💢نیروی دریایی ارتش فرماندهی اقیانوسی تشکیل داد
🗣فرمانده نیروی دریایی ارتش:
🔸سه فرماندهی اقیانوسی در اقیانوسهای آرام، اطلس و هند تشکیل شده است. حضور نیروها در این مناطق دائمی خواهد بود و اینطور نیست که ما فقط عبور یا گشتزنیِ محدود داشته باشیم.
🔹تجهیزاتی که در آینده تولید میشود باید با محیطهای اقیانوسی متناسب باشند. علاوه بر این حضور نیروها دائمی خواهد بود و اینطور نیست که ما فقط عبور یا گشتزنیِ محدود داشته باشیم. البته بهدلیل اینکه باید باتوجه به نوعِ مأموریت هرکدام تجهیزات مناسب نیز به آنها اضافه شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: ما واردات و تولید واکسن را پیگیری کردیم
🗣رئیسجمهور:
🔸برای کسری بودجه افزایش تولید و ایجاد درآمد برای کشور را دنبال کردیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: مذاکرات را متوقف نکردیم پای میز مذاکره هستیم ولی التماس هم نمی کنیم
🗣رئیس جمهور:
🔸صحبت عضویت ایران در شانگهای برای ۱۷ سال قبل است ولی اتفاق نیفتاده بود.
🔹با شروع به کار دولت سیزدهم متوجه شدند رویکرد دولت فرق دارد برای همین عضویت رسمی ایران در شانگهای جدی شد.
🔸دولت قبل می گفت مساله FATF حل نشده چطور می توانیم واکسن وارد کنیم.
🔹ما همه چیز را به یک قرارداد گره نبستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ماجرای درخواست پدر شهید قربانخانی از رهبر انقلاب
14.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍قالیباف: رهبر معظم انقلاب یک نگاه برآیندی به مجلس دارند، نه نگاه مصداقی
🔖 محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس، در مراسم بزرگداشت سالروز شهادت دکتر چمران:
📌 رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر نمایندگان مطالبی درخصوص عملکرد مجلس بیان داشتند که یک گرهِ ذهنی حتی برای برخی بچههای انقلابی ایجاد شد. حضرت آقا که با کسی تعارف ندارد. ایشان در تحلیلها و دسترسی به اطلاعات از همۀ ما بهروزترند و ارتباط با مردم آنها برقرار است و با این اطلاعات دقیق تحلیل میکنند.
📌 خیلیها سؤالشان این بود آیا مجلس واقعاً چنین عملکردی داشته است که آقا بیان کردند؟ من معتقدم برای حل این گره ذهنی باید شاخصها را نگاه کنیم. حضرت آقا با چه شاخصهایی عملکرد مجلس را تبیین کردند؟ ایشان یک نگاه برآیندی به مجلس داشتند، نه نگاه مصداقی.
📌 دیگر اینکه ایشان براساس شرح وظایف مجلس به مجلس پرداختند که فرمودند مهمترین وظیفۀ مجلس قانونگذاری است. ایشان با نگاه برآیندی نگاه میکنند. با این شاخص نگاه کنید. آیا چالش امروز کشور اقتصاد نیست؟ اولویت مجلس نیز در سه سال گذشته اقتصاد بوده است. حضرت آقا فرمودند وقتی به مجلس در بحث قانونگذاری نگاه میکنیم نشان میدهد مجلس نقشۀ راه داشته است.
7.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرلشکر سلامی: هیچکس امروز نمیتواند از واردات و صادرات ایران جلوگیری کند
🔸امنترین خطوط کشتیرانی امروز متعلق به ماست آنجایی که پرچم ایران برافراشته است.
🔹آمریکاییها نمیتوانند از صهیونیستها حمایت کنند؛ نه اینکه نخواهند، نمیتوانند. هزینهها سنگین و جسم آمریکا نحیف شده است.
🔸عراق، سوریه، یمن و افغانستان را ببینید. غرب هر کجا پا میگذارد جز جنگ در مفهوم کامل خود هیچ ارمغان دیگری ندارد.
💢جنگ صهیونیستها برای تعیین خاخام اعظم
🔹انتخاب خاخام اعظم رژیم صهیونیستی برای یک دوره 10 ساله دیگر به جنگ قدرت بین احزاب حریدی و دینی این رژیم دامن زده و گسست سیاسی را تشدید کرده است.
🔸وزیران حزب تندرو «عوتسما یهودیت» و حزب حریدی «شاس» در آخرین نشست کابینه این رژیم با یکدیگر درباره تعویق «انتخابات تعیین خاخام اعظم» رژیم صهیونیستی درگیر شدند.
🔹ایتامار بنگویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خطاب به نتانیاهو گفت: «حقهبازی کافی است. تا کی میخواهید لقمه را دور سرتان بچرخانید و مخفیانه معامله کنید!»
🔸بنگویر، آریه درعی رهبر حزب شاس را به دور زدن ائتلاف حاکم و زدوبند با ائتلاف مخالفان کابینه برای کنار گذاشتن لایحه جنجالآمیز تغییرات قضایی متهم کرد تا بتواند به کابینه برگردد.
🔹مخالفت با انحصارطلبی حزب حریدی شاس در انتخابات تعیین خاخام اعظم، به حزب حریدی «عوتسما یهودیت» محدود نشد و دیگر احزاب حریدی نیز با آن مخالفت کردند.
🔸صهیونیستها در سرزمینهای اشغالی دو خاخام اعظم دارند که یکی از آنها رهبر مذهبی یهودیان اشکنازی (اروپایی) و دیگری رهبر مذهبی یهودیان سفاردی (آسیایی) است.
🔹انتخابات تعیین خاخام اعظم رژیم صهیونیستی هر 10 سال یکبار برگزار میشود. اسحاق یوسف اکنون خاخام اعظم یهودیان سفاردی است و پیش از وی نیز پدرش که مؤسسه حزب شاس نیز هست، خاخام اعظم بوده است.
🔸این صرفا نمایی کلی از جنگ قدرت در بین صهیونیستهاست که با آمدن نتانیاهو بر سر قدرت روز به روز گسترش یافته است.
💢باید هستهای شویم
🗣کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت:
🔸در حال حاضر ما مشکلات را در حوزه تکنولوژیک رفع کردهایم، در مالی هم تا اندازهای میشود موانع را رفع کرد. اصلاحاتی هم باید در قوانین انجام شود.
🔹در حال حاضر برق انرژیهای تجدیدپذیر را دولت با قیمت تشویقی خریداری میکند. نیروگاههای تجدیدپذیر به منظور بهرهبرداری از منابع طبیعی مثل باد و گرما ساخته میشوند، منتها تفاوت این نیروگاهها با نیروگاههای هستهای در این است که «بارپایه (BASE LOAD)» نیستند، یعنی نمیتوانید روی آن حساب کنید. ممکن است نور خورشید نباشد یا باد کم شود، اما در مورد نیروگاههای اتمی اینگونه نیست و این نیروگاهها پایدار هستند.
🔸برق تولیدی صنعت هستهای هم پاک است و آلاینده ندارد. همین نیروگاه بوشهر سالانه مانع تولید 7/5 میلیون تن آلاینده میشود و در مجموع از ابتدای راهاندازی در سال 1390 تاکنون مانع انتشار 65/5 میلیون تن آلاینده در کشور شده است.
💢برنامه توسعه هفتم با رویکرد مسئلهمحوری و نگاه به اولویتها و تداوم چالشهای ساختاری
🔸برنامه هفتم توسعه چهارمین برش از سند چشمانداز ۲۰ ساله کشور و اولین برنامه در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که با رویکرد مسئلهمحوری و نگاه به اولویتها برای تحقق اهداف اسناد بالادستی تدوین شده است.