🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💠💠چند نکته درباره انتخابات💠💠
💠نتایج اولیه انتخابات، از رقابت نزدیک دو نامزد (آقایان جلیلی و پزشکیان) حکایت می کند.
- مسعود پزشکیان: ۱۰.۴۱۵.۱۹۱ رأی
- سعید جلیلی: ۹.۴۷۳.۲۹۸ رأی
- محمدباقر قالیباف: ۳.۳۸۳.۳۴۰ رأی
- مصطفی پورمحمدی: ۲۰۶.۳۹۷ رأی
💠برخی معتقدند اگر آقایان جلیلی و قالیباف -که مجموعا ۵۲.۶ درصد آرا را کسب کردند- اجماع می کردند، شاید نتیجه انتخابات در مرحله اول با پیروزی نامزد منسوب به جبهه انقلاب، نهایی می شد.
💠البته "جبهه انقلاب"، عنوان بسیار محترمی است که همه نامزدها می توانند خود را در آن تعریف کنند. در عین حال، این جبهه با همه فراگیری، ترازها و محدوده ای دارد و همه نامزد ها با آن محدوده آرمانی و جاذبه و دافعه هایش سنجیده می شوند.
💠آقای پزشکیان در حالی که تاکید می کند وفادار به انقلاب است، بعضا در تله گفتمانی یا افرادی افتاد که غیر انقلاب یا در مقابل انقلاب هستند. برخی اعضای ستاد وی، کسانی هستند که در دوران مدیریت خود -به ویژه در دولت قبل- خون به دل توده های مردم کردند.
💠دو نامزد دیگر و اطرافیان دو آتشه آنها، با وجود این که در تراز گفتمانی در رتبه بالاتری ایستاده اند، هر کدام با توجیهی، نتوانستند مطالبه به حق توده های انقلابی درباره اجماع و اتحاد را برآورده کنند.
💠میزان مشارکت، تقریبا به همان اندازه انتخابات مجلس دوازدهم (اسفند ماه سال گذشته) و ۸-۹ درصد کمتر از انتخابات ریاست جمهوری سه سال قبل است که آقای رئیسی به ریاست جمهوری انتخاب شد.
💠در انتخابات اسفند ماه، تنها چهار حزب از مجموعه ۳۱ حزب عضو جبهه اصلاحات نامزد معرفی کردند و جبهه اصلاحات به همراه خاتمی به تحریمی ها پیوستند. و با این وجود، حدود ۸۰ نامزد منسوب به این جریان از ۱۶۵ نامزد معرفی شده توسط ۴ حزب، وارد مجلس شدند.
💠پنج ماه بعد، در حالی که جبهه اصلاحات و همه ۳۱ حزب عضو آن، خاتمی و روحانی و موسوی خوئینی ها و کروبی و ظریف و آذری جهرمی و همه دولتمردان روحانی و خاتمی وارد گود انتخابات شدند، نرخ مشارکت هیچ تغییری نکرده است.
💠بنابراین، هیاهوی همیشگی مبنی بر اینکه آمدن و نیامدن مردم، معطل اشاره خاتمی و جبهه اصلاحات است، ابطال شده، بلکه حتی می توان ادعا کرد خودنمایی برخی بانیان وضعیت اقتصادی موجود، نقش منفی در مشارکت عمومی دارد.
💠از سوی دیگر، به خاطر این که دولت مستقر، ستاد سیاسی نداشت و نتوانست به اجماع برای معرفی نامزد برسد، دولت شهید رئیسی، فاقد نماینده در انتخابات بود و هیچ نامزدی، از درون یا بیرون دولت، آن را نمایندگی نمی کرد.
💠در این میان، آیت الله شهید رئیسی، شخصیت منحصر به فردی بود که هیچ نامزدی نتوانست او را نمایندگی کند. و البته پراکندگی و اختلاف در میان نامزدهای منسوب به جبهه انقلاب، این تلقی را تقویت کرد.
💠نامزدهایی هم که در میدان رقابت بودند، نتوانستند به اتفاق نظر برسند. و حال آن که شهید رئیسی، نماد اتفاق و اتحاد بود و نه اختلاف و پراکندگی. این پراکندگی و مجادلات پیرامونی، احتمالا یکی از دلایل دلسردی برخی شهروندان و عدم افزایش مشارکت بوده است.
💠اختلاف و مجادلهُ معمولا از برکت کار کم می کند. برخی فعالان ستاد های انتخاباتی، در بازگویی خدمات شهید رئیسی کم لطفی کردند؛ چون دغدغه های دیگری داشتند. و این غیر از تلخی یی بود که با اختلاف و بدگویی نسبت به هم، به کام مردم ریختند.
💠ای کاش دلسوزان مردم و انقلاب و ایران، بتوانند پس از این، نقطه پایان بر اختلافات بگذارند، اختلافاتی که اگر کار نفوذی ها هم نباشد، حتما رد پای شیطان و شیطنت در آن هست. اما رحمت و عنایت خداوند، هنگامی متوجه بندگان می شود که آنها هم به لوازم تقوا پایبند باشند.
💠مومنان نمی توانند نسبت به هم کینه داشته باشند. کینه زدایی از دل ها و حسن ظن و تعاطف نسبت به هم، تکلیف الهی، و مرز زیستن در بهشت و جهنم است:
💠"وَالَّذِينَ جَاءُوا مِنْ بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلِإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالْإِيمَانِ وَلَا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلًّا لِلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّكَ رَءُوفٌ رَحِيمٌ". (سوره حشر)
💠"وَ إِنَّ جَهَنَّمَ لَمَوۡعِدُهُمۡ أَجمَعِينَ. لَهَا سَبعَةُ أَبوَٰابࣲ لِّكُلِّ بَابࣲ مِّنۡهُمۡ جُزۡءࣱ مَّقسُوم. إِنَّ ٱلمُتَّقِينَ فِي جَنَّـٰتࣲ وَ عُيُون. ٱدۡخُلُوهَا بِسَلَٰمٍ ءَامِنِينَ.
💠وَ نَزَعنَا مَا فِي صُدُورِهِم مِّنۡ غِلٍّ إِخوَٰانًا عَلَىٰ سُرُرࣲ مُّتَقَٰابِلِينَ. لَا يَمَسُّهُمۡ فِيهَا نَصَب وَمَا هُم مِّنهَا بِمُخرَجِينَ.
💠نَبِّئۡ عِبَادِيٓ أَنِّيٓ أَنَا ٱلغَفُورُ ٱلرَّحِيمُ. وَأَنَّ عَذَابِي هُوَ ٱلعَذَابُ ٱلأَلِيمُ". (سوره حجر)
محمد ایمانی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔅🔅زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری 1403🔅🔅
🔅🔅1️⃣صحنه اول:
🔅 انتخابات سه قطبی و کاملا رقابتی دور اول انتخابات ریاست جمهوری تیرماه 1403برگزار شد.دو قطب انتخاباتی جلیلی و قالیباف گرچه با یکدیگر رقابت سنگین درون گفتمانی داشتند ولی ماندن هر دو سبب شد که دیگر قطب انتخابات یعنی پزشکیان، فرصت جمع آوری رای بیشتری را پیدا نکند.
🔅این نکته مهمی است که دو قطب جلیلی و قالیباف همزمان رقابت با یکدیگر ، مقابله راهبردی نیز با پزشکیان داشتند و از سبد جبهه انقلاب نیز مشترکا صیانت می کردند.
🔅 حالا دو قطب جلیلی و قالیباف وارد دوره جدیدی شدهاند که بنا به سیاست ورزی به ستاد مشترک انتخاباتی ختم می شود و پیشرانهای قبلی نزاعهای انتخابات یعنی زاکانی و حتی قاضی زاده را نیز دوباره فعال خواهد کرد.
🔅در همین حال، مسعود پزشکیان هم به تنهایی به یک قطب قدرتمند انتخاباتی تبدیل شده که از یک طرف به لحاظ شخصیتی توانسته نگاه های مردمی را به خود جلب کند و از طرفی دیگر کمپین بزرگی از نخبگان سیاسی جریان اصلاحات و دولتمردان کابینه روحانی او را در فضای مجازی و تبلیغاتی حمایت می کنند و تلاش می کنند ضعفهای سیاسی وی را بپوشانند و مزیت هایی را که ندارد به صورت مجازی برای او خلق کنند.
🔅🔅2️⃣صحنه دوم:
🔅 عمده کسانی که بعد از فتنه 88 و بعد از حوادث 1401، سیاست تحریم انتخابات را در پیش گرفته بودند، برای انتخابات اخیر دوباره فعال شدند.
🔅فعالین برجسته سیاسی که تا دیروز تحریم انتخابات را برند سیاسی خود معرفی می کردند ولی در این دوره از انتخابات کارشان به تلفن زدن به افراد برای افزایش مشارکت در انتخابات رسید.
🔅البته اصلاح طلبان بر خلاق ادعای چندین ساله خود نه تنها رقم خاصی به مشارکت اضافه نکردند بلکه در صندوق رای جبهه سنتی انقلاب با حریفان خودشان رقابت و شراکت کردند.
🔅بماند که بسیاری از کسانی که به پزشکیان رای دادند بیش از آنکه به صورت جریانی به اصلاحات و یا اعتدال رای بدهند به شخص پزشکیان و ویژگی های شخصیتی و تاکید وی بر گفتمان های مشابه اصولگرایان مثل عدالت رای دادند.
🔅🔅3️⃣صحنه سوم:
🔅دومین انتخابات بعد از حوادث سال 1401 در حالی برگزار شد که ضد انقلاب و جریان موسوم به زن زندگی آزادی منفعل ترین جریان فعال در انتخابات ریاست جمهوری اخیر در دوره اول بود.
🔅اینترنشنال و بی بی سی فارسی عملا در بازی نبودند و برخلاف گذشته عملیات های رسانه ای شان موجی در محیط داخلی ایران ایجاد نمی کرد. این موضوع مهمی است که باید به درستی درک شود.
🔅 برداشت درست این است که آنها در نیامدن بخشی از جامعه به صندوق رای اصلی ترین عامل نبودند و این یعنی اینکه برای بازگرداندن بخش ناراحت، ناامید، بی تفاوت یا حتی قهر کرده جامعه به صندوق رای، راه حلی از درون ایران باید جستجو کرد.
🔅🔅4️⃣صحنه چهارم:
🔅 همزمان با برگزاری انتخابات، گروهک های تروریستی تجزیه طلب و تکفیری فعال در جنوب شرق به یک صندوق رای که آرای مردم بلوچ و اهل سنت در آن بوده، حمله می کنند و دو تن از ماموران نیروی انتظامی را به شهادت میرسانند.
🔅گرچه این حادثه غم انگیز است، ولی زیباترین صحنه انتخابات ریاست جمهوری را هم به تصویر می کشاند. این تصویر خون آلود از یک طرف نشان می دهد که ضدانقلاب از وجود مردم سالاری و شرکت مردم در انتخابات چقدر عصبانی است و از طرفی دیگر نشان می دهد که حاکمیت با خون ماموران خود از مردم سالاری و رای مردم در دورترین نقاط کشور هم صیانت می کند.
مهدی جهان تیغی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔹🔹جذب حداکثری سبد رای قالیباف🔹🔹
🔹 یکی از اقداماتِ ضروری و اساسی ما در طول یک هفته آتی، جذب حداکثری سبد رای قالیباف به نفع جلیلی هست و این امر امکانپذیر نیست مگر شناخت دقیق شاخصه های رای دهندگان به او و برنامه ریزی اصولی برای جذب آنها
🔹🔹 اساسا در شرایط فعلی ما با 4 دسته از افراد در سبد رای قالیباف مواجه هستیم:
🔹🔹1️⃣ نخبگان و فعالین شاخص و رسانه ای طرفدار قالیباف
🔹 عمده این افراد، نگاهشان گفتمانی و متعلق به جبهه انقلابی هست اما به دلیل حمایت از قالیباف نگران حضور در ستادها و فعالیت تبلیغی برای جلیلی هستند؛ نگران چی؟! نگرانِ طعنه، نیشخند، توهین و ... توسط برخی از طرفداران جلیلی هستند و یا نگران پس زدنشان!!!!
🔹برای جذب این دسته از افراد، ضروری هست مسئولین ستادها (مرکزی، استانی، شهری) و یا شخصیتهای اصلی پیرامون جلیلی با آنها ارتباط گرفته و ضمن گفتگوی صمیمانه، از آنها دعوت کنند به حضور و فعالیت در ستادهای جلیلی
🔹جذب اکثریت این افراد بسیار مهمه، چرا که این افراد بدنه اجتماعی دارن و در طول این هفته میتوانند با حمایت و تبلیغ خود بخش قابل توجهی از آرا را به سبد جلیلی واریز کنند.
🔹🔹2️⃣ نیروهای عادیِ فعال جبهه انقلابی
🔹 عمده این افراد در شرایط فعلی سرخورده، مایوس و بی روحیه هستند چرا که نتیجه تلاشهای کف میدانشان را شکست خورده میدانند. این افراد برای بازسازی و ریکاوری روحیه خود نیاز به چند هفته زمان دارند اما ما عملا برای فعالیت آنها و رایش یک هفته زمان بیشتر نداریم.(بخش قابل توجه این افراد به دلیل عدم بازسازی روحیه ناشی از شکست در انتخابات پیش رو شرکت نخواهند کرد)
🔹 برای جذب این افراد باید در کانالها به شبکه هوادار آموزش داده بشه که به سراغ این افراد رفته و با آنها ارتباط گرفته، مورد تفقد و دلجویی قرار بگیرند و جذب در بدنه طرفدار جلیلی شوند.
🔹 اهمیت این افراد یکی به رایشان هست و دیگری فعالیت تبلیغی کف میدانشان که میتواند به سبد رای جلیلی اضافه کند.
🔹🔹3️⃣ نیروهای انقلابی دچار اختلال در محاسبه شده
🔹 بخشی از هواداران قالیباف نیروی انقلابیی هستند که در بحبوحه تخریبها و لجن پراکنی های انتخاباتی، تصویر شکل گرفته در ذهن آنها از جلیلی و اطرافیان ایشان یک تصویر خشک و افراطی هست لذا این افراد از رای آوری جلیلی نگرانند و بر همین اساس در انتخابات یا به پزشکیان رای میدهند یا رایشان سفید هست.
🔹ضروری هست در طول یک هفته آتی با تولید محتواهای متناسب با تفکر آنها، تصویر نقش بسته در ذهنشان را ترمیم و تصحیح کنیم. جذب هر کدام از این افراد ارزش دو رای را دارد یعنی یک رای از سبد رای پزشکیان کسر میشود و یک رای به سبد جلیلی اضافه میشود.
🔹🔹4️⃣ افراد عادی با نکرش غیر کفتمانی ( قشر خاکستری )
🔹 جنس دغدغه ها و نیازهای این افراد با نیروهای انقلابی متفاوت هست لذا رای این افراد گفتمانی نیست و هر کسی که بتواند نگاهشان را جذب کند به او رای میدهند.
🔹بخش قابل توجهی از سبد رای قالیباف و پزشکیان این افراد هستند، لذا باید برای جذب این طیف تولید محتواهای متناسب با نگاه و دغدغه آنها تولید شود.
🔹 یادمان باشد، جذب یک رای هم اهمیت دارد و نباید از آن غافل شد
🔹 حواسمان باشد، رقیب روی خنثی سازی و یا جذب هر چهار دسته فوق الذکر برنامه ریزی و عملیات میکند و اگر ما غفلت کنیم باید به دولت سوم روحانی سلام کنیم.
سید احمد رضوی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔘🔘انتخابات ما و انتخابات آنها !🔘🔘
🔘همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان، 11هزار و 651 کیلومتر آن طرفتر یعنی در آمریکا نیز، مناظرات انتخاباتی بین دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن آغاز شده است.
🔘 اولین مناظره بین این دو در ساختمان «سی ان ان» واقع در آتلانتا برگزار شد. این همزمانی باعث شد در این یادداشت مقایسهای داشته باشیم بین نامزدها و انتخابات آنها با نامزدها و انتخابات خودمان. بخوانید:
🔘🔘۱- این جملات را کارشناس «بیبیسی» پس از مشاهده اولین مناظره بایدن و ترامپ در پنجشنبهشب - به وقت محلی آمریکا - نوشته است. پیشاپیش از ادبیات بهکار گرفته شده در این جملات پوزش میخواهیم اما بهخوبی فضای حاکم بر مناظرات و انتخابات آمریکا و شرایطی که این مثلا ابرقدرت دچارش شده را به نمایش عموم میگذارد:
🔘 «در قویترین کشور و دموکراسی دنیا شاهد مناظرهای بودیم که دو پیرمرد سر توانشان در بازی گلف کَلکَل میکردند، «فلسطین» به یک فحش بدل شد، یکی سکس با یک هنرپیشه پورن رو تکذیب کرد، دیگری در توجیه سقط جنین گفت خیلیها به «.....» تجاوز میکنند و تاثیر کهولت سن بر انسان به نمایشی دردناک بدل شد.»
🔘علاوه بر کارشناس بیبیسی، کارشناسان تایمز، سی ان ان، گاردین، نیویورک تایمز و دهها یا شاید حتی صدها رسانه دیگر غربی به تحلیل نخستین مناظره ترامپ و بایدن پرداختهاند - و در حال پرداختن هستند.
🔘آنها نیز با کمی تفاوت در موضوع و زاویه تحلیل، به نتایج مشابهی رسیدهاند. «دروغ»، «فساد مالی و اخلاقی»، «ناتوانی و بیلیاقتی» و... در اولین مناظره انتخاباتی آمریکا، خیلی «درشت» و «برجسته» است.
🔘اوضاع آنقدر خراب است که در جبهه دموکراتها، به دنبال یافتن جایگزینی برای بایدن هستند و اگر قحطالرجال نبود، در جمهوریخواهان هم قطعا فرد دیگری را جایگزین ترامپ میکردند. «سی ان ان» در واکنش به این مناظره نوشت، ترامپ در هر جملهای که به زبان میآورد، یک دروغ میگفت.
🔘 «توماس فریدمن» هم در نیویورک تایمز نوشت با دیدن این مناظره رقتانگیز اشکش درآمده است: «من در هتلی در شهر لیسبون به تنهائی مناظره بایدن و ترامپ را تماشا کردم. این مناظره اشک من را درآورد.
🔘هیچ وقت در عمرم یک چنین لحظه رقتانگیزی را در سیاست مربوط به کارزارهای انتخاباتی آمریکا به یاد نمیآورم چون دقیقا اکنون فاش شد که بایدن مردی خوب و رئیسجمهوری خوب است که هیچ برنامه درستی برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری ندارد...
🔘دونالد ترامپ، مردی شریر و رئیسجمهوری حقیر است که هیچ چیز یاد نگرفته و هیچ چیز را فراموش نکرده است. او همان فواره دروغی است که قبلا بود و تنها دلمشغولی شکایتهای خودش را دارد؛ شکایتهایی که هیچ قرابتی با ضروریات رهبری آمریکا در قرن بیستویکم ندارند.»
🔘 بعد از فریدمن، نوبت به ستوننویس گاردین رسید که بنویسد: «جو بایدن در طول مناظره به تتهپته افتاد و نتوانست عملکرد قابل قبولی نشان دهد. ترامپ که یک دروغگوی قهار است بارها دروغ گفت و از جواب دادن به سؤالهای سخت طفره رفت.»
🔘گاردین سپس با اشاره به واکنشهای غالب در آمریکا به این مناظره نتیجه گرفت این مناظره برای سرافکندگی بود. واقعیت این است که بایدن بهشدت از آلزایمر، پارکینسون و حواسپرتی رنج میبرد، طوری که در برنامهها، کوچکترین حرکات و جملات را از قبل برایش مینویسند.
🔘او قادر نیست چند جمله را پشت سر هم به زبان آورد. ترامپ هم اگرچه به اندازه بایدن حواسپرت نیست و کمتر از او گاف میدهد اما در فساد مالی بهخصوص اخلاقی «غرق» شده است.
🔘 اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، ترامپ با 34 فقره جرم مواجه است و احتمال زندانی شدنش «جدی» است. حتی در صورت پیروزی در انتخابات! این خلاصه صورت وضعیت آمریکاست! «تایمز» دیروز این «صورت وضعیت» را در قالب یک کاریکاتور ترسیم کرد و زیر آن نوشت: «آیا شما دو نفر، بهترین گزینههای ما هستید؟!»
🔘🔘۲- اما انتخابات ما. دیروز چهاردهمین انتخابات برای انتخاب نهمین رئیسجمهور کشورمان برگزار شد، آن هم با 5 مناظره طولانی و سخت. تا لحظه تنظیم این یادداشت، هیچ گزارش رسمی و قابل اعتمادی از پیروزی، جلو یا عقب بودن هیچ یک از نامزدها و حتی میزان مشارکت در دست نبود، فلذا جملات بعدی را در چنین فضائی فهم کنید.
🔘مناظرهها در کشورمان - برخلاف مناظره پنجشنبه آمریکا - در فضائی بسیار اخلاقیتر برگزار شد. اگرچه برخی بیاخلاقیها وجود داشت ولی انصافا، قابل مقایسه با بیاخلاقیهای انتخاباتی آنها نبود.
🔘 تمام نامزدهای انتخاباتی ما - به استثنای برخی اطرافیان برخی نامزدها - نجیب و شریفند. این یک. دو: کشور عزیزمان ایران، روزهای سختی را پشت سر گذرانده است.
🔘رئیسجمهور و دولت پرتلاشی را از دست داده، وسط منطقهای بهشدت جنگی قرار گرفته، ناجوانمردانهترین تحریمها را به جان خریده، با پستترین، بیاخلاقترین و نامردترین اپوزیسیونها سر شاخ است و با مشکلات اقتصادی نیز دست و پنجه نرم میکند.
🔘 اما شرایط آن - به قول آن استاد چینیِ مطالعات خاورمیانه - برای جهان خارج از ایران قابل تصور نیست. او پس از سفر به ایران نوشت: ایران در ماه آوریل یک تنش نظامی سنگین با اسرائیل را پشت سر گذاشت، ماه بعد یعنی ماه می شاهد سقوط بالگرد رئیسجمهورش بود، و در ماه ژوئن نیز انتخابات ریاست جمهوری دارد اما «چنان آرامشی در اینجا هست که برای جهان خارج قابل تصور نیست.»
جعفر بلوری
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌟🌟انتخابات و ایده حکمرانی دولت چهاردهم🌟🌟
🌟کنکاشی گذرا در افکار و گفتار داوطلبان انتخابات نشان می دهد که یکی از متنوع ترین انتخابات را از حیث فکر و ایدههای حکمرانی در پیش خواهیم داشت.
🌟وجه بسیار مهم و غیر قابل انکار این تنوع وحضور همه گرایش ها با افکار و ایده های مختلف، مردم سالاری دینی و جمهوریت واقعی در ایران است که از این جهت باید خدای متعال را بواسطه این انقلاب و بستری که برای ملت فراهم شده، شکرگذار باشیم.
🌟از طرفی در خصوص ایده های حکمرانی که به عنوان زیربنای جهت گیری کشور در چهار سال آینده استفاده خواهد شد، تجربیات گرانبهایی پیش روی ما است که همه مردم و بخصوص داوطلبان محترم باید دقت و اهمیت لازم را در خصوص آن مدنظر داشته باشند.
🌟بدترین پیشفرض و ایده حکمرانی ممکن برای چهار سال آینده این است که فضای انتخابات و رقابت داوطلبان پیرامون گفتمانی و ایدهای شکل بگیرد که یک دهه اقتصاد کشور را شرطی سازی و معطل نمود؛ و ظرفیتهای داخلی و منطقه ای را مغفول ساخت. اینکه پیرامون تحریم، صرفا به دوقطبی سازی مذاکره_مقاومت پرداخته شد.
🌟بدیهی است که تحریم یکی از مهمترین مسائل اقتصاد ایران است اما پاسخ این مسئله در معطل سازی و منتظر گذاشتن ظرفیت ها برای رفع تحریم نیست. رفع تحریم میسر نخواهد شد مگر با قوی شدن ایران.
🌟و قوی شدن ایران امکان پذیر نیست مگر با خنثی سازی تحریم ها به معنای استفاده بهینه و حداکثری از منابع و امکانات موجود، حتی در سیاست خارجه.
🌟منظور این نیست که دولت آینده نباید به دنبال رفع تحریم باشد، بلکه منظور آن است که همان مسیر و ریل گذاری که دولت سیزدهم را با وجود تحریم، موفق به بهبود تجارت خارجه، افزایش فروش نفت و پیشبرد پرونده هسته ای نمود، باید ادامه یابد.
🌟 چه اینکه در کمتر دوره ای مثل دولت سیزدهم بوده که جهت گیری ها و رویکردهای اقتصادی و همگرایی میدان و دیپلماسی اینچنین در مسیر درست باشند.
🌟برگشتن به ایده حکمرانی گذشته یعنی زیربنا قرار دادن رفع تحریم در همه معادلات بدون تکیه به ظرفیت های داخلی، آن هم در شرایطی که:
🌟🌟 اولا ایران فعلی به مراتب در وضعیتی بهتر و مقتدرتری از گذشته قرار دارد
🌟🌟و ثانیا طرفی که آن سوی میز مذاکره نشسته نسبت به ده سال پیش ضعیفتر می باشد و از حیث چالش های سیاست داخلی، روابط بین الملل و مسائل منطقه ای با موارد عدیده ای مواجه است، مجددا کشور را به سمت بن بست خواهد کشاند.
🌟به هر حال ایده حکمرانی آینده باید پیرامون همان نگرشی باشد که ساخت درونی اقتصاد را در سه سال اخیر تقویت نمود و در درونگرایی و بروننگری تجلی یافت و بازخورد آن نیز بهبود شاخص های کلان اقتصادی شد.
علی_محمدی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
هدایت شده از روزپلاس
📌 تاریخ مناظرهها و برنامههای تبلیغاتی دور دوم انتخابات ریاستجمهوری
با مشخص شدن جدول تبلیغات دور دوم انتخابات ریاستجمهوری دوشنبه ۱۱ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره اول و سهشنبه ۱۲ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره دوم بین دو نامزد راهیافته به دور دوم برگزار خواهد شد.
@roozplus_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از سربازان رهبری
💢تعویض طلایی برای تیم اصلاحات!
🔴به پویش #سربازان_رهبری بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/538181826C023db549b8
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اطراف پزشکیان را این افراد گرفتهاند
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام
هدایت شده از روشنگری
🔴 دلیل استیضاح پزشکیان در مجلس اصلاحات چه بود؟؟
پزشکیان به علت ضعف در مدیریت کلان وزارت بهداشت و انتصاب افراد غیرمتخصص و کمتجربه توسط مجلس همسو و اصلاحطلب ششم استیضاح شده بود👆
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام
هدایت شده از 🌴با ولایت تا شهادت 🇮🇷
حاج آقا رئیسی فدای آب بردن و سد زدن در استان های شمال غربی شد!😭
حالا همونا به پزشکیان رای دادن‼️...
کسی که مرامش ابالفضلی باشه به ادامه دولت رئیسی رای میده
یاشاسین آذربایجان
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
هدایت شده از 🌴با ولایت تا شهادت 🇮🇷
پزشکیان گفته
#بایدبنزین25هزاربشود
یعنی هرباک بنزین 1000.000میلیون تومان😳😳😳
حالا بماند که بر همه خدمات و کالاهای کشور هم اثرمیگذارد.
#خدایاخودت_به_دادمون_برس
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وااای که چقدر این جوان خوب حرف زد وحرف های خوبی هم گفت .لذت بردم .تا حالا کسی به این قشنگی تشریح نکرده بود ..
برای همه سلیقه ها مفید هست .حتما تا آخر گوش کنید 👌👌👌👌👌
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
50.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔻دکترظهرهوند،کاروتمامکرد.
🔹 اینها نمیگذارند جلیلی رئیس جمهور بشه
#به_عقب_بر_نمیگردیم
🎥رسانه هنرمکتبی و انقلابی
👋سلام به همسایه ها و خویشاوندان عزیزم
🙏🙏خواهش میکنم این پیام را فقط کسانی بخونند که عقیده ای به رای دادن ندارند و نظرشون اینه که رای دادن هیچ سودی نداره واگه رای بدن هیچ چیزی تغییر نمیکنه
ذخایر استراتژیک هر کشوری فقط وفقط زمانی استفاده میشه که اون کشور دچار یک بحران خیلی وخیم بشه و مقدار این ذخایر طبق استانداردهای جهانی باید حداقل تا ۴۵ روز مصرف مردم اون کشور باشه.
👈🤔یادتون میاد زمان دولت روحانی ذخایر استراتژیک ایران رسیده بود به ۵ روز و تقریبا همه کالاهای اساسی جیره بندی شده بود.
👈🤔یادتون میاد با چه خفت وخاری از داخل سوراخ دیوار ویزای اربعین میگرفتیم وحتی ذخایر بانک مرکزی دلار و ریال نداشت که به زائرهای کربلا تحویل بده؟؟
👈🤔یادتون میاد رئیس سازمان برنامه وبودجه نامه زده بود به رئیس جمهور که صندوق ذخیره ارزی خالی شده و دیگه هیچی ذخایر طلا ودلار نداریم
👈🤔یادتون میاد رئیس بانک مرکزی ورئیس سازمان برنامه وبودجه گفتند اگه برجام وfetf امضاء نشه از اسفندماه دیگه نمیتونیم حقوق کارمندان دولت را پرداخت کنیم
👈🤔یادتون میاد معاون روحانی گفت شبی که میخوایم یارانه ۴۵ تومنی را بریزیم به حساب عزا میگیریم
👈🤔یادتون میاد میرفتیم تو صف و با کد ملی یه دونه روغن میگرفتیم
بعد میرفتیم تو صف بعدی یه کیلو شکر میگرفتیم.
👈🤔یادتون میاد هرسال سر ظهر تو تابستان هر موقع میخواستیم بخوابیم یهو برق میرفت.
👈🤔یادتون میاد روحانی میگفت اگه برجام امضاء بشه مشکل آب حل میشه و پروژه های کشور را معطل امضاي برجام آمریکائی وبرجام اروپائی کرده بود.
👈🤔یادتون میاد تو کرونا هر روز ۸۰۰ نفر عزیزان کشور فوت میکردند و روحانی میگفت اگه fetf امضاء بشه واکسن به ما میفروشند.
👈🤔یادتون میاد تو هرماه یک کارخانه با قدمت چند ده ساله تعطیل میشد وهزاران کارگر اون بیکار میشدند.
👈🤔یادتون میاد روح الله زم گفت ما از روحانی ودولتش حمایت کردیم چون میدونستیم ومطمئن بودیم که ایران را نابود میکنه
👈🤔یادتون میاد روحانی وسط سیل گلستان رفته بود جزیره قشم دنبال عشق و حال خودش
👈🤔یادتون میاد رئیس جمهور کشور صبح جمعه میفهمید که بنزین گران شده.
👈🤔یادتون میاد تو کابینه و هیئت دولت روحانی شامل برادر رئیس جمهور و دختر وزیر و بیش از ده نفر جاسوس اسرائیل دستگیر شدند.
👈🤔یادتون میاد به بهانه نداشتن خوراک ، جوجه ها را میکشتند و بعد برای خرید یک کیلو مرغ باید با کارت ملی چند ساعت میرفتیم توصف.
👈🤔یادتون میاد تعداد سانتریفیوژهای کشور را از ۱۴ هزارتا رسوندند به ۳ هزار و داخل رآکتورهای اتمی کشور را بتن ریزی کردند
👈🤔یادتون میاد تو هشت سال فقط یک موشک به فضا پرتاب کردند و سازمان فضائی ایران را کلا تعطیل کردند
👈🤭 یادتون میاد تو دولت روحانی پوشک بچه نایاب و قحطی شده بود
👈🤔یادتون میاد تو دولت روحانی شیر خشک برای بچه ها گیر نمیومد
😡حالا دقیقا همه اون آدمهای تن پرور مرفه بی درد دولت روحانی و کسانی که باعث و بانی اون اوضاع خفت بار بودند جمع شدند کنار پزشکیان و میخواهند یه دولت تشکیل بدهند و اسمش را هم گذاشتند دولت سوم روحانی که حتما دوباره ایران را به ۵۰ سال پیش برگردانند.
ما همگی برای داشتن ایران قوی برای ایران آباد برای ایران مستقل تلاش میکنیم.
ولی اونها براشون فرق نمیکنه ایران آباد باشه یا خراب ،براشون فرقی نمیکنه ایران وابسته باشه یا مستقل ،براشون فرقی نمیکنه ایران قوی باشه یا ضعیف،
اونها فقط ایرانی را میخواهند که بتونند جیب خودشون رو پر کنند و به متراژ ویلاهاشون اضافه کنند.
دوست وهمکار عزیزم، همسایه و خویشاوند عزیزم مطمئن باش اگر شما رای ندهی ایران بدون رئیس جمهور نمیماند ولی این جماعت بجای شما شخصی را انتخاب میکنند که ایران را ۵۰ سال به عقب برمیگرداند.
عزیزانم قطعا رای دادن من وشما اهمیت دارد و اهمیت بیشتر آن این است که به چه کسی رای بدهیم.
شخصی که تمام دغدغه اش خدمت به مردم وگرفتن حق ضایع شده مردم از دشمنان داخلی وخارجی باشد
#سرطان_اصلاحات
#تشنگان_قدرت
#دروغگو
#به_عقب_برنميگرديم
#انتخابات_1403
#جهادتبيين
#صفرمرزی
🇮🇷 کانال خبری تحلیلی صفرمرزی
https://eitaa.com/joinchat/309329995Cb940a36589
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریاد جوان تُرک بر سر اصلاح طلبان !
زمان روحانی به اوج ذلت افتادم ...
http://eitaa.com/joinchat/63963136Ca672116ed5
با سلام..
آغاز به کار و افتتاحیه ستاد مردمی انتخاباتی دکتر سعید جلیلی در بخش علاء
(روستای علاء)
مکان جاده اصلی مسجد امام حسن عسکری
جنب خانه بهداشت شروع به کار کرد🇮🇷✌️
#انتخاب_اصلح
#دکتر_سعید_جلیلی
این روستا زادگاه برادر آزاده شهید دوران اسارت حسین راحتخواه است که برادرمعلول جسمی که از تو جوانی بخاطر یک حادثه معلول گشت و اینک به حرمت عموی شهیدش و تمامی شهدای اینه و باغ ملک و بالاخره روستای علا ، در راستای اعتلای ارزشهای والای نظام وانقلاب اسلامی با کمتری بضاعت دفتر ستاد انتخاباتی زده اند و در جهت انتخاب رئیس جمهور اصلح جناب جلیلی تبلیغ می کنند ، درود به شرفتان،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔 دلم برای رئیسی سوخت 😭😭😭
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درود بر شرفش . ایشان نماینده تبریز است این مرد در یک دقیقه اصل مطلب را گفت امروز بر هر ایرانی غیرتمند است که با هر توانی که دارد وارد عرصه و میدان شود این قوم اندک افساد طلب هزینه های زندگیشون بالا زده چون آقازاده هایشان گنده شده اند اینها نمیتوانند سفرهای لاکچری خارجی نروند اینها نمیتوانند آخر هفته به ویلاهای چند صد میلیاردی نروند اینها دارند از سادگی بعضی هموطنان استفاده میکنند تاجزاده گفته رای دادید نروید و بیرون کمین بزنید برای پیرزنان و پیر مردان عباس عبدی به پزشکیان زود باور گفته تو فقط از وحدت و انسجام بگو دوقطبی کردن جامعه با ما این قوم درد ملت و مملکت ندارند اینها تجزیه و تکه تکه کردن ایران برایشان مهم نیست اینها جنگ و جنگیدن سازندگی و ساختن ایران برایشان مهم نبوده و نیست اینها ۴۰ سال است در قدرتند و باز میخواهند ادامه دهند این قوم نمک نشناس سه سال دولت مردمی شهید رئیسی با غیظ و کینه به دستاوردهای شهید مینگریستند و فقط لالمونی گرفته بودند اما امروز با نامردی تمام تحریف میکنند و دروغ میگویند چون ذات اینها نامردی و کذاب بودن است