فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 یه دهه هشتادی درمورد آمریکا چی میدونه!؟
❄️🌹❄️
❌ دشمنی ما با آمریکا سر چیه!؟🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 حمله به یک زن در تجمع زن، زندگی، آزادی
❄️🌹❄️
🔸گروههای ضدانقلاب این بار در تجمع هامبورگ به جان هم افتادهاند و طرفداران حزب کردستان با طرفداران رضا پهلوی درگیر شدهاند.
🇮🇷
📝 روزنامه شرق زودتر از مقامات امنیتی همه چیز را فهمیده و بدون ارایه سند و مدرک از زبان یک معمم اصلاح طلب نوشته که مسمومیت ها کار گروهی موهوم به نام «هزاره گرا»هاست!
❄️🌹❄️
🔸جالب است وقتی متن مصاحبه را باز می کنی و میخوانی خود همین معمم از قول کس دیگری که «نمی تواند نامش را فاش کند» این حرفها را زده!
🔺وضعیت روح و روان مردم هم لابد بازیچه است. هر چیزی را می شود بدون سند و مدرک متقن از زبان افراد مجهول نوشت و منتشر کرد!
✍مکتوبات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 مردم آلمان، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، انگلیس، اتریش، یونان علیه ناتو؛ نه به تسلیح اوکراین
❄️🌹❄️
🔹️در چند روز اخیر و بخصوص امروز، مردم کشورهای آلمان، ایتالیا، اسپانیا، فرانسه، انگلیس و اتریش یکی بعد از دیگری به تظاهرات سراسری علیه سیاستهای جنگطلبانه سیاستمداران خود و ارسال سلاح به اوکراین پیوستند و برخی مثل تظاهراتکنندگان در پاریس پرچم ناتو را پاره کردند.
🔺این ویدئوها تنها گوشهای از تصاویر منتشرشده از تظاهرات این کشورها در فضای مجازی است.
🌹امام باقر علیه السلام فرمودند :
♦️اَلْجَنَّهُ مُحَرَّمَهٌ عَلَی الْفَتّانینَ الْمشّائینَ بِالنَّمیمَهِ
♦️بهشت ـ و نعمت های حیات بخش آن ـ برای اشخاص فتنه گر و سخن چینِ آشوب طلب، حرام است.
📚مجموعه ورام ج 2 ، ص 209
🌹 رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمودند:
♦️إِنَّ مِمَّنْ يَنْتَحِلُ مَوَدَّتَنَا أَهْلَ الْبَيْتِ- مَنْ هُوَ أَشَدُّ فِتْنَةً عَلَى شِيعَتِنَا مِنَ الدَّجَّالِ- فَقُلْتُ بِمَا ذَا قَالَ بِمُوَالاةِ أَعْدَائِنَا وَ مُعَادَاةِ أَوْلِيَائِنَا إِنَّهُ إِذَا كَانَ كَذَلِكَ اخْتَلَطَ الْحَقُّ بِالْبَاطِلِ وَ اشْتَبَهَ الْأَمْرُ فَلَمْ يُعْرَفْ مُؤْمِنٌ مِنْ مُنَافِق
♦️همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود.
📚وسائلالشیعة ج 16 ، ص 179 ، ح 212
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹حضرت #امام_خامنه_ای
(مدظلّهالعالی)
🌷«شهید خرازى به رفقایش گفته بود:«من اهمیّت نمىدهم درباره ما چه مىگویند؛ من مىخواهم دل ولایت را راضى کنم.» او مىدانست که آن دل آگاه و بصیر، فقط به ایران، به جماران، به تهران و به مجموعهی یک ملت نمىاندیشد؛ به دنیاى اسلام مىاندیشد و در وراى دنیاى اسلام، به بشریت. عزیزان من! این بصیرت چگونه حاصل مىشود؟ بر اثر گذشتن از خود؛ همین یک کلمه آسان، اما در عمل، آنقدر مشکل که اکثر انسانها در همین دو قدم این یک کلمه، درجا زده و ماندهاند!»
۱۳۸۰/۰۸/۰۹
#بصیرت_خرازی
#امام_زمان
#یا_زینب
#لبیک_یا_خامنه_ای
#درآرزوےِ_شهادت
#سلام_بر_شهیدان
#به_یاد_شهدا_صلوات🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل ۵۱۴ قرآن کریم ( آیات آیات ۲۴ تا ۲۸ سوره مبارکه فتح)
❄️🌹❄️
🌺 امام صادق (ع) میفرماید: «اَلقُرآنُ عَهدُ اللهِ اِلی خَلقِهِ فَقَد یَنبَغی لِلمَرءِ المُسلِمِ اَن یَنظُرَ فی عَهدِه وَ اَن یَقرَأَ مِنهُ فی کُلِّ یَومٍ خَمسینَ آیَةً» قرآن پیمان خداوند است با بندگانش، شایسته آن است که انسان مسلمان در پیمان خود نظر کند و هر روز پنجاه آیه از آن را بخواند. (اصول کافی ۲/۶۰۹)
🎙 استاد پرهیزگار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 شهید آوینی: او را از آستین خالی دست راستش بشناس...
❄️🌹❄️
🌺 سالروز شهادت #شهیدحسینخرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥آیا انقلاب اسلامی کارآمد است؟🤔
❄️🌹❄️
❌ با این وضعیت اقتصادی، با این تورم افسارگسیخته...😳
✅ - با همه اینها قطعا سطح زندگی ما بهتر است😊
❌ بله در مقایسه با آفریقا نه اروپا 🙄
✅ - حتی در مقایسه با اروپا ☺️
🔻بیاعتنایی برزیل به فشار آمریکا/ ناوهای ایران در «ریودوژانیرو» پهلو گرفتند
رویترز:
🔹️دو ناو نیروی دریایی ایران بهنامهای «مکران» و «دنا» روز یکشنبه وارد بندر «ریودوژانیرو» شدند.
🔹رویترز پیش از این گزارش داده بود برزیل، در آستانه سفر رئیسجمهورش به واشنگتن در برابر فشارهای آمریکا تسلیم شده و درخواست ایران برای پهلوگیری این کشتیها را رد کرده بود.
🔹دولت برزیل اکنون با پایان سفر رئیسجمهور داسیلوا به واشنگتن برای ورود این کشتیها به بندر ریودوژانیرو مجوز صادر کرده است.
ارتش چین به حالت آماده باش درآمد
🔹در پی پرواز روز دوشنبه هواپیمای گشتی و شناسایی ضد زیردریایی P-۸A Poseidon آمریکا در تنگه تایوان ارتش چین آمادهباش نظامی اعلام کرد.
🔹 فرماندهی ناوگان هفتم آمریکا در بیانیه ای اعلام کرد: «ایالات متحده به پرواز، دریانوردی و عملیات در هر جایی که قوانین بین المللی اجازه دهد، از جمله در تنگه تایوان، ادامه خواهد داد».
⭕️بیشتر ارزهای بازار به اصطلاح آزاد، متعلق به شرکتهای دولتی است/معامله خودروهای وارداتی بدون اعلام قیمت، باطل است
👤مصباحی مقدم، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
🔹بیشتر ارزهای بازار به اصطلاح آزاد، متعلق به شرکتهای دولتی است.
🔹بهترین راه این است که بازار آزاد ارز تعطیل شود و هرکس میخواهد ارز بفروشد، به بانک و صرافی بفروشد و هرکسی میخواهد ارز بخرد از بانک و صرافی بخرد. اگر چنین اتفاقی بیفتد، خیلی از مسائلی که اکنون بهوجودآمده است از بین خواهد رفت.
🔹در معاملاتی که صورت می گیرد باید مبلغ در هنگام انشاء قرارداد معین باشد یعنی مبلغ نمی تواند منعطف و کشدار باشد و عنوان شود که فعلا این مقدار باشد و بعدا مقدارش تعیین شود.
🔹بنابراین معامله باید روشن و قطعی باشد و نمیتواند موکول به آینده باشد، در غیراینصورت معامله باطل است زیرا باید مبلغ معامله در هنگام عقد قرارداد مشخص باشد.
💢ثبات در سیاستگذاری ارزی
🔹اساسا نرخ ارز دو جنبه مولد و سوداگری دارد و از طرفی یک رابطه تبدیل است و کارکردی آن واحد شمارش و واسطه تبدیل میباشد و البته در حوزه بینالملل میتواند کارکرد ذخیره ارزش نیز باشد. اگر جنبه مولد آن تقویت شود میتوان از آن به عنوان ابزاری برای بهبود وضعیت تجاری و تراز پرداختها و در نتیجه رشد تولید ملی استفاده کرد. اما چنانچه جنبه سوداگری ارز تقویت شود، در این صورت به جای حالت تثبیتکننده، جنبه بیثباتکننده مییابد به گونهای که در شرایط ایجاد محدودیت و اختلال در جریان ارز، میتواند موجبات تورم با جنس فشار هزینه، تضعیف تولید و در نهایت بحران نماید.
🔸در واقع سیاستها و برنامهریزیهای بانک مرکزی چه در نوع اعمالی و چه در نوع اعلامی آن در حوزه ارزی و پولیـ مالی باید ویژگیهای مهمی همچون ثبات، پایداری، تداوم، دوراندیشی و پویایی را داشته باشد تا این نهاد اقتصادی با عنوان یک بازیگر و بازارگردان قابل احترام در بازار شناخته شود. دولت و متولی اصلی ارز یعنی بانک مرکزی باید با ایجاد ثبات در سیاستهایش و تمرکز بر اجرای آن، به بازار علامتدهی کنند. نمیشود که در طول دو یا سه سال چند نوع نرخ و بازار ارز شکل بگیرد، نمیشود که گاهی بازار توافقی را حذف، و هفته بعد آن را رسمیت دهیم؛ گاهی فروش ارز با کارت ملی را حذف، و هفته بعد آن را بازگردانیم. این ناپایداری در سیاستها، علاوه بر اینکه زمینه پرشهای مکرر در نرخ ارز را فراهم میکند، مرجعیت را از بانک مرکزی در کشور سلب میکند.
🔹کشور ما تجربه سه دهه آزمون و خطا در نظام ارزی دارد. باید این تجربیات در اندیشکدهها و مبادی علمی به بحث گذاشته شود و خروجی آنها به عنوان تصمیمهای نهایی، به دولت ارائه شود. دولت باید تصمیمها و مشورتهای لازم را از مراکز تصمیمسازی که اتصال به دانشگاهها دارد اخذ کند و آنها را با مقتضیات و الزامات اجرایی وفق دهد.
🔸نکته مهم اینجاست که چنانچه مرجعیت بازارگردانی از دولت و بانک مرکزی آن سلب شود، در این صورت بخشهای دیگر، علامتدهی به بازار را در دست میگیرند که در اغلب اوقات همان سوداگران و سفتهبازهای نامولد هستند. از این منظر لازم است بانک مرکزی اصول سیاستگذاری را رعایت کند.
بسم الله الرحمن الرحیم
🔖 حرکت هویتی انقلاب نیازمند آسیبشناسی هوشمندانه
1⃣. آسیبشناسی از جمله مفاهیمی است که از علم پزشکی به حوزه جامعهشناسی وارد شده است. ازآنجاکه انقلاب اسلامی موجودی زنده است؛ مانند همه پدیدههای دیگر ممکن است دچار آفتزدگی شود؛ بنابراین نیاز به آسیبشناسی دارد تا انقلاب از آرمانهای خود منحرف نگردد. امام خامنهای در این باره میفرماید: «اگر جهتگیری به سمت هدفها در یک انقلاب، در یک حرکت اجتماعی صیانت نشود و محفوظ نماند، آن انقلاب به ضد خود تبدیل خواهد شد؛ در جهت عکس اهداف خود عمل خواهد کرد؛ لذا شما در قرآن ملاحظه میکنید که در سورهی مبارکهی هود، خدای متعال به پیغمبرش میفرماید: «فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ» (هود: 112) پیغمبر را امر میفرماید به استقامت. استقامت، یعنی پایداری؛ راه را مستقیم ادامهدادن؛ در جهت درست حرکتکردن.» (14 خرداد 1389، خطبههای نمازجمعه)
2⃣. جهتگیریهای اصلی هر انقلاب، نشانگر سیرت و هویت اصلی آن انقلاب است. تغییر جهتگیریها موجب عوض شدن راه و به هدف نرسیدنِ انقلاب میشود. تغییر جهتهای کلان نیز بیشتر بهصورت «تدریجی و نامحسوس» است؛ بهگونهای که تغییر ابتدا با زاویههای خیلی کوچکتر شروع شده و هرچه ادامه پیدا میکند، انحراف روزبهروز بیشتر میشود. همچنین کسانی که در پی تغییر هویت انقلاب هستند به طور معمول، با پرچم رسمی و با تابلو جلو نمیآیند؛ حتی گاهی بهعنوان طرفداری از انقلاب، موجب جهتگیری غلط و انحراف میشوند. در این باره رهبر معظم انقلاب اینگونه راهکار ارائه میدهند: «برای اینکه این جهتگیری غلط و این انحراف اتفاق نیفتد، احتیاج به شاخصهای معینی هست. باید سر راه، شاخصهایی وجود داشته باشد. اگر این شاخصها بود، روشن بود، واضح بود، در معرض دید مردم بود، انحراف اتفاق نمیافتد؛ اگر کسی هم در جهت انحراف کار کند، از نظر تودهی مردم شناخته میشود؛ اما اگر شاخصی وجود نداشت، آنوقت خطر جدی خواهد شد.» (14 خرداد 1389، خطبههای نمازجمعه) بهترین شاخص برای پیشگیری از انحراف در انقلاب اسلامی، «امام و مکتبِ امام» است.
3⃣. در آسیبشناسی انقلاب، عوامل درونی و بیرونی گوناگونی نقش دارند که باید بدون افراطوتفریط به آنها پرداخته شود. عمده عوامل درونی که در خود انقلابیون ممکن است ایجاد شود؛ «ضعف ایمان»، «سوء عملکردها» و «دنیاطلبی» است، که اگر ما بتوانیم این سه چیز را علاج کنیم، خیلی از مشکلات، حل خواهد شد. هر دستگاه یا هر فردی که موجب سوق دادن مردم به این سه عامل شود، به انقلاب ضربه میزند. همچنین «اعتماد به دشمنان» و در دام لبخندها، وعدهها و حمایتهای آنان افتادن نیز آسیبِ بزرگ دیگری است که باید از آن حذر کرد. پنجهکشیدن بر چهرهی پیشرفتهای شگرف انقلاب در جهات گوناگونِ عدالتمحور و دمیدن روح یأس و ناامیدی در جامعه نیز آسیبزاست. آسیب مهم دیگر «ابهام و عدم شفافیت» در طرحهاست که این ابهام موجب عدم اعتمادِ مردم میگردد.
4⃣. عوامل بیرونی آسیبزا، «دشمنی دشمنان» با شیوههای گوناگون است. برخی از این دشمنیها عبارتاند از: فشارهای اقتصادی با تحریمهای ناجوانمردانه، فرستادن نیروهای نفوذی به داخل نظام برای فروپاشی آن از داخل، بهرهگرفتن از دیکتاتوری رسانهای و اختلافافکنی در بین مردم، دروغپراکنی، شایعهپراکنی، تردیدافکنی و ناامیدسازی، تحقیر نمودن ملت ایران، ایجاد جاذبههای کاذب از دنیای غرب برای جوانان، گسترش فساد از طریق تبلیغات در فضای مجازی «افسارگسیخته و رها». شهید مطهری یکی از آفات نهضت را نفوذ اندیشههای بیگانه دانسته و میگوید: «اندیشههای بیگانه از دو طریق نفوذ میکنند. یکی از طریق دشمنان. هنگامی که یک نهضت اجتماعی اوج میگیرد و جاذبه پیدا میکند و مکتبهای دیگر را تحتالشعاع قرار میدهد، پیروان مکتبهای دیگر برای رخنهکردن در آن مکتب و پوساندن آن از درون، اندیشههای بیگانه را که با روح آن مکتب مغایر است، وارد آن مکتب میکنند و آن مکتب را به این ترتیب از اثر و خاصیت میاندازند یا کماثر میکنند.» (مجموعه آثار شهید مطهری، ج24، ص18).
✍ادامه 👇👇👇
📝 ادامه مطلب...👇
5⃣. از آنجا که هر انقلاب و نظامی گرفتار چالشها و آسیبهایی است و انقلاب اسلامی نیز از این قاعده مستثنا نیست؛ برای پیشگیری بهترین راه، شناخت عوامل آسیبزا، چالشها و عیوبی است که انقلاب اسلامی ممکن است گرفتار آن بشود. چالشهای درونی و بیرونی که هرکدام میتواند انقلاب اسلامی را به مشکلاتی دچار کند؛ البته دشمنِ اصلی در درون افراد و جامعه خودی است. گرفتاری و آسیب اصلی از داخل آغاز میشود، اگر آفات درونی مانند: دنیاطلبی، اشرافیگری، سوءعملکرد، ضعف ایمان و فساد درمان نشود، دشمن بیرونی نیز با استفاده از همین آفات درونی میتواند برنامههای خود را پیش ببرد. ناگفته نماند تبیین و تشریح آسیبها الزاما به این معنا نیست که انقلاب اسلامی به آنها دچار شده است.
✍ زهرا حاجیحسنی