AUD-20200402-WA0021.m4a
13.73M
📕 کتاب سه دقیقه در قیامت
قسمت #دوازدهم
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
AUD-20200402-WA0023.m4a
14.59M
📕 کتاب سه دقیقه در قیامت
قسمت #سیزدهم
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
AUD-20200403-WA0006.m4a
11.27M
📕 کتاب سه دقیقه در قیامت
قسمت #چهاردهم
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
AUD-20200403-WA0007.m4a
12.88M
📕 کتاب سه دقیقه در قیامت
قسمت #پانزدهم
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
AUD-20200403-WA0008.m4a
13.27M
📕 کتاب سه دقیقه در قیامت
قسمت #شانزدهم
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9
🦋قرار روزانه #بانوی_تمدن_ساز 🦋
⏳سیر مطالعاتی روزانه⌛️
📕#خاطرات_مستر_همفر۴📗
۴_ما از عالمان مسلمان بسیار نگران بودیم. علمای الازهر، عراق و ایران استوارترین سد در برابر خواسته های ما
محسوب می شدند، آنان از اصول زندگی معاصر کاملاً بی اطلاع بودند، بهشتی را که قرآن مژده داده بود هدف خود قرار داده بودند، و حاضر نبودند سر سوزنی از اعتقادات خود دست بردارند، و مردم از آن ها پیروی می کردند و حکومت همچون موش هراسان از گربه، از آنها می ترسید، البته اهل تسنن نسبت به شیعیان، کمتر از علمای خود فرمانبری داشتند، زیرا آنان هم سلطان و هم شیخ الاسلام را حاکم می دانند، در حالی که شیعیان حکومت را تنها شایسته عالمان می دانند و به سلطان اهمیت کافی نمی دهند؛ امّا این تفاوت چیزی از نگرانی وزارت مستعمرات و حاکمان بریتانیای کبیر نمی کاست.
ما کنفرانس های بسیاری تشکیل دادیم : تا برای این مسایل نگران کننده راه حل هایی بیابیم اما هر بار با بن بست روبرو میشدیم. گزارش های رسیده از جاسوس ها و مزدوران نیز ناامید کننده بود، همچون نتایج کنفرانس ها که با صفر بود و یا زیر صفر، 👈ناامیدی در ما راهی نداشت زیرا ما خود را با تلاش پیوسته و صبر بی پایان آموخته بردیم.💥
به یاد دارم که یک بار کنفرانسی با حضور شخص وزیر و بزرگ ترین کشیشان و تعدادی از کارشناسان برپا کرده بودیم، افراد حاضر در جلسه بیست نفر بودند بیش از سه ساعت گفتگو کردیم و کنفرانس را بدون نتیجه به پایان ہردیم اما اسقف گفت: نامید نشوید! مسیح پس از سیصد سال شکنجه، و تبعید و آشته شدن خود و پیروانش به حکومت رسید. شاید هم او از ملکوت نظر لطفی بیفکند و ما موفق شویم حتی پس از سیصد سال کفار را از مراکزشان بیرون برانیم. ما باید به ایمان استوار و بردباری بی پایان مجهز شویم و از همه وسایل و راه ها برای تسلط و ترویج مسیحیت در سرزمین های مسلمانان بهره ببریم، اگر چه پس از قرن ها به نتیجه برسیم؛ که پدران برای فرزندان می کارند
یک بار کفرانسی در وزارت تشکیل شد که در آن نمایندگانی از بریتانیای کبیر، فرانسه و روسیه در بالاترین سطوح حضور داشتند، دیپلمات ها و دین مردان، خوشبختانه من به دلیل پیوندهای نزدیک با وزیر در این کنفرانس شرکت داشتم. اعضای کنفرانس به طور گسترده ای مشکلات مسلمانان را مورد بررسی قرار دادند. آنان راه های افزایش فشار بر مسلمانان، جدا نمودن آنها از باورهایشان و بازگرداندن آن ها به حوزه ایمان را مطرح کردند همچنان که اسپانیا پس از قرن ها جنگ با مسلمانان بربر به حوزه ایمان بازگشت امّا نتیجه در سطح مطلوب نبود.
من مشروح گفتگوهای این کنفرانس را در کتابی به نام به سری ملکوت مسیح " نگاشتم
کندن ریشه های درختی که در شرق و غرب زمین گسترش یافته دشوار است اما باید به هر بهایی از دشواری
های این کار کاست. مسیحیت باید گسترش یابد و این مژده خود مسیح، به ما است. اما محمد (صلی الله علیه و آله و سلام) از شرایط زمانی انحطاط شرق و غرب سود جست و با پایان دوران انحطاط باید این فرصت از میان می رفت که خوشبختانه چنین شد. کار مسلمانان به انحطاط گرایید و کشورهای مسیحی رو به پیشرفت نهادند و اکنون هنگام آن رسیده است که آنچه را طی قرن ها از دست داده ایم با فداکاری باز بستانیم. حکومت نیرومند بریتانیای کبیر در این روزگار لوای این مبارزه فرخنده را در دست گرفته است.
✳️ @banooyetamadonsaz
https://t.me/joinchat/AAAAAEZeui4XqwrHk5vJmw
هدایت شده از درباره ی زنان
🚫 منشوری علیه زنان ۱ 🚫
🚺"منشور زنان ایران" دستورالعمل اجرایی فمینسیم دولتی
♐️ اگر چه که مطالبات جریان فمینیستی از زمان پیدایش و گسترش در ایران حول موارد مشخص و معدود چرخیده است ولی اولین باری که این خواسته ها به صورت یکپارچه و با اجماع کلی فعالین و اکتیویسیت های داخلی(که معمولا اختلاف نظرهای متعددی با یکدیگر داشتند) به منصه ظهور رسید، تدوین و انتشار کتابچه ای سراسر فمینیستی وخانواده ستیز و قانون ستیز تحت عنوان "منشور زنان ایران" در اواسط دهه هشتاد بود، جالب اینجاست که برخی از اعضای اصلی و دست اندرکاران این منشور فمینیستی بعدها و تا همین امروز بر کرسی های تصمیم گیری و تصمیم سازی در حوزه زنان نشسته اند، تا جائیکه طی سالهای اخیر و تا همین امروز شاهد اجرایی شدن و تبدیل مواد و بند های "منشور زنان ایران" به آیین نامه ها، طرح ها و لوایح مختلف در مجلس و دولت هستیم، در ادامه به این موضوع می پردازیم:
1⃣ شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه مورخ ۱۳۸۳.۶.۱۳ خود به پیشنهاد شورای فرهنگی و اجتماعی زنان، «منشور حقوق و مسئولیت های زنان در جمهوری اسلامی ایران» را به عنوان یک سند مرجع در سیاستگذاری امور فرهنگی و اجتماعی در سه بخش و پنج فصل و ۱۴۸ بند به تصویب رساند. این منشور، کلیه دستگاههای ذیربط را مکلف نموده بر حسب وظایف دستگاهی و سازمانی جهت سیاستگذاری، اتخاذ تدابير قانونی، تصمیمات و برنامه ریزی راجع به زنان، قواعد و اصول مندرج در این منشور را رعایت نمایند. اين طرح در جلسه نود و دوم مجلس شوراي اسلامي مورخ ۱۳۸۳.۱۲.۲۵ طی ماده واحده ای اعلام وصول شد و پس از بحث و بررسی طولانی مدت بالاخره در مورخ ۱۳۸۵.۹.۷ به تصويب نهايي رسيد.
2⃣ کمی بعد در روز شنبه ۱۹ دی ماه ۱۳۸۵، گروهی متشکل از ۴۵ نفر از فعالین فمینیستی(که بعدها بخش عمده ای از آنها جزو محکومین امنیتی و جاسوسی، فعالین فمنیستی فراری قرار گرفتند)، در دفتر موسسه زنان و کودکان رهياب (زهره معيني) گفتگوهاي اوليه پيرامون روند تدوين "منشور زنان ايران" را با هدف مقابله با منشور شورای عالی انقلاب فرهنگی و تدوین دستور العمل نفوذ در ساختار حاکمیتی و تقنینی آغاز کردند.
3⃣ هماهنگی اولیه و موسسین اصلی این گروه محبوبه عباسقلی زاده مجرم امنیتی، فمنیست فراری و مسئول شبکه زنان تی وی و شادی صدر -مسئول موسسه جاسوسی راهی(مرتبط با موسسه برانداز هیفوس) -همان فردی که چند سال قبل به پرچم اباعبدالله اهانت نمود- بودند.
4⃣ساختار های اجرایی این فرایند شامل سه قسمت: گروه هماهنگي موقت، جمع عمومي منشور و کميته هاي تخصصي می شد، دومین جلسه این گروه یک هفته بعد در همان مکان قبلی برگزار شد و پس از صحبت های برخی از اعضا و فعالین، در پايان جلسه، پس از بحث درباره چگونگي انجام کار گروه هماهنگي، راي گيري شد و شهلا انتصاري، مينا جعفري، اعظم خاتم، فاطمه صادقي(خلخالی)، شادي صدر، سهيلا طهماسبي فر، محبوبه عباسقلي زاده، الهام فهيمي، ساقي لقايي، زهره معيني، رضوان مقدم و "شهيندخت مولاوردي"😳 به عنوان اعضاي گروه هماهنگي اوليه منشور زنان انتخاب شدند...
ادامه دارد...
@aboutwomens
... و آسمان کبود بود
ستارهها به رقص خون درآمدند ...
کسی نگفت: عاشقان مرگ
صبحتان به خیر!
۱:۲۰
https://t.co/kQU52KDp8U
🔴 سند۲۰۳۰، هتل اسپیناس و پایتخت ۶!
✍حسین مروتی:
خیلی ها پایتخت۶ را نقد کردند، دوستان عدالتخواه از ماجرای پول کثیفی گفتند که تنابنده گرفته، رسانه ای ها هم از سکانس آخر سریال گفتند و شباهتش به یک فیلم فارسی، اما مسائلی از این دست اگرچه مهم، فرعی هستند و حواس ما را از #اصل ماجرا پرت می کنند.
🔹 رحمت مشغول دل دادن و قلوه گرفتن است با یک زن شوهردار!
دختر محمود نقاش با پیشینه ی جواب رد به نقی و طلاق از همسر،سوژه پسرخاله نقی یعنی ارسطو شده!
نقی هم هنوز بی خیال این زن نشده و دوست دارد هنگام صحبت هما با طاهره،خودش هم باشد.
دوقلوها مدام #دروغ می گویند و نقی و هما را دور می زنند.
🔹 رفتار بهتاش با خانواده،در #قلهبیشعوری است. او ازطریق پربیننده ترین برنامه تلویزیون، «#خانهمجردی»را وارد گزینه هایی می کند که یک جوان میتواند برای زندگی آینده اش به آن فکر کند!
حکایت غیرت نسبت به همسر، ولایت پدر بر فرزند، بازنمایی جایگاه مرد در خانواده و #کنایههایجنسی هم که واویلا!
🔹 بله، اصل ماجرا، درون مایه این اثر بود. یعنی #دشمنیتمامعیاربانهادخانوادهایرانی!
حالا اگر هم برای یکی دو مورد توجیه داشته باشیم، یا قضاوت ها را عادلانه ندانیم، مجموع این عوامل نشان می دهد که این موجودِ در تاریکی، فیل است ولاغیر!
🔹 خب آقایان هنرمند برای چه باید ۱۵ قسمت برای دشمنی با خانواده کار بسازند؟!چه سودی برای شان دارد؟!
اگر جلوی دوربین چیپس مزمز خوردند، ۱۵ جلسه رنو و پژو را تبلیغ کردند و برای هتل اسپیناس رپورتاژ رفتند، می تواند توجیه مالی داشته باشد.
اما چه کسی برای نابودی خانواده ایرانی #پول می دهد؟!
🔹 اساسا نابودی خانواده ایرانی یکی از کار ویژه های آژانس های #سازمان_ملل در ایران است که معمولا پولش را از سرچشمه، یعنی آژانس توسعه بین المللی آمریکا (USAID) می گیرند.
برای مجریان #سندتوسعهپایدار۲۰۳۰، چه لقمه ای می توانست چرب تر از یک سریال بِرند خانواده محور پربیننده باشد؟!
🔹 در قسمت آخر سریال وقتی که ارسطو و بهتاش از آسانسور هتل خارج می شوند،تصویر خودشان خوب دیده نمی شود، ولی به مدت ۲۰ثانیه یک پرچم در سمت راست تصویر به خوبی نشان داده می شود. آن پرچم آبی رنگ، #پرچمیونیسف است!
یونیسف که با هتل اسپیناس تفاهم همکاری هم داشته!
آقا چرا توهم توطئه دارید؟!
🔹 خب اصلا یونیسف نایس،
ولی به عنوان یک نمونه پزشکی که در دوره چابهار این نهاد شرکت کرده گفته:«به ما آموزش میدادند که نوجوانان و جوانان بایدبه شما مراجعه کرده و فلان وسیله(#کاندوم)را گرفته و بروند و کار خود را انجام دهند!»
درست است که نباید توهم توطئه داشت،ولی ببعی بودن هم خوب نیست!
🔹 حالا چه نیازی به این پرچم بود؟
آخر این چه سوال مسخره ای است؟!شما یک تپه را که فتح کنید،روی آن پرچم می زنید؛آنوقت توقع دارید کسی که از دشمن پول گرفته،مدیران و ناظران صداوسیما را دور زده،از هرچه نهاد و سازمان نظام است سواری گرفته و مهمترین رسانه مملکت را #فتح کرده،پرچمش را نزند؟!
🔹 چه بسا آن پرچم در قسمت آخر سریال به این معنا باشد که:«پروژه با موفقیت به پایان رسید!»
چه فرضیه هزینه یونیسف برای درون مایه ضدخانواده این سریال صحیح باشد،چه نباشد، پایتخت ۶ یک رسوایی بزرگ است و همین یک دلیل هم، برای آنکه یک فکر اساسی به حال مدیریت و ساختار #صداوسیما بشود کافیست!
@banooyetamadonsaz
https://twitter.com/morovati98/status/1246954160672604160?s=19
آقای علی عسگری ازمرکزنظارت وارزیابی تون چه خبر؟!
آقای اژه ای درجلسات شورای نظارت برصداو سیما چه میکنید دقیقا؟!
بعداز سیر مطول نظارتی درصداسیما خروجی ماهواره دقیقا چه معنا داره؟!
گویانیازمند یک اهرم نظارت مردمی برنهادهای نظارتی رسمی هستیم
#پایتخت_۶
https://t.co/0CsXBtEIdt
🦋 قرار روزانه #بانوی_تمدن_ساز 🦋
⏳سیر مطالعاتی روزانه⌛️
📕 #خاطرات_مستر_همفر ۵📗
بخش دوم
در سال ۱۷۱۰ وزارت مستعمرات من را به مصر، عراق، تهران، حجاز و استانبول فرستاد تا اطلاعات کافی برای ضعیف کردن مسلمانان و چیرگی بیشتر بر آنان به دست آورم. همزمان نه نفر دیگر از بهترین کارمندان وزارت که فعالیت، نشاط و دلبستگی کافی برای تحکیم بساط بریتانیا بر امپراطوری عثمانی و دیگر کشورهای اسلامی را داشتند، به مناطق مختاف اعزام شدند. وزارت پول کافی، اطلاعات لازم، نقشه های مربوطه و نام های حاکمان، سران قبایل و عالمان را در اختیار ما قرار داد.
این سخن دبیرکل را هنگامی که به نام مسیح ما را بدرود می داد، فراموش نمی کنم. او گفت👈"آینده کشور ما در گرو موفقیت شماست، آنچه در توان دارید کوتاهی نکنید. " من با هدف دوگانگی، راهی استانبول مرکز خلافت اسلامی شدم در لندن زبان های ترکی، عربی (زبان قرآن) و پهلوی (زبان ایرانیان) را آموخته بودم ولی حالا باید زبان ترکی (زبان مسلمانان ترکیه) را تکمیل می نمودم. آموختن زبان با دانستن زبان آن طوری که بتوان مانند مردم آن کشور سخن گفت تفاوت دارد. نخست چند سال طول می کشد اما دومی چند برابر به درازا خواهد کشید و من باید زبان را با همه ریزه کاری هایش چنان می آموختم که مورد بدگمانی قرار نگیرم. امّا در این مورد نگرانی زیادی نداشتم. زیرا مسلمانان تسامح، سعه صدر و خوش گمانی را از پیامبرشان آموخته اند و بدگمانی نزد آن ها چون بدگمانی برای ما نیست. حکومت ترکان نیز در رتبه ای نبود که بتواند جاسوسان و مردوران را باز شناسد. این حکومت آنچنان ناتوان و از هم گسیخته بود که خاطر ما را آسوده می کرد پس از یک سفر خسته کننده به استانبول رسیدم خود را محمد نامیدم و به مسجد (جایگاه گردهمایی و عبادت مسلمانان) رفتم. نظم، پاکیزگی و فرمانبرداری آنان شگفت زده ام کرد.
💥با خود گفتم چرا ما با این انسان ها می جنگیم؟ چرا می کوشیم آن ها را درهم بکوبیم و دستاوردهایشان را برباییم؟ آیا مسیح ما را بدین کار سفارش کرده است؟ امّا زود این اندیشه اهریمنی را از خود دور کردم و دوباره اراده نمودم که این جام را تا پایان بنوشم.
با عالم کهنسالی برخورد کردم به نام احمد افندم که در خوش نفسی، پرحوصلگی، پاک باطنی و خیرخواهی، بهترین مردان دینی مان را همچون او نیافته بودم. او شب و روز می کوشید تا همچون پیامبر(صلی الله علیه و آله و سام) شود که او را برترین نمونه می دانست. هرگاه نام او را می برد چشمانش پر از اشک می شد. خوشبختانه او حتی یکبار هم از ریشه و کسان من نپرسید. او مرا محمد افندی صدا می کرد. آنچه می پرسیدم به من می آموخت و وقتی فهمید که من در کشورشان میهمان هستم و برای کار و زندگی در سایه خلیفه پیامبر رفته ام، با من بسیار مهربانی کرد.
این ها دلایلی بود که من برای زندگی در استانبول ارائه کرده بودم. به شیخ گفتم: من جوانی هستم که پدر و مادرم را از دست داده ام. برادری هم ندارم آنان برایم ثروتی به ارث گذاشته اند. من اندیشیدم که قرآن و سنت بیاموزم و لذا به پایتخت اسلام آمده ام که به دین و دنیا برسم. شیخ به من بسیار خوش آمد گفت. او با کلماتی که عیناً می آورم گفت: "به چند دلیل احترام تو لازم است."؛
۱_ تو مسلمانی و مسلماتان برادرند. ۲_میهمانی و پیامبر (صلی الله علیه آله وسلم) فرمرده است: میهمان را نوازش کنید.
۳_تو جویندہ دانشی و اسلام بر بزرگداشت جویندگان دانش پای می فشارد.
✳️ @banooyetamadonsaz
https://t.me/joinchat/AAAAAEZeui4XqwrHk5vJmw
❌ توهین بیشرمانهی مجتبیواحدی مشاور مهدیکروبی به انتقاد یک کاربر توئیتر❌
🔻پیامبر اکرم(ص) :
هر مردی که زنش خود را آرایش کند و با آن حالت از منزلش بیرون آید ، آن مرد دیوث می باشد . و اگر کسی چنین مردان بی تفاوت در مقابل همسر و ( دختران و خواهرانشان ) را دیوث بنامد گناهی نکرده است .
و نیز زنی که خود را زینت و خوشبو نماید و از خانه اش خارج شود و شوهرش به این کار راضی باشد برای هر قدمی که این زن بر می دارد برای شوهرش خانه ای در جهنم بنا می شود .
📚بحار الانوار ج 103 ص 249 – سفینه البحار ج 2 ص 586
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9