⭕️ اقدام مکتبی حجت الاسلام والمسلمین استاد عالی
حاج آقای عالی بعد از اطلاع از اینکه جلسه مذکور با حضور مداح لندنی و صورتی #حمید_علیمی قرار است برگزار بشود حاضر نشد در این جلسه سخنرانی کند.
🔻 آفرین به غیرت دینی این خطیب انقلابی
باید امثال این جوجه مداح لندنی تحقیر بشوند.
امیدواریم برگزار کنندگان محترم و عزیز این جلسه نیز با تاثیر حجت الاسلام والمسلمین عالی از حضور این مداح لندنی در جلسهشان جلوگیری کنند.
#اقدام_انقلابی
💠 مانع بودن لاک ناخن پا
💬 سوال: خانمی که ناخن انگشتان پا را لاک زده، برای وضو و غسل چه وظیفه ای دارد؟
✅پاسخ:
برای غسل: همه مراجع: باید ناخن تمام انگشتان پا را پاک کند.
🔹 برای وضو: اگر تنها یک انگشت - و لو انگشت کوچک پا - را برای مسح پاک کند، کافی است.
🔹آیت الله مکارم: بنابر احتیاط واجب، تنها به انگشت کوچک نمی توان اکتفا کرد. (یعنی کفایت نمی کند که فقط ناخن انگشت کوچک پا را پاک کند و آن را مسح نماید؛ بلکه باید ناخن یکی دیگر از انگشتان پا را پاک و بر آن مسح کند)
📚منبع: امام: تحریر الوسیله، وضو، بعد م 15؛ رهبری: اجوبه الاستفتائات، س 111؛ سیستانی، نوری، مکارم، فاضل و اراکی: عروه الوثقی، الوضو، فصل فی افعال الوضو، م 49؛ وحید، تبریزی، خویی: منهاج الصالحین، الوضو، الفصل الاول، کیفیه الوضو، م 95؛ صافی، گلپایگانی: هدایه العباد، وضو، م 108؛ توضیح المسائل 16 مرجع، ج 1، م 252.
>>> بر گرفته از کتاب «احکام کاربردی؛ وضو، غسل، تیمم»، اسماعیل زارعی، ص 33.
💬 پوشیدن لباس مشکی در ایام فاطمیه چه حکمی داره؟
🔹 پوشیدن لباس مشکی در ایام عزاداری اهلبیت(علیهمالسلام) برای بزرگداشت و تعظیم این ایام و نشوندادن حزن و اندوه، ثواب زیادی داره و مستحبه.
👈 نمازخوندن با این لباس هم هیچ اشکالی نداره و مکروه نیست.
⭕️ نکته: کار مکروه، یعنی کاری که بده؛ اما بدیش اینقدر زیاد نبوده که حرام بشه.
📚 خامنهای، سایت، احکام فاطمیه؛ مکارم، سایت احکام عزاداری؛ دفتر مراجع.
💠 #سخن_بزرگان
🖊آیت الله سید محمود طالقانی (ره)
بیتالمقدس فقط مربوط به مسلمانان یا مسیحیان نیست بلکه مربوط به همۀ ادیان الهی است؛ لذا همۀ مردم دنیا برای نجات بیتالمقدس و حامیان آن که فلسطینیها باشند، باید قیام کنند. همه با یک صدا، با یک فریاد، با یک مشت این مرکز توحید را که تبدیل به مرکز شرک و خودخواهی شده است، پاک کنند. یهودیان و کلیمیان متدین و مقدس هم باید از این وضع صهیونیستها و روش آنها متأثر باشند.
خطبه نماز جمعه/ 1358/05/26
8.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💐 #درس_اخـــلاق
🔻استاد عالی
🔻این کلیپ بارها ارزش دیدن دارد
کاری که یک زن با حجابش میکند!
10.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴انقلاب اسلامی ایران محوری از دریای مدیترانه تا تنگه باب المندب ایجاد کرده است
♦️علیرضا تقوی نیا در گفتگو با شبکه خبر : فلسطینی ها تا ۲۰ سال پیش با سنگ و چاقو می جنگیدند ولی امروز اف ۱۶ می زنند
♦️حزب الله خط قرمز های نتانیاهو را به سُخره گرفت اما اسرائیل کار خاصی انجام نداد
♦️ کل نوار غزه نصف شهر تهران است اما مدعی چهارمین ارتش دنیا نمی تواند آنجا تهدیدات حماس را از بین ببرد