📌یک منبع در هیئت ایرانی در وین به الجزیره:
🔹کار بر روی پیش نویس سوم برای اجرای هرگونه توافق احتمالی در حال انجام است.
🔹این پیش نویس شامل رویههایی برای بازگشت به توافق ۲۰۱۵ به روشی قابل تایید است.
🔹مذاکرات در یک مرحله پیچیده، سختترین و طولانیترین مرحله است.
🔹اختلافات در حال فروکش است و نکات مهم همچنان برجسته است.
🔹اختلاف بر سر رفع تحریم ها، مکانیسمهای راستی آزمایی و رویههای هستهای است.
@b_hkhadije
حرف روز
✅میوه مقاومت!
اظهارات طرفهای مذاکره کننده در وین حکایت از پیشروی مثبت مذاکرات در مسیر نقشه راه طراحیشده ایران دارد.
نکات تحلیلی:
1️⃣جمهوری اسلامی در شرایطی با اعضای ۱+۴ وارد گفتوگو شده که ضمن آنکه تمامی ظرفیتهای ملی و بینالمللی را برای پشتیبانی از دیپلماسی به میدان آورده، بهتمامی الزامات برای حمایت از مذاکرهکنندگان پایبند بوده و پیام متعارض به طرف مقابل منتقل نکرده است. خاستگاه جمهوری اسلامی در مذاکره با ۱+۴ بر مبنای دو مؤلفه توان چانهزنی و تجربه اندوخته شده از گذشته شکل گرفته است.
2️⃣جمهوری اسلامی در پس تجربه اندوخته شده و متراکم در دوران پسابرجام بهخوبی آموخته است که باید در مذاکرهای قدم بردارد که در آن دست برتر را برای چانهزنی با طرف مدعی در اختیار داشته باشد. به عبارتی این تجربه برای ایران از این حیث درسآموز بوده که نباید از مذاکرهای انتظار انتفاع داشت که در آن توانی برای گفتگو در اختیار ندارد.
3️⃣تجربه آنچه بر ایران در دوران اوباما و ترامپ گذشت بسیار درسآموز بوده است. تجربه دوران اوباما در بدعهدی و یکطرفه کردن برجام، اکنون توجیه کننده شرطگذاری ایران برای راستی آزمایی رفع تحریمها در مذاکرات گردیده و در کنار آن خروج یکجانبه ترامپ از برجام، شرطگذاری ایران برای اخذ تضمین از آمریکا را منطقی نموده است
4️⃣- مقاومت جمهوری اسلامی و اتخاذ ابزارهای لازم برای دیپلماسی در حال پاسخ دادن است. اکنون مقاومت ملی، آمریکاییها را وادار به پذیرش کلیات شروط ایران نموده و مذاکره بر سر جزئیات آن در حال انجام است؛ اگر طرف مقابل اراده لازم را برای توافق بر مبنای اصول منطقی، مستدل و ابتکاری ایران که تأمینکننده منافع اعضای برجام است، داشته باشد، توافق دستیافتنی خواهد بود. برای جمهوری اسلامی توافقی مطلوب است که تضمینکننده انتفاع اقتصادی باشد و این صرفاً از طریق راستی آزمایی رفع تحریمها میسر است. دستیابی به این مهم درگرو این است که اقدامات عملی ایران در فریز بخشهای مرتبط با هستهای، پسینی باشد و نه پیشینی؛ به زبان ساده اقدامات عملی ایران بایستی بعد از رفع تحریمها از سوی طرف مقابل آنهم با فاصله زمانی و پس از راستیآزمایی ایجاد انتفاع اقتصادی صورت گیرد؛ چیزی که اکنون کیفیت و جزئیات آن محل چانهزنی است.
🔰نکته راهبردی:
اگر ملت بدون تأثیرپذیری از عملیات رسانهای دشمن، از موضع عزتمندانه تیم مذاکرهکننده کشورمان پشتیبانی کند و همزمان اجازه داده نشود اقتصاد نیز با فرازوفرودهای مذاکره پیوند خورده و شرطی شود، میتوان میوه مقاومت را در آینده نزدیک چید.
@b_hkhadije
🔰راهکار همراهی جامعه با حذف ارز ترجیحی
«محمد اسماعیل کوثری» نماینده تهران در مجلس و از حامیان حذف ارز ترجیحی گفت: «رئیسجمهور، هنگام دفاع از لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ و از پشت تریبون مجلس اعلام کردند که موضوع حذف ارز ترجیحی را نزد حضرت آقا مطرح کردهاند و ایشان فرمودهاند: نظر مجلس در این ارتباط اخذ شود. من میگویم هنوز به نتیجه نرسیدهایم. واقعیت این است که اعتراضها به افزایش قیمت بنزین به دلیل عملکرد بد دولت وقت بود و اگر اشتباهات آنان را مرتکب نشویم و بتوانیم مردم را قانع و توجیه کنیم، آنان همکاری خواهند کرد و شاهد تجمعات اعتراضی مردم نخواهیم بود».
@b_hkhadije
*🛑🛑خبر خیلی بد برای آمریکا و نوکران داخلیش*
🛑🛑ریچ گلدبرگ مشاور ارشد بنیاد دفاع از دموکراسی در مصاحبه با فاکسنیوز اذعان می کند:
ما در مذاکرات وین [با تیم مذاکره کننده جدید ایران] حتی قبل از شروع، شکست خوردیم.
گلد برگ تأکید میکند:
《برجام در حال منقضی شدن است و دیگر شاهد توافقنامه طولانیتر و قویتر[به نفع ما] نخواهیم بود که با این وجود ، اقتصاد ایران ازحالت بلاتکلیفی و شرطی شدن به مذاکره در دولت روحانی خارج شده و با اقدامات اصلاح کننده در دولت جدید به سرعت در حال تحول و بازسازی و درونگرایی و در نتیجه ثبات و پایداری است و این بدترین خبر برای آمریکا و نیروهای همکار ما در داخل ایران هست》.
(دقت کردید ،گفت نیروهای همکار ما در داخل🤔منظورش چه کسانی اند؟)
یک باردیگه به عبارات این کارشناسِ غربی دقت فرمائید👇
🛑اقتصاد ایران در دولت روحانی بلاتکلیف و به مذاکرات شرطی شده بود.
🛑در دولت جدید از توافقنامه طولانی و قوی [به نفع ما] خبری نیست.✌️
🛑در دولت جدید ، اقتصاد ایران در حال تحول و بازسازی و درونگرایی و ثبات است.
@b_hkhadije
✅المیادین: رئیسی 29 دیماه به روسیه میرود
«دمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین گفته، مقدمات سفر رئیسجمهور ایران به روسیه در حال بررسی است و تاریخ دقیق آن بعداً معلوم خواهد شد. بااینحال شبکه خبری المیادین لبنان از نشست روسای جمهور ایران و روسیه در ۱۹ ژانویه / ۲۹ دی در مسکو خبر داد. لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نیز با مهم ارزیابی کردن سفر رئیسی به روسیه گفته است: «دیدار پوتین و رئیسی مهم است و باید ارتباطات دو کشور در عالیترین سطح ادامه پیدا کند. باید تداوم تبادلات اقتصادی و دیگر حوزهها را بررسی کنیم». ازجمله نتایج احتمالی این سفر، امضای قرارداد سوآپ گاز با روسیه برای ارسال به کردستان عراق است. روسها اخیراً مذاکراتی با کردستان عراق داشتهاند تا گاز خود را به این منطقه ارسال کنند؛ اما روسیه گفته از طریق ترکیه قصد این کار را ندارد به همین دلیل پیشنهاد داده تا ایران این کار را در قالب قرارداد سوآپ گاز انجام دهد. روسها اعلام کردهاند میتوانند از منطقه شمالی به کشور عراق گاز ارسال کنند و ایران میتواند این پروژه را انجام دهد.
@b_hkhadije
⭕️ صدور کارت نان تکذیب شد
روابط عمومی سازمان برنامه و بودجه:
🔻نه قراره کارت نان صادر شود نه نان کوپنی در دستور کار است. اگر طرح نهایی شود فقط مصرف کننده نهایی با همان کارتی که یارانه میگیرد، نان یارانهای هم میخرد، پرداخت یارانه به حلقه آخر(مردم) و حذف دلالان معلوم است به مذاق برخیها که نانشان آجر میشود خوش نیاید.
@b_hkhadije
🔴 یک پیروزی دیگر برای وزارت خارجه رییسی/ موافقت آمریکا با فروش هواپیما به ایران
🔹آمریکاییها در جریان گفتوگوهای صورت گرفته موافقت اولیه خود را با فروش ایرباس به ایران اعلام کردهاند.
🔹آمریکا به اروپا اجازه داده است تا فروش ایرباس به ایران را آغاز کنند و حتی قطعات هواپیما را به شرط استفاده صلحآمیز داشته باشند.
🔻آمریکاییها گفتهاند این کار به دلیل خروج از ورشکستگی ایرباس صورت خواهد گرفت.
@b_hkhadije
47.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سردار حاجی زاده : در ماجرای حمله به عین الاسد دو هزار تفنگدار آمریکایی ب بیابان ها فرار کردند
سردار حاجی زاده در صحبت های اخیر خود به بازخوانی حمله به عین الاسد پرداخته است . حمله ای که به اعتراف بسیاری از کارشناس های نظامی دنیا هیمنه آمریکا را به عنوان یک ابرقدرت مدعی در هم شکست...
@b_hkhadije
👈 خبر خوش صبح جمعهای از رئیسجمهور!/
رئیسجمهور صبح جمعه در توئیتی نوشت: «هرچند پیگیری برای رفع تحریمها دستور کار جدی دولت است، اما در دولت سیزدهم تلاش برای خنثیسازی تحریمها موکول به مذاکرات نشده است. امروز و در همین شرایط تحریم، فروش نفت ما بهقدری افزایش داشته که دیگر نگرانی نداریم و درآمد حاصل از آن نیز در حال بازگشت به کشور است».
@b_hkhadije
👈خاطرهنویسی؛ بهترین کاری که خاتمی میتواند انجام دهد!
در ادامه درگیری داخلی فعالان جریان اصلاحات و همچنین سیر نزول اعتبار لیدر این جریان یعنی سید محمد خاتمی که اوجگیری آن در زمان انتخابات مجلس و بهویژه بعد از شکست سنگین در انتخابات ریاست جمهوری بود، این بار مهدی آیتی از فعالان اصلاحطلب صریحاً از پایان کارکرد خاتمی سخن گفته و از او خواسته اعلام بازنشستگی کند و کتاب خاطرات سیاسی خود را بنویسد. آیتی در اظهارات اخیرش با مانع توصیف کردن حضور خاتمی بهعنوان لیدر جریان اصلاحطلب برای توسعه این جریان در کشور، گفته است: «تمام احزاب و شخصیتهای سیاسی تاریخمصرف دارند؛ یک تولد و یک غروب و پایان دارند. آقای خاتمی نیز مثل دیگر سیاستمداران دنیا هستند. کسانی که کارکردشان به پایان میرسد بازنشسته سیاسی میشوند. آقای خاتمی باید اعلام بازنشستگی سیاسی کند و بگذارند نخبگان و نسل جدید بیایند و یک حزب بزرگ و فراگیر اصلاحطلب ایجاد کنند. آقای خاتمی بهترین کاری را که میتواند انجام دهد نوشتن خاطرات و اعلام بازنشستگی سیاسی است و بهعنوان یک مشاور در کنار جوانان به ایجاد یک حزب بزرگ اصلاحطلب کمک کند. متأسفانه کاری که سیاستمداران ما انجام میدهند این است که فکر میکنند تا لحظه مرگ باید در عرصه مدیریتی باشند. در هیچ کجای جهان اینگونه نیست .
@b_hkhadije
✳️ امیرعبداللهیان دیروز اعلام کرد که 24 دی ماه «روز اجرای سند جامع همکاری ایران و چین» است.
🔹یادی کنیم از ظریف و سایر همفکرانش که این امر راهبردی را نیز مثل واکسن و عضویت در شانگهای، به موهوماتی مثل #FATF و برجام گره زده بودند.
🔸کشور را میشد در تحریم بهتر اداره کرد، شما نمیتوانستید!/امیرحسین ثابتی
@b_hkhadije