وقوع درگیری در مرز ایران و افغانستان
🔹رسانههای محلی افغانستان از درگیری در مرز مشترک با ایران خبر دادند و اعلام کردند که این درگیری در منطقه ماککی ولسوالی کنم ولایت نیمروز بین نیروهای امارت اسلامی و مرزبانان ایرانی رخ داده است.
🔹بررسی میدانی خبرنگار تسنیم نیز از وقوع درگیری میان مرزبانان ایران در مرز نیمروز با نیروهای مرزی افغانستان حکایت دارد.
🔹علت این درگیری هنوز مشخص نشده است.
168483230381475700.pdf
708.3K
📄 #بخوانید| متن لایحه حمایت از فرهنگ عفافوحجاب
🇮🇷 رییسجمهور لایحه حمایت از فرهنگ عفاف را در تارخ ۱۴۰۲/۰۲/۳۱ برای انجام تشریفات قانونی به مجلس شورای اسلامی ارسال کرد.
•┈┈••✾••┈┈•
"سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور"
https://eitaa.com/joinchat/2197094580C4845346d92
نشست مجازی
موضوع :روش های عملیات فرهنگی تبلیغی و رسانه ای طرح عفاف و حجاب
با حضور:سردار مقوا ساز معاون محترم فرهنگی هنری سازمان بسیج
زمان: شنبه ۶خرداد ماه ساعت 20
لینک ورود به نشست
https://rubika.ir/roshabandar
فرق خرمشهر دیروز با خرمشهرهای امروز چیست؟
خرمشهر دیروز شهری بود که ایمان مدافعانش هـرگز سقوط نکرد .... می دانستند ومی دیدند و لمس می کردند که مشکل هست، کمبود هست، خسته هستند اما ایمانشان پابرجا بود امیدشان پابرجا بود ، باورشان قوی و محکم بود با این ویژگی ها خرمشهر را آزاد کردند، امروز خرمشهر های زیادی در باور برخی از مسئولین و مردم سقوط کرده است و فکر می کنند نمی توانند آزادشان کنند زیرا باورشان و امیدشان ضعیف شده خدای خرمشهر دیروز خدای خرمشهرهای امروز هم هست باید اعتقاد به نصرت الهی در جامعه ما بویژه در برخی مسئولین ایجاد شود ، ما به تفکر شهید حسن باقری و شهید سلیمانی این روزها بسیار نیاز داریم سپاه پاسداران باید مراجعه کند به قانون اساسی و اصل صد پنجاه قانون اساسی را دوباره زنده کند و جایگاه خودش را در حفظ دستاوردها و نگهبانی از انقلاب محور کار قرار بدهد ، آسیبی که حجاب و اقتصاد دارد به کشور وارد می کند در طول تاریخ انقلاب سابقه نداشته چرا باید به وظایف قانونی خودشان در قانون اساسی عمل نکنندمگر امام نفرمودند حفظ انقلاب از اوجب واجبات است.
پشت پرده پروژه دیوار کشی در خیابان چیست؟
بررسی رسانه های اصلاح طلب و جریان معاند نشان می دهد که فضاسازی در خصوص متن لایحه پیشنهادی قوه قضائیه با عنوان «حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب» در دستورکار آنان قرار گرفته است.
بررسی ها در این زمینه نشان می دهد که خطوط عملیاتی این جریان ها در این رابطه عبارت است از؛
۱- بخش عمده رسانه های اصلاح طلب و معاندین در تلاش برای فضاسازی در خصوص مقابله بی حجابی تلاش دارند تا از یک عزم ساختاری و حاکمیتی برای محدودیت های اجتماعی، فرهنگی و مقابله با آنچه حق انتخاب پوشش و نحوه زیست مردم، سخن به میان بیاورند.
۲- این رسانه ها در محور دیگری در تلاش برای برجسته سازی لایحه پیشنهادی ستاد امر به معروف و نهی از منکر با عنوان «لایحه عفاف و حجاب و مقابله با مظاهر فساد و تباهی» و لایحه قوه قضائیه با عنوان «حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب» تاکید کنند یک محاصره حقوقی علیه «زندگی» شهروندان شکل گرفته است.
۳- از دیگر سو بخش دیگری از اصلاح طلبان و رسانه های آنان نیز در مطالبی لوایح ستاد امر به معروف و نهی از منکر و قوه قضائیه را موجب ایجاد شکاف و اختلاف در میان اصولگرایان دانسته و تاکید می کنند که این لوایح موجب شد طیف های رادیکال و معقول جریان اصولگرا در برابر یکدیگر صف آرایی کنند. از سوی دیگر رسانه های این جریان گرچه تاکید دارند لوایح مزبور نمیتواند مسئله پوشش زنان را حل کند و به احتمال زیاد دوباره منجر به چالشی بزرگ میان زنان و حتی مردان با نظام اجرایی و قضایی خواهد شد، اما تاکید دارند این لایحه در این است که وجه کیفری ماجرا را تقریبا به کنار نهاده است و همین مسئله موجب اعتراض شدید تندروهایی شده که نان آنان در تقابل با جامعه است. به عبارت دیگر لایحه مزبور موجب بسته شدن دکان دونبش این افراد میشود که معلوم نیست که چه جایگاهی در انقلاب و اسلام و... دارند و چگونه به خود حق میدهند که قانون را به ابزاری برای مقابله با تعداد زیادی از مردم تبدیل کنند. جالب اینکه آنان کاتولیکتر از پاپ شده و روی دست مراجع بلند شدهاند و چنین رفتاری بسیار شکبرانگیز است
۴- اصلاح طلبان و معاندین در محوری دیگر به بخش های مختلف لایحه قوه قضائیه پرداخته و در راستای متهم سازی نظام به اعمال قوه قهریه در برابر با یک خواست فرهنگی(حجاب اختیاری) محورهای زیر را برجسته می سازند:
۵- تاکید بر اینکه با قانونی شدن لایحه پیشنهادی قوه قضائیه این قانون در ابعاد مختلف حقوقی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مایه آبروی نظام نخواهد شد و به ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب نخواهد انجامید، بلکه اسباب تخدیش حیثیت نظام سیاسی نیز میشود
۶- طرح این ادعا که تهیهکنندگان لایحه از چارچوبهای قانوننویسی فاصله گرفتهاند
۷- بیان اینکه لایحه نام حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب دارد اما ضدفرهنگی و مبتنی بر جبر و زور و تهدید و ترعیب است و یک مقوله کاملا فرهنگی مبدل به یک موضوع کاملا امنیتی و برخورد کیفری شداد و غلاظ شده است
۸- تاکید بر اینکه میشود فرهنگ و عفاف را با زور و جزای نقدی و بگیر و ببند در جامعه تعمیق داد
۹- تصریح بر اینکه در لایحه همه شیوهها انتظامی و قضایی است و در کارآمدی آن شک و شبهه بسیار است
۱۰- بیان اینکه تلاش شده مردم رودرروی یکدیگر قرار بگیرند و جامعه را دوقطبی و فرهنگ مدارا را سست کنند
۱۱- تاکید بر اینکه در این لایحه به نیروهای انتظامی وظایفی محول شده است که خلاف ماهیت ذاتی تأسیس این نیرو و خلاف صریح اصل قانونی بودن جرائم و مجازاتها در صلاحیت عام دادگستری است
۱۲- اشاره به اینکه این لایحه با عقلانیت اقتصادی در تعارض است و امنیت روانی و همان آسایش اقتصادی باقیمانده در جامعه را مختل و نظام حاکمیت قانون را متزلزل میکند
۱۳- تصریح بر اینکه پلمپ کردن واحدهای تجاری ای که در آن ها کشف حجاب صورت گرفته خلاف قانون اساسی و خلاف حق بر کسب و کار، حق بر تردد و حق بر انتخاب سبک زندگی است و کلاً خلاف حق تعیین سرنوشت است.
29.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینجا ایرانه و
هرکس دلتنگ میشه میره پیش امام رضا ...
برای دلتنگ ها بفرستین 💚
#امام_رضا_جانم
#دهه_کرامت
#دهه_عاشقی
📲 نشست برخط با موضوع:
هوش مصنوعی و انقلاب اسلامی؛ فرصتها و چالشها
🎙 استاد جلسه: «دکتر محمدرضا قاسمی»
دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه
و رئیس مرکز نوآوری حکمرانی هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران
🕖 زمان: سهشنبه ۹ خرداد، ساعت ۲۰
🔻در کانال رسمی سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور در پیامرسان ایتا به آدرس:
https://eitaa.com/basijtollab_online
مستندات لایحه دوفوریتی حمایت از فرهنگ عفاف و حجاب.pdf
150.2K
🔴متن کامل لایحه عفاف و حجاب
👈به همراه مستندات قانونی مربوطه
🔹نظر به اینکه برخی نقدها بدون توجه به اصل لایحه منتشره و مواد قانونی مربوطه منتشر شده است، لذا قبل از انتشار نقد علمی و حقوقی آن، اصل لایحه با اشاره به مواد قانونی مورد نیاز برای فهم دقیق قانون طی این فایل منتشر می گردد.