فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️❗️❗️به نظر شما؛ #رئیس_جمور خوب کیه؟!
⛔️ما رئیس جمهوری نمی خواهیم که برای ما #استنداپ_کمدی اجرا کنه!
✅ بین شعارهای مردمی و شعارهای #مردم_پسند خیلی فرقه.
#اخلاق
#فضای_مجازی
#هوش_مصنوعی
#انتخابات
#ریاست_جمهوری
#رئیس_جمهور
✅ استاد: سیدامیر سخاوتیان
♦️استاد حوزه و دانشگاه
♦️دبیر رسانه ای دانشگاه آزاد اسلامی قم
✅با ما از آینده دنیا خبردار شوید👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1145045055Cfee8e34ada
#اخلاق_انتخاباتی 13
در دوران تبلیغات انتخاباتی دربارۀ نامزدهای رقیب طوری حرف نزنیم که اگر آنها رئیس جمهور شدند، نتوانیم پاسخگوی حرفهایمان باشیم.
برخی از حرفهایی که این روزها شنیده میشود زیر سؤال بردن روند تأیید صلاحیتهاست.
نکند به اسم دلسوزی برای انقلاب، شاخهای را ببُریم که روی آن نشستهایم!
#انتخابات
نشانی صفحه ویراستی حجت الاسلام عباسی ولدی:
https://virasty.com/mohsen_abbasivaladi
محسن عباسی ولدی
فقه: حوزۀ علمیۀ قم و جامعه الزهراء سلام الله علیها.مبانی تربیت و رشد اسلامی، حوزۀ علمیۀ قم اخلاق: جامعه الزهراء سلام الله علیه
@abbasivaladi
✴️شایسته باشیم
💫الگوی شایستگی تصویر یه انسان توسعه یافته رو نشون میده که از آمادگیهای لازم برای انجام موفقیتآمیز کارهاش برخورداره.
✨پس برای اینکه بتونی فرد شایسته ای در عصر اطلاعات بشی و از قدرت ارتباطی بالایی برخوردار باشی باید فهرستی از شایستگیها و شاخصهای رفتاری رو در خودت ایجاد کنی.
💡این شایستگی دوتا بال داره؛ دانش و مهارت، که دانش به حوزه علاقه مندی تو مربوط میشه اما مهارت یه امر الزامیه که باید براش تلاش کنی.
🤵♂خبر خوب اینکه مهارت اون تواناییه که الزاما ذاتی نیست، بلکه قابل پرورشه.
#توسعه_فردی
#دکتررضا
https://eitaa.com/drrezayounesi
دکتر رضا یونسی
استاد الهیات دانشگاه قم و عضو مطالعات میان رشته ای
🌀اثر برجام بر رشد و تورم
🔹 برخلاف ادعای دکتر ظریف برجام عامل رشد اقتصادی و کاهش تورم دوره روحانی نبود.
🔹 قبل از برجام تورم به واسطه سیاست های انقباضی پولی دکتر طیب نیا در حال کاهش بود و رشد اقتصادی هم کاهشی بود و به صفر رسید.
🔹 با تصویب برجام روند کاهش تورم یکی دو سالی ادامه یافت ولی با کنار رفتن دکتر طیب نیا نرخ تورم پیش از خروج آمریکا از برجام شروع به افزایش جهشی کرد.
🔻 نرخ رشد اقتصادی فقط در یک سال پس از برجام دو رقمی شد ولی چون این رشد نفتی وابسته به گشایش برجامی بود به سرعت به ۴.۸ درصد کاهش یافت و در مقابل تورم هم شروع به افزایش کرد و حتی قبل از خروج آمریکا از برجام ۳۱ درصد شد.
✍️دکتر محمدجواد توکلی
عضو هیئت علمی گروه اقتصاد موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره https://eitaa.com/eqmoq2
33.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اولین نطق در مجلس شورای اسلامی با موضوع مسکن
ترجیح دادم به جای برخی کلی گوییهای سیاسی و کم فایده، درد مردم را با استناد به آمار و مستندات علمی بیان کنم تا انشاالله زمینهای شود برای اصلاح فرایندهای اشتباه فعلی و رساندن پیام اقشار محروم جامعه به گوش همکارانم در مجلس.
بلد طیب
دکتر محمد منان رئیسی
استاد دانشگاه قم و نماینده منتخب مردم قم در مجلس شورای اسلامی
https://eitaa.com/baladetayyeb
••✾•🌿🌺🌿•✾•
کانال فصل حضور استادان و مدیران
بستری برای بیان دیدگاه های اساتید دانشگاه ها و موسسات آموزشی استان قم و برنامه های مدیران
https://eitaa.com/faslehozur
🔹به مناسبت 30 خرداد سالروز درگذشت مرحوم دکتر شریعتی
🔹يکي از نسبتهای نادرستی که متوجه مرحوم آيتالله مصباح شده و ميشود، ادعاي اختلافات اساسي ميان ايشان و شهيد بهشتي در مواجهه با دکتر شریعتی است. منشأ اين اتهام نيز مربوط ميشود به اختلاف ديدگاهي که ميان شهيد بهشتي و آيتالله مصباح در روش برخورد با برخي از انديشههاي نادرست و غير اصيل دکتر شريعتي وجود داشته است.
ديدگاه آيتالله مصباح و استاد مطهري درباره دکتر شريعتي، تقريبا شبيه هم بوده است. اما مواضع شهيد بهشتي در مقابل اشتباهات دکتر شريعتي، آرامتر و ملايمتر از آن دو بزرگوار بود. لکن عدهاي اختلاف روش در اين موضوع را به معناي اختلافات اساسي ميان شهيد بهشتي و استاد مصباح معنا کرده، سعي در متقابل جلوه دادن اين دو شخصيت در زمينههاي فکري و عاطفي داشته و دارند.
در حالي که اولا: روابط ميان شهيد بهشتي و آيتالله مصباح از جهت فکري و عاطفي بسيار نزديک و صميمانه بود و «يکي از صميمانهترين دوستيها را» اين دو با هم داشتند: ثانيا، شهيد بهشتي هم، نسبت به آثار دکتر شريعتي منتقد بوده و اشتباهات دکتر را زياد و مهم ميدانست. به عنوان نمونه شهيد بهشتي در جلسهاي كه درباره انديشه و آثار دكتر شريعتي تشكيل شده بود، ميگويد: «... [شريعتي] خاميهاي فراوان دارد و كار تحقيقي مستندش از كار قريحهاي و ذوقياش بسيار كمتر است. من ميدانم كه او در اين برداشتهاي سليقهاي و ذوقي كه ميتواند با خطاها و اشتباهات و انحرافات همراه باشد، ضررها هم زده و يا ميزند. اما در كنار اين ضرر زدنها، سودها و جاذبههايي براي عده زيادي از افراد دختر و پسر جوان به سوي اسلام و تشيع داشته و دارد. آيا از اين ضرر و سود كدام بيشتر است؟ نميدانم. اين مسأله به آمارگيري احتياج دارد. در دايرة آگاهي من، كساني كه به وسيلة كتابها و سخنرانيهاي شريعتي با اسلام آشناتر شدهاند و به اسلام رو آوردهاند، فراوانند؛ اما كساني كه منحرف شده باشند و انحرافشان مستند به اين نوشتهها باشد، در دايره شناسايي من، چندان نيست. ولي اين شناسايي من است؛ ممكن است شناسايي آقاي مصباح عكس اين باشد، ممكن است شناسايي دوستان ديگر عكس اين باشد ...».( شریعتی؛ جستجوگری در مسیر شدن، صص 63_64).
آري، اختلاف شهيد بهشتي با شخصيتهايي چون آيتالله مصباح و شهيد مطهري، نه در اصل اشتباه و مردود بودن بخشي از آثار دکتر شريعتي، بلکه در برآيند مثبتات و منفيات نشر انديشه و آثار دکتر شريعتي و پارهاي از شيوههاي برخورد با اشتباهات بوده است.
انتقادهاي آيتالله مصباح و شهيد مطهري نسبت به افکار و آثار دکتر شريعتي نيز تنها براي جلوگيري از انحراف جامعه و اصلاح اشتباهات وي بوده است. تا حدي که پس از شنيدن خبر وفات دکتر شريعتي، آيتالله مصباح ميگويند: «من درتمام اين سالها تلاش ميکردم تا با اشتباهات و انحرافات دکتر مقابله کنم و آرزويم اين بود که ايشان اصلاح ميشود و قلم و بيان او در خدمت اسلام و قرآن قرار ميگرفت».
حجت الاسلام دکتر محمد جعفري
دانشيار و مدیر گروه کلام موسسه امام خميني ره
🆔@mjafari_ir
🔶 ارزیابی ایدۀ تحریم انتخابات به سبب اصلاحناپذیری نظام سیاسی
🔸نقدی بر دیدگاه آقای مصطفی ملکیان در زمینۀ عدم شرکت در انتخابات
✍🏾 جعفر نکونام 30 خرداد 1403
1️⃣ ایدۀ تحریم انتخابات به سبب اصلاحناپذیری نظام سیاسی
🔸آقای مصطفی ملکیان در یک مصاحبهای که قبل از انتخابات جاری صورت گرفته، اظهار داشته است:
من تا سال ۱۴۰۰ همیشه در انتخابات شرکت میکردم و دعوت هم می کردم از دیگران که شرکت کنید؛ چون هنوز احتمال اصلاحپذیری رژیم را میدادم؛ ولی من دیگر هیچ احتمال اصلاحپذیری نمیدهم و بنابراین در هیچ انتخاباتی شرکت نخواهم کرد.
2️⃣ مفهوم اصلاحناپذیری نظام سیاسی
🔸دربارۀ اصلاحناپذیری یک نظام سیاسی دو نکته قابل ذکر است:
▪️اولاً، اصلاح یک نظام سیاسی مبتنی بر این پیشفرض است که آن نظام سیاسی از لحاظ نظری یا عملی لوازم و نتایج فاسدی دارد.
▪️ثانیاً، اصلاحناپذیری یک نظام سیاسی بر خود آن قابل اطلاق نیست؛ بلکه بر طرفداران آن قابل اطلاق است؛ یعنی این طرفداران نظام سیاسی هستند که اصلاحناپذیرند. بنابراین کسی که از اصلاحناپذیری یک نظام سیاسی سخن میگوید، به واقع میگوید که طرفداران آن نظام سیاسی نمیفهمند که آن باطل و فاسد است و یا میفهمند که آن باطل و فاسد است؛ اما نمیپذیرند که آن را کنار بگذارند و یک نظام سیاسی صحیحی را به جای آن بیاورند.
3️⃣ شیوۀ فروپاشی یک نظام سیاسی اصلاحناپذیر
🔸بر اساس آنچه آمد، شیوۀ فروپاشی یک نظام سیاسی اصلاحناپذیر روشن میشود:
▪️اولاً، نظام سیاسی از سنخ فکر است و تنها چیزی که یک فکر باطل و فاسد را ویران میسازد، استدلال قوی بر بطلان و فساد آن است. استدلال کردن بر بطلان و فساد یک فکر یا به این است که نشان داده شود، ادلۀ آن فکر باطل است و یا به این است که نشان داده شود، آن فکر، لوازم و نتایج فاسد و باطلی دارد.
▪️ثانیاً، طرفداران یک فکر باطل و فاسد، مادامی از آن فکر طرفداری میکنند که به صحت و درستی آن فکر باور داشته باشند و یا از رهگذر بقای بر آن فکر از منافعی برخوردار گردند. اگر طرفداران یک فکر باطل و فاسد به اشتباه تصور کرده باشند که فکرشان صحیح و سالم است، تنها از طریق گفتگوی منطقی و اخلاقی میتوان به آنان فهماند که فکرشان باطل و فاسد است؛ نه با قهر کردن و تحریم کردن، و اگر طرفداران یک فکر باطل و فاسد علیرغم این که میفهمند، فکرشان باطل و فاسد است، به جهت منافعی که از رهگذر بقا بر آن نصیبشان میشود، بر آن فکر ایستادگی میکنند، باز هرگز چارۀ کار قهر کردن و تحریم کردن نیست. به طور طبیعی برخورداری عدهای از منافع سیاسی وقتی مورد اعتراض واقع میشود که به محرومیت دیگران از آن منافع منجر گردد. چارۀ آن نیز هرگز قهر کردن و تحریم کردن نیست؛ بلکه مطالبه کردن حقوق است.
4️⃣ مهمترین اشکال مطرح بر نظام سیاسی ایران
🔸مهمترین اشکالی که بر نظام سیاسی ایران گرفته میشود، ایدئولوژیک بودن آن است که به موجب آن، صاحبان ایدئولوژی، ارکان قدرت سیاسی را به انحصار خود درآوردند و در مقام پیشبرد اهداف ایدئولوژیک خویش هستند؛ حال آن که مردم مخالف ایدئولوژیک بودن نظام سیاسیاند و از متولیان نظام سیاسی میخواهند به جای تلاش برای نیل به اهداف ایدئولوژیک، منافع ملی را دنبال کنند.
🔸معترضان میگویند، مردم ایران از نظام سیاسی خود، آسایش و امنیت و رونق اقتصادی و آزادیهای اجتماعی و توسعۀ علمی و فنی میخواهند؛ نه این که در مقام تحمیل ارزشهای ایدئولوژیک مثل حجاب اجباری بر مردم باشند یا به صدور ایدئولوژی شیعی به کشورهای دیگر اهتمام ورزند و بخواهند حکومت جهانی آخرالزمانی را تمهید نمایند و بر اثر آن، تقابل و تحریم دول خارجی را بر ضد ایران فراهم سازند.
5️⃣ راهکار اصلاح نظام سیاسی ایران
🔸به فرض این که بزرگترین مشکل نظام سیاسی ایران ایدئولوژیک بودن آن باشد، هرگز چارۀ آن، این نیست که با این نظام سیاسی قهر کنند و انتخابات آن را تحریم نمایند؛ چون قهر سیاسی و عدم شرکت در انتخابات هرگز باعث نمیشود، متولیان نظام سیاسی به این نتیجه برسند که ایدئولوژیک بودن نظام سیاسی مخل به منافع ملی و بین المللی است؛ بلکه چارۀ آن، این است که با منطق و اخلاق و گفتگو به ذکر اشکالات و آسیبهای چنین نظامی مبادرت کنند تا هم متولیان نظام و هم مردمی که حامی آناناند، به نادرستی نظام سیاسی پی ببرند و به اصلاح آن روی بیاورند.
🔸گفتگو را باید پیوسته تا حصول نتیجه ادامه داد ولو آن که دههها و قرنها طول بکشد. نباید پنهان بماند که هر فکری اگر با شیوۀ منطقی و همراه با اخلاق و گفتگو تغییر نیابد، به طور قطع با شیوۀ خشونتورزی و بداخلاقی و ستیزهجویی هرگز تغییر نخواهد یافت.
🔸نیز یک فکر با کشتن یا کنار زدن صاحب آن فکر هرگز از بین نمیرود؛ بلکه مادامی که بطلان و فساد آن فکر بر همگان آشکار نگردد، همچنان باقی خواهد ماند.
🔸یادداشتهای مربوط به انتخابات
https://t.me/dineaqlani
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟢رئیس جمهور، «دشمنشناسی» و «دشمنستیزی»
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸کشوری مثل جمهوری اسلامی که هدفی چون «جامعهپردازی اسلامی» و «تمدنسازی اسلامی» را در رأس اهداف خود بیان کرده است، و هماکنون نیز به یکی از مدعیان بزرگ قدرت در جهان تبدیل شده است، به طور طبیعی دشمنان و رقیبان فراوانی دارد. ۴۶ سال است که قدرتهای بزرگ به ویژه غربیان، همه توش و توان خود را در ایجاد محدودیت و ممنوعیت و محرومیت کشور ما به کار گرفتهاند.
🔹به همین دلیل، همه پیشرفتها و توفیقات جمهوری اسلامی در یک میدان مبارزه و جنگ به معنای واقعی بوده است. برای دستیابی به تکتک موفقیتها جنگیدهایم؛ موانع را شناختهایم و از سر راه برداشتهایم. در عین حال، بعضاً سادهلوحانه به دشمن اعتماد کردهایم و امضای دشمن مکار خود را تضمین دانستهایم! و البته خسارتهای «دیرجبران» یا «غیرقابل جبرانی» هم نصیب کشور شده است. در عین حال، در مواقع و مواردی نیز دشمن را نشناخته و ترفندهای او را ندانستهایم و به همین دلیل بعضاً در زمین طراحی شده توسط او بازی کردهایم. بسیاری از پسرفتها و عقبماندگیهای ما معلول همین بوده است.
♦️یکی از مهمترین ویژگیهای رئیس جمهور، به عنوان رئیس امور اجرایی کشور، #دشمنشناسی و در مرحله بعد دشمنستیزی اوست. یک رئیس جمهور هوشمند و تراز در جمهوری اسلامی رئیس جمهوری است که هرگز فریب لبخند دشمن را نخورد؛ هرگز به دشمن اعتماد نکند؛ آنچه خود دارد را از بیگانه تمنا نکند؛ بداند که دشمنان جز با عقبنشینی از همه هویت دینی و ملیمان ما را به رسمیت نخواهند شناخت.
🔸رضوان الهی بر #امام_خمینی باد که چه زیبا این راهبرد را تبیین کرد:
«نکته مهمی که همه ما باید به آن توجه کنیم و آن را اصل و اساس سیاست خود با بیگانگان قرار دهیم این است که دشمنان ما و جهانخواران تا کیْ و تا کجا ما را تحمل میکنند و تا چه مرزی استقلال و آزادی ما را قبول دارند. به یقین آنان مرزی جز عدول از همه هویتها و ارزشهای معنوی و الهیمان نمیشناسند. ... ما چه بخواهیم و چه نخواهیم صهیونیستها و امریکا و شوروی در تعقیبمان خواهند بود تا هویت دینی و شرافت مکتبیِمان را لکهدار نمایند. بعضی مغرضین ما را به اعمال سیاست نفرت و کینهتوزی در مجامع جهانی توصیف و مورد شماتت قرار میدهند؛ و با دلسوزیهای بیمورد و اعتراضهای کودکانه میگویند جمهوری اسلامی سبب دشمنیها شده است و از چشم غرب و شرق و ایادیشان افتاده است! که چه خوب است [به] این سؤال پاسخ داده شود که ملتهای جهان سوم و مسلمانان، و خصوصاً ملت ایران، در چه زمانی نزد غربیها و شرقیها احترام و اعتبار داشتهاند که امروز بیاعتبار شدهاند!
آری، اگر ملت ایران از همه اصول و موازین اسلامی و انقلابی خود عدول کند و خانه عزت و اعتبار پیامبر و ائمه معصومین - علیهم السلام - را با دستهای خود ویران نماید، آن وقت ممکن است جهانخواران او را به عنوان یک ملت ضعیف و فقیر و بیفرهنگ به رسمیت بشناسند؛ ولی در همان حدی که آنها آقا باشند ما نوکر، آنها ابرقدرت باشند ما ضعیف؛ آنها ولیّ و قیّم باشند ما جیرهخوار و حافظ منافع آنها.» (صحیفه امام، ج۲۱، ص۹۰)
#انتخابات
#امام_خمینی
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
ظریف: تحریم های زمان شهید رئیسی به ۲۵۰۰ مورد رسید.
ظریف: بایدن تحریم های زمان رئیسی را کاهش داد...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
آقای #ظریف یا عینکتان را تعویض کنید یا ریاضی تان را تقویت. انتهای این نموداری که به رخ ملت کشیدید، آخرین سال دولت خودتان است.
دولت #شهید_جمهور را سانسور کرده اید.
نه توافق، نه تحریم.
پاسخ، اقتدار و مقاومت است.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
آقای #ظریف!
ترامپ، درون خود شماست.
ترامپ بیرونی نتوانست ریاست جمهوری دور دومش را هم حفظ کند. این جهش های قرمز رنگ محصول ناتوانی شماست نه توانایی ترامپ.
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi