eitaa logo
🌼🌹روشنگری و ( وقایع آخرالزمانی) 🌹🌼
75 دنبال‌کننده
7.8هزار عکس
10.1هزار ویدیو
17 فایل
به نوبه خود برای امام زمانت قدمی بردار او منتظر ماست #ایران _قوی🇮🇷 #لبیک_یا_خامنه_ای مدیر کانال : @Mo9038
مشاهده در ایتا
دانلود
🌼سلام آقاجانم صبح شما بخیر؛ پدرم برگرد فرزندانت منتظر دیدارت هستند🌼 🌼صلی الله علیک یا اباصالح المهدی عج🌼 🌼امام سجاد(علیه السلام): منتظران ظهور امام مهدی(عج) برترین اهل هر زمان اند ...🌼 📚بحارالانوار،جلد۵۲،صفحه۱۲۲ 🌼 🌼
1_1861354433.mp3
8.21M
بی‌حضورت هر چه کردم، زندگی زیبا نشد! اللّهم عجل لولیک الفرج 💔 صوت قرائت قرار صبحگاهی منتظران ثابت قدم ظهور
🔴 دعای روز سیزدهم ماه رمضان 🔹 اللَّهُمَّ طَهِّرْنِي فِيهِ مِنَ الدَّنَسِ وَ الْأَقْذَارِ، وَ صَبِّرْنِي فِيهِ عَلَى كَائِنَاتِ الْأَقْذَارِ، وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِلتُّقَى وَ صُحْبَةِ الْأَبْرَارِ، بِعَوْنِكَ يَا قُرَّةَ عَيْنِ الْمَسَاكِينِ. 🔺 خدایا مرا در این ماه از آلودگی ها و ناپاکی ها پاک کن، و بر شدنی های مورد تقدیرت شکیبایم گردان، و به پرهیزگاری و هم نشینی با نیکان توفیقم ده، به یاری ات ای نور چشم درماندگان.
انس با قرآن (2).mp3
9.96M
| قرآن صورتِ درون ماست ! قرآن خودِ ماست! نه یک کتاب برای ثواب ! در این پادکست حقایق ناگفته‌ای از قرآن و نحوه‌ی انس با آن را خواهید شنید! منبع :جلسه ۵۷۶ از مبحث خانواده آسمانی(عوامل ورود به جهنم) ♥️♥️
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦 میزان اهدای خون در تهران تا ۵۰ درصد کاهش داشته است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 اسرائیل به راه حل دو دولتی در مساله فلسطین رضایت نمی دهد تحلیلگر آمریکایی: 🔹هدف رژیم صهیونیستی رسیدن به «اسرائیل بزرگ» است و این هدف جز با «سلطه کامل» یا «پاکسازی قومی» یا «قتل عام» محقق نمی شود.
یتیم‌خانه ایران را ساخت؛ برای آگاهی مردم از قحطی ساختگی توسط انگلیس در کشورمان ، آن زمان ما نبودیم ، اما اکنون تاریخ در نقطه دیگری از جهان در حال تکرار است؛ کاش جهان غزه را از یاد نبرد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روایت پروانه بهار دختر ملک الشعرای بهار از زمان رضا شاه: خیلی به ما بد گذشت! ❓
🔶 رئیس سازمان برنامه‌وبودجه: مدیریت شرکت‌ها و بنگاه‌هایی که دولت در آن‌ها سهام‌دار عمده نیست را واگذار می‌کنیم.
🔴 مقاومت عراق از حمله به یک نیروگاه برق در تل‌آویو خبر داد 🔹مقاومت اسلامی عراق در بیانیه‌ای خبر داد بامداد امروز در حمایت از مردم غزه و در پاسخ به کشتار آنها یک نیروگاه برق را در تل‌آویو هدف حمله پهپادی قرار داده است. ✍️ نتیجه مذاکرات را اقدامات میدانی و دست برتر در نبرد معین میسازد مقاومت با ظرفیت های پراکنده در منطقه قابلیت های گوناگونی را در برابر اسرائیل دارد و اسرائیل هیچ شانسی بدون قوای خارجی نخواهد داشت .