مهمترین سیاستی برای مهار کامل فتنهها چیست؟
برای مواجهه با دشمن در این مقطع باید هدفگذاری اصلی آن را مورد هجمه قرار داد. دشمنان تداوم ناآرامی و بلوا را میخواهند. آنها به خوبی میدانند که جدایی حتی یک وجب از خاک ایران میسر نیست، لذا به چندپارگی ایرانیان میاندیشند. ابراز ناراحتی نسبت به مرگ دختری جوان و حتی اعتراض به شیوههای عملکرد «گشت ارشاد» میتواند به مثابه انتقادی در درون جامعه به رسمیت شناخته شود، اما بهانه کردن آن برای ایجاد شکاف و دودستگی میان ملت و مملو کردن سینهها و قلبها از کینهها و نفرتها، سناریویی است که دشمنان این ملت طرح کردهاند.
حفظ انسجام، آرامش، همدلی و وحدت درونی یک کشور، مهمترین مقدمه و بستر حرکت جامعه به سمت پیشرفت، توسعه و آبادانی کشور است. در این بستر وجود عوامل دیگر توسعه به خدمت آمده و فعال شده و حاصل آن حرکت تحولی به سمت اهداف و آرمانهای مطلوب یک جامعه خواهد بود. درک اهمیت آرامش و همدلی است که میتواند ما را به اغراض پنهان دشمن از تلاش برای ایجاد ناآرامی و اغتشاش در کشور راهنمایی و مشخص کند که چرا همه توان دشمن در طول سالهای اخیر خرج درگیر کردن جامعه ایرانی شده است. تلاش برای فعالسازی شکافهای اجتماعی، سیاسی و اقتصادی در حوزههای قومی، مذهبی، نسلی، جنسیتی و ... از جمله همین هدفگذاریهاست.
در اینجا همه افراد جامعه نیازمند تأمل، آرامش، بصیرت، هوشمندی و مدیریت خشم و احساسات خود هستند تا دشمن نتواند از این آب گلآلود فتنه، ماهی خود را صید کند. در این مسیر باید جامعه را به آرامش دعوت کرد تا انتقاد به شیوهها و کارکردها در عرصه حکمرانی در قالب گفتوگو دنبال شود. دوقطبی کردن جامعه به موافقان و مخالفان گشت ارشاد و حجاب و ... ناآرام کردن خیابان و فریاد برآوردن شعارهای تحریک و تهییجکننده که معمولاً با وهن و توهین نیز همراه است، نه تنها گرهی از مشکلات کشور نخواهد گشود، بلکه تنها بر کینهها و عقدهها خواهد افزود.
جامعه ایران به همدلی نیازمند است و این همدلی از میدان گفتوگو میگذرد، نه از معرکه بلوا و اغتشاش! هر کس با هر انگیزهای از هر سوی این ماجرا جامعه را تحریک کند، بدون شک خواسته یا ناخواسته در سناریوی دشمن حرکت کرده است.
همچنین باید با صبوری و حوصله سیاستهای تفرقهافکنانه و تحریککننده دشمن را برای جامعه بازشمرد و از هرگونه اقدامی که موجب تحریک جامعه میگردد، پرهیز نمود.
جریان انحرافیاحمدینژاد در اغتشاشات زن زندگی آزادی چه موضعی داشت؟
احمدینژاد و باند حامی او نیز در این ماجرا به مثابه یک فرصتطلب عمل کردند و با رفتارهای پوپولیستی و عوامفریبانه که در این سالها به مهارتی برای آنها بدل شده است، تلاش کردند تا با موجسواری خود را مدافع جریان اغتشاشگر معرفی کنند.
احمدینژاد ابتدا با انتشار یک فایل تصویری درباره حجاب و اغتشاشات اخیر گفته است: «چه کسی شما را مأمور کرده کنترل کنید؟ این یعنی محدود کردن آزادی مردم. این غلط است و فساد از اینجاست و چقدر فجایع در این کنترل اتفاق میافتد. حالا چه کسی گفته شما کنترل کنید؟ چه کسی گفته شما صالح به کنترل هستید؟ چه کسی گفته کنترل شما مفید است؟ چه کسی گفته در کنترلهای شما فسادهای عجیب و غریب اتفاق نمیافتد؟ خود شما را چه کسی میخواهد کنترل کند؟»
وی در آخرین اظهارات منتشر شدهاش خود را مدافع آزادی فضای مجازی معرفی کرده و میگوید: «طرحی درست کردند که فضای مجازی را محدود کنند. اجازه تجمع که نمیدهید، مردم رسانهای هم ندارند، در انتخابات هم که میآیند و حرفشان را با رأی ندادن یا رأی باطله یا رأی دادن میزنند، آن را هم گوش نمیکنید، حالا میخواهید فضای مجازی را هم ببندید؟!»
افراد و رسانههای نزدیک به او نیز همین خط را در پیش گرفتند و عملاً به صف حامیان اغتشاشگران پیوستند! کافی است مروری بر سایت «دولت بهار» داشته باشیم که در این ایام به بازنشر مواضع اغتشاشگران و بارها به تضعیف حافظان امنیت کشور پرداخت! و از مطالبات غیرقانونی و ساختارشکنانه اغتشاشگران حمایت نمود.
خبرشو4مهر1402.mp3
5.26M
🗓۴ مهر ۱۴۰۲
🎙هر شب گزیده اخبار رو در زمانه بشنوید...
🌍 خبرشوووووووو
📌در خبرشو اخبار را با سبکی جدید بشنوید...
💠با ما همراه باشید💠
📣هنجارشکنی در مدرسه کیمیای دانش کرمان/ مدیر مدرسه برکنار شد
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:
🔸متاسفانه در آغاز سال تحصیلی جدید یکی از مدارس شهر کرمان مراسم جشن بازگشایی مدرسه را به شکل غیر متعارف اجرا کرده که بعد از مشخص شدن صحت موضوع دستور به لغو ابلاغ مدیر مدرسه و معرفی آن به هیئت تخلفات اداری داده شد.
🔹بر اساس تاکیدات وزیر آموزش و پرورش هیچ نوع هنجارشکنی و رفتارهای غیرتربیتی خارج از شئونات اسلامی در آموزش و پرورش جایگاهی ندارد و مردم ولایتمدار کرمان نیز به هیچ وجه مدیران هنجارشکن را نمیبخشند.
🔸شادی را در مدارس به جدیت پیگیری میکنیم اما اجازه نخواهیم داد این رفتارها افکار عمومی را جریحهدار کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍 توسعۀ همکاریها در زمینۀ انرژی و ترانزیت را در این نشست پیگیری خواهیم کرد
🔖محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس:
📌 این سفر به دعوت رسمی رئیس مجلس ملی آفریقای جنوبی برای شرکت در دومین مجمع پارلمانی بریکس انجام میشود.
📌 این مجمع از مجموعههای پارلمانی است که در سطح منطقهای و بینالمللی بسیار تأثیرگذار است. کشورهای اصلی بریکس در آخرین نشستشان در آفریقای جنوبی تصمیم گرفتند اعضای جدیدی را به عضویت دربیاورند، ازجمله جمهوری اسلامی ایران. این فرصت مناسب پارلمانی است که جمهوری اسلامی ایران با رویکرد چندجانبهگرایی و ارتباطات منطقهای و بینالمللی در این مجمع شرکت کند.
💫یکسری از بهترینها و با تجربه ترین ها درکنار هم جمع شده اند تا آرامش را مهمان شـما کنند.
از اعتماد بـه ما پشیمان نخواهید شد.
🌞مرکز مشاوره اسلامی آفتاب🌞
☎️شماره تماس مرکز:
09360005447
📩کانال ما:
https://eitaa.com/markazeaftab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ *خاطرات ناب فرماندهان دفاع مقدس در مجموعه "ل ۲۷"*
🔺مجموعه برنامه" ل۲۷ " با محوریت بازگو کردن خاطرات ناب و کمتر شنیده شده فرماندهان ورزمندگان لشگر ۲۷ حضرت محمد رسول الله، از امشب دوشنبه ۳ مهر به مدت ۱۰ شب حوالی ساعت ۲۲:۳۰ روی آنتن شبکه پنج سیما می رود.
🔺*جزئیات بیشتر در لینک زیر*
https://tv5.ir/NewsDetail/396457
#لشکر_27
#دفاع_مقدس
#کنگره_ملی_شهدای_پایتخت
#مرکز_آفرینشهای_فرهنگی_هنری_بسیج_تهران_بزرگ
#تلویزیون
#شبکه_۵
#سپاه_محمد_رسول_الله
#فتح_قله_ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روایتهای حضرت آیتالله خامنهای از دوران #دفاع_مقدس
🍃🌹🍃
✅ ویژه سالگرد شکست حصر آبادان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #پاسخ_به_شبهات | چرا جمهوری اسلامی با وجود مشکلاتی که در حوزه انرژی دارد، باید برای لبنان نیروگاه بسازد؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 قصههایی از ترکیه که احتمالا به گوشتان نرسیده!
🍃🌹🍃
🔹ترکیه را خیلیها به گردشگری میشناسند، بعضیها هم به تورم ۷۰ درصدی. اما زندگی در ترکیه زوایای دیگری هم دارد. از نژادپرستی گرفته تا جنگ بر سر #حجاب و زنکُشی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 ادعای مضحک کارشناس شبکه تروریستی اینترنشنال
🍃🌹🍃
❌ رژیمصهیونیستی بهترین دموکراسی را در جهان دارد؛ در رژیمصهیونیستی با کمک دستگاه قضائی مستقل و فرشته عدالت حقوق شهروندان حفظ میشود!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 آنچه رسانهها از عربستان سعودی به شما نمیگویند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۱۲۳ قرآن کریم شامل آیات ۹۰ تا ۹۵ سوره مبارکه مائده
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (صلی الله علیه و آله) میفرمایند: «اَصدَقُ القَولِ وَ اَبلَغُ المَوعِظَةِ وَ اَحسَنُ القَصَصِ، کِتابُ اللهِ» راست ترین گفتار و رساترین پندها و نیکوترین قصهها کتاب خداست. (امالی صدوق /۳۹۴)
🎙 استاد: منشاوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 سامانۀ یکپارچه خودرو حذف شد
🍃🌹🍃
🔹معاون صنایع حملونقل وزارت صمت: فروش خودرو دیگر به روش قبل انجام نخواهد بود و از این پس فروش مستقیم و از کارخانه انجام و اولین عرضه از ۸ مهرماه صورت میگیرد.
🇮🇷
📝 یک آمار منتشر شده درباره «واقعیتهای حجاب» در جامعه امروز ایران و چند نکته جالب توجه
🍃🌹🍃
🔻اخیراً آماری درباره «واقعیت های حجاب» در جامعه امروز ایران از سوی انجمن دانش آموختگان علوم اجتماعی دانشگاه تهران منتشر شده که نتایج تجمیعی شش پیمایش و مطالعه کلان ملی است که از ابتدای سال ۱۴۰۱ (شش ماه قبل از حوادث پاییز سال گذشته) تا خرداد ۱۴۰۲ توسط مراکز پژوهشی، دانشگاهی، سیاستگذاری و رسانه ای برگزار شده است.
🔹84.2 درصد بانوان، #حجاب را به عنوان یک حکم اسلامی #قبول دارند. همچنین، سنجش نظر مردم درباره «لزوم داشتن حجاب در محیط های عمومی» حاکی از آنست که 84.3 درصد پاسخگویان (زن و مرد) با #الزام اجتماعی حجاب #موافق هستند. میزان موافقت «بانوان» با الزام رعایت حجاب، بیشتر و برابر با 86.5 درصد میباشد.
🔸اما نکته جالب این است که در حالی که واقعیت بی حجابی، بر اساس این آمار، 6.4 درصد است، جامعه احساس می کند که 30 درصد بانوان، بی حجاب هستند. همچنین در حالی که 84 درصد بانوان به حجاب به عنوان یک حکم دینی اعتقاد دارند، تلقی 67 درصد مردم این است که اکثر مردم به حجاب اعتقاد ندارند!
🔹اینکه چرا مردم چنین برداشت نادرستی داشته اند، علل مختلفی دارد. جنگ شناختی و فضاسازی رسانه ای را می توان جزو این علل دانست؛ اما یکی از علل مهم آن، تظاهر به انجام برخی از ناهنجاری ها در کف جامعه است.
🔸آمار فوق را کنار بگذاریم و فرض کنیم که از هر ۱۰۰ نفر یا ۱۰۰۰ نفر، فقط ۱ نفر کشف حجاب کند. در اینجا هر چند درصد خیلی کم است، اما اثرات اخلاقی و روانی آن بر جامعه و مردم را نمی توان نادیده گرفت. از جمله اثرات این است که مردم گمان می کنند که هویت جامعه تغییر پیدا کرده است.
🔺توضیح اینکه، وقتی مردم به صورت پشت سر هم، آن درصد خیلی کم را در سطح جامعه مشاهده کنند، موجب می شود که در ذهن آنها این گزاره به صورت ناخودآگاه شکل گیرد که عملاً جامعه ما دچار یک تغییر نگرش و تغییر هویت گسترده شده است. در حقیقت، این کار شبیه تبلیغات و پیام های بازرگانی است که در ناخودآگاه مردم تأثیر می گذارد.