eitaa logo
حوزه حضرت خدیجه (س)
131 دنبال‌کننده
15.8هزار عکس
11.5هزار ویدیو
772 فایل
شبهات و سوالات بصیرتی خود را به ادمین انتقال دهید و پاسخ را از کارشناسان ما دریافت کنید؛
مشاهده در ایتا
دانلود
ها 🖥 تحلیلی بر جنگ دیروز و امروز سخنران: سردار دکتر یدالله جوانی _معاون سیاسی سپاه لینک شرکت در نشست در پیام رسان های ایتا؛ روبیکا؛ بله 🆔 @basirat_fa 🗓 زمان: دوشنبه ۳ مهرماه ۱۴۰۲ ساعت ۲۱ 🎉 ضمنا از محتوای سخنرانی مسابقه ای برگزار و به قید قرعه جوایزی اهدا خواهد شد.
🔶بررسی رشد اقتصادی کشور در فصل بهار. 📝علی محمدی
✴️سایه روشن رشد اقتصادی کشور 🔸علی محمدی 🔰تولید ناخالص داخلی حقیقی کشور به قیمت های ۱۳۹۵ در فصل بهار امسال معادل ۶.۲ درصد عنوان شد که نشان از ارتقای سه برابری سطح تولید کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل دارد. در همین دوره اقتصادی، رشد بدون نفت نیز معادل ۵.۲ درصد اعلام گردیده است. 🔺نکته امیدوار کننده این که کشور در همه بخش های اقتصادی شاهد یک حرکت رو به جلو می باشد و همه بخش ها تکانه های مثبتی را تجربه می کنند. 🔺خروج از رکود و افزایش تولید، بدون تحمیل تورم بر اقتصاد، مستلزم یک دوره حداقل ۵ ساله با رشد اقتصادی بالای ۳/۵ درصد( حقیقی) است. و صرفا در این صورت است که می توانیم بگوییم اثر جهت گیری مثبت دولت بر عملکردها تعلق میگیرد و منجر به اثر محسوس برای مردم می شود. 🔺 میانگین GDPکشور طی سه سال از سال ۱۳۹۹تا۱۴۰۱ ، ۴/۱ درصد بوده است. در صورت تداوم رشد اقتصادی فصل بهار امسال، می توان دورنمای مثبتی را متصور بود. روند رو به جلوی صورت‌های مالی شرکت‌های بورسی که ۶۰ درصد ارزش محصول کارگاه‌های بزرگ صنعتی را نشان می دهد، همراه با کاهش ۸ درصدی موجودی انبار صنایع، احتمالا حکایت از تداوم رشد اقتصادی در تابستان دارد. 🔺از میان بخش های اقتصادی، اولین بخش که نگاه ها را به خود جلب می کند، رشد کم‌نظیر ۱۶/۲ درصدی نفت است. فارغ از علت یابی این موفقیت، نکته مهم در نوع استفاده از این فرصت کم نظیر است که توأم با آزادسازی منابع ارزی می باشد. دولت باید مواظب باشد که این درآمدها منجر به بی انگیزگی و اهمال در مسیر حرکت به سمت کاهش وابستگی به نفت نگردد واز درآمدزایی از سایر منابع مثل مالیات غافل نشود. این درآمدها فرصتی کم نظیر را برای اصلاح نظام های اقتصادی و انجام اقدامات تحولی و ساختاری در اقتصاد بخصوص بودجه فراهم می کند. 🔺رشد بخش صنعت و معدن با بیش از ۳درصد را می توان ماحصل ثبات نسبی در شاخص های کلان و کاهش ریسک ها، بهبود امنیت سرمایه گذاری ، احیای چندین هزار واحد تولیدی، حمایت مالی_ اعتباری دولت از بنگاه ها، ثبات و پایداری تامین برق و انرژی، و تسهیل صادرات دانست. رشد دو بخش نفت و صنعت می تواند نمایان گر کاهش اثرات شوک تحریم های چند سال اخیر ایالات متحده باشد. 🔺بخش کشاورزی همچون سال های قبل بیشتربن نگرانی ها را به خود اختصاص داده است. رشد ۲/۲درصدی و تاثیر ۰/۲ درصدی بر رشد سه ماهه ، اگرچه رو به جلو است اما چنانچه قوانین مربوطه در زمینه آمایش سرزمینی اجرا شوند، با بهینه سازی مصرف آب و مدریت کشت، قطعا وضعیت از شرایط فعلی به مراتب بهتر خواهد بود. 🔺در بخش ساختمان که شاهد رشد ۱/۶درصدی است، افزایش ۴۵درصدی سرمایه گذاری دولت و ۴۰درصدی سرمایه گذاری بخش خصوصی، باعث رشد تشکیل سرمایه از منفی 9.4 درصد به مثبت 1.7 درصد شده است که نشان از بهبود وضعیت ساخت و ساز در ماه های آینده دارد. البته قطعا این به معنای حل معضل مسکن در سبد معیشتی مردم نخواهد بود چرا که در این بخش به شدت با تورم بالای مصالح ساختمانی روبرو هستیم. 🔶در پایان آنچه به عنوان یک معضل نزدیک می تواند مانع از تداوم رشد فعلی باشد، ناپایداری در نرخ ارز و نظام ارزی کشور و همچنین ساختار معیوب بودجه است که در فصل پاییز با آن روبرو هستیم.
SedayeEnghelab-YaddashthaieSiasi1110.mp3
8.32M
📢 شماره۸۲۱ ا💠صلی 💠مشق راهبرد و سیاست 💠بارنگاهی به سخنان مهم رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم سیستان و بلوچستان ✍هادی محمدی 🎙مانند همیشه باز هم باران حکمت و روشنگری راهبردی در کلام رهبر معظم انقلاب نصیب مردم ایران و به‌ویژه اهالی سیستان‌ و بلوچستان شد و برای چندمین بار ایشان بر مسئله تحولات جهانی و نظام بین‌الملل تأکید کردند. معظم‌له در بیانی ساده به مهم‌ترین رخداد جهانی اشاره فرمودند که بی‌تردید سده آینده را تحت‌تأثیر قرار خواهد داد و قواعد و ارکان نظم جدید و اصول و ماهیت بازیگری و جایگاه‌یابی قدرت‌ها و مجموعه‌ها، از خلال آن رقم خواهد خورد، و سرنوشت ملل جهانی را به آن گره می‌زند.
🇮🇷 📝 بیانیه مشترک بسیار مهم چین و سوریه پس از دیدار شی و اسد این پیام را به ترکیه، ایالات متحده و رژیم‌صهیونیستی ارسال می کند: چین با هرگونه حضور نظامی غیرقانونی در خاک سوریه مخالف است و خواستار لغو تحریم ها است. "
📌کمیسیون تلفیق به دنبال ثبات و رشد اقتصادی و مردمی سازی اقتصاد در برنامه هفتم بود/برخلاف ادعاهای رسانه ای شاکله لایحه دولت در برنامه هفتم حفظ شده است به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت زنگنه سخنگوی کمیسیون تلفیق برنامه هفتم در تشریح گزارش این کمیسیون گفت: 🔹گزارش کمیسیون تلفیق برنامه با حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی، مرکز پژوهش ها، دیوان محاسبات و کار شبانه روزی نمایندگان بررسی و به تصویب رسید. 🔹تغییراتی که مجلس در حوزه های اقتصادی داده عموما 3 هدف را دنبال کرده که هدف اول ثبات اقتصادی است و هدف دوم رشد اقتصادی و هدف دیگر کمیسیون مردمی سازی اقتصاد بوده است. 🔹 برخلاف آن چیزی که بیان می شود شاکله برنامه هفتم کاملا حفظ شده. 🔹کمیسیون تلفیق هرجایی که تشخیص داده ممکن است باعث بی ثباتی بر تورم در اقتصاد شود را اصلاح کرده است. 🔹لایحه در حوزه فرهنگ نواقصی داشت که این نواقص از عدد به درصد تغییر پیدا کرد.
خروج ارامنه از قره باغ 🔹روزنامه مساوات جمهوری آذربایجان نوشت؛ تا صبح امروز، ۲۹۰۶ نفر از ارامنه قره باغ را ترک کرده و از لاچین خارج شده‌اند. 🔹رسانه‌های ارمنی نیز ورود ۱۰۵۰ ارمنی به ارمنستان را تایید کرده اند.
💢بانک‌ها غلط می‌کنند 🔹رهبر معظم انقلاب شهریور سال 1397 در دیدار با اعضای هیئت دولت فرمودند: «نظارت بانک مرکزی بر بانک‌ها موجب می‌شود که به این وضع نرسندـ اگر چنانچه نظارت مستمری از اول وجود داشته باشد‌ـ وقتی هم که به این زمینه رسید، بالاخره باید با بانک برخورد بشود. این‌همه بانک خصوصی! بانک‌ها چرا مشکل نقدینگی پیدا می‌کنند؟ برای خاطر این‌که شعبه زیاد می‌کنند، برای اینکه آسایشگاه برای افراد خودشان[درست می‌کنند]. این را من یک وقتی به جنابعالی هم گفتم که بنده در تهران با ماشین از یک‌جایی عبور می‌کردم، یک دیوار طولانی بود که همین‌طور که با ماشین رفتیم، دائم دیدیم این دیوار هست،‌ هست، هست؛ من پرسیدم این مال کیست؟ چیست اینجا به این بزرگی؟ یک تشکیلات عظیمی [بود]! گفتند بله، برای بانک فلان است. خب این بانک غلط می‌کند... . بنده همین‌جا در همین جلسه یک بار گفتم که جلوی بنگاهداری بانک‌ها را بگیرید؛ بانک برای بنگاهداری که نیست.» 🔸امروز بخشی از اشکالات اقتصاد ما به اشکالات موجود در نظام بانکی برمی‌گردد. بانک‌هایی که خلق پول می‌کنند، تورم می‌سازند، املاک‌داری و بنگاه‌داری می‌کنند، با دلالی بر تورم می‌افزایند و... . همه آنچه گفته شد، بخشی از دلیل فربه‌شدن بانک‌ها و آب شدن سفره جامعه است. برای مثال در آذر ماه سال گذشته، بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی 46 همت افزایش یافت و رکوردزنی کرد. طبق آمارها، خالص استقراض بانکی در کشور 77 درصد بیشتر از سال قبل شده و به رکورد هفت ساله رسیده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد سهم این شاخص در رشد پایه پولی؛ هسته تورم‌ساز پولی کشور، بیش از نصف بوده است. یا مدتی قبل بود که اعلام شد که سه بانک مسکن، ملت و ملی درحال حاضر بیش از 30 هزار خانه خالی دارند؛ اتفاقی که خود به تنهایی هم باعث رکورد بازار مسکن شده و هم به گرانی آن دامن می‌زند. 🔹حال در مقابل این گستاخی و سرکشی چه باید کرد؟ شاید نازل‌ترین کار در مواجهه با این عصیان‌گری، آگاه‌سازی و مطالبه‌گری است. به همین دلیل، هفته قبل دیوارنگاره میدان ولیعصر(عج) به موضوع بنگاه‌داری بانک‌ها اختصاص یافته و بیان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه «بانک غلط می‌کند{با پول مردم}... بنگاه‌داری می‌کنند.» را به نمایش درآورده است. دیوارنگاره‌ای که چند روزی تحمل نشد و بلافاصله به زیر کشیده شد. این یک سؤال اساسی است که باید بارها از مسئولان و متولیان پرسیده شود که چگونه می‌شود بانک‌هایی که اینچنین معیشت مردم را به تنگی کشانده‌اند، اصلاح کرد؟ در صورتی که تکه‌ای بنر بر دیوار هم برتابیده نمی‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گروسی: ایران به همکاری خود با آژانس ادامه دهد 🗣مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی: 🔸همواره از همه کشورها خواسته‌ایم که به بازرسان آژانس اجازه دهند که در فضایی شفاف وظایف خود را انجام دهند. 🔹ایران اعلام کرده که به اصول آژانس پایبند است اما با توجه به قوانین NPT هنوز مسائل حل نشده با ایران داریم. 🔸از ایران دعوت می‌کنیم که به همکاری خود با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه دهد. 🔹انتظار پیشرفت بیشتری داشتیم و خواستار همکاری کامل ایران هستیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس سازمان انرژی اتمی: نباید همکاری‌های عمیق و مستمر ایران با آژانس نادیده گرفته شود 🔹ایران، مبتکر طرح منطقۀ عاری از سلاح هسته‌ای در خاورمیانه، نگرانی خود از برنامۀ مخفی نظامی هسته‌ای رژیم صهیونیستی اعلام می‌کند. 🔸آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای بیشترین بازرسی‌ها را از موسسات هسته‌ای ایران انجام می‌دهد. آژانس اقدامات موثری برای حفظ محرمانگی اطلاعات انجام دهد و از ارائه جزئیات غیرضروری در گزارش‌های خود خودداری کند. 🔹به پادمان پایبندیم و تمامی فعالیت‌های راستی‌آزمایی آژانس به‌راحتی در ایران انجام شده است. ایران انتظار دارد پروندۀ موضوعات باقی‌مانده مختومه اعلام شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرکرده داعش در کرکوک دستگیر شد 🔹منابع امنیتی عراق از به دام افتادن یکی از سرکردگان تروریستهای داعشی موسوم به فرمانده گردان خارجی داعش در استان کرکوک خبر دادند.