السلام علیک یاعمودالدین
یاعلی بن ابیطالب🍀
بخش چهارم🌸🌸
وقایع مرتبط با غزوه خیبر
رسول خدا ص به قول ابن هشام: «نمیلة بن عبداللّه لیثى» و به قول صاحب طبقات و واقدی: «سباع بن عرفطه غفارى» یا ابوذر را در مدینه جانشین خود فرمود.البته به نظر می رسد که سباع بن عرفطه درست تر باشد.
در این جنگ پرچم (لواء) اسلام در دستان على بن ابى طالب ع بود و دو رایت، یکى در دست حباب بن منذر و دیگرى در اختیار سعد بن عباده قرار داشت. چون مردم براى شرکت در جنگ خیبر آماده شدند، این مسأله بر یهودیانى که در مدینه بودند و با پیامبر (ص) معاهده داشتند، گران آمد، و دانستند همینکه مسلمانان به خیبر برسند، خداوند خیبر را هم نابود خواهد فرمود، همان طور که یهود بنى قینقاع و بنی نضیر و بنى قريظه را نابود فرمود. واقدی می گوید: همینکه مسلمانان آماده حرکت شدند، هر کس از یهودیان که طلبى از مردم مدینه داشت، اصرار در وصول آن مى کرد.
مسلمانان یک هزار و چهارصدنفر بودند که دویست اسب سوار میانشان بود.در این سپاه، بیست نفر از زنان مسلمان جهت کمک به مجروحان جنگ، آن حضرت را همراهى مى کردند. همچنین پیامبر اسلام(ص) از أمّهات مؤمنین، ام سلمه را با خود به همراه برد. از دیگر زنان همراه پیامبر می توان به صفيه دختر عبدالمطلب، و امّ أیمن نیز اشاره کرد.
کسانى هم که در حدیبیه از شرکت در جنگ خوددارى کرده بودند، به امید غنیمت، خواستند همراه آن حضرت حرکت کنند و گفتند همراه شما بیرون مىآییم. در حالى که نه تنها از شرکت در حدیبیه خوددارى کرده بودند، بلکه شایعه پراکنى هم مى کردند. در این موقع مى گفتند که خیبر مهمترین روستاى حجاز از لحاظ خوراک و گوشت و اموال است، و ما حتما همراه شما خواهیم آمد. پیامبر (ص) فرمود: اگر با من مى آیید فقط باید نیت شما جهاد باشد، و اگر مقصودتان غنیمت است نباید بیایید. و به همین منظور دستور فرمود جارچى جار بزند کسى که همراه ما مى آید فقط باید رغبت به جهاد داشته باشد، و کسانى که قصد غنیمت دارند، نیایند.
اللهم صل علی محمدوآل محمدوسلم وعجل فرجهم🍀
اللهم عجل لولیک الفرج🍀
#فتح_خیبر #امام_زمان #ماه_رجب
@bandegibaEshgh
هیچ چیز همیشگی نیست.
#امام_زمان #ماه_رجب
🍃
﮼نامتوراکهمیبرمچیزیدرونمزندهمیشود
﮼حُسینجٰان
حقبدهماتشودچشم،تماشاداری؛
هرچهخوبانهمهدارندتویڪجاداری:)!"💛✨
#ماه_رجب #امام_زمان