eitaa logo
نوجوانانِ با‌وطن💪
224 دنبال‌کننده
734 عکس
887 ویدیو
8 فایل
سلام میدونی اینجا چه خبره؟ یه عده نوجوون باوطن و باغیرت ایرانی، دنبال برگزاری پویش‌های به‌روز و اثربخش هستند.. تو هم با ما همراه شو.. ارتباط با ما: @bavatann
مشاهده در ایتا
دانلود
نوجوانانِ با‌وطن💪
یه سگ دارم قهوه‌ای اسمش..... 😅🇮🇷 #گلبرگ_های_ایمان ٰ🆔@baa_vatan
کسی که برای رسیدن به قدرت، از بیگانگان می‌خواد کشور خودش رو تحت فشار و حمله قرار بدن، تا اون به حکومت برسه از هر جانور و حیوانی پایین‌تره. در واقع نشون می‌ده که نه به مردمش پایبنده و نه به سرزمینش. چنین رفتاری بیشتر از هرچیز نشونه وابستگی و ناتوانی در تکیه بر مردم خودشه. این رفتار رو مقایسه کنید با رفتار امام خمینی در زمان تبعید در عراق . هرچند مقایسه امام با این شخص اصلا به جا نیست. وقتی امام خمینی در دوران تبعید در عراق بود، با اینکه دولت عراق بارها ازش خواست علیه شاه ایران مصاحبه کنه، این کار رو نپذیرفت. چون دولت عراق با شاه ایران بر سر مسائل مرزی اختلاف داشت و یک بار به یک درگیری محدود نیز منجر شد. یعنی امام حتی راضی به مصاحبه هم نشد چه برسد به اینکه از یک دولت خارجی کمک بخواهد. برای امام حتی شاه هم به عنوان یک ایرانی مهم بود. امام بارها از تحقیر شاه توسط آمریکایی‌ها ابراز ناراحتی می‌کردند. به عنوان مثال امام در یکی از سخنرانی هایشان بعد از انقلاب اینگونه از تحقیر شاه توسط جانسون رییس‌جمهور وقت آمریکا ابراز ناراحتی کردند: «خدا مى داند آن روزى که من عکس این محمد رضا را دیدم در روزنامه هاى اینجا، در مجله اى بود که در امریکا مقابل یکى از ریاست جمهوریهاى آنها ایستاده بود؛ مثل یک بچه اى و او عینکش را برداشته بود و به روى او نگاه هم نمى کرد، این طور نگاه مى کرد و این طورى ایستاده بود! خدا مى داند تلخى این در ذائقه من شاید حالا هم باشد.»
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدمت ارگ کریمخان‌زند برای آمریکا زیادی سنگین است! 🆔@baa_vatan
🧩 خبر مهم: فعالیت گروهی در «باوطن» جدی شد! 🌱 بعضی از دوستان عضو «باوطن» گروه‌ تشکیل دادن و قراره به صورت گروهی فعالیت کنن.🤝 🎯 ما هم یه سری ماموریت و فعالیت ویژه برای گروه‌ها در نظر گرفتیم که به مرور بهشون ابلاغ می‌شه. ⭐️ یه سری امتیازات هم برای این فعالیت‌های گروهی در نظر گرفته شده. 👥 شما نوجوون‌های باوطن هم می‌تونید با دوستان و رفقاتون گروه تشکیل بدید و یه اسم براش انتخاب کنید و به ما اعلام کنید. 📣 منتظر اعلام شما هستیم.
نوجوانانِ با‌وطن💪
🧩 خبر مهم: فعالیت گروهی در «باوطن» جدی شد! 🌱 بعضی از دوستان عضو «باوطن» گروه‌ تشکیل دادن و قراره ب
تا الان ۸ تا گروه تشکیل شده سرگروه‌ها و اعضا مشخص شدند البته جای پسرها خالیه😎 منتظر شما هستیم یاعلی بگید و گروه‌تون رو تشکیل بدید
حضور در خیابان برای ایران 🇮🇷 مجموعه فرهنگی، تربیتی و آموزشی حضرت مهدی(عج) مفتاح مهدی شیراز 🆔@baa_vatan