eitaa logo
مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
1.4هزار دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
1.6هزار ویدیو
433 فایل
ارتباط با مرکز: @ostad_basiji
مشاهده در ایتا
دانلود
سند ۱۰ ساله اعتلای بسیج توسط رهبر انقلاب تصویب شد 🔹رییس سازمان بسیج مستضعفین: با پیگیری‌های مجدانه سردار سلامی، سند راهبردی ۱۰ ساله اعتلای بسیج مبتنی بر بیانیه گام دوم در سال ۹۹ تدوین شد و در دو سه هفته گذشته توسط رهبر انقلاب تصویب شد و توسط سپاه به سازمان بسیج برای پیاده‌سازی ابلاغ شد. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
15.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مناظره کارشناس سعودی و یمنی 📍کارشناس سعودی: سلاح هایی که یمنی ها علیه ما استفاده می‌کنند قطعا ایرانی است، يمنی ها قدرت ساخت چنین سلاح هایی را ندارند...! 🔻کارشناس یمنی: سعودی ها عقده حقارت دارند، بر خلاف عربستان که زائیده تصمیمات استعمار است، یمن هزاران سال تاریخ دارد...! •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
⭕️مأموریت رئیس مجلس به کمیسیون اقتصادی برای بررسی وضعیت تنظیم بازار با حضور وزیر صمت 🔸پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس در صحن علنی طی تذکری خطاب به قالیباف: 🔹با دستور شما کمیسیون اقتصادی به موضوع تنظیم بازار و مشکلات آن ورود پیدا کرد و با وزیر صمت و معاونان وی، اتاق بازرگانی، اتاق اصناف و ستاد تنظیم بازار نشستی را برگزار کردیم. اما هیچ دعوتی هم از سوی مسئولان وزارت صمت برای حضور نمایندگان کمیسیون اقتصادی در جلسات تنظیم بازار صورت نگرفت تا نمایندگان ما نظرهای کارشناسی خود را ارائه کنند. 🔸رئیس مجلس در پاسخ به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: 🔹با توجه به تغییر نیافتن شرایط بازار و تنظیم آن، کمیسیون اقتصادی برای فردا دوشنبه وزیر صمت را بخواهد تا روز سه شنبه گزارشی را به مردم بدهیم. 🔹افزون بر این، درباره بند الف قانون تمرکز وظایف و اختیارات مربوط به بخش کشاورزی باید در نیمه دوم فروردین ماه آینده بررسی و پیگیری صورت بگیرد تا اختلافات وزارت جهاد کشاورزی و صمت در تنظیم بازار حل شود. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دوشنبه اول ماه مبارک شعبان است 🔺️ در رصد ستادهای استهلال و گروه‌های سراسر کشور به همراه تجهیزات رصدی، هلال آغاز ماه مبارک شعبان در غـروب روز شنبه رویت نشد، بنابراین دوشنبه ۲۵ اسفند اول ماه مبارک شعبان خواهد بود.
میراث برای دولت ۱۴۰۰ ▪️این آمارها را کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ بخوانند 🔹سقوط سرمایه‌گذاری به مدار منفی ۶ 🔹۸ سال با رشد اقتصادی صفر 🔹رکورددار تورم در ۶۰ سال اخیر 🔹صعود ۷۰۰ درصدی دلار 🔹رکورد ۱۰ ساله شکاف طبقاتی در دست روحانی 🔹لجاجت ۷ ساله برسر حذف یارانه ثروتمندان 🔹اساتید جهت‌گیری طبقاتی 🔹سرمایه اجتماعی که با سقوط بورس پودر شد 🔹سفره‌هایی که خالی شدند 🔹کاهش تسهیلات تولید به نفع سفته‌بازی 🔹کاهش ۵۰ درصدی ساخت‌وساز 🔹رشد ۶۵۰ درصدی قیمت مسکن
توصیه‌های آیت الله العظمی مکارم به اساتید و طلاب ◻️ اساتید مسائل اخلاقی را فراموش نکنند؛ حالا هفته ای یک جلسه یا در هر جلسه یک حدیث را بخوانند تا به وسیله احادیث پربار ائمه طلاب از نظر اخلاقی هم سیراب شوند. دیگر اینکه مطالبی را که تدریس می‌کنند قبلاً مطالعه کافی نمایند. ◻️امیدوارم من هم بتوانم در درس اخلاق اساتید شرکت داشته باشم؛ چون کار اساتید عبادت است و این عبادت را باید غنیمت شمرده و شرایط آن را که خلوص نیت، پاکی دل و رعایت شئون آن است به جای آورند. بیشتر بخوانید: hawzahnews.com/xb5pH •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
🔸روحانی: مردم باید کاهش قیمت را حس کنند 🔹رئیس جمهور در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت: کالاهای اساسی و ملزومات سفره مردم خط قرمز دولت است. 🔹دستورات لازم برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها با کنترل صادرات و افزایش نظارت‌ها صادر شده است. مردم باید نتیجه اقدامات در مورد کاهش قیمت‌ها را حس کنند. 🔳 یکی نیست به این بنده خدا بگوید: جناب! کار شما «باید بشود باید بشود» گفتن نیست!! بلکه کار شما خبر دادن از «شدن»هاست. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
🔳 رویکرد پلیسی در حوزه‌های علمیه را قبول نداریم 🔻حجت‌الاسلام‌والمسلمین سپاسی، مسئول مرکز امور صیانتی حوزه‌های علمیه کشور: ◻️ رویکرد پلیسی در حوزه‌های علمیه را قبول نداریم. اگر به انحرافات در سرچشمه رسیدگی شود گسترش نخواهد یافت. ◻️ نسبت به عموم طلاب عزیز، مهربانی و عطوفت داریم، اما در مقابل انحرافات و تخلفات محرز، محکم خواهیم ایستاد. ◻️ وضع فضای مجازی اورژانسی‌ است. کانال‌های بسیاری با عنوان حوزوی فعال هستند، اما هیچ ارتباطی با حوزه‌های علمیه ندارند. ◻️ استفاده‌ی افراطی طلاب از فضای مجازی منجر به دور شدن آنان از فضای درس و بحث می‌شود. باید از تغییر سبک زندگی طلبگی پیشگیری تاکید کرد. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
اعتراض به دولت درباره گرانی ها 🔷آیت‌الله العظمی علوی گرگانی شامگاه پنج‌شنبه 21 اسفند 99 در دیدار با آقای رحمانی فضلی وزیر کشور که در دفتر معظم له برگزار شد، اظهار داشتند: ملت نجیب ایران ملت عزیز و فهمیده‌ای هستند و در همه مراحل کمک یار بوده و نمی‌گذارند مسئولین تنها بمانند و در همه‌جا کمک می‌کنند. 🔶ایشان افزودند: باید خدا را شاکر باشید که در کشوری وزیر هستید که ملتی بامعرفت و کمال دارید و در این موقعیتی که وجود دارد اگر غیر از ملت ایران بودند با مشکل روبرو می‌شدید، باید در فرصت باقی‌مانده حُسن عمل خود را نشان داده و مردم رضایت داشته باشند. 🔷 ایشان بیان کردند: شرایط زندگی مردم بی‌نهایت سخت شده و مردم باسیلی صورت خود را سرخ نگه‌داشته‌اند، نوسان قیمت بازار پدر مردم را درآورده است و اجناس بسیار گران شده و هرروز یک قیمتی دارد. 🔶 معظم له بابیان اینکه ملت عزیز و مظلوم ایران سزاوار همه نوع احترامی هستند،عنوان کردند: از رئیس‌جمهور می‌خواهم در انتهای دولت یک خدمت و محبتی انجام دهد و مردم در زندگی خود کمی رفاه داشته باشند واقعاً این مردم شایسته هستند و هرچه خدمت داشته باشید کم است، باید نسبت به رفع مشکلات جامعه اهتمام داشته باشید. 🔷 آیت‌الله العظمی علوی گرگانی با اشاره به برگزاری انتخابات در سال ١۴٠٠ تصریح کردند: هرچه انتخابات سال آینده پرشورتر برگزار شود سبب عزت و آبروی کشور می‌شود چون دشمن ما را می‌سنجد و می‌خواهد ببیند عکس‌العمل مردم چیست و باید سعی و تلاش شود مشارکت پرشور داشته باشیم. 🔶معظم له با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم خاطرنشان کردند: اگر نسبت به تذکراتی که سبب خیر شود عمل شود مایه برکت است و پایه‌های حکومت را محکم می‌کند چون هرکسی باخدا باشد خداوند نیز با وی است. ٩٩.١٢.٢١ •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
🔸یادداشت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درباره 🔻بسم‌الله الرحمن‌الرحیم ، وسیله‌ی مؤمن و ملجأ مضطر و رابطه‌ی انسان ضعیف و جاهل با منبع فیاض علم و قدرت است، و بشر بی‌رابطه‌ی روحی با خدا و بدون عرض نیاز به غنی بالذات، در عرصه‌ی زندگی سرگشته و درمانده و هدر رفته است؛ «قل ما یعبؤا بکم ربیّ لولا دعاؤکم». 🔹بهترین دعا آن است که از سرمعرفتی عاشقانه به خدا و بصیرتی عارفانه به نیازهای انسان انشا شده باشد، و این را فقط در مکتب پیامبر خدا (صلّی‌اللَّه‌علیه واله‌وسلّم) و اهل‌بیت طاهرین او - که اوعیه‌ی علم پیامبر(ص) و وراث حکمت و معرفت اویند - می‌توان جست. ما بحمداللَّه ذخیره‌یی بی‌پایان از ادعیه‌ی مأثوره‌ی از اهل‌بیت (علیهم‌السّلام) داریم که انس با آن، صفا و معرفت و کمال و محبت می‌بخشد و بشر را از آلایشها پاکیزه می‌سازد. 🔹مناجات مأثوره‌ی ماه شعبان - که روایت شده اهل‌بیت (علیهم‌السّلام) بر آن مداومت داشتند - یکی از دعاهایی است که لحن عارفانه و زبان شیوای آن، با مضامین بسیار والا و سرشار از معارف عالی‌یی همراه است که نظیر آن را در زبانهای معمولی و محاورات عادی نمی‌توان یافت و اساساً با آن زبان قابل ادا نیست. 🔹این مناجات، نمونه‌ی کاملی از تضرع و وصف حال برگزیده‌ترین بندگان صالح خدا با معبود و محبوب خود و ذات مقدس ربوبی است. هم درس معارف است، هم اسوه و الگوی عرض حال و درخواست انسان مؤمن از خدا. 🔹مناجاتهای پانزده‌گانه که از امام زین‌العابدین حضرت علی‌بن‌الحسین (علیه‌السّلام) نقل شده، گذشته از خصوصیت بارز دعایی مأثور از اهل‌بیت (علیهم‌السّلام)، این مزیت را داراست که به مناسبت حالات مختلف ، مناجاتها را انشا فرموده است. 🔺خداوند به همه توفیق استفاضه و خودسازی به برکت این کلمات مبارک را عنایت فرماید. آمین. ۶۹/۱۰/۱ •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
⭕️ بانیان «دروغ تقلب» باز هم مدعی «مهندسی انتخابات» شدند 🛑 «حسین کمالی» فعال سیاسی اصلاح طلب و نائب رئیس تشکل جبهه اصلاحات(موسوم به ناسا) که در دولت هاشمی وزیر کار بوده است، در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: «ما انتخاباتی را آزاد می‌دانیم که رقابتی باشد. به اصطلاح مهندسی نشده باشد. با ردصلاحیت و دخالت غیرقانونی مانع حضور احزاب و جریان‌های مختلف نشوند. ⭕️ به ‌طور کلی ما انتخاباتی را آزاد می‌دانیم که آحاد ملت به ‌طور مساوی از حق شرکت کردن درآن به عنوان کاندیدا برخوردار باشند و همین طور بتوانند به کاندیدایی که مدنظرشان است، رای بدهند اما متاسفانه دغدغه‌هایی در این باره در ایران وجود دارد. اینکه شورای نگهبان بخواهد در فرآیند معرفی نامزدهای انتخاباتی دخالت کند یا با قضاوت کردن اعمال‌نظر کند، این رفتار با روح قانون اساسی ایران درباره انتخابات درتعارض است». 🔻کمالی در ادامه گفت: «اگر قرار است انتخابات آزاد و رقابتی شکل نگیرد، بهتر است بحث انتخابات را دوستانه حل و فصل کنیم و اعتراض نکنیم و به اصولگرایان بگوییم که شما خودتان جمع شوید و فردی که مورد وثوق‌تان است را به عنوان ریاست‌جمهوری منصوب کنید؛ بدون اینکه رای‌گیری انجام شود. در نهایت هزینه انتخابات هم خرج طبقات ضعیف و فرودست جامعه شود». 🔷فعالین فتنه در سال ۸۸ با این ادعا که انتخابات از سوی شورای نگهبان، مهندسی شده است، ۵ ماه پیش از برگزاری انتخابات، موضوع تشکیل «کمیته صیانت از آراء» را مطرح کردند! این اقدام یکی از بخش های پازل پروژه بزرگ فتنه ۸۸ بود. 🔷اصلاح طلبان در حال حاضر، دولت، شورای شهر و شهرداری تهران را در اختیار دارند، اما هیچکدام از نهادهای مذکور کارنامه قابل دفاعی ندارد. بنابراین یکی از اهداف مطرح کردن دروغ «انتخابات مهندسی شده»، فرار از پاسخگویی است. 🔷طیف تندروی اصلاح طلب بارها ثابت کرده است که با جمهوریت هیچ نسبتی ندارد؛ چه آنکه در انتخابات سال ۸۸، پس از شکست در انتخابات با دروغ تقلب ماهها کشور را در آشوب و التهاب فرو برد. ♦️«انتخابات مهندسی شده» کلیدواژه طیفی است که هیچ اعتقادی به جمهوریت نداشته و ملاک اصلی اش در انتخابات، برآورده شدن منافع قبیله ای و حزبی و شخصی است. ♦️اصلاح طلبان نه جنبه شکست در انتخابات را دارند و نه ظرفیت پیروزی در انتخابات. اگر در انتخابات شکست بخورند با دروغ تقلب ماهها کشور را دچار آشوب و التهاب کرده و آدرس تحریم های سخت را به دشمن می دهند. اگر در انتخابات نیز پیروز شوند، با فرافکنی و با دروغ هایی از جمله «اختیارات محدود» و «دولت پنهان» و انداختن قصور و تقصیرهای خود به گردن تحریم و زلزله و سیل و...از پاسخگویی و گزارش عملکرد طفره می روند. ♦️آنچه در این میان اثبات می شود، بی تفاوتی آشکار اصلاح طلبان نسبت به مشکلات و دغدغه های عموم مردم است. این طیف در اوج گرانی دلار و خودرو و مسکن، یکروز «لزوم رفع حصر» را سرتیتر می کند و روز دیگر پیشنهاد مغرضانه «استعفای رئیس جمهور در ماههای آخر دولت» را مطرح می کند. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• 🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷 ✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
🔴 تقدیر سرلشکر سلامی از مغزمتفکر اقتصادی سپاه ⏪سرلشکر سلامی : دکتر سعید محمد در اوج تحریمها همه پروژه های قرارگاه خاتم را بدون تاخیر به سرانجام رسانید. سرلشکر پاسدار سلامی امروز در مراسم تودیع و معارفه فرمانده قرارگاه خاتم طی سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از خدمات کم نظیر در دوران فرماندهی قرارگاه خاتم گفتند که ایشان در اوج دوران تحریمها توانستند همه پروژه های قرارگاه را بدون تاخیر به سرانجام برسانند و کمک بزرگی در کنار دولت برای خدمت رسانی ملت ایران بودند .