#مجازی #آفلاین #رایگان
#دارای_مدرک_پایان_دوره
📣 مدرسه مجازی طلیعه داران ظهور (تحت اشراف آیت الله شیخ محسن اراکی «زید عزه») برگزار میکند:
🌐 نشست مجازی "بررسی حوادث منطقه با تمرکز بر بحران سوریه"
⏳آغاز ثبت نام و شروع دوره: ۱۰ آذرماه
بستر برگزاری: 👇
#سامانه_آموزش_الکترونیک
http://rezvan.taliedaran.ir
نحوه ساخت اکانت و نامنویسی:🔰
https://eitaa.com/rezvan_marefat/1860
#نشست_مجازے☘
#فراملی #سیاسی #امنیتی
https://eitaa.com/rezvan_marefat
🌟 کلیدهای میانبر برای اعرابگذاری متون عربی 🌟
📜 اگر تایپ عربی انجام میدی یا توی تایپ فارسی باید از آیههای قرآن استفاده کنی، این راهنما یه گنج واقعیه! 👇
✨ اعرابگذاری حرفهای در کیبورد:
💡 این کلیدهای میانبر رو یاد بگیر تا سریع و راحت متن عربی رو با اعراب دقیق تایپ کنی.
✅ ضمه: Shift + E
✅ فتحه: Shift + A
✅ کسره: Shift + S
✅ شدّه: Shift + W
✅ سکون: Shift + X
✅ تنوین فتحه: Shift + Q
✅ تنوین ضمه: Shift + Z
✅ تنوین کسره: Shift + C
☁️ پیشنهاد ویژه: این جدول رو یه جایی سیو کن که همیشه دم دستت باشه! 📝
📌 با این میانبرها تایپ عربی و قرآنی مثل آب خوردن میشه.
🕌 برای دوستای تایپیستت هم بفرست که اونا هم حرفهای بشن! 😎
#ورد
┈┄┅═✾🔹🔷💠🔶🔸✾═┅┄┈
https://eitaa.com/aghayeword
🆔 @aghayeword
╚═══ 🌿🌺🌿 ═════
🔰 تحول فرهنگی: از منابع دینی تا زندگی مدرن (تأثیرات فناوریهای نوین بر فرهنگ)
🎙 سید سعیدرضا عاملی
(استاد تمام دانشگاه تهران و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی)
⭕️ فرهنگ در زمان انبیاء، عمدتا بر پایه دین شکل گرفته است، اما با گذشت زمان و ورود جوامع اسلامی به زندگی مدرن، منابع فرهنگی متنوعتری ظهور کردهاند. امروزه فضای مجازی، به عنوان یک زیستبوم جدید، تمامی جنبههای زندگی از خرید و فروش تا ارتباطات عاطفی را تحت تأثیر قرار داده و نمیتوان آن را صرفا یک ابزار دانست. این تحولات، نشاندهنده تغییرات عمیق در ساختار فرهنگی جوامع معاصر است.
⭕️ رهبر معظم انقلاب فضای مجازی را "قتلگاه ارزشها" توصیف کرده و اشاره کردهاند که بسیاری از جوانان مهارتهای اجتماعی را از این فضا میآموزند، که منجر به شکلگیری ذهنیتهای کلیشهای میشود.
⭕️ همچنین، تبلیغات تجاری در غرب با استفاده از کدهای اقناع، انحصار ذهنی مخاطبان را ایجاد میکنند که بر تبلیغات دینی تأثیر منفی دارد.
👈 مطالعه متن کامل
🆔 @itsetad_ir
💠مسابقه یادداشت علمی💠
🔵 معاونت پژوهش حوزههای علمیه بهمناسبت هفته پژوهش برگزار میکند:
📃مسابقه یادداشت علمی ویژه طلاب و اساتید حوزههای علمیه.
✅ ضوابط شرکت در مسابقه
1️⃣ حجم یادداشت از 750 تا 1000 کلمه باشد.
2️⃣ متن یادداشت با فونت B Lotus با اندازه 14 تنظیم شود.
3️⃣ عموم شرکت کنندگان لازم است ضمن درج کامل مشخصات به شرح نمون برگ، نام واحد آموزشی محل تحصیل را در ابتدای یادداشت درج نمایند.
4️⃣ شرکت کنندگان عضو کانون لازم است؛ شناسنامه یادداشت (استان، شهرستان، نام واحد آموزشی، زمان، نام کانون علمی، نام دبیر کانون، نام استاد کانون، نام نویسنده، عنوان یادداشت) را در ابتدای یادداشت درج نمایند.
5️⃣ جهت ثبت نام در مسابقه به شناسه @Khademolhoseyn پیام ارسال نمایید.
📆 مهلت ارسال آثار ۳۰ آذر
📎برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت نمونبرگ شرکت در مسابقه به کانال رهنامه پژوهش به آدرس @rahnameh واقع در پیامرسان ایتا مراجعه فرمایید.
8.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴شهادت مظلومانه ام ابیها حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها تسلیت باد.🖤🖤🖤
🤚✌️شرایط کاربرد هوش مصنوعی👽
1⃣. 🧠بدون تسلط بر مهارتهای مهم فکری و پژوهشی، هوش مصنوعی ما را مدیریت میکند و مانند حالت ما در زمانی است که ماشین، ترمز برید و هر جا که خواست ما را میبرد.
2⃣. 🦾🦿استفاده از هوش مصنوعی برای افزایش مهارت و کارورزی و ذهنورزی که لازمۀ رشد یک انسان و پژوهشگر است بیشتر به یک طنز شبیه میشود و مثل پیادهروی از طریق سوار شدن در اتومبیل است. محقق ابتدا باید مهارتهای ذهنی خود را کامل کند. مهارت طبق تعریف و ماهیتش، در اثر آزمون و خطا و ممارست تدریجی در انسان حاصل می شود. وقتی که یک کار به مهارت تبدیل شد، به راحتی و با خطای خیلی کم و با سرعت مناسب، می تواند در انسان بروز کند.
3⃣. متأسفانه برخی مدعیان تحقیق، به جای اینکه ابتدا زحمت ذهنورزی و مهارتهای مهم منطق و کار با ذهن خود را با ظرفیت های بیکرانی که دارد یاد بگیرند، ناشیانه سوار هوش مصنوعی می شوند و احساس می کنند یک پژوهشگر خوبی از آب درآمدند. اینها تقریبا مثل کسانی هستند که قبل از یادگیری مهارتهای مطالعات تحلیلی و عمیق و دقیق و انتقادی و تجسسی، در به در دنبال تندخوانی و به اصطلاح «متاریدینگ» هستند.
4⃣. هوش مصنوعی اگر کارهای مهم ذهنی ما را انجام دهد طبیعی است که ما آن مهارت را یاد نخواهیم گرفت و به هوش مصنوعی وابسته خواهیم شد.
5⃣. هوش مصنوعی به صورت مشروط مثلا برای محاسبه یا برای پیدا کردن یک مطلب برای مطالعه یا برای پیدا کردن ایدههای متنوع، یا تصویرسازی برای برخی محتواها و مانند آن، می تواند کاربرد مشروط داشته باشد.
6⃣. خطاهای زیادی از هوش مصنوعی هم دیدیم؛ مثلا فرق مبانی با اصول را خلط کرد. ضمنا محتواهایی که می دهد از همین من و شماست و معمولا بسیاری از افراد، با خطا و بدون تخصص محتواهایی را تولید میکنند گاهی می بینیم که همان ها را تحویل ما می دهد و به طور ناخواسته در یک سیکل باطل قرار میدهد.
7⃣. 👁🥷برخی از اسرار و اطلاعات ما به وسیله هوش مصنوعی ضبط و قابل کنترل می شود و بر حسب اینکه محقق شخص مهمی باشد دشمن می تواند او را کشف و رصد کند.
هدایت شده از مجمع جهانی شیعه شناسی
#معارف_فاطمی
🩸شیخ جعفر میخواهد عزای مرا کم کند؟! من راضی نیستم از این کار او ...
استاد بزرگوار آقای شیخ مرتضی مقتدایی - از علمای کنونی شهر مقدسه قم - در درس خارج فقه خود، بیان نمودند:
📄 در سال ۱۳۵۰ «هش» در يك سفر به مكه مشرف شدم و در آنجا «آقای شیخ علی آلکاشفالغطاء»، نوه مرحوم شیخ جعفر کاشفالغطاء - که در حدود ۲۰۰ سال قبل، از مراجع بزرگ شیعه بودهاند - را دیدم.
🔖 ایشان به بنده گفت: مرحوم شیخ جعفر کاشفالغطاء یک وقت به این فکر میافتد که دو جلسه و دو مراسم عزاگرفتن، برای فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، موجب این میشود که مثلاً جمعیت در جلسات کم بشود؛ یک عده این تاریخ (فاطمیه اول) را مراسم بگیرند و یک عده آن تاریخ (فاطمیه دوم) را مراسم بگیرند. اگر یکجا بشود، اجتماعات بیشتر شده و رونق جلسات بالاتر میرود؛ به هر حال، شهادت يا ۷۵ روز است يا ۹۵ روز.
🗓 بنابراين اگر بعد از تحقیق و بررسی، به این نتیجه رسیدیم که شهادت آن حضرت روی ۷۵ روز يا ۹۵ روز بوده است، همان را اعلام میکنیم و مردم هم تبعیت میکنند؛ در نتیجه سالروز شهادت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها از ترديد خارج شده و رونق جلسات و اجتماعات بیشتر میشود.
📖 روی این فکر، کتابهای متعدد احادیث و غیره را جمع میکند؛ در همان حالی که ایشان مشغول تحقيق بوده، گويا در آخرين مرحله كه نصف شب بوده و نزديك بود به تصميم نهائی برسد، گفتند همان شب مادر ايشان، خواب فاطمه زهرا سلاماللهعلیها را میبیند و این مادر هم هیچ خبري از كار پسرش نداشت که پسرش چنین تصمیمی گرفته و میخواهد چنین کاری کند.
👈 میگویند: فاطمه زهرا سلاماللهعلیها (در عالم رؤیا) بر مادر مرحوم كاشفالغطاء وارد شدند با یک حال تغیّر و خشم فرمودند: «این کار چیست که پسرت انجام میدهد!؟ پسر تو میخواهد عزای مردم در شهادت مرا کم کند؟!»
🔎 این زن بیدار میشود؛ تعجب میکند که مگر پسرش چکار میکند!؟ شبانه از اتاقش میآید بیرون، میبیند چراغ اتاق پسرش مرحوم کاشف الغطاء روشن است آنوقت شب؛ درِ اتاق را باز کرده و وارد میشود؛ میبیند کاشف الغطاء كتابهای زيادی دور خود جمع کرده و مطالعه و تحقیق و بررسی ميکند که شهادت را در یک تاریخ اعلام کند.
🗒 این مادر خطاب به مرحوم كاشفالغطاء میگوید: پسرم! چکار میکنی!؟ فاطمه زهرا سلاماللهعلیها از این عمل تو ناراضی است! كاشف الغطاء میگوید: مادر! مگر چه شده است؟ مادر خوابش را نقل میکند؛ ایشان میفهمد که این دو تاريخ برای شهادت (و عزای بیشتر) مورد نظر آن حضرت میباشد؛ لذا مرحوم کاشفالغطاء از آن تصمیمش بر میگردد.
🎙 درس خارج استاد مقتدایی، به تاریخ ۱۳۸۸/۰۲/۱۶ (با اندکی تلخیص)
🔶 نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴ قم
🔷 این رویداد که در نمایشگاه بینالمللی استان قم برگزار میشود شرکتها، استارتاپها، و نخبگان فناوری را گرد هم میآورد تا دستاوردهای نوین خود را در حوزههای گوناگون، از جمله هوش مصنوعی، بانکداری الکترونیک، و نرمافزارهای تخصصی، معرفی کنند.
🔷 بخش ویژهای به نام “دیتکس استارز” برای استارتاپها در نظر گرفته شده است که فرصتی برای جوانان و نوآوران فراهم میکند تا ایدههای خود را به نمایش بگذارند و با سرمایهگذاران و شرکتهای بزرگ تعامل داشته باشند
🔷 دیتکس ۲۰۲۴ استان قم نمایشگاه فناوری اطلاعاتی است که پیش از این تحت عنوان الکامپ قم برگزار شده است.
🔷 نمایشگاه دیتکس ۲۰۲۴ از ۲۰ تا ۲۳ آذرماه، هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاههای قم برگزار میشود.
🆔 @itsetad_ir
بیست و چهارمین دوره نمایشگاه الکامپ تلکام
نمایشگاه تخصصی فناوری اطلاعات در استان قم
۲۰ الی ۲۳ آذرماه ۱۴۰۳
نمایشگاه بین المللی قم
🆔 @itsetad_ir