فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️به احترام امام حسین (ع) گناه نکنیم
🎤حجت الاسلام #حسینی_قمی
✳️ @bahjat_alabd
علامه #حسن_زاده_آملی:
قدر عمر و فرصت خود را بدانید
به لحظاتی خلوت گزیدن
به شب زنده داری
وبه سکوت و تفکر
✳️ @bahjat_alabd
علامه #طباطبایی ره
گاهی اوقات در بین کلاس، درس را قطع کرده و می گفتند: آقایان! اَبَدیّت در پیش دارید، برای آن کاری کرده اید؟!
✳️ @bahjat_alabd
🔺 طلوع و غروبی سرخ!
✳️امام_صادق_علیه_السلام :
🔸 «إنَّ السَّماءَ بَكَت عَلَى الحُسَينِ بنِ عَلِيٍّ عليه السلام ويَحيَى بنِ زَكَرِيّا عليه السلام ، ولَم تَبكِ عَلى أحَدٍ غَيرِهِما. قُلتُ: وما بُكاؤُها؟ قالَ: مَكَثوا أربَعينَ يَوما تَطلُعُ الشَّمسُ بِحُمرَةٍ وتَغيبُ بِحُمرَةٍ» .
🔹 «آسمان بر حسينبنعلى و يحيى بن زكريّا گريست و براى هيچكس جز اين دو گريه نكرد». گفتم: گريهاش چگونه بود؟ فرمود: «چهل روز خورشيد با سرخى بر مردم طلوع مىكرد و با سرخى غروب مىنمود» .
📚 كامل الزيارات : ص ١٨٦ ح ٢٦٠
✳️ @bahjat_alabd
اسباب گرفتاری!
محبت دنیا انسان را منتهی به هلاکت ابدی می کند. فرضاً که انسان مبتلای به معاصی دیگر نگردد- گرچه بعید بلکه محال عادی است - خودِ تعلق به دنیا و محبّت به آن، اسباب گرفتاری است.بلکه میزان در طول کشیدن عالم قبر و برزخ همین تعلّقات است. هرچه آنها کمتر باشد، برزخ و قبر انسان روشن تر و گشاده تر و مکث انسان در آن کمتر است و لهذا برای اولیاء خدا بیشتر از سه روز (چنانچه در بعضی از روایات است) عالم قبر نیست. آن هم برای همان علاقۀ طبیعی و تعلّق جبلّی است.
[ امام خمینی ، چهل حدیث ، حدیث ششم حب الدنیا ]
✳️ @bahjat_alabd
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰امتیازات ویژه زیارت امام حسین (ع)
🎤حجت الاسلام #رفیعی
✳️ @bahjat_alabd
ایت الله ابوالقاسم #کبیر_قمی
فرد تازه مسلمانی در یکی از اتاق های پارک نایب السلطنه بستری بود. شیخ ابوالقاسم کبیر قمی هر روز برای عیادت این تازه مسلمان می آمد وبا خود هدیه ای همراه می آورد. این تازه مسلمان اظهار کرده بود که من از اخلاق این مرد خیلی در شگفت شده ام.
افلاکیان خاک نشین ص81
✳️ @bahjat_alabd
✍آیت الله جوادی آملی:
نگویید جا ماندهایم! کسی که قلب و روحش رفته جامانده نیست. جامانده کسی ست که عشق و شور و طلب زیارت اربعین، به ذهنش هم نمیرسد و علاقهای ندارد. اگر به هر دلیلی اشتیاق رفتن هست و شرایطش نیست، خیری بوده و ثواب نیت را بردهاید. شاکر باشید و نگویید جاماندهایم.
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙️#بر_بال_سخن
🎧 راههای نفوذ شیطان و دو راه نجات شیطان را با بیان روایتی از زبان حجت الاسلام #قرائتی شنونده باشید.
اعوذ با الله من الشیطان الرجیم
✳️ @bahjat_alabd