eitaa logo
مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
1.3هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
1.6هزار ویدیو
440 فایل
ارتباط با مرکز: @ostad_basiji
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند! 🇮🇷 رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند: «عامل عمده‌ و مهم مشکلات اقتصادی ما این است: وابستگی به نفت که موجب شده برای درآمد کشور به نیروی داخل و جوشش داخلی، به استعدادهای گوناگون و ظرفیت‌های گوناگون داخلی توجه چندانی نشود. خاطرمان جمع باشد که نفت می‌فروشیم، درآمد کشور تأمین خواهد شد؛ عامل عمده‌ مشکلات کشور این است. چنانچه بتوانیم ما این کار را انجام بدهیم، بهترین فرصت را از تهدید دشمن‌ـ یعنی از همین تحریم‌ـ توانسته‌ایم برای خودمان به دست بیاوریم. کما اینکه باهوش‌های‌شان توجه به این نکته دارند. در گزارش‌هایی بنده دیدم که توصیه می‌کنند که نگذارید ایران اقتصاد بدون نفت را تجربه کند؛ بین خودشان این گفته می‌شود که نگذارید ایران، اقتصاد بدون نفت را تجربه کند. یک راه پشتی‌ای درست کنید، حالا تحریم‌ها را برنمی‌دارید، امّا یک راهی را پیدا کنید، درست کنید که ایران به کلّی منقطع نشود؛ چون اگر منقطع شد، می‌رود سراغ اقتصاد غیرنفتی.» ‼️سال‌هاست غرب در ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران مسیرهای گوناگونی را آزمایش کرده است. زمانی تهدید نظامی را علیه ایران عزیز به کار می‌گرفتند و حالا نیز تهدید اقتصادی را در قالب تحریم برای جمهوری اسلامی برنامه‌ریزی کرده‌اند. تهدید نظامی با تفکر سرداران پرافتخاری، چون شهید تهرانی‌مقدم و شهید سلیمانی از بین رفته است و حالا تنها مسیر دشمنی آمریکا و هم‌پیمانان‌شان تحریم‌های اقتصادی است. علاج غلبه بر توطئه‌های دشمن، طبق نظر اکثر اقتصاددانان نگاه به داخل و تقویت تولید ملی است. متأسفانه در شش سال گذشته رویکرد دولت و مجلس در جهت تقویت جبهه داخلی نبوده است و کلید حل مشکلات اقتصادی در بیرون و در قالب مذاکره دنبال شده است. شاید در هیچ برهه‌ای از تاریخ 41 ساله انقلاب اسلامی، به اندازه امروز دشمن جرئت تحریم اقتصادی نداشته است؛ بنابراین پایان دادن به دشمنی غرب فقط از طریق قوی شدن در اقتصاد است که راه آن نیز در نگاه به داخل است. انتخاب افراد شایسته برای مجلس می‌تواند دشمنی غرب را برای همیشه به خط پایان برساند. 🌹🌹🌹🌹🌹 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
۲۰ بهمن ۱۳۹۸
🔴باید اصلاح‌طلبان واقعی از اصلاح‌طلبان حکومت‌محور مشخص شوند! تعدادی از اعضای ستاد اصلاحات در ادامه راهبرد «تحریم خاموش انتخابات» (رأی می‌دهیم، ولی لیست نمی‌دهیم) افراد مایل به حضور در انتخابات را در آماج حملات خود قرار داده‌اند. «عبدالله ناصری» عضو شورای مشورتی اصلاح‌طلبان در همین باره گفته است: «به نظر من اصلاح‌طلبان در این دوره نباید لیست ارائه کنند. در این شرایط لیست ‌دادن شورای سیاست‌گذاری از تهران به معنای همراهی با شورای نگهبان است. درست است که به احتمال زیاد انشقاق ایجاد می‌شود، اما بالاخره یک روزی باید اصلاح‌طلبان واقعی از اصلاح‌طلبان حکومت‌محور و قدرت‌طلب جدا و متمایز شوند.» سعید حجاریان نیز گفته است: «انتخابات آتی معیار خوبی خواهد بود برای تصفیه نیروهای اصلاح‌طلب؛ یعنی شورای نگهبان زحمت ما را کم می‌کند و خودش، اصلاح‌طلبان رقیق را از مابقی جدا خواهد کرد.» اظهارات این دو عضو ستادی جریان اصلاحات به روشنی گویای حقد و کینه ستاد جریان سیاسی خاص از نظام اسلامی و عزم آنها برای ناامن‌سازی کشور با کم‌رمق‌سازی انتخابات است. 🔵لیست انتخاباتی مستقلین 23 بهمن نهایی می‌شود «حجت‌الاسلام محمد زارع فومنی» رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد مستقلین ایران از نهایی شدن لیست تهران این جبهه در ۲۳ بهمن ‌ماه خبر داد و افزود قرار است لیست نهایی جبهه متحد مستقلین از حوزه انتخابیه تهران طی یک نشست مطبوعاتی با حضور خبرنگاران رونمایی شود. فومنی خاطر نشان کرد: «جبهه متحد مستقلین بنا دارد در سراسر کشور ۲۹۰ نامزد را معرفی کند و به هیچ عنوان با جریان یا گروه خاصی نیز ائتلاف نخواهیم کرد و از هیچ جناحی نامزدِ عاریه قرض نخواهیم گرفت.» 🌹🌹🌹🌹🌹 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
۲۰ بهمن ۱۳۹۸
◄ «شیخ قیس خزعلی» دبیرکل جنبش «عصائب اهل الحق» با بیان اینکه گزینه پاسخ نظامی علیه نظامیان تروریست آمریکایی همچنان پابرجاست، تصمیم پارلمان عراق برای اخراج این تروریست‌ها را «تصمیم شیعی» ولی با انگیزه‌های کاملاً ملی خواند. وی درباره رأی ندادن نمایندگان سنی و کرد به لایحه اخراج نظامیان آمریکا گفت: این اقدام‌ آنها به معنای این نیست که با خروج آمریکایی‌ها موافق نیستند؛ چراکه بعضی از نمایندگان به دلیل فشارهای برخی کشورهای عربی خلیج‌فارس اصلاً در صحن پارلمان حاضر نشدند. ◄ «سیدرحمت‌الله اکرمی» خزانه‌دار کل کشور در نشست هم‌اندیشی در زمینه مولدسازی دارایی‌های دولت گفت: «به دنبال آن نیستیم که اموال خوب دولت را نگهداری و اموال غیر مرغوب را به فروش برسانیم.» وی در پاسخ به این سؤال که عملکرد مولدسازی دارایی‌ها در سال جاری صفر بوده در سال آینده چه میزان از 50 هزار میلیارد تومان مولدسازی محقق خواهد شد؟ تأکید کرد: «تا زمانی که برای دارایی‌های دولت هزاران نفر به غیر از خود دولت تصمیم‌گیری می‌کنند، نمی‌توان روی مولدسازی دارایی حساب کرد.» ◄ «سردار حزنی» دبیر قرارگاه محرومیت‌زدایی سپاه در حاشیه افتتاح طرح‌های اقتصاد مقاومتی بسیج در بخش چهاردانگه شهرستان اسلامشهر، با بیان اینکه ۷۵ تا ۸۰ درصد از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی سپاه کوچک، عام‌المنفعه و زودبازده هستند، تأکید کرد: «پروژه‌های اقتصاد مقاومتی کوچک در حال تبدیل شدن به پروژه‌های بزرگ هستند و برای رفع مشکلات اقتصادی در هر روستایی پروژه‌های مختلف و متناسب با شرایط ساکنین روستا اجرا شده ‌است.» ◄ «مجید شاکری» اقتصاددان درباره بهبود وضعیت بغرنج اقتصادی گفت: «در پاسخ به اینکه آیا وضع موجود درست می‌شود، می‌گویم قطعاً؛ فارغ از اینکه بخواهم امید بی‌دلیل بدهم. ما دچار سرگیجه استراتژیک هستیم. برای وضع موجود راه‌حل‌های ایجابی زیادی داریم و از راه‌حل خیلی دور نیستیم.» ◄ «مرتضی رضایی» معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: «بر اساس تأکید رهبر معظم انقلاب برای بهره‌گیری و ورود مرغ لاین به چرخه تولید، در سال جاری برنامه‌ای برای این امر تهیه و به شورای ‌عالی امنیت ملی ارائه شده است.» 🌹🌹🌹🌹🌹 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
۲۰ بهمن ۱۳۹۸
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 لوح | حضور؛ ضربه کوبنده 🔺 رهبر انقلاب: ان‌شاءاللّه دشمنان ما خودشان خواهند دید حضور عظیم مردم را در میدانها و در خیابانها و ضربه کوبنده‌ای ان‌شاءاللّه ملت ما با همین حضورشان بر سیاستهای دشمن وارد خواهند کرد. ۹۸/۱۱/۱۶ ☑️ @Khamenei_ir
۲۰ بهمن ۱۳۹۸
📰صفحه نخست روزنامه های امروز دو شنبه 21 بهمن👇
۲۱ بهمن ۱۳۹۸