رهبر انقلاب: از شبهه نباید رنجید/ این شبههها مثل این تحریمهاست؛ ما را وادار میکند بیشتر فکر کنیم
🔹از شبهه هم نباید رنجید. نرنجیم؛ بالاخره شبهه است و وجود دارد. مرحوم مطهری خودش شبهه را کشف میکرد، زودتر میفهمید و بنا میکرد روی آن فکر کردن.
🔹برای مواجههی با شبهه بایستی کاملاً آماده شد. من میخواهم این را عرض بکنم حتی این شبههها مثل این تحریمهاست، این تحریمها اگر نبود مطمئن باشید ما این پیشرفتهای صنعتی و فنی را نمیداشتیم... نه قطعه میفروختند، نه علم میفروختند، نه فناوری میفروختند ناچار شدیم خودمان اقدام کنیم.
🔹شبهه هم همینجور است، شبهه هم ما را وادار میکند بیشتر فکر، مطالعه و مراجعه کنیم. بیشتر مشورت کنیم، بیشتر از کسی که بیش از ما میفهمد سوال کنیم، شبهه هم از این قبیل است. مراقب باشیم حرف سست نزنیم.
هرکس به ره حسین بشتافته است
آقایی عالمین را یافته است
در خلق ، حسین بن علی، بی همتاست
این تافته را خدا جدا بافته است...
شاعر: #سیدروح_الله_موید
🌺عیدکم مبروک🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥#جهاد_تبیین را جدی بگیرند
🔹علما به میان جوانها بروند و گرههای ذهنی آنها را باز کنند
#حکیم_انقلاب، در دیدار با اعضای مجلس خبرگان رهبری
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
چه کسانی در بالگرد همراه وزیر بودند؟
🔹طبق اعلام استاندار کرمان این بالگرد حامل ١٨ تن که ۴ نفر از آنان از کادر پرواز و مابقی جزو مسافران بودهاند.
🔹بنا بر کسب اطلاع خبرنگار فارس دو محافظ وزیر، روحانی مسئول تشریفات وزارت ورزش، ٣ خلبان بالگرد، پریزی، معتمدکیا روابط عمومی وزرات ورزش، محمدی نماینده بافت، سجادی وزیر ورزش و جوانان، یک عکاس و یک خبرنگار صداوسیما و مدیرکل حوزه وزارتی در این بالگرد حضور داشتند.
🔹متاسفانه اسماعیل احمدی مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان جان خود از دست میدهد و مابقی مصدومان به مراکز درمانی اعزام شدهاند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️لحظه سقوط هلیکوپتر حامل وزیر ورزش و همراهانش
💢ماجرای نامهی سال ۶۹ در سخنرانی امروز امام خامنهای چه بود؟
🔹🔸امام خامنهای حفظهاللهتعالی صبح امروز در دیدار با اعضای خبرگان به نامهای مربوط به سال ۶۹ اشاره و فرمودند: سیاست دشمن، یاسآفرینی است؛ هر چندوقت یکبار به یک مناسبتی، سال ۶۹ به این نتیجه رسیده بودند که کشور به لبهی ویرانی و نابودی رسیده! در سال ۶۹ ــ در اردیبهشت ۶۹ هنوز یک سال از رحلت امام نگذشته بود ــ یک گروهی حالا اسم نمیآورم یک نامهی درواقع سرگشادهای نوشتند به یکی از مسئولین و همهاش همینطور یأسآفرینی از جملهی تعبیراتی که در آن نامه بود که من اینجا یادداشت کردم این است میگویند «مُلک و ملت به لبهی وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است»! سال ۶۹ این آقایان به این نتیجه رسیده بودند که کشور به لبهی ویرانی و نابودی رسیده حالا دائماً از این حرفها هست. حالا آن کسانی که خودشان، شخصیتشان، هویتشان در معرض نابودی و ویرانی است آنها به هرکس نگاه میکنند اینجوری میبینند. به عکس کسانی که ذهنشان، دلشان پر از امید است همهچیز را امیدبخش میبینند.
♦ امام خامنهای، در دیدار با جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی در مهر امسال هم از این نامه یاد کرده بود: بعد از رحلت امام(ره) در سال ۶۹ یک اعلامیهای دادند بعضی از موجّهین، آدمهای موجّهی بین آنها بودند، چهرههای معروف نظام و موجّه، سابقهی کاری هم در نظام داشتند، اعلامیه دادند که نظام در لبهی پرتگاه است. کی؟ سال ۶۹. یعنی همین روزها است که خلاصه تمام بشود
♦نامه اولی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند، نامه ۹۰ امضایی است که در اردیبهشت سال ۶۹ از سوی برخی فعالان نهضت آزادی و چهرههای اپوزیسیون به نام جمعیت دفاع از آزادی و حاکمیت ملت ایران نوشته شد. این نامه تفصیلی در ۴ بند «اقتصادی و اجتماعی و زندگی»، «آزادی، امنیت و از نظر معنوی و مدیریت»، «استقلال، بقا و بازنگری کشور» و «روابط جهانی و سیاست خارجی» منتشر شد تا اوضاع کشور را به چالش و نقد بکشند.
♦در این نامه خطاب به هاشمی رفسنجانی رئیسجمهور وقت، در هر ۴ بند ضمن سیاهنمایی نوشته شده بود: "اکنون کشور عزیز ما در بنبست و بحرانی از سختی و ناخشنودی و نابسامانی دست و پا میزند. علیرغم وعدههای به مستضعفین و شعارهای پر طنین، طبقات محروم جامعه محرومتر و زیادتر شدهاند. در چنگال گرانی و گرههای زندگی گرفتارتر و از آینده خود مأیوستر، ملک و ملت به لبه پرتگاه وحشتناک ویرانی و نابودی رسیده است!"
♦برخی امضاکنندگان این نامه همچون مهدی بازرگان، یدالله سحابی، ابراهیم یزدی و علیاکبر معینفر ابتدای انقلاب مسئولیت داشتند و عضو دولت موقت بودند.