۷. خداوند انسان را برای این آفرید که با شناخت،تنها خدای خویش را پرستش کند و فرمان او را بپذیرد.انسان به عنوان نماینده خدا میتواند هرگونه حرکات و سکنات خود را به عنوان عبادت و پرستش انجام دهد. کارگر و کارفرما در کارگاه،محصل و استاد در مراکز دانش،نماز گزار در عبادتگاه،همع میتواند کوچکترین حرکت عضوی و فکری خود را تا بزرگترین آنها در تحت پرستش خداوند متعال در آورند،زیرا تنظیم زندگی مادی و فردی و اجتماعی، مورد تاکید خداوند است.(۱۸)
۸. انسان جز با پرساش خدای خویش و جز با یاد او خود را نمی یابد.ادمی اگر بخواهد به ارزش های خویش پی ببرد،چاره ای ندارد جز اینکه به خدا توجه داشته و او را فراموش نکند وگرنه غرق در غرور ها،تجملات هواهای نفسانی و امیال دنیوی که چیزی جز بدبختی و هلاکت به دنبال نمی آورد میشود.(۱۹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری #عزادار_حقیقی 🏴
- پشت امام حسین قایم نشیم❗️
با این حال و روز ، از اهالی کوفه بدتر نباشیم؛ بهتر نیستیم 💥.
صدایِ کربلا ۱.mp3
10.82M
#صدای_کربلا ۱ 🏴
#استاد_شجاعی
#آیتالله_مصباح
▪️مسیرِ حرکت امام تا رسیدن به ماجرای کربلا، یک مسیر جغرافیایی با اتفاقاتی در بستر تاریخ نیست!
- تمام حوادث کربلا، از ابتدای تشکیل نطفهی آن تا امروز که هنوز در تاریخ زنده و منشاء اثر است، در درونِ شخصِ شما درحال تکرار است!
▪️آیا شما این تکرار را میبینید، و قادر به ادراکش هستید؟
- آیا ماجرای کربلا در انتخابها، ارتباطها، افکار و رفتار شما، منشاء اثر هست؟
🎧صدای کربلا را همه نمیشنوند!
15.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃چند نفر را با خورشید پنهان آشنا کردهای؟!
چقدر از مال و جان و استعدادت را برای گل نرگس خرج کردهای؟؟؟
#امام_زمان
#پیشنهادی 💥
🔴 اصلاً چرا تبیین لازم است؟ چون مسیر هدایت، پیچیدگی دارد
🔴 پیچیدهترین بخشی که نیاز به تبیین دارد، عرصۀ سیاسی است که محلّ مظلومیت اولیاء خداست
📌 #جهاد_تبیین –حرم حضرت معصومه(س) - ج۲
🔻 دینداری یعنی حلّ معما؛ بدون تفکر و صرفاً با یادگیری عقاید و احکام، پیچیدگی دین مشخص نمیشود
🔻 بعد از تبیینِ دین «تفکر» لازم است؛ حتی تبیین پیامبر(ص) هم جای تفکرِ مردم را نمیگیرد
🔻 دشمنانِ ما از پیچیدگی و ابهامی که در تطبیقِ دین بر جزئیات زندگی هست، سوءاستفاده میکنند
____
اساساً چرا «تبیین» لازم است؟ چون قرآن و مفاهیم دینی و پیداکردن راه هدایت، یکمقدار پیچیدگی دارد و ما در زندگی فردی و اجتماعی، میتوانیم خودمان را در پیداکردنِ راه هدایت، فریب بدهیم و دیگران هم میتوانند ما را فریب بدهند.
ما در جامعۀ خودمان، این پیچیدگی را خوب جا نینداختهایم و حتی گاهی برعکسِ آن را گفتهایم؛ یعنی گفتهایم که راه، کاملاً واضح و روشن است. البته به یک معنا راه، روشن است اما بعد از تفکر، بعد از تقوا، و قدرت تشخیصی که خدا عنایت میکند که نامش «فرقان» است.
صرفاً با یادگیری اصول عقاید و احکام و یکسلسله داناییها، راه برای کسی مشخص نمیشود؛ نه در زندگی فردی و نه اجتماعی. بلکه اگر کسی اطلاعات دینی داشته باشد اما نخواهد تفکر کند، چهبسا پیچیدگیهای این راه، برای او بیشتر بشود و اطلاعاتش موجب گمراهی بیشترش بشود.
خداوند میفرماید «وَ أَنْزَلْنَا إِلَيْكَ الذِّكْرَ لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ مَا نُزِّلَ إِلَيْهِمْ وَ لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ» یعنی ما قرآن را نازل کردیم، اما تبیینِ پیامبر هم لازم است. اینجا دو مرحله دارد: مرحلۀ اول «لِتُبَيِّنَ لِلنَّاسِ» یعنی پیامبر باید برای مردم تبیین کند. مرحلۀ دوم «لَعَلَّهُمْ يَتَفَكَّرُونَ» یعنی مردم باید بعد از تبیین پیامبر، تفکر کنند.
بدون تفکر، حتی با تبیین پیامبر(ص) هم بهجایی نمیشود رسید. حتی اگر در محضر ائمۀ هدی هم باشید، اینطور نیست که هر روز صبح، از امام معصوم بپرسید «آقا امروز من چهکار کنم؟» ایشان هم دقیقاً همهچیز را بگوید و شما این دستورها را فهرست کنی و از صبح تا شب دانهدانه انجام بدهی! اصلاً دین ، این سبکی نیست.
اولیاء خدا در مسائل فردی و اجتماعی، هیچوقت بنا نداشتند تمام جزئیات را بههمه بگویند. بلکه انتظار داشتند مردم، خودشان بفهمند و گاهی به مردم اجازۀ اشتباهکردن میدادند. پس چون همهچیز کاملاً واضح و روشن نیست، ما باید در مقام عمل، در مقام تشخیص مصداق و در مقام تشخیص اولویت، تفکر کنیم.
دشمنان ما از پیچیدگیهای زندگی و ابهامی که در دین هست، در مقام تطبیقدادنِ دین بر جزئیات زندگی سوءاستفاده میکنند. اصلاً همیشه دینداری کردن در زندگی فردی و اجتماعی یعنی حلّ معما. معما هم یک سؤال ساده نیست و فکر میخواهد، چون پیچیدگی دارد و یک فریبی در آن هست.
امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: «يَبْتَلِي خَلْقَهُ بِبَعْضِ مَا يَجْهَلُونَ أَصْلَه» خدا در موضوعاتی امتحان میگیرد که یک جهلی برای ما وجود دارد. همین جهل و بیخبری، جزئی از ماجرای امتحان الهی است. پیشنهاد میکنم به عنوان یک تاکتیکِ ضدّ عملیات روانی دشمن، هرجا خواستید کار تبیینی کنید، اول همین روایت را به مردم یاد بدهید: خدا از چیزهایی امتحان میگیرد که انسان یک بخشهایی از آن را نمیداند.
در امتحانها معمولاً برخی سؤالها طوری پرسیده میشود که شما جواب غلط را انتخاب کنید؛ امتحانات الهی هم گاهی اینگونه است. گاهی خدا طوری فضا را پیچیده قرار میدهد که آدمها بتوانند از این پیچیدگیها سوءاستفاده کنند.
اگر خدا کسی را ناسالم و نالایق ببیند، او را به اشتباه میاندازد. مثلاً شما از سرِ رفیقبازی، یک کسی را-که آدم لایقی نیست- بهزور متقاعد کردهای و به مسجد آوردهای، درست در همان شب، خدا کاری میکند که مثلاً کفشهایش گُم بشود یا دزدیده شود، او هم میگوید «این مسجد شما دزدبازار است! من دیگر نمیآیم!»
هم در عرصۀ زندگی فردی نیاز به تبیین و تفکر داریم هم در زندگی اجتماعی. اما به زندگی اجتماعی که میرسیم اوضاع پیچیدهتر میشود، به زندگی سیاسی که میرسیم خیلیخیلی پیچیدهتر میشود؛ اینجا محلّ مظلومیت اولیاء خداست.
پیچیدهترین بخشی که به تبیین نیاز دارد عرصۀ سیاسی است. خیلی از اوقات، اشتباه در عرصۀ زندگی اجتماعی، جبرانپذیر نیست. مثلاً اگر بهخاطر حرف بعضی از اشخاص، موشکهای خودمان را از دست داده بودیم، الآن چه وضعیتی داشتیم؟ آن اشتباه دیگر جبرانپذیر نبود، چون نابود شده بودیم! این مسائل، نیاز به تبیین دارد.
👤علیرضا پناهیان- ۱۴۰۱/۲/۲۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰روز جمعه روز زیارتی
🌸 حضرت ولیعصر(عج)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عند ربهم یرزقون
🎞 بخشی از سخنرانی شهید زینالدین
در جمع خانواده شهدای مفقودالاثر
(از کجا معلوم که همین الان امام زمان عج الله در اینجا حضور نداشته باشد)
شهید مهدی زین الدین
#شب_جمعه
🌿⃟🌸___سردار💕 دلها___🌿⃟🌸
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حمالی که در جوانی دلداده #امام_زمان عجل الله شد...
#تلنگرانه⚠️
میدونی چـــــرا ؛
امام زمـــــان ظهور نمیڪنه!
یڪ ڪـــــلام ☝️
چون من و تو جامعه امام زمانی نساختیم
امام زمان در جامعهای ڪه حرمت ندارد ،
نـــمی آیـــد.....
چون اگر بیاید ، مانند
پدرانش شهید خواهد شد
هیچ کارے نمیخواد بڪنے ؛
فقط خودت رو درست ڪن ...
#امام_زمان
صدایِ کربلا ۲.mp3
11.56M
#صدای_کربلا ۲ 🏴
#استاد_شجاعی
#استاد_دینانی
▪️مسیر کربلا یک مسیر جغرافیایی نیست!
کربلا یک مدرسه است به وسعت تمام تاریخ!
⚡️کربلا یکبار در جهان بیرون اتفاق افتاده است،
← و بینهایت بار (به تعداد همهی انسانهای خلق شده) در جهان درونشان اتفاق میافتد!
- آیا تا این لحظه، ثبتنام در مدرسهی کربلا برای شما موضوعیت داشته است؟
- آیا درسهای این مدرسه در انتخابهای زندگی شما، منشاء اثر بوده است؟
💥مسیر کربلا را همه نمیتوانند طی کنند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تیزر 🎞
مجموعه #در_رکاب_حسین
▪️رازهایی از کربلا که نمیدانید!
(رمزگشایی از برخی وقایع کربلا که مدام در
زندگی ما تکرار میشود و نمیدانیم.)
🔻تلفیق تاریخ و قلم و صدا
با دو هنر تصویرسازی و کاغذ حجمی
🔺کاری از مؤسسهی منتظران منجی علیهالسلام
ـ به قلم؛ سیده حاتمه سیدزاده
ـ با صدای؛ مژده لواسانی
بنابر انچه گفته شد از نظر قرآن، انسان موجودی است برگزيده از طرف خداوند،خلیفه و جانشین او در زمین و دارای فطرتی خدا آشنا، آزاد، مستقل، امانتدارخدا،مسئول خويشتن و جهان،مسلط بر طبیعت و زمین و اسمان،ملهم به خیر و شر،دارای ظرفیت نا محدود علمی و عملی و برخوردار از شرافت و کرامت زاتی است و حق استفاده مشروع از همه نعمت های خدا به او داده شده اما در برابر خدای خود تکلیف میباشد و همچنین جز با یاد او آرام نمیگیرد.
در عین حال همین موجود انسان در قرآن مجید مورد بزرگترین نکوهش ها و شدید ترین ملامت ها قرار گرفته است.او بسیار ستم گر و نادان است(احزاب آیه ۷۲)،او نسبت به پروردگارش بسیار ناسپاس است(حج آیه ۶۴)،او آنگاه که خود را بی نیاز میکند تغیان میکند.(علق آیه ۷۰)،او عجول و شتاب گر است(اسرار آیه ۱۱)،او هریس آفریده شده است(معارج آیه ۱۹)،ا تنگ چشم است(اسرا آیه ۱۰۰)،چگونه است که خداوند هم او را در منتهی درجه،متح میکند و هم در منتهی درجه،مذمت؟
حقیقت این است که این ستایش و نکوهش از آن جهت نیست که انسان یک موجودی است که نیمی از سرشتش ستودنی و نیم دیگر نکوهیدنی باشد،نظر قرآن مجید این است که انسان همه کمالات را بالقوه دارد و باید آن هارا به فعلیت برساند و این خود اوست که باید سازنده و معمار خویشتن باشد شرط اصلی وصول انسان به کمالات که بالقوه دارد،ایمان است.
از ایمان است که تقوا و عمل صالح و کوشش در راه خدا برمیخیزد.به وسیله ایمان است که علم از صورت یک ابزار ناروا در دست نفس عماره خارج میشود و به صورت ابزاری مفید در میآید.لذا انسانی که خلیفة الله است مسجود ملائکه است و همه چیز برای او است و دارنده همه کمالات انسانی است،انسان بعلاوه ایمان است . انسان فاقد ایمان ناقص است،هریس است،خونریز است،بخیل و کافر است و از حیوان پست تر است.لذا انسان فاقد ایمان و جدایی از خدا،انسان واقعی نیست درختی میماند که از ریشه خویش جدا شده نه میفهمد و نه میشنود.خداوند در سوره اعراف آیه ۱۷۹ این مطلب را به زیبایی بیان میفرماید.
18.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همه مخلوقات بر عاشورا گریه میکنند.
همه عالم به حضرت #سیدالشهدا علیه السلام پیوند دارند.
عظمت واقعه بهگونه ای است که همه مخلوقات #گریه میکنند.
حضرت علاوه بر این که امواج عواطف ما را میشورانند، تطهیر میکنند و سیر میدهند؛ تمام کائنات را با خودشان سیر میدهند.