساده در بانکهای انگلیس باز کنیم؟
🔸و مگر این شخص آقای روحانی نبود که مدتها پس از مذاکرات؛ سوگمندانه گفت: مگر کشورها دیوانهاند که با آمریکا مذاکره و توافق کنند.
🔸از باب احترام جهان نیز اینکه ظریف در آمریکا نمیتوانست خارج از خطوط ترسیمی پلیس حرکت کند و به عیادت همکار خود برود و یا صحبتهای ترامپ درباره تروریست نامیدن مردم ایران برای هر جویای حقیقتی کافیست.
🔸آقای ظریف گویا فراموش کرده است که باراک اوباما در صبح روز معاهده برجام و برای اینکه تهمانده دستاورد را هم از دست ظریف بگیرد دست به تحریم ایران زد!
🔸بماند که حتی مضحکترین بخشهای توافقات موقت ژنو از قبیل "ماجرای سنگهای قیمتی" هم نتوانست مردم را روی صندلیهای نمایش برجام نگه دارد!
🔸ما همچنین یادآوری میکنیم زمانی را به آقای ظریف که ماجرای "پناه بردن جوانان ایرانی به کشورهای خارجی" از سوی معاون علمی رئیسجمهور روحانی مورد تردید قرار گرفت
🔸و دکتر سورنا ستاری به درستی از این گفت که مسئله فرار مغزها از آن کلاههای گشادی است که روی سر کشور گذاشتهاند!
🔸ستاری استدلال کرد که این مسئله یک پروپاگاندای تبلیغاتی علیه ایران بیشتر نیست.
🔸نتیجه آنکه مسئله فرار مغزها و جوانان اگر درست باشد بیشتر در دهه ۹۰ و در دولت متبوع ظریف بروز کرده و اگر غلط باشد یعنی ظریف هم جزو کسانی است که کلاه روی سر کشور میگذارند!
🔸تمام این گزارههای تاریخی که اتفاقا در همین نزدیکی هم رخ دادهاند نشان میدهد که آقای ظریف نه بر اساس کارنامه و نه بر اساس سبک و سیاق سیاسی؛ شأنیت آنرا ندارد که برای مردم "رأی خوب" را تبیین کند.
مشرق نیوز
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
کانال جهاد تبیین را به دیگران هم معرفی کنید👇👇👇
https://eitaa.com/azadegan_khabar_az_hame_ja
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام صبح بخیررر💐💐💐💐
حتما ببینید
کانال جهاد تبیین را به دیگران هم معرفی کنید👇👇👇
https://eitaa.com/azadegan_khabar_az_hame_ja
هدایت شده از سینا
تحلیل دقیق و عمیق داخلی و خارجی انتخابات۱۴.mp3
28.01M
👈صوت خیلی مهم و جدید
مهدی طائب رو از دست ندین:
.
.
۱_لطف خفیه الهی در شهادت شهیدرئیسی🌹
و شرط ادامه مسیر...
۲_ضلع سوم ظهور!؟
۳_تخریب کاندیداها در هرصورت به ضرر جبهه انقلابه! و نتیجهاش...
۴_راهبرد جبهه انقلاب⁉️
#جهاد_تبیین
هدایت شده از سید سعید سادات
يارو پاش میلَنگیده با کشتی ميره سفر...
وقتی برميگرده رفيقش ميگه : خب سفر خوش گذشت؟!
میگه : نه بابا همش استرس داشتم ، هی میگفتن
لنگرو بندازين تو آب😑😂
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که ظریف هرجا میره داره میگه آقا از من تعریف کرده و بهم گفتن مومن و متدین، خوبه ببینیم آیا از نظر رهبری واقعا #ظریف، شجاع و مومن است؟!
🗣 احمد کارآمد
سپاه سایبری پاسداران 🏻
☑️ @sepah_news_ir
هدایت شده از کانال حسام الدّین براتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سردار حاجیزاده: در این انتخابات کارآمدی و مدیریت اجرایی قوی مهمتر از شاخصههای دیگر است
صحبتهای جدید سردار حاجی زاده رو حتما ببینید
@maknunat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 قالیباف: جبهه انقلاب تا پیش از ۸ تیر به یک نامزد واحد میرسد
#انتخابات
دوستان عزیز!
لطفا تا می توانید این پیام دکتر قالیباف رو نشر بدین ، تا نیروهای انقلاب همدیگر رو تخریب نکنند!
♨️ کانال جهان خبر
📡 @jahan_khabar
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
📣 توئیت معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص انتخابات
#رهبر_انقلاب
#انتخابات
https://eitaa.com/jaarchi
📣 گسترده ترین شبکه خبری مردمی در ایتا
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💥💥حضور همسنگران ایمانی عزیز
💥سلام عليكم
💥با آرزوی موفقیت و بهروزی، در راستای ادامه نحوه حضور در انتخابات استدعا دارم به منظور نیل به اهداف و منویات امام المسلمین همچنان موارد زیر را مورد ملاحظه قرار دهیم :
💥💥تمامی تلاشمان ایجاد محیطی مناسب برای حضور حداکثری مردم در انتخابات باشد.
💥💥تا قبل از صورت گرفتن اجماع که ان شاء الله به حول و قوه الهی دور از دسترس نیست از تبلیغ پیرامون نامزد مورد نظر خود در صفحه گروه خودداری بفرمایید.
💥💥از بارگزاری نقد همراه با تخریب و توهین به شدت پرهیز بفرمایید.
ارادتمند شریفی. یاعلی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀