هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟡فاطمه زهرا؛ نمونه آرمانی زن در اسلام
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هر بعدی از ابعاد زندگی #حضرت_زهرا سلام الله علیها را مطالعه کنیم، با یک بانوی اعجابانگیز مواجهه خواهیم شد:
یک. از نظر عبادت و معنویت، یکی از عابدترین و زاهدترین انسانهای همه روزگاران بود: آنقدر در حال ایستاده به دعا و عبادت به درگاه خدا مشغول بود که «تورّم قدماها؛ ساقهای پایش ورم کرده بود»
دو. از نظر فصاحت و بلاغت، خطبه فدکیه، که آن ارتجالاً در مسجد النبی ایراد فرمود، بدون تردید در سطح فصیحترین و بلیغترین خطبههای امیرمؤمنان، امیر بیان، است. علامه مجلسی درباره خطبه فدکیه میگوید: «بزرگان فصحا و بلغا و دانشمندان باید بنشینند کلمات و عبارات آن را معنا کنند.» این خطبه هم از لحاظ زیباییهای ادبی و هم از حیث محتوا همچون زیباترین و پرمغزترین خطبههای نهج البلاغه است. درسنامه خداشناسی و پیامبرشناسی و شریعتشناسی و سیاست اسلامی است.
سه. از نظر معرفت و دانش، سخنان و خطبههای برجای مانده از او نشان میدهد که در بالاترین درجات معرفت و دانش اسلامی بود.
چهار. از نظر هوشمندی و حکمت سیاسی و اجتماعی، رفتارها و عملکرد او، از جمله وصیتنامه بسیار هوشمندانه او، نشان میدهد که یکی از حکیمترین، سیاستمدارترین و هوشمندترین زنان عالم بوده است.
پنج. از جهت رفتار همسرانگی، الگوی همسرداری مجاهدانه بود. امیرمؤمنان میفرماید: «ما اغضبنی و لا خرج من امری؛ در طول مدت زندگی مشترک، هرگز مرا به خشم نیاورد و هرگز از خواسته من سرپیچی نکرد.
شش. از جهت مادرانگی و تربیت فرزند، فرزندانی مثل امام حسن و امام حسین و زینب کبری علیهمالسلام را تربیت کرد.
هفت. از جهت خانهداری، محیط خانه را برای رشد و تعالی فرزندان و همچنین برای آرامش و آسایش همسر جهادگر خود، علیابن ابیطالب، به بهترین وجه ممکن مدیریت میکرد.
هشت. از حیث وظیفهشناسی اجتماعی و موقعیتسنجی سیاسی، محور دفاع از ولایت و مبارزه با غصب حکومت اسلامی بود.
نه. از جهت عفت و عصمت و طهارت، چنان عظمتی داشت که به خودی خود چشم و نظر هرزه افراد بیگانه را دفع میکرد.
🔸او حقیقتاً یک شخصیت جامعالاطرف بود. او نمونه آرمانی زن طراز اسلام است.
#زن
#حضرت_زهرا
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
2.18M
🏴
غصب فدک؛ از چالش تا فرصت
هدف از غصب فدک چه بود⁉️
حضرت علی چه تدبیری کردند⁉️
عملکرد ماشین پولسازی علوی⁉️
✍دکتر رضا یونسی
استاد مدعو دانشگاه قم و عضو مرکز مطالعات میان رشتهای جهاد دانشگاهی
پاسخ به همه سوالات و بیشتر در صوت بالا
___________
@DoktorReza
هدایت شده از احمدحسین شریفی
🟡دانشکده علوم خانواده: خانواده لیبرالی یا خانواده اسلامی؟!
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔹از بزرگترین طنزهای مدیریتی در «جمهوری اسلامی» این است که در یکی از دانشگاههای معتبر کشور، فردی را به ریاست «دانشکده علوم خانواده» منصوب میکنند که علناً از بیعفتی و بیحیایی دفاع کرده، از مدافعان شعار استعماری «زن، زندگی، آزادی» بوده و افتخارش این است که میبینند دخترانی بیحیا در مقابل پلیس جمهوری اسلامی ایستادگی کرده و پلیس هم در مقابل آنها نمیتواند کاری کند!
♦️واقعاً کدام نظام سیاسی و علمی و دانشگاهی در دنیا چنین منصبها و جایگاههایی را در اختیار مخالفان علنی اصلیترین ارزشهای دینی و اجتماعیاش (یعنی خانواده و عفت و حیا) قرار میدهد؟!
#خانواده
#دانشگاه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
💢 اشتراک علوم شناختی با نوروبیولوژی و نوروسایکولوژی
🔹 از آنجا که نظریهی مجموعهها بخشی از علوم ریاضیست و نمودار وِن زبان گویای مفهوم مجموعهها و ارتباط آنها با هم است، استفادهی از آن در علوم انسانی قدمی در جهت ریاضیسازی آن است که موجب هرچه ملموس تر شدن نتایج انتزاعی علوم انسانی میشود.
🔹در نمودار ون فوق چگونگی اشتراک علوم شناختی با نوروبیولوژی و نوروسایکولوژی و رشتههایی که در حوزههای مشترک شکل میگیرد را مشاهده مینمایید.
🔹 در اهمیت علوم شناختی همین بس که هوش مصنوعی در کنار علوم کامپیوتری برخی از دستاوردهای حوزه مشترک این علم با نوروبیولوژی محسوب میشود.
🖋 ثار الله جعفریان
🔖 مدیر دفتر خدمات پژوهشی
•✾•🌿🌺🌿•✾•
دفتر هماندیشی اساتید دانشگاه مفید
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408917C9d54c2058d
💢 سن حضرت زهرا(س) در زمان شهادت
🔹طبق بررسی مرحوم سیدجعفر شهیدی، سن حضرت فاطمه در هنگام شهادت، 23 تا 28 سال بوده است؛ و در هنگام ازدواج بین 13 تا 18 سال.
📚 @Islamic_education_Persian
📬 محمدحسن موحدیساوجی
🔖 استادیار دپارتمان الهیات وعمومی
•✾•🌿🌺🌿•✾•
دفتر هماندیشی اساتید دانشگاه مفید
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408917C9d54c2058d
💢 تفاوت زمان برای پدر و پسر!
📌 الوین تافلر (۲۰۱۶-۱۹۲۸) (نویسنده و آیندهپژوه آمریکایی): وقتی پدر ۵۰ سالهای از پسر پانزده سالهاش میخواهد که دو سال دیگر صبر کند تا صاحب اتومبیلی برای خودش شود، این فاصله ی ۷۳۰ روزه، فقط ۴٪ عمر پدر را تشکیل میدهد اما همین دو سال، ۱۳٪ از عمر پسر را در بر میگیرد. پس عجیب نیست اگر برای پسر، این مدت، سه یا چهار بار طولانیتر باشد.
به همین صورت، دو ساعت از زندگی یک کودک ۴ ساله، با دوازده ساعت از زندگی مادر ۲۴ سالهاش برابر است یعنی اگر از کودک بخواهیم که برای گرفتن یک آب نبات، دو ساعت صبر کند، مثل این است که از مادرش بخواهیم برای خوردن یک فنجان قهوه، دوازده ساعت انتظار بکشد.
🖋 ثار الله جعفریان
🔖 مدیر دفتر خدمات پژوهشی
دفتر هماندیشی اساتید دانشگاه مفید
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408917C9d54c2058d
••✾•🌿🌺🌿•✾•
فصل حضور
https://eitaa.com/faslehozur
💢 روش جلوگیری از آشفتگیها و پریشانیها در پژوهشهای علوم انسانی
🔹 هوش مصنوعی حاصل الگوبرداری از فرآیند عملکرد ذهن انسان و تعمیم آن به ماشین است. در نظام آموزش با یک مهندسی معکوس میتوان بصورتی کاملا ملموس ابتدا الگوریتم تفکر و سپس فلوچارت آن را جهت اصلاح پروسه اندیشیدن به دانشجویان آموخت.
🔹 سابق بر این در مدارس سمپاد از ابتدای دوره راهنمایی به دانشآموزان الگوریتم و فلوچارتنویسی آموزش داده میشد تا ذهن دانشآموز از همان ابتدا مهندسی و ریاضی رشد پیدا کند.
🔺 جای خالی این آموزشهای روشمند در نظام آموزشی خالیست. استفاده از این شیوه مخصوصا در رشتههای علوم انسانی از بروز آشفتگیها و پریشانیهای موجود در حوزه پژوهش که در مقاله و پارسانویسی ظهور و بروز دارد جلوگیری خواهد کرد.
🖋 ثار الله جعفریان
🔖 مدیر دفتر خدمات پژوهشی
دفتر هماندیشی اساتید دانشگاه مفید
🆔 https://eitaa.com/joinchat/3558408917C9d54c2058d
••✾•🌿🌺🌿•✾•
فصل حضور
https://eitaa.com/faslehozur
بانک ها غلط میکنند ...
✌️کانال #شیخ_فرهاد_فتحی 👇
https://eitaa.com/joinchat/1246560365Ca5e65155c1