فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای عروسک هات شال بباف*
به همین سادگی با استفاده از مقوا، چوب بستنی، سیخ چوبی، شونه و نخ کاموا یک شال قشنگ ببافید و روش بافتن رو به بچه ها یاد بدید که سیخ چوبی رو یک در میون از زیر و روی نخ ها عبور بدن.
#کاردستی
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❤️هیچ میدونستین یادگیری الگوها کودکان را اماده یادگیری مفاهیم پیچیده ریاضی می کند .ما الگوها را در ریاضی پیدا می کنیم ولی در حقیقت الگوها در همه جا هستند : طبیعت ، موسیقی،هنر و ادبیات .با شناسایی و تشخیص الگوها توانایی و کار کردن روی آنها از دوران کودکی به ما توانایی تفکر و استدلال منطقی در آینده را می دهد .
#آموزشی
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
* طوری زندگی نکنید که کودکتون، پول رو مایه خوشبختی بدونه.
چون در آینده، حتما پول رو به شما ترجیح میده و اولین قربانی این تفکر، خود شما هستین.
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
هدایت شده از خیریه ضیوف الزینب "س"
بسم الله ، روز رو با یادی مقدس شروع کنیم🥀
🖤اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🖤وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🖤وعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🖤وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
زیارت عاشورا روزانه یادتون نره🙃
#چله_زیارت_عاشورا
🌸↝•| @zoyouf_zeynab
هدایت شده از خیریه ضیوف الزینب "س"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️سخنرانی خیلی جالب شهید مطهری:
با وجود نیاز فقرا، هزینه کردن برای زیارت چه توجیهی دارد؟
#آنتی_فتنه
#اربعین
🌸↝•| @zoyouf_zeynab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💯 یه بازی عالی برای افزایش اعتمادبهنفس بچهها
💯 تو جمعهای خانوادگی بچهها را از گوشی و تبلت جدا کنید و این بازی را باهاشون داشته باشید☺️
#بازی
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
⭕️ شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام
🔹 امام حسن علیه السلام، در ۱۵ رمضان سال سوم هجری، به دنيا آمدند. پس از شهادت امیرالمومنین ع، امام حسن ع در مسجد، مردم را به بيعت با خويش فراخواندند. پس از سخنرانی، مردم کوفه با آن حضرت بيعت کردند.
🔻سپس ایشان به تحکيم پايه های حکومت خويش پرداخت. از جمله اینکه: فرمانداران مناطق مختلف را که به دست پدرش نصب شده بودند، تثبيت نمود و برخی را تغيير داد و جاسوس های معاويه را پیدا کرد و گردن زد.
🔹مهمترين حادثه در زندگی ایشان، صلح معاويه با آن حضرت است. بررسي شرايطی که باعث صلح شد و دقت در نتايج صلح، روشن می کند که صلح ایشان در حقيقت انقلاب سبزی بود که زمينه انقلاب سرخ حسينی را فراهم ساخت و همچنین پايه ريز انقلاب علمی امام باقر و امام صادق عليهما السلام شد. در نتیجه، باعث حفظ اسلام ناب محمدی ص شد.
🔸 تلاش موفق امام حسن ع برای بهکرسی نشاندن اهداف صلح، باعث شد که معاويه طرح قتل حضرت را پيگيری کند تا بتواند به خواسته ديرين خود يعني تبديل خلافت اسلامی به سلطنت موروثی، برسد. به اين ترتيب سمی مهلک تهيه کرد و آن را توسط همسر آن حضرت به او خوراند. حضرت پس از مدتي درد و رنج، در ۷ (یا به نقلی ۲۸) صفر سال ۵۰ هجری به شهادت رسیدند.
#امام_حسن_علیه_السلام
#تقویم_صفر
#۷صفر
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آخ جون کارتون😍
👧🏻🍡↝•|@bach_mardm