eitaa logo
بادماراخواهدبرد
1.5هزار دنبال‌کننده
620 عکس
4 ویدیو
0 فایل
Memories don't die , do they?
مشاهده در ایتا
دانلود
Anyway, what does it matter?
نیاز دارم تمام وجودم رو پاکسازی کنم، تمام کثیفی هایی که طی روزها و ماه ها و سال‌ها به روحم چسبیدن و پاک نشدن رو نیاز دارم با هرگونه شوینده ای که تو دنیا وجود داره بشورم، همه ی این حرف های خزعبلی که از این و اون تو مغزم رفته رو بندازم تو آشغالی و بعد قلب و مغز و روحم رو بگیرم زیر شیر آب و هرچیز اضافه ای هست رو ازش خارج کنم.
خیلی معذب می‌شم وقتی یکی که زیاد باهاش صمیمی نیستم کتابم رو بر می‌داره و هایلایت ها و نوشته هام رو میخونه، دلم می‌خواد آب می‌شدم می‌رفتم تو زمین.
واقعا چیزی درونم شکسته
صدای خرده شیشه میاد
من دلم بی نهایت برای گلسای سابق تنگ شده.
گرچه تو این یک سال و اندی می‌دونم اونقدری هممون غصه خوردیم که هممون به یک نحوی تغییر کردیم چه خواسته چه ناخواسته، اما من می‌خوام گلسا باشم،همین! دیگه نمی‌خوام بی نقص باشم، نمیخوام کامل باشم، نمیخوام مثل فلانی این مدلی و اون مدلی باشم، میخوام گلسا باشم!