eitaa logo
حوزه حضرت خدیجه (س)
133 دنبال‌کننده
15.3هزار عکس
11هزار ویدیو
755 فایل
شبهات و سوالات بصیرتی خود را به ادمین انتقال دهید و پاسخ را از کارشناسان ما دریافت کنید؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰خودتحقیری نکنید 🗞روزنامه هم‌میهن دیروز تیتر زده است: آلمان بحران سوخت را مدیریت کرد ولی ما نه! جهت اطلاع مسئولان این نشریه و همکاران محترم، آلمان برای تأمین نیازی انرژی خود علاوه بر راه‌اندازی مجدد نیروگاه‌های هسته‌ای قدیمی و برداشت زغال‌سنگ از معادن که با اعتراضات روبه‌رو شده واردات زغال‌سنگ رو هم افزایش داده بطوری که میزان وارداتش از کلمبیا بیش از 2/5 برابر شده است. با این حال مجله جهانی اقتصاد 4 روز پیش درباره بحران سوخت در آلمان می‌نویسد: «برلین و مناطق شرقی آن به دلیل توقف جریان نفت روسیه به اروپا از اول ژانویه با کمبود بنزین و قیمت بالای سوخت مواجه هستند.» زمستان سخت این است نه اُفت فشار چند ساعته به خاطر یخبندانی گذرا. حال سؤال پدید می‌آید که این خودتحقیری است؟ سفارش و رپورتاژ سفارت آلمان در ایران به این روزنامه‌ها و سایت‌هاست. وارونه‌نمایی با هدف تزریق ناامیدی است؟ دروغ‌پردازی با هدف تخریب دولت است؟ تطهیر ضعف‌های دولت روحانی و میراث شوم تضعیف تولید گاز در ایران است؟
🔰آمارهای اشتباه از رئیس راهور 📍رئیس پلیس راهور کشور در یکی از مصاحبه‌های اخیر خود که در فضای مجازی وایرال گردید بیان داشته است: «تصادفات عراق 3/5 برابر ایران است اما کشته‌های تصادفات عراقی‌ها نصف ایرانی‌ها است و این موضوع تنها به‌دلیل خودرو‌های ایمن است!» اما حقیقت چیست و واقعیت آمار‌های ملی و بین‌المللی در این رابطه چه می‌گوید؟ طبق نقشه رتبه‌بندی بهداشت جهانی، کشور عراق در رتبه 37 شاخص تلفات رانندگی و ایران در رتبه 66 این شاخص می‌باشد. طبق آمار این سازمان، میزان تلفات انسانی تصادفات رانندگی ثبت شده در کشور عراق، عدد 10726 نفر بوده و این رقم در کشور ایران 17803 نفر می‌باشد. نرخ تلفات عراق 7/32 و ایران نیز 5/36 می‌باشد. این اعداد با این وجود است که طبق نقل مشهور رسانه‌ها، عمده تصادفات و طبعا تلفات ناشی از آن در کشور عراق ثبت نمی‌گردد.
🔰بازاری که از دست رفت ♦️در حالی سال گذشته حدود 60 میلیون دلار صادرات دارو داشته‌ایم که این رقم در سال 1397، حدود 180 میلیون دلار بوده است. یعنی طی سه سال رقم صادرات دارویی کشور به یک سوم کاهش یافته است. صادرات داروهای ایرانی در این سال‌ها هیچ‌گاه نتوانسته به تراز مثبت و یا حتی صفر برسد و امروز به میزان 40 تا 50 میلیون دلار رسیده که این میزان صادرات در مقابل یک میلیارد دلار واردات دارو، هیچ است. بازار دارویی کشورهای افعانستان، سوریه، پاکستان و دیگر کشورهای همسایه از دست تولیدکنندگان ایرانی خارج شده و ترکیه توانسته این بازار را به تصرف خود درآورد. عراق سالیانه 5 میلیارد دلار دارو وارد می‌کند که سهم ایران از این تجارت 5 میلیون دلار است. میزان صادرات دارو از ایران به روسیه، 7/5 میلیون دلار بوده که رقم قابل قبولی نیست.
🔰نه به دیکتاتور گفتنت و نه به شاه‌پرست شدنت! 📍حمید فرخ‌نژاد بازیگر فراری روز گذشته با انتشار تصویری از رضا پهلوی در اینستاگرامش از سلطنت پهلوی‌ها اعلام حمایت کرد و از مخاطبانش خواست تا او را دنبال کنند. این اقدام فرخ‌نژاد اگرچه مورد استقبال سلطنت‌طلب‌ها قرار گرفت، اما بسیاری از کاربران به آن واکنش نشان دادند. کاربران با یادآوری حرف‌هایی که فرخ‌نژاد در مورد دیکتاتوری بیان کرده بود، این سؤال را مطرح کردند که پدر و پدربزرگ رضا پهلوی در کدام انتخابات شرکت کردند و رأی آوردند که او بخواهد در ایران دموکراسی برقرار کند؟ جالب این است که شهرام همایون از حامیان سلطنت پهلوی چندی پیش و پس از گفت‌وگوی فرخ‌نژاد با شبکه تلویزیونی اینترنشنال وابسته به عربستان سعودی، حمله تندی به وی کرد و گفت: «فرخ‌نژاد پول گرفته است».
🌐 بسته خبری ♟️تعطیلی‌های عجیب و غریب مدارس/ آلودگی هوا، سرمای زیاد و بی‌سابقه، بارش برف و باران سنگین و شدید، اغتشاشات، گرد و غبار، بازی‌های تیم ملی در جام‌ جهانی و اتفاقاتی نظیر اینها همه دلایلی بوده است که باعث شده در همین حدود 4 ماه از آغاز سال تحصیلی جدید، حدودا 38 روز مدارس روال عادی داشته‌اند. کمتر روزی را در کشور داشته باشیم که مدرسه‌ای در یکی از شهرها یا در بسیاری از شهرها تعطیل نبوده باشد و این یعنی یک ضربه‌کاری دیگر بر پیکره نحیف نظام آموزش کشور در این بلبشوی آموزش بعد از کرونا و بی‌عدالتی‌های آموزشی که روزبه‌روز در حال بیشتر شدن است. ♟️ هذیان‌گویی بی‌بی/ نتانیاهو در مراسم تودیع رئیس جدید ستاد کل نیروهای مسلح تهران را عامل 90 درصد مشکلات خاورمیانه خواند و گفت: «منتظر نخواهیم ماند تا شمشیر بر گردن ما فرود آید.» به نظر می‌رسد که نتانیاهو به دلیل چالش‌های اجتماعی و سیاسی رو به رشد هفته‌های نخست کابینه جدیدش و برای تحت‌الشعاع قرار دادن چالش‌های دولت جدید خود و انحراف در افکار عمومی‌داخلی سرزمین‌های اشغالی، سیاست تشدید ایران‌هراسی و ایران‌ستیزی را تداوم بخشیده و تشدید خواهد کرد. ♟️ نتیجه معکوس ترور شهید سلیمانی/ غیث العبیدی کارشناس و تحلیلگر یاسی عراقی به مناسبت شهادت فرماندهان بزرگ پیروزی، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس، به خبرگزاری تسنیم گفت: ایالات متحده و ترامپ از ترور سردار سلیمانی اهدافی را دنبال می‌کردند؛ اما در دستیابی به کلیه این اهداف ناکام ماندند. این نویسنده عراقی: «اگر هدف پیروزی ترامپ در انتخابات بود که ناکام ماند! اگر هدف، کاهش نفوذ ایران در عراق و منطقه بود که این ترور، نتیجه عکس داد.» ♟️ حس عجیب یک استندآپ کمدین/ اجرای جالب داوود استندآپ کمدین افغانستانی در آمریکا مورد توجه رسانه‌ها قرار گرفته است. او با طنزی تلخ از جنایات آمریکا علیه کشورش و 50 کشور دیگر جهان می‌گوید. این کمدین در بخشی از استندآپ خود گفت: «حس عجیبیه که تو کشوری زندگی کنی که وطنت رو بمبارون کرده! البته به غیر از افغانستانی‌ها، عراقی‌ها و سوری‌ها و البته 50 کشور دیگه که وقت ندارم اسماشونو بگم احتمالا حس منو داشته باشن!» ♟️ تاریخ دردش می‌گیرد/ پدرش سه بار ازدواج کرد تا یک پسر به دنیا بیاید، چون فقط پسر شایسته ادامه حکومت و سلسله سلطنت بود. همسر اولش فوزیه دختر به دنیا آورد و مورد بی‌ مهری قرار گرفت و درحالی که هرزگی محمدرضا پهلوی را می‌دید چاره‌ای جز جدایی نداشت. تاریخ دردش می‌گیرد وقتی امروز سلطنت‌طلبان شعار «زن و آزادی» سر می‌دهند.
🔰حرف روز 🔻فعاليت معطوف به انتخابات پس از سه ماه التهابات و اغتشاشات، اخباری از فعالیت احزاب و گروه‌های سیاسی منتشر می‌شود که حکایت از آغاز فعالیت‌های سیاسی معطوف به انتخابات اسفندماه 1402 دارد. در هفته‌های پایانی سال آینده عمر مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری تقریبا به پایان می‌رسد و انتخابات برای تشکیل مجالس جدید، با حضور مردم برگزار خواهد شد و به همین خاطر است که بازیگران میدان رقابت سیاسی خود را برای آن مسابقه بزرگ آماده می‌کنند. هرچند برای ورود مبسوط و همه‌جانبه برای بررسی ابعاد انتخابات آتی هنوز فرصت بسیار است، اما به واسطه همین تحرکات ابتدایی می‌توان به چند نکته به طور توأمان توجه نمود: 1️⃣ هر حرکتی که شور و نشاط سیاسی را در چارچوب مصالح کشور تقویت نماید، اقدام مطلوبی است که باید به استقبال آن رفت. انتخابات از جمله جلوه‌های مشارکت سیاسی است که می‌تواند بخشی از انتظارات و تقاضاهای جامعه را سامان بخشیده و از طریق صندوق رأی آن را بازنمایی کند. از سویی به نوعی «نه» به جریانی است که «براندازی» را در توهمات کودکانه خود دنبال می‌کنند، لذاست که تحرکات انتخاباتی فی‌نفسه اقدامی مثبت است که می‌توان آن را به فال نیک گرفت. 2️⃣ نکته دیگر توجه به این حقیقت است که برای مواجهه صحیح و واقع‌بینانه با جامعه باید آن را متکثر دید. سلائق و علائق مختلف موجب شده تا همه انتخاب‌های ما یکسان نباشد، لذا برای آنکه اکثریت جامعه در عرصه انتخابات فعال گردند، باید دایره انتخاب‌ها به گونه‌ای متنوع و متفاوت و جذاب گردد که سلائق مختلف انتخابی را برای خود بیابند. روی دیگر این سکه آن است که احزاب و گروه‌های سیاسی در هر نظام حکمرانی، با هدف تحقق و پیشبرد اهداف جامعه فعالیت می‌کنند. این احزاب بازیگرانی هستند که تلاش دارند تا زمینه‌های پیشرفت را مبتنی بر ایده‌هایی که برای اداره کشور ارائه می‌کنند دنبال نمایند. در این میان هر نسخه و ایده‌ای برای حرکت جامعه باید مبتنی بر میثاقی باشد که جامعه به آن اعتبار بخشیده است و آن میثاق ملی قانون اساسی است که فصل‌الخطاب همه مناقشات و تفاوت دیدگاه‌هاست. لذا احزاب سیاسی و منسوبان به آنها باید پایبندی خود را به قانون اساسی کشور اظهار کرده و برنامه‌های خود را در چارچوب آن طرح‌ریزی نمایند. طبیعی است که دایره تنوع و تکثر در چارچوب این قانون تعریف خواهد شد و آنهایی که تعلقی ذهنی و التزامی عملی به آن نداشته باشند، دیگر در عرصه انتخابات نمی‌توانند عرض اندام کنند! ساختن کشور نیازمند نقش‌آفرینی مثبت مردم و نخبگان جامعه است، که انتخابات می‌تواند تجلی این نقش‌آفرینی باشد! ✍️
🔰گزارش روز ⚰️اعدام اولین جاسوس انگلیسی قوه قضائیه علی‌رضا اکبری را به اتهام افساد فی‌الارض و اقدام علیه امنیت داخلی و خارجی کشور از طریق جاسوسی برای دستگاه اطلاعاتی انگلیس محکوم و حکم اعدام را برای او صادر و اجراء کرد. همین مسئله باعث واکنش عجیب مقامات غرب شد. ♦️گزاره خبری: 1️⃣ «رابرت مالی» نماینده آمریکا در امور ایران به اعدام «علی‌رضا اکبری» جاسوس انگلیس واکنش نشان داد و نوشت: «از اعدام علی‌رضا اکبری،‌ شهروند ایرانی‌انگلیسی وحشت کردم. بازداشت‌های ناعادلانه جمهوری اسلامی، اعتراف‌های اجباری، محاکمه‌های ساختگی و اعدام‌ها با انگیزه‌های سیاسی باید پایان یابد». 2️⃣ وزیر خارجه انگلیس در واکنش به اعدام علی‌رضا اکبری مدعی شد: «ایران یک تبعه انگلیس را اعدام کرد. این اقدام باید به قوی‌ترین شکل ممکن محکوم شود. این اقدام بدون پاسخ نخواهد ماند.» و «جیمز کلورلی» در ادامه مدعی شد: «انگلیس دادستان کل ایران را تحریم کرد. تحریم امروز او نشان‌دهنده انزجار ما از اعدام علی‌رضا اکبری است. دادستان کل، هسته اصلی استفاده ایران از مجازات اعدام است و ما رژیم را مسئول نقض وحشتناک حقوق بشر می‌دانیم.» 3️⃣ «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان در پیامی توئیتری این اقدام را «غیرانسانی» نامید و مدعی شد: اعدام علی‌رضا اکبری یکی دیگر از اقدامات غیرانسانی رژیم ایران است. ما در کنار دوستان انگلیسی خود ایستاده‌ایم و به هماهنگی نزدیک اقدامات خود علیه ایران و حمایت از مردم ایران ادامه خواهیم داد! ♦️گزاره‌های تحلیلی: 1️⃣ علی‌رضا اکبری در ازای دریافت دستمزد به مبالغ 1/805/000 یورو، 265/000 پوند انگلیس و 50/000 دلار آمریکا به نفع کشور انگلیس جاسوسی کرد. ارتباطات با سرویس جاسوسی MI6 و تعداد ملاقات‌های وسیع با افسران اطلاعاتی دشمن در کشورهای مختلف و مدت طولانی جاسوسی، مصداق جنایت گسترده علیه امنیت داخلی و خارجی کشور است. 2️⃣ اقدامات غرب در این پرونده نشان‌دهنده ارزش محکوم، اهمیت دسترسی‌های او و اعتماد دشمن به وی بوده است. اهمیت مسئله به اندازه‌ای است که تاکنون آمریکا در سطح معاون وزیر خارجه، آلمان و فرانسه در سطح وزیر خارجه و بریتانیا نیز در سطح نخست‌وزیر و وزیر خارجه به این مسئله واکنش نشان داده‌اند. 3️⃣ اکبری اولین جاسوس انگلوساکسون‌ها در ایران بود که اعدام شد. همین امر انگلیسی‌ها را پریشان کرده چون تبعات این شکست، برای لندن بسیار بزرگ است. حال ایران با دستگیری و اعدام این جاسوس بزرگ، توان بالای اطلاعاتی خود را به رخ روباه پیر کشیده است. ◀️نکته پایانی؛ این اقدام نشان از عزم راسخ ایران برای ورق زدن سریع تحولات جدید دارد. نبرد اطلاعاتی ایران با غرب با قدرت‌نمایی و برتری عیان ایران ادامه دارد. موضوعی که ترس روباه پیر را با مظلوم‌نمایی‌های خاص خودش در بی‌بی‌سی نشان می‌دهد. ✍️
🇮🇷 📝 تبعات سنگین تروریستی اعلام شدن سپاه برای اروپا | ممکن است نتوانید تحمل کنید ❄️🌹❄️ 🔻کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس: 🔹اتحادیه اروپا و کشورهای اروپایی باید استقلال خود از آمریکا را ثابت کرده و با هر اقدامی علیه سپاه مخالفت کنند؛ اگر آنها خواهان بازگشت به و گفت‌وگو با ایران هستند خوب می‌دانند که این‌گونه اقدامات می‌تواند باب هرگونه گفت‌وگو و مذاکره را ببندد. 🔸در صورتی که اتحادیه اروپا در راستای اهداف آمریکا عمل کرده و بخواهد سپاه پاسداران را به عنوان یک نهاد قانونی که مورد احترام ملت ایران است در لیست گروهای تروریستی قرار دهند باید به تبعات سنگین این اقدام توجه کنند. 🔺ممکن است تبعات توطئه اتحادیه اروپا علیه سپاه برای کشورهای اروپایی قابل‌تحمل نباشد. پاسداران جزو قدرتمندترین دستگاه و سازمان بزرگ نظامی دنیاست و اقتدار آن برای هر فرد آگاه در دنیا مشخص‌شده است؛ اگر دست به این توطئه بزرگ علیه سپاه بزنند؛ ما هم می‌دانیم چه‌کار کنیم چون با این اقدام سپاه نه تنها محدود نمی‌شود بلکه ممکن است شرایط طور دیگری رقم بخورد.
به نظر شما کدام عامل بیشترین نقش را در کاهش نرخ فرزندآوری بین خانواده های ایرانی داراست؟ در نگاه اول شاید اکثر افراد مشکلات اقتصادی را عامل اصلی این مسئله بدانند اما این ظاهر ماجراست. اگر مشکل اقتصادی عامل اصلی کاهش فرزند در خانواده‌های ایران بود ، به ناچار باید خانواده های ثروتمند و افرادی که دستشان به دهانشان می‌رسد ، فرزندان بیشتری داشته باشند که اتفاقا اغلب برعکس است و چنین خانواده‌ هایی معمولا فرزندان کمی دارند و یا حتی میلی به آوردن فرزند ندارند! آری ، قطعا مشکلات اقتصادی در قضیه‌ی فرزند آوری بسیار تاثیرگذار هستند اما نقش اول را باید به مشکلات اعتقادی و فرهنگی داد! اما مشکل اعتقادی این است که ما بیش از اینکه به خدا و رزاق بودن او اعتماد داشته باشیم ، به مبلغ درآمد ماهیانه‌ی خود اعتماد داریم و با توجه به آن ، فرزند آوری و حتی ازدواج را امری نامعقول میدانیم! که قطعا و یقینا این دیدگاه از منظر قرآن برای یک فرد یکتا پرست ، مذموم و قبیح است!!! [مراجعه شود به قرآن ؛ اسرا۳۲ ، طه ۱۳۲ ، عنکبوت۶۰ ،انعام ۱۵۱ ، طلاق ۲و۳] اما مشکل فرهنگی این است ؛ نفوذ فرهنگ غربی در زندگی‌های ما سختگیری های ما در امر ازدواج و در نتیجه بالا رفتن سن ازدواج جوانان ما ، زشت پنداشتن تعداد ۳ فرزند و بیشتر از آن ، میل به شاغل بودن در بین بانوان ما، فرهنگ مصرف گرایی ما ، معماری منازل و نوع چینش وسایل ما در منزل [مثل قرار دادن وسایلی غیر ضروری مثل مبل‌ یا تزیینی‌ جاتِ گرانقیمت در سالن] ، بی اعتبار بودنِ شغل مهم مادری در نظر بسیاری از بانوان ما ، نگرش های ما به آرامش ، خوشبختی و موفقیت و تجمل گرایی های بی مورد ما در زندگی ، باعث شده که زندگی هایمان تاب و توان تحمّلِ تعداد فرزندان زیاد را نداشته باشد و با توجه به موارد مذکور ، معمولا به [نهایتا] دو فرزند بسنده میکنیم! هنوز هم فکر می‌کنید مشکلات اقتصادی عامل اصلی در کاهش نرخ فرزند آوری هستند؟
📸 پيام عطاءالله مهاجرانى به مولوى عبدالحميد
دست و پنجه نرم کردن رژیم صهیونیستی با زلزله https://basirat.ir/fa/news/343518 ✍شیرین زارعپور (هادی سیاسی) 🍃 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 کار فرهنگی یعنی مثل این انیمیشن خوب ❄️🌹❄️ ✅ یعنی در ذهن مردم‌ حک شود که به خاطر خودشان هم که شده، باید رعایت مکان عمومی را داشته باشند. |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠چشم‌رنگی‌های چشم و دل سیر! ‌ 🔹احتمالا شما هم تاحالا این جمله رو شنیدین که اگر توی ایران هم مثل آمریکا و اروپا برای پوشش قید و بندی وجود نداشته باشه همه چشم و دل سیر میشن و دیگه هیچ مشکلی نیست؛ ولی آمار‌ها در این باره چیز دیگه‌ای میگن... •┈•┈••✾•🕊•🇮🇷•🕊•✾••┈•┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 زن زندگی آزادی به سبک خانه امام خمینی رحمت الله علیه
🇮🇷 📝 ایشون داماد عبدالکریم سروش هستن سرشبکه گروه تروریستی (جوانان محلات) که یکی از لیدرهای اغتشاشات اخیر در کشور بودند. ❄️🌹❄️ ✅ اینترنشنال یکی از مهم‌ترین رابطان خود در ایران را از دست داد 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 توحش پلیس کانادا جان یک شهروند را گرفت! ❄️🌹❄️ 🔹فرد مُسنی که کنار خیابان ایستاده بود، توسط پلیس کانادا به زمین زده شد و جان باخت!
🇮🇷 🔻سخنگوی قوه قضاییه: 🔹فائزه هاشمی به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام به ۱۵ ماه حبس و اتهام توهین به مقدسات به ۳۷ ماه حبس محکوم شده/ او اکنون در حال گذراندن محکومیت مجازات نخست است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥چنجه یا شیشلیک؛ مسئله این است! ❄️🌹❄️ 🔻بعد از انتشار خبر اعدام ؛ ابَر جاسوس مرتبط با سرویس جاسوسی انگلیس، بی‌بی‌سی با انتشار یک فایل صوتی منتسب به وی، مدعی برخورد بد و خشن با این جاسوس انگلیسی شد! 🔺گوشه‌ای از شرایط برخورد با این جاسوس انگلیسی را ببینید!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 میگن شاه از ایران رفت و قدرت رو رها کرد که کسی کشته نشه! ❄️🌹❄️ ✅ سوال: چرا تو کشتارهای قبلی که به اون همه خونریزی ختم شد نرفت و ماند؟🤔 🆔 رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 فرهاد ظریف چگونه از ارادت به امام رضا(ع) به هتاکی به حضرت زهرا رسید؟ ❄️🌹❄️ 🔻عقیل رحمانی روزنامه نگار با انتشار فیلمی از ابراز ارادت فرهاد ظریف والیبالیست به امام رضا(ع) نوشت: او چگونه همه چیزش را از امام رضا (ع) گرفت و حالا بی شرمانه مادر ایشان را خطاب می‌کند!؟ 🔹این فرد در بیان خاطره اش نگفت زمانی که از حرم امام رضا (ع) خارج می شد و چشمش به یک ۲۰۶ آلبالویی افتاد چگونه رو‌کرد به گنبد این امام و گفت می شود روزی از این خودرو ها سوار شوم! 🔺چگونه همین نظام یک شاگرد پادو در مغازه را رشد داد و او نمکدان شکست؟ مسلما همسر بهایی و طراحی دشمن برای جذب این فرد موثر بوده و خودش نمی داند وارد چه بازی شده و شرایط ازدواج قرن ها پیش و فیزیک بدنی آن افراد را با حال مقایسه می کنه حتی مقایسه نه با خود عراق و عربستان و افراد آن مناطق بلکه با ایران و امروز ما... 🆔 رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 حرکت احساسی خبرنگار هنگام ضبط گزارش در موسسه خیریه نگهداری معلولان ❄️🌹❄️ ✅ مواجهه‌ی جالب و قشنگ خبرنگار صدا و سیمای قم با یک معلول کم توان ذهنی 💔 🆔 رسول در روبیکا👇 https://rubika.ir/rasull313 رسول در ایتا👇 https://eitaa.com/rasul313
غلط های زيادي رئیس جمهور کره جنوبی در باره ایران ناشی ازچیست؟ داستان ایران و کره‌جنوبی به این سادگی به پایان نخواهد رسید. اقدام رئیس جمهور این کشور در سفر به امارات و شکرخوری در مورد جزایر سه‌گانه، بیش از آنکه تلاشی از طرف اماراتی‌ها برای وادار کردن طرف کره‌ای جهت همسویی در مورد یک ادعای مسخره باشد، ناشی از سوزش عمیق و شدید رئیس‌جمهور کره از پرواز پنج فروند پهپاد بر فراز خاک این کشور، از جمله کاخ ریاست‌جمهوری بود. این پهپادها باوجود آنکه مدت زمان زیادی در آسمان سئول پرسه زدند، عکس گرفتند و چرخیدند، بدون هیچ آسیبی به پایگاه‌های خود در شمال مرز بازگشتند. این اقدام رفیق کیم برای دولت و ارتش کره‌جنوبی یک بی‌آبرویی تمام عیار رقم زد، هر چند در رسانه‌های ما چندان به این مساله اشاره نکردند، اما حضور «یون سوک یول» در جمع 100 نظامی کره‌ای مستقر در ابوظبی و اظهارنظر در مورد جزایر سه‌گانه در واقع پاسخی به پرواز پهپادها بوده است. حدس می‌زدم که در سئول سر این مساله جنجال درست شود، اما این میزان سوزش را نمی‌توانستم حدس بزنم. به هر حال، تنگه هرمز خیلی تنگ است و دست ما هم باز....
گزینه های جمهوری اسلامی برای پاسخ به قرارگیری سپاه در لیست تروریستی اتحادیه اروپا چیست ؟ قسمت اول : بدل کردن این موضوع به یک سنت اینکه هر کشوری به خود اجازه دهد سازمان دولتی کشور دیگری را در لیست تروریستی خود بگنجاند ، میتواند دنیارا به یک فاجعه نزدیک و یا حداقل قبح نام تروریست را بشکند تا دیگر شخصی به چنین ادعاهایی توجه نکند . برای اولین بار ایالات متحده با قرار دادن سپاه در لیست تروریستی خود این سنت را بناداشت . ایران نیز با قرار دادن سنتکام به این موضوع پاسخ داد و حال اگر اتحادیه اروپا مرتکب چنین خبطی شود میبایست در وهله ی اول ناتو و یا ارتش این کشور هارا در لیست تروریستی قرار دهیم و متعقابا سفارت کشورهای اروپایی باید بدون وابسته نظامی به کار خود در ایران ادامه دهند . فراگیر کردن این سنت در دنیا با فراگیر شدن چنین سنتی ، دیگر هرکشور به خود اجازه میدهد سازمان نظامی دولتی کشورهای دیگر را سر هر موضوعی به عنوان گروه تروریستی بشناسد و این اولین قدم در ناکارامد نشان دادن سازمان ملل متحد خواهد بود . باید توجه داشت که برای فراگیر کردن این موضوع میتوان به رایزنی با کشور های نزدیک پرداخت تا به سازمان های نظامی کشورهای درحال تنش و یا جنگ با خود را تروریست اعلام کنند . به عنوان مثال : کره شمالی میتواند ارتش کره جنوبی و ژاپن ، چین ارتش تایوان و روسیه ارتش اوکراین را به عنوان یک سازمان تروریستی اعلام کند . بسیاری از کشورها دلیلی به پیروی از قبح عدم شناختن سازمان نظامی کشورهای دیگر به عنوان گروه تروریستی ندارند : مانند عربستان ، یمن ، امارات ، سوریه ، ترکیه ، جمهوری آذربایجان ، ارمنستان ، ونزوئلا کوبا ، کوزوو ، صربستان ، افغانستان ، پاکستان ، هندوستان و ... موفقیت در این امر فقط به مقداری طرح ریزی هوشمندانه و رایزنی های سیاسی و اقتصادی نیاز دارد و در صورت فراگیری آن ، سازمان ملل در صدد ایجاد راهی برای حل و فصل این موضوع برمیاید .
🔰گزارش روز 🇮🇶 سوء محاسبه عراق رقابت جام کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس که به میزبانی عراق در حال برگزاری است، با حاشیه‌ای کهنه و «فرافکنی» ناصوابی به نام استفاده عمدی از واژه مجعول خلیج «عربی» همراه است که از همان روزهای نخست، اعتراض رسمی جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته است. مسئله قابل تأمل که در این میان وجود دارد، استفاده مقتدی صدر و همچنین محمد شیاع‌السودانی نخست‌وزیر عراق از این واژه مجعول و چاپ تمبر با این عنوان است که واکنش جمهوری اسلامی ایران را در پی داشته و در کانون توجه قرار گرفته است. ♟️گزاره‌های تحلیلی: در خصوص مسئله به وجود آمده دو نکته قابل تأمل وجود دارد: اول اینکه، اصطلاحات جغرافیایی که به مناطق مختلفی اطلاق می‌شود، جزو اصطلاحات و واژگانی هستند که به ندرت دستخوش تغییر می‌شوند مگر اینکه فلسفه، عوامل و بسترهای پیدایش تاریخی و تمدنی آنها از بین برود. حتی حقوق و معاهدات بین‌المللی هم نمی‌توانند اصطلاحات تاریخی را تغییر دهند. ضمن اینکه احاطه یک یا چند کشور به یک منطقه یا آبراه یا دریا، دلیلی بر هویت‌بخشی زبانی و نژادی و قومی به آن منطقه نیست. احاطه ایران به دریای عمان هرگز باعث تبدیل نام دریای عمان به دریای ایران نگردیده، یا احاطه هندی‌ها به دریای عرب به تغییر نام این دریا به دریای هند منجر نشده است. یا اندونزی، اقیانوس هند را به اقیانوس اندونزی تغییر نداده است. خلیج‌فارس نیز این قائده مستثنا نیست و احاطه شش کشور عربی به آن هرگز باعث تغییر نام تاریخی و چندین هزار ساله آن نمی‌شود. دوم اینکه، برخی کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس، گاهاً در صدد استفاده و کاربرد آشکار عنوان مجعول خلیج «عربی» هستند، به خاطر خصومت و کینه‌ای که این کشورها از جمهوری اسلامی، تمدن بزرگ ایرانی و اقتدار و توانمندی‌های منحصربفرد ایران در منطقه دارند، یک امر طبیعی بوده و در واقع بخش اجتناب‌ناپذیری از ماهیت خصومت و رقابت‌شان با ایران به شمار می‌رود. حتی ممکن است در این زمینه شرکای عربی ایران در منطقه را هم برای اتخاذ چنین رفتارها و گفتارهایی هم تحت فشار قرار دهند. ولی در نقطه مقابل، این مسئله از کشورهای دوست پذیرفتنی نیست. حداقل این انتظار از طرف عراقی وجود دارد که در خصوص «ارزش و جایگاه راهبردی» جمهوری اسلامی در منطقه و «نقش استراتژیک» ایران در تحولات خارجی و داخلی این کشور، به دلایل مختلفی اعم از القائات و ترجیحات بازیگران خارجی، دچار «سوءنگری» نشود. وضعیت کنونی امنیت و ثبات عراق، بیش و پیش از هر عامل دیگری مدیون حمایت‌های بی‌دریغ جمهوری اسلامی ایران از این کشور است. زمانی که داعش با یک نیروی حداقلی و چند هزار نفری در کمترین زمان ممکن تا دروازه‌های بغداد رسیده بود، به غیر از جمهوری اسلامی ایران هیچ کشوری حتی کشورهای عربی حاضر به دفاع از امنیت، تمامیت ارضی، حاکمیت ملی و جان و مال عراقی‌ها در مقابل تروریست‌های داعش نبودند. 👈نکته راهبردی؛ مسئله اصلی این نیست که در مواجهه با خلیج‌فارس و واژه مجعول دیگر، روایت صحیح کدام است و عراق باید در کدام سمت قرار بگیرد. بلکه مسئله توجه عراق به حساسیت‌های ایران است. جمهوری اسلامی مهم‌ترین متحد عراق در سختی‌هاست. کمک‌های مستشاری، اطلاعاتی، فنی و سیاسی ایران «نقش بنیادین» در جلوگیری از سقوط دولت عراق، نابودی داعش، اعاده یکپارچگی سرزمینی و احیای حاکمیت ملی این کشور داشته است. قائدتا کشوری که از روابط ممتاز و نقش استراتژیک در عبور عراق از بحران داخلی برخوردار است، در عین حال عراق نیز به خوبی خطوط قرمز و حساسیت‌های سیاست خارجی ایران را می‌شناسد، به هر دلیلی درست نیست در زمین دولت‌های متخاصم و رقیب بازی کند.