eitaa logo
بهار هستی
72 دنبال‌کننده
656 عکس
105 ویدیو
6 فایل
بنیاد فرهنگی مهدی موعود(عج) شهرضا
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
# گلایه حضرت زهرا سلام الله از غربت فرزندش 🔸 علامه میرجهانی نقل می‌کند: شبی در عالم رویا، مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها را دیدم. حضرت سه بیت شعر فارسی خواندند؛ وقتی بیدار شدم فقط یک بیت را به یاد داشتم و آن بیت این بود: 🔺 "دلـی شـکــــســــته‌تر از من در آن زمانـه نبود. 🔺 در این زمان، دل فرزند من شکسته‌تر است" 📚عنایات حضرت مهدی به علما و طلاب،ص۱۷۶(پاورقی)
📌 حواس پرت... 🔸 اینجا حواس همه پرت است؛ یکی مشغول کار و دیگری سرگرمِ یار. یکی از درد می‌نالد و یکی از غم نان. غمگین و خوشحال فرقی نمی‌کند. 🔹 همه برای فراموش‌کردنت بهانه‌ای داریم. در شهر خبری از تو نیست. فوق‌فوقش نامت را بر مسجدی، مدرسه‌ای یا خیابانی گذاشته‌ایم. 🔸 ما هم که ادعا می‌کنیم به یادت هستیم، نمی‌گویم همه، اما بیشترمان فقط حرف می‌زنیم. اول از همه خودم! که خیال می‌کنم کاره‌ای هستم، اما حال و روزم از همه بدتر است. تنها حواس‌جَمعمان تویی که هیچ‌کداممان را یادت نمی‌رود. هوای تک‌تکمان را داری. حتی ما بی‌وفاهای فراموش‌کار! 📖 یا صاحب الزمان ادرکنی آقاجان ما فراموشکاران رو ببخش درد ما فقط با ظهور شما درمان میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دنیا بدون تو معنایی نداره #اللهـم‌عجـل‌لولیڪ‌الفـرج
•| در زیارت عاشورا میگیم : یا لیتنی کنت معک ـــــــــــــــــــ💚ــــــــــــــــــــ ای کاش من با تو بودم .. ما الان یه حسین داریم باهاش چیکار کردیم ..؟ توی غربت و بی کسی رهاش کردیم ❕ امام زمانمونو پیدا کنیم . غیبت امام زمان برامون عادی نشه .. ___ هل من ناصر ینصرنی؟
‌💠‌در برخی منابع برای امام عصر(عجل الله فرجه) لقب خاصی ذکر شده با عنوان: " خُنَّس". 💠اما این لقب از کجا گرفته شده؟ از آیه ۱۵ سوره تکویر که می فرماید:" فَلا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ" 💠حالا این خُنَّس یعنی چی؟ یعنی آن ستاره ای که می رود اما برمیگردد. ❤️کی بشه برگردی ستاره مشرقی دلها؟!
قال الإمام المهدي عليه السلام: أوَلَمْ يَعُلَمُوا انْتِظامَ أَئِمَّتِهِمْ بَعْدَ نَبيِّهِمْ صلي الله عليه و آلهواحِداً بَعْدَ واحِدٍ إلى أنْ أفْضىَ الْأمْرُ بِأمْرِاللّه ِ عَزَّوَجَلَّ إلىَ الماضى ـ يَعْنى الْحَسَنَ بْنَ عَلَىٍّ ـ صَلَواتُ اللّه ِ عَلَيْهِ فَقامَ مَقامَ آبائِهِ عليهم السلام يَهْدى إلىَ الْحَقِّ وَ إلى طَريقٍ مُسْتَقيمٍ. امام زمان عجل الله تعالی فرجه می فرمایند: مگر نمى دانند كه امامان آنان بعد از پيامبرشان يكى پس از ديگرى به طور منظم آمدند تا به فرمان خدا نوبت به امام پيشين يعنى امام حسن عسكرى عليه السلام رسيد كه به جاى پدرانش نشست تا به سوى حق و راه مستقيم رهنمون گردد. 📚(كمال الدين و تمام النعمة، 510 ح 42.)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️هرکاری از دستت برمیاد برای امام زمان انجام بده..‌. 🔸هر روز سعی کنید یک کاری برای امام زمانتان انجام دهید، که شب وقتی می خواهید بخوابید بگویی آقاجان من این کار را برای شما کردم، ولو شده یک صلوات بفرستی. آقا شکورند، با محبتند دستتان را می گیرند. ولو یک صلوات، یک صدقه، یک دعا برای_ فرج. می‌توانی دیگران رابه یاد بیندازی. هرچه از دستت برمی آید و از عهده‌ات ساخته است. 🔸 این احمقانه‌ترین حرفه که بگی من وقت نمی‌کنم به امام زمانم-علیه السلام- برسم و در این مسیر کار کنم...
... روزی یک ساعت با حضرت(عج) خلوت کنید، متوجه حضرت بشوید زیارت "سلامٌ علی آل یاسین" را بخوانید بعد زیاد بگویید : یا صاحب الزمان أغثني یا صاحب الزمان أدرکني ألمستعان بك یابن الحسن زیاد بگویید توسل بکنید به ایشان، یک خرده یک خرده رفاقت پیدا می‌شود .. (ره) 🌱 تعجیـل‌در‌ظهـور صلـوات
🔴 سفارش امام کاظم برای دوران غیبت 🔵 هنگامی که پنجمین فرزند وصی هفتم از دیدگان ناپدید شود، به خدا پناه ببرید به خدا پناه ببرید در مورد دین خود که هرگز کسی آن را از شما نگیرد. بی‌تردید برای صاحب این امر غیبتی خواهد بود که بیشتر معتقدین به آن، از اعتقاد خود برمی‌گردند. 📚 الغيبة نعماني ص ۱۵۴ 🌕 برای نجات از هلاکت و طریق سلامت دین در عصر غیبت احساس خطر و ایمان به آخرت لازم است. تا احساس خطر و باور به هلاکت نباشد پناه بردن معنا ندارد و چه زیبا پدر بزرگوار امام کاظم رئیس مذهب به ما دعای غریق را سفارش کرد برای حفظ ایمان و اعتقاد در آخرالزمان : 🔺 زماني ميرسد که امام هدايتگر ونشانه آشکاري نباشد ازحيرت وسرگرداني آن دوره کسي نجات پيدا نميکند مگر کسي که به خواندن دعاي غريق مداومت کند: 🔴 یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحِیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِکَ 📚 کمال الدین جلد ۲ ص ۳۵۱