❇️ *#زنان بافضیلت (1)*
🔹 نمیشود که به یک زن بگوییم که خانم ببخشید شما اعتقاداتتان چیست؟ بگوید که همین #اعتقادات شوهرم است. *اعتقادات شوهرتان چیست؟ بگوید: آن را دیگر من اطلاع ندارم ولی همین که اعتقادات ایشان است، همین اعتقادات را قبول دارم هرچه هست. اصلاً پذیرفته نیست!* مثل اینکه من غذا نخوردم و بپرسند که شما چه غذایی خوردهاید و من بگویم که ایشان غذا خوردهاند دیگر! من چرا غذا بخورم؟! خب او غذا خورده است، برای خودش خورده است!
🔸 آیههای مبایعت را که دیدید؟ بیعت زنان با پیغمبر (صلوات الله علیه)، مستقلاً. این طوری نیست که #زن در هوش اجتماعی، در درک فضا باید تابع مردش باشد. زن تابع شوهرش است در یک بازهای ... در جلسات قبل هم عرض شد، چیزی که در آیات قرآن میدیدید، این بود که *در درک، در تشخیص دین، #تشخیص_وظیفه_اجتماعی ، هوش اجتماعی هیچ موقع زن تابع مردش نیست.*
🔹 یک چیزهایی #فضیلت عنداللهی است و ما خانمهایمان را از آنها محروم میکنیم. مثلاً همین قال الصّادق (ع) و قال الباقر (ع) مگر فضیلت نیست؟ مگر اینها میراث انبیا (علیهمالسلام) نیست؟ ولی میگوییم که برای خانمها دیگر لزومی ندارد، بگذارند برای آقایان. *در مورد تفسیر قرآن هم میگوییم آقایان بدانند کفایت میکند!*
↩️ ادامه دارد ...
#گزیده جلسه۲۸ #تفسیر #سوره_نساء
#حجت_الاسلام_قاسمیان
✅ @qasemian_ir
@banooyeab
#دوره #تربیت #مشاوره #cbtبا رویکرد #زوج درمانی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم؛
با احترام و ضمن آرزوی توفیقات روز افزون به استحضار می رساند: با توجه به پیگیری سیاست های کلی خانواده که توسط امام خامنه ای مد ظله العالی ابلاغ شدند مانند تحکیم خانواده ، تقویت تعاملات اخلاقی در خانواده و افزایش روز افزون آسیب های فردی – اجتماعی – خانوادگی؛ به منظور کمک به ارتقاء فرهنگ عمومی و پیشگیری آسیب های اجتماعی نوظهور با توجه به قابلیتهای آموزه های اسلامی برای سازگاری بیشتر افراد با شرایط زندگی، موسسه آموزش عالی حوزوی رفیعه المصطفی علیهما السلام در نظر دارد دوره آموزشی مشاوره"cbt با رویکرد زوج درمانی" را با حضور استاد عابدینی دکترای تخصصی روانشناسی برگزار نماید.
اهداف کلی کارگاه آموزشی زوج درماني شناختي – رفتاري:
الف. مباني و اصول زوج درماني شناختي رفتاري
ب. ارزيابي
ج. ساختار زوج درماني شناختي رفتاري
د. فنون رفتاري در زوج درماني شناختي رفتاري
ه. فنون شناختي در زوج درماني شناختي رفتاري
مروری بر درمان شناختي – رفتاري
مؤلفه های رفتاری در رابطه همسران
تاریخ برگزاری:
۹۷/۱۱/۲۵
۹۷/۱۲/۲
۹۷/۱۲/۹
۹۷/۱۲/۱۶
۹۷/۱۲/۲۳
هزینه دوره:۱۵۰هزار تومان
مهلت ثبت نام تا سه شنبه ۲۳بهمن ماه(با توجه به ظرفیت محدود،اولویت با عزیزانیست که زودتر ثبت نام نمایند)
تلفن جهت کسب اطلاعات بیشتر ۰۹۱۲۴۸۳۰۶۵۴
مکان:بلوار کشاورز،خیابان نادری،بن بست دولتشاهی،پلاک۷ موسسه آموزش عالی حوزوی رفیعه المصطفی علیهما السلام
چالش عزت چهل ساله فقط همین عکس❗️
⛔️تصویر بالا، قانون کاپیتولاسیون: اگر یک آشپز آمریکایی شاه ایران را میکشت، ایران حق نداشت او را محاکمه کند. باید میرفت آمریکا محاکمه شود،
اما اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را میکشت، آمریکاییهاشاه را بازخواست میکردند❗️
⭕️تصویر پایین: سربازان آمریکایی به خاطر چندصد متر ورود به آبهای ایران (و به قول خودشان ورود اشتباهی!)، مجبور شدند اینطور زانو بزنند و تسلیم شوند.💪😎
🆔👇👇👇
@javane_hezbollahi
⛔️خبرنگار سابق روزنامههای شرق و اعتماد که چند وقت پیش سندش منتشر شد که از دولت آمریکا حقوق میگیره تا حجاب رو از سر بانوان ایرانی برداره، امروز دیگه رسما رفته با وزیر خارجه آمریکا و دشمن ملت دیدار کرده و عکس یادگاری انداخته❗️
#مسیح_پولی_نژاد
⭕️راستی چرا هرچی خائن و وطنفروش که رفته اونور آب و با دشمن مردم همکاری میکنه، از اردوگاه اصلاحطلبان هست؟
@Afsaran_ir
از اینور خواهر مسیح میاد بیانیه بین مردم میخونه، اونم در تجمع دختران انقلاب،
هم مخالفتی بایکوت میکنند، هم ماها!!!!
@banooyeab
❤️✨🌺🍃🌺✨❤️
🔴 پيامبر صلى الله عليه و آله:
💠 إنَّهُ لَيسَ مِنِ امرَأَةٍ أطاعَت و أدَّت حَقَّ زَوجِها، و تَذكُرُ حَسَنَهُ و لا تَخونُهُ في نَفسِها و مالِهِ، إلّا كانَ بَينَها و بَينَ الشُّهَداءِ دَرَجَةٌ واحِدَةٌ فِي الجَنَّةِ، فَإِن كانَ زَوجُها مُؤمِنا حَسَنَ الخُلُقِ فَهِيَ زَوجَتُهُ فِي الجَنَّةِ، و إلّا زَوَّجَهَا اللّهُ مِنَ الشُّهَداءِ.
💠هيچ زنى نيست كه فرمان شوهرش را اطاعت كند و حقوق او را به جا آورَد، و از خوبىهاى او ياد كند، و در خود و اموال شوهرش به او خيانت نكند، مگر آن كه در بهشت، ميان او و شهيدان، تنها يك درجه فاصله باشد. پس، اگر شوهرش، مؤمن و خوشاخلاق بوده، در بهشت نيز همسر اوست وگرنه خداوند، مردى از شهيدان را به همسرى او در مى آورَد.
📙 کنز العمّال، ج۱۶، ص۳۳۸، ح ۴۴۸۰۴
❤️✨🌺🍃🌺✨❤️
@zojhaye_movafagh
@banooyeab
دو زن در دو جبهه جهانی!
فامیل هردو هاشمی است؛
هردو تقریبا همسن و سالند؛
هردو فعالند و مشهور و نقش آفرین؛
این مدافع هرج و مرج طلبان فتنه۸۸ و آن دلواپس سلطه مجدد استکبارصهیونی بر ایران؛
این فایزه است و آن مرضیه؛
این از رفسنجان آمد و آن از نیواورلئان؛
این پدرش مدعی اسلام و انقلاب بود و آن پدرش هیچ ادعایی نداشت؛
این دوست بهایی ها شد و آن یاور انقلابیون و حزب الله جهان؛
این از ایران و اسلام به غرب متمایل شد، آن از غرب به ایران و اسلام؛
این خودش را از انقلاب و نظام طلبکار می داند و آن خودش را مدیون و بدهکار نظام و ولایت می داند؛
این به امام امت، می گوید"خمینی" و "خامنه ای". او به خمینی و خامنه ای، می گوید "امام"...
این از ریزش هاست و آن از رویش ها...
چقدر این مقایسه عبرت آمیز است !
انسان، موجودی متعهد و مختار و آزاد است تا جبهه جهانی و بهشت و جهنم ابدی خود را انتخاب کند..!!!
@banooyeab
⁉️ ستر و حفاظت برای چه؟
سؤال اساسی که مطرح است این است ک هچرا حضرت حفاظت و ستر را میخواهند و اصولاً آدمی چه وقتی حفظ و ستر دیگران را میخواهد و به آنان روی میآورد؟
1⃣ وقتی تو امکاناتی داری که ارزشمند و زیاد است و از طرفی دشمنان زیادند و آمادهی بردن.
2⃣ به ضعف و ناتوانی خودت هم در حفظ آنها واقف هستی در این هنگام به دیگری واگذار میکنی، به بیمه روی میآوری و به لوطی محفل.
🔸اگر تو توانمندی و مدّعی هستی که میتوانی حفظ کنی، حفاظت دیگری را نمیخواهی. آنجا که ناتوان میشوی یا به خاطر وسعت امکانات و ارزش آنها و یا به خاطر کثرت مهاجمین و نفوذ شیاطین و حضور آنها، رو به سوی دیگری میآوری و پناهنده میشود و حصن و حفاظت دیگری را میپذیری.
✅ اینها، همه مراتب این مقدار از درک ارزش و تنهایی و ضعف و ذلّت خودمان است. حضرت از خداوند حفاظت و ستر را میخواهد، چون هم به نعمتها و عنایتهای عظیم او واثق است و هم به ضعف و ناتوانی انسان واقف.
🖋برگرفته از کتاب "شرحی بر دعاهای روزانهی حضرت زهرا (س)"
@banooyeab
🔰مراحل هدایت🔰
1⃣ هدایت در یک مرحله با غفلت انسان، با کفر و انکار او همراه است، تو منکری، ولی او جلوه کرده، تو چشم پوشیدهای، ولی او تجلّی کرده ... در هر چیز جلوه کرد تا من در هر چیز او را ببینم و شاهد باشم، این تجلّی مستمرّ اوست.
2⃣ هدایت در حدّ اسلام و ایمان است. تو مسلم میشوی، برایت هدایتهایی است. مؤمن میشوی، برایت هدایتهای بیشتری است، این هم یک مرحله است.
3⃣ مرحلهی سوّم، هدایت در حدّ تقوا و احسان است. "بیِّناتٍ مِنَ الهُدی" و هدایتهای بیّن و روشن، از مرحلهی تقواست که شامل انسان میشود و هدای بیّن با هدایتهای ابتدایی که در مراحل قبل بود، با هم تفاوت دارند. هدایتهای بدون بیّنه، هدایتی است که با ریب و شک من و با کفر من همراه است، ولی هدای بیّت، هدایتی است که با ریب و شک من همراه نباشد و در مرحلهی تقوا قرار میگیرد که "ذلکَ الکِتابُ لارَیبَ فیهِ هدیً للمتّقین" آن کتاب در حالی که شکّ و ریبی در آن نباشد، برای متّقین هدایت خواهد داشت.
✳️ حضرت، هُدی و تُقی را در کنار هم آوردهاند، درنتیجه خواستار هدایتی هستند که در مرحلهی تقوا به آدمی میرسد.
🖋از کتاب "شرحی بر دعاهای روزانهی حضرت زهرا (س)"، علی صفائی حائری
@banooyeab