مائده دهنوی و مهرانا دهنوی
دهه نودی ها
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
حلما سلیمانی ۵ ساله 🌹
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
نازنین رقیه ملائی در پای صندوق رای
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
اینم از حضور بچه های دهه ی نودی 🌹
محدثه کهریزی ۵ساله
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شعر خوانی شاعر ازنایی اقای اسفندیاری در پای صندوق های رای
مسجد جواد الائمه ع
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
هم اکنون حضور پرشور در روستای دربند ازنا
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
🔻محمد حسام کیانی و فاطمه ضحا مرادی فرد در شهرستان دورود پای صندوق رای
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
🔻مشاور وزیر در دورود رای داد
دکتر ضرغام پرنیان مشاور وزیر آموزش پرورش و دبیر قرارگاه عدالت تربیتی با حضور در دورود رای خود را در صندوق رای انداخت
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
🔻آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور های روستایی شهرستان دورود
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده شهرستان دورود گزارشی از اقدامات انجام شده از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه، ارائه نمود
به گزارش #خبر_ازنا_و_دورود مهندس مهدی حسینی چکانی به عملکرد این اداره اشاره کرد و اظهار داشت: از ابتدای امسال تا پایان بهمن ماه، با تلاش وکوشش کلیه همکاران استانی و شهرستانی در حوزه ساخت راههای اصلی و روستایی، آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور های روستایی انجام شده، ۲۱ کیلومتر دیگر در دست اقدام می باشد، همچنین، آسفالت ۱۰ کیلومتر از محورهای اصلی انجام شده و ۱۵ کیلومتر در دست انجام می باشد.
ایشان ادامه داد: در حوزه تاسیسات و ایمنی، نصب ۲کیلومتر تیرهای روشنایی در محورهای ترشاب،عزیز اباد ،داریاب و چالانچولان، احداث بلوار در کمربندی شهر چالان چولان به طول ۲ کیلومتر، احداث ۳ عدد دور برگردان محور دورود -ازنا، روکش اسفالت ۲عدد زیر گذر زرگران و رازان ، تهیه و نصب ۳ کیلومتر نیوجرسی در محور رازان و چالان چولان انجام شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده شهرستان دورود به عملکرد این اداره در حوزه ه تابلو و علائم جادهای اشاره کرد و افزود: نصب انواع تابلو ۵۷۰عدد، سرعتگاه و بازتاب ایمنی۱۲۶۵عدد، بشکه ایمنی و مخروطی پلاستیکی ۴۲۰عدد، خط کشی ۵۰ کیلومتر و تعمیرات گاردریل ۴۷۰ شاخه از جمله این اقدامات می باشد.
مهندس حسینی بیان کرد: در راستای اصلاح پیچ های خطرناک اقدامات شامل، تعریض و اصلاح پیچ های جاده روستایی محور دورود -دریژان به طول ۱۵ کیلومتر، تعریض و اصلاح پیچ های خطرناک جاده روستایی دریاچه گهر به طول۳ کیلومتر (پارک جنگلی) و راه شکافی جاده دسترسی به قبور مطهر شهدای گمنام شهرستان ۷۰۰متر انجام شده است.
وی به بحث احداث و بازسازی پل های آسیب دیده اشاره کرد و افزود: احداث پل دهانه سه متری محوردورود- دریژان ، بازسازی پل خرپایی دهانه ۶۰متری گوشه پل ، بازسازی پل دهانه ۸×۳ متری چوبدر پایین، بازسازی پل دهانه ۳×۹متری یوسف اباد، بازسازی پل دهانه۵ متری پیر اباد، بازسازی پل دهانه ۵متری حشمت اباد و بازسازی پل عرشه فلزی دهانه ۲۰ روستای سفید کن در این مدت انجام شده است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده شهرستان اضافه کرد: در این مدت در حوزه حمل و نقل ، کنترل دروازهای ۳۰۵۰ دستگاه انواع ناوگان حمل و نقل کالا، ۹۶ گشت مشترک با پلیس و ۵۱ دستگاه ناوگان متخلف به کمیسیون های مربوط معرفی شده است، برگزاری طرح آموزش و ارائه تجهیزات ایمنی به دانش اموزان مدارس حاشیه راه که شامل ۴۵۰ دانش اموز و ۵ مدرسه که همراه با اولیا و معلمان محترم در روستاهای (ژان_ دو نوبت،بنک اباد ،حشمت اباد،ترشاب) و افتتاح و راه اندازی یک شرکت جدید حمل بار سیمان شهرستان از جمله اقدامات انجام شده می باشد.
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
#خبر_ازنا_و_دورود
📊 ۸ نخستین نتایج شمارش آرا نمایندگان خبرگان رهبری در لرستان
آیت اله نیازی ۱۲۵۶۷ رای
آیت اله مبلغی ۸۹۷۵رای
آیت اله سلیمانی ۵۷۸۹ رای
آخرین نتایج #شمارش #آراء ماخوذه در صندوق های رای حوزه های انتخابیه ازنا و دورود را با ما همراه باشید
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud
نیلوفر عبداللهی کلاس اول از الیگودرز
🅾️ خبر ازنا و دورود
|سریع|مردمی|فراجناحی
👇👇👇👇👇
@azna_dorud