📍حکایت معبد سلیمانِ تپه صهیون و مسجدالاقصی در کوه زیتون
@secret_file
🔸️تپه صهیون مکان معبد سلیمان و قبر حضرت داوود بود، که در جنوب غربی بیت المقدس قرار دارد و صهیونیست ها در سال ۱۹۴۸ آن را تصرف کردند.
🔹از همان ابتدای اشغال این نقطه توسط دولت اسرائیل، کاوش های دانشمندان یهودی جهت یافتن معبد سلیمان آغاز گشت اما به نتیجه ای نرسید.
🔸️در جنگ ۱۹۶۷ ، اسرائیل فرصت را مناسب دید و بیت المقدس شرقی و مسجد الاقصی که روی کوه زیتون بنا شده را به تصرف در آورد و به بهانه وجود معبد سلیمان در زیر آن ، کاوش های خود را آغاز کرد تا زمینه را برای تخریب این مکان مقدس مسلمانان فراهم نماید.
🔹جالب اینجاست در هیچ منبع تاریخی یهودی بیان نشده که معبد سلیمان در کوه زیتون بنا شده باشد لکن صهیونیست ها برای از بین بردن هویت مسلمانان و یهودی سازی قدس این ادعا را مطرح می کنند اما کاوش های آنان تاکنون دقیقا خلاف ادعاهایشان را ثابت کرده و بدون تردید مسجد الاقصی بر ویرانه های معبد سلیمان واقع نشده است./علیرضا تقوینیا
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
📍روایت جدید مطهری از حوادث آبان ۹۸
@secret_file
🔺۲۴۰ نفر در اعتراضات بنزین کشته شدند و مجلس سکوت کرد/لاریجانی مانع استیضاح وزیرکشور شد
🔻علی مطهری:
🔹مسئله بنزین که مربوط به دولت بود و #لاریجانی نباید مانع استیضاح وزیر کشور میشد. استیضاح وزیر کشور را مطرح کردیم، ولی رئیس مجلس نگذاشت. در مسئله بنزین آقای رحمانی فضلی مسئول پیاده کردن طرح بود که بسیار بد عمل کرد. معتقد بودیم در مسئله #بنزین که ۲۴۰ نفر کشته شدند، مجلس نباید ساکت باشد.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
#محرمانه_توییت
📍سخنگوی دولت: تغییر در ترکیب کمیسیون اقتصادی با درخواست خود اعضا انجام شد
@secret_file
🔻امروز ابلاغیهای منتشرشده بود که نشان میداد محسن رضایی و صولت مرتضوی از کمیسیون اقتصادی دولت حذف شدهاند.
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_مدیا
📍ویدیویی از خودروهای سوختکش مرز ایران و #پاکستان در استان سیستان و بلوچستان/چند ثانیه
👌 #محرمانه کانال حرفهایها
http://eitaa.com/joinchat/361299968Ca15e2013ea
محرمانه را به دیگران هم معرفی کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥فیلمی جدید از فائزه هاشمی و اهانت به امام حسین (ع) که حقیقتا برای بهایی ها هم این مرحله قفله! آقای دادستان لا اقل ما رو بازداشت و محاکمه کنید بدونیم هستید‼️ آخه اینهمه سکوت طبیعی نیست‼️
✍ قصد انتشار کفریات این موجود پلشت رو نداشتم اما یک نکته ای ذهنم رو حسابی مشغول کرد. فائزه هاشمی یک شبه و به تنهایی به این درجه از گمراهی و شرارت نرسید . وقتی هاشمی رفسنجانی در خاطراتش مینویسد در عاشورا و تاسوعای سال ۷۱ با خانواده میرفتن سد لتیان تفریح ،باید انقلابیون به فکر فرو میرفتن که اینها دیگر چه دین و مذهبی دارند در روزی که حتی ارمنی ها هم برای امام حسین عزادارند ،چرا هاشمی رفسنجانی و خانواده اش به تفریح میروند و با افتخار هم در کتاب خاطراتش ماجرا را مینویسد؟
اینها در ۴۰ سال گذشته در انقلاب ما و در راس نظام دینی ما چکار میکردند؟
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴از تویوپت تا لکسوس!
سال ۱۹۳۹ میلادی، ژاپن دو شرکت خودروساز آمریکایی جنرال موتورز و فورد را از خاک خود بیرون کرد تا صنعت خودروی ملی ایجاد کند. ژاپنیها می دانستند که هیچ کشوری از نظر صنعتی به هیچ جایی نمیرسد مگر اینکه یک صنعت خودروی پیشرفته داشته باشد.
و میدانستند که تا خودروساز خارجی در کشورشان حضور دارد، خبری از صنعت خودروی ملی نخواهد بود.
پس از شانزده سال حمایت تمام قد دولتی و صرف هزینههای سنگین، شرکت تویودا (تویوتای فعلی) سال ۱۹۵۵ خودروی تویوپت را تولید کرد.
این خودرو اما تبدیل به نماد سرخوردگی صنعتی مردم ژاپن شد. به آمریکا صادر شد اما آمریکایی ها آن را عودت دادند. ۲۵ سال گذشت و صنعت خودروی ژاپن به جایی نرسید. کار به جایی رسید که منتقدان صنعت خودروی ملی، خواهان بازگشت خودروسازان خارجی شدند.
اما این گفتمان نتوانست غالب شود و گفتمان تولید ملی همچنان به مسیر طاقت فرسای خود ادامه داد.
اگر امروز می بینیم که شرکت تویوتا برند نخست خودروسازی جهان است، باید بدانیم این موفقیت نه از طریق مشارکت با فورد و جنرال موتورز به دست آمده و نه یک شبه حاصل شده است.
تویوتا مسیری طولانی برای رسیدن به این نقطه پیموده است.
خودروسازی در کشور ما به همان مرضی دچار است که زمانی خودروسازی ژاپن گرفتار بود. آنها فورد زده بودند، ما پژو زدهایم! آنها از شر بیگانه خلاص شدند و ۶۰ سال بعد لکسوس را تاسیس کردند.
یک تصور غلط درباره صنعت خودروی ایران وجود دارد و آن اینکه "خودروسازان ما تحت حمایت شدید دولت هستند". این گزاره از اساس اشتباه است و آن را باید به این شکل اصلاح کرد: "خودروسازان فرانسوی و مشخصا پژو-سیتروئن و رنو تحت حمایت شدید دولت ایران هستند".
امتیازات متعددی چون انحصار و... که تصور میشود برای خودروسازان ایرانی وجود داشته، در واقع برای خودروسازان فرانسوی بوده است.
خودروسازان ما خودرو نساختهاند. خودروی فرانسوی را برای فرانسویها سر هم کرده و به ایرانیها فروختهاند.
یکی دو سال پیش برای بازدید از خط تولید یک شرکت خودروسازی رفته بودم. مسئول یکی از خطوط مونتاژ میگفت قطعات ما در گمرک گیر کرده است. گفتم چرا؟ گفت چون روی تمام قطعات وارداتی، آرم یک قطعهساز داخلی حک شده و گمرک میگوید این چجور کالای داخلی است که دارد وارد میشود؟!
مشکل دیگر صنعت خودروی ما، همین مافیای قطعهسازی است که در واقع واردکننده قطعات و مونتاژ کار است، اما خود را تولیدکننده جا زده است. در یک کلام، ما خودروسازی نداریم، در یک سطح مونتاژ قطعات داریم، در سطحی دیگر، مونتاژ خودرو.#
این مسئله نه در سطح ایران خودرو و سایپا قابل حل است، نه حتی در سطح وزارت صمت. مسئله، یک مسئله ملی است و بسیج همه ظرفیتهای علمی، دانشگاهی، صنعت دفاعی(سرریز فناوریهای تحصیل شده در صنایع دفاع) و... را میطلبد و این اقدام فرابخشی، صرفا با فرماندهی شخص رئیسجمهور ممکن است.
ما اگر از شر مونتاژکاری خلاص شویم و عزم تولید کنیم، یقین بدانیم در مدتی بسیار کوتاهتر مسیر پیشرفت این صنعت را خواهیم پیمود. جایی که ما امروز قرار داریم، به قله بسیار نزدیک تر از جایی است که ژاپن در آن روزها قرار داشت.
پیشرفت، صبر و تلاش و هزینه و مجاهدت میخواهد. با مصرف کردن خودروی خارجی از محل صادرات نفت یا با مونتاژ پژو و رنو ما هرگز طعم شیرین پیشرفت را نخواهیم چشید. لیبرالهای ایرانی که مخالف تولید داخلیاند، از پیشرفت فقط خوشگذرانی با پول نفت و تولید بیگانه را میفهمند.
ما همچون ژاپن که فورد و جنرال موتورز را بیرون کرد، پژو و رنو را بیرون نکردیم. به ما وعده خودروساز شدن با مشارکت خارجی را دادند، اما وابسته و عقبمانده نگهمان داشتند. الحمدلله که با تحریمها فرانسویها از ایران رفتند. کاش صبر و ارادهای که در مسئولان و مردم ژاپن بود...
برای پیمودن مسیر پیشرفت در مردم و مسئولان ما هم به وجود آید. آیا روزی میرسد که امثال مهندس آرین به مدیریت خودروسازی ما منصوب شوند و ظرفیتهای مالی، دانش بنیان و دانشگاهی کشور موظف شوند در خدمت این صنعت راهبردی قرار گیرند تا خودروی پیشرفته ایرانی تولید شود؟
مردم ما هم دلسوزند، هم صبور، هم فهیم. اگر این عزم را در مسئولان کشور ببینند، اگر بسیج ظرفیتها و ارادهها را ببینند، اگر پیش روی آنها چشمانداز دقیقی ترسیم شده و زمانبندی مشخصی پیش چشمشان باشد، شک نکنیم برای پیشرفت خودروسازی ایران از هیچ کمکی دریغ نمیکنند.
دکتر سید یاسر جبرائیلی
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
CQACAgQAAx0CWwayaQACZ9xiZPOZR28iLMl3D8y56dZVBeuI1QACxAsAArDmKVM_VX0Vw6WvhCQE.mp3
6.5M
🎙توضیحات عباس موزون مجری و تهیه کننده برنامه «زندگی پس از زندگی» به مخالفان و منتقدان برنامه
#انتشار_حداکثری_با_شما
✅کانال زندگی پس از زندگی👇
https://eitaa.com/joinchat/1979252750C33ed740bf9
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 حتماً ببینید/ تحلیلی بر تحولات منطقه
⁉️ نقشه راه آمریکایی ها در اختلاف افکنی بین ایران و افغانستان چیست؟ آیا باید منتظر شکل گیری داعش جدید در افغانستان بود؟
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴توصیه کیهان در واکنش به سفر خانواده قالیباف: "مدیران از نقشآفرینی در نقشههای دشمن اجتناب کنند"
روزنامه کیهان به بازتاب سفر خانواده قالیباف به ترکیه پرداخت و نوشت:
🔹«واکنشهای مردم عادی را میتوان تا حد زیادی طبیعی و قابل فهم دانست چرا که مردم انتظار دارند در حالی که تحت فشار شدید اقتصادی و معیشتی هستند، مسئولان نیز در تحمل این فشارها با آنان همراه باشند.»
🔹«اگر چه سفر مذکور مذموم بوده و قابل نکوهش است اما در همین حال باید میان آنچه رخ داده و حجم و نوع واکنش نیز تناسبی برقرار باشد که در این ماجرا چنین نیست و حکایت از مسائلی دیگر دارد.
🔹و بالاخره آنکه هم مدیران و متولیان و اطرافیان آنها باید از موضع اتهام پرهیز کنند؛ و هم باید زمانشناس و دشمنشناس بود و از نقشآفرینی در نقشههای دشمن اجتناب کرد.»
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
🔴 نیویورکتایمز: بحران انرژی جهان فراتر از پیامد جنگ اوکراین است
روزنامه آمریکایی نیویورکتایمز نوشت:
🔹آمریکاییها نگران قیمت گاز هستند. آلمانیها استفاده از بخش گرمایشی را کم میکنند. پرو شاهد اعتراضات خشونت آمیز به دلیل افزایش هزینه سوخت بوده است. شبکه ملی انرژی نیجریه اخیراً سقوط کرده و اینها فقط در همین بهار رخ داده است
🔹بحران انرژی با اقدام روسیه در حمله به اوکراین تشدید شد. حمله به اوکراین بهای انرژی را افزایش داد و اروپا را مجبور کرد که در راستای پایان دادن به وابستگیاش به گاز روسیه گام بردارد اما ولادیمیر پوتین به تنهایی عامل بحران انرژی در جهان نبوده است
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
14.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️انتقاد تند حجتالاسلام مومنی از مسئولیت دادن به ائمه جماعت مساجد
🔻حجت الاسلام مومنی: ما روحانیون به وظیفه امام بودن خودمان عمل نکردیم.
🔹بعضی از آقایان طوری برخورد میکنند که خود ما نمیتوانیم آنها را ملاقات کنیم چه برسد به مردم.
🔴به پویش #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
❓ موضوع آزار جنسی چرا پیگیری قضایی نشد؟
♦️ زمانی که، بر یک خبر جنجالهای رسانهای ایجاد میشود، بهترین کار تأمل بیشتر است تا هیاهوهای نظرات و تبِ همهچیزدانی بخوابد و بهتر بتوان تحلیل کرد.
❌ رشته توئیتهای زنِ سینمای ایران مبنی بر خشونت جنسی در محیط کار، سبب اعتراضات کلان عدهای از زنان حوزهی سینما و بیانیهنویسی و ایجاد کمیته مستقل برای پیگیری مطالبات بیانیه گردید.
🔴 اما آزارهای جنسی در حوزهی سینما، تازگی ندارد، چندین سال پیش «چیستا یثربی» از آن سخن گفت که البته برخی از این زنانِ امضاکنندهی بیانیهی اخیر با گفتن «خفهشو» صورت مسئله را پاک کردند، اعتراضات مرحوم سلحشور نیز با اظهاراتِ همین زنان معترض مبنی بر پاکی و درستی فضای سینما، نادیده گرفته شد. در این میان نظر یکی از بازیگران مرد نیز قابل تأمل بود که منکر تجاوز و آزار شد و گفت زنان خودشان خواستند...
⛔️این جنس اعتراضات ناشی از زیست غربی در سینمای غرب تحت عنوان جنبش me too که چندسال پیش در این راستا آغاز شد نشانی از حقیقت فساد در سینمای جهان دارد.
بنابراین میتوان ادعا نمود که بخشِ مهمی از این آزارها، تبعاتِ نوع زیستنی است که در آن محدودههایی برای حریمِ انسانی دیده نمیشود، برای رسیدن به منافع مادی و شهرت شغلی، باید با این فسادها همراه شد و حتی بر روی آن سرپوش نیز گذاشت، کاری که برخی از زنانِ معترض کنونی بر اظهارات همکاران زنشان در سالهای پیش داشتند و حتی کسی که علاقهاش سینما است اما حریم هم برایش معنا دارد، مجبور به حذف میشود. در این سبکِ شغلی، خوردن مشروبات الکی، درخواستهای خلوت از جانب صاحبان نفوذ این عرصه و... طبیعی انگاشته میشود پس تبعات آن نیز باید طبیعی انگاشته شود، همانگونه که در سالهای گذشته اتفاق افتاده است. همانگونه که جنبش me too اثراتِ امنیتبخشی نداشته و نخواهد داشت.
📛 از منظری دیگر میتوان این بیانیه را یک حرکت سیاسی و فمنیستی دانست، شاید در ابتدای امر یا حتی برخی از امضاکنندگان، حسن نیت داشته باشند اما نمیتوان از جنبههای سیاسی و فمنیستی آن غافل شد.
🔴 طبق قوانین کشور، زمانی یک عمل منافی عفت، تعقیب و تحقیق میشود که جرم در ملاعام باشد یا شاکی خصوصی داشته باشد، درحالیکه معترضان کنونی، در قوهی قضائیه شکایت خود را مطرح نکردهاند!!
از یک طرف فریادهای رسانهای میزنند و از طرف دیگر اقدام قانونی مطابق با قوانین کشور نمیکنند‼️ و بعد یکی از اعضای کمیته ادعا میکند که صدای اعتراضات در ایران به جایی نمیرسد، این ادعا با عدم تشکیل پرونده در کشور به چه چیز دامن میزند؟
⛔️ایجادِ فضایی که در آن «تهمتزدن و افترا بستن» به راحتی امکان دارد و با جنجالهای رسانههای تربیتشدهای چون bbc به آن ضریب داده میشود بدون آنکه حقیقتی نمایان شود یا آزارگری در دادگاه مجرم شناخته شود آسیبزاست، چه بسا در آینده نیز برخی از زنانِ معترض با آزارگران همکاری کاری نیز داشته باشند. بنابراین این نوع اعتراض که تنها در حد حرف زدن در فضای مجازیست، دور از ذهن نیست که تعدادی به هر دلیل اقدام به تهمت زدن و لکهدار کردن افراد سالم نیز کنند!
🚫 در بخشی از بیانیه با اعلام همبستگی، زنان منتظر ایجاد امنیت شغلی هستند اما از چه مجاریِ قانونیای؟ آیا معترضان زن به درخواست معاون امور زنان ریاستجمهوری جهت برگزاری جلسه پاسخ مثبت دادهاند⁉️ یا چون در ایران صدای اعتراضی شنیده نمیشود فقط صداهایشان را در فضاهای مجازی با کمک رسانههای مخالفِ ایران به گوش جهانیان میسانند؟
بنابراین نمیتوان این حرکت را دلسوزانه قلمداد کرد بلکه مقاصد سیاسی و فمنیستی آن بسیار عیان است به ویژه با برخوردهای دوگانهای که همین زنان در مورد آزار جنسی داشتهاند.
♦️از طرفی سینمای ایران یکی از مهمترین قدرتهایی است که در آن زمینهی نمایش حقیقت فراهم است و در صورت مدیریت صحیح میتواند نقشآفرین باشد، چرا که نمونههای موفقی در سالهای اخیر بروز یافتهاند و همین سبب ایجاد وحشت در بین رسانههای تحت سلطه شده است. بنابراین ایجاد تفرقه و همچنین ایجاد فضای تهمتآلود سبب کاهش قدرتِ سینمای حقیقتگو خواهد شد.
یکی از عوامل ایجادکنندهی این تفرقه، این اعتراضات بدونِ پیگیریهای قانونی است.
🖌 تمامِ این فرضیهها، به اینجا ختم میشود که این گامها بیشتر جنجالهای رسانهای باشد تا مطالبهای واقعی!!
📡 روبش/وایپ را در پیامرسانها دنبال کنید
@irwipe