eitaa logo
خانواده بزرگ ما😍
159.5هزار دنبال‌کننده
6هزار عکس
5.2هزار ویدیو
109 فایل
خانواده دوازده نفره ما🥰 که حالا با عروس جان شده سیزده نفره تنها کانال بلاگری فرزند آوری پیشنهاد میکنم هشتک رسانه مشوق سرچ کنید😊 اینجا پر از مطالب مورد نیاز خانواده هاست👌 تبلیغات👈 @bano_sadeghy_tablighat
مشاهده در ایتا
دانلود
🌤️هرگز فکرنکنیدکه اگر فلان مرحله زندگی بگذرد همه‌چیز درست می‌شود؛🏞️ از همه‌ چالش‌ها لذت ببرید؛ هنر زندگی دوست داشتن مسیر زندگی است؛💞 خوشبختی درمسیر است، نه در مقصد! سلام صبحتون بخیر🌅 امروزمونو با این متن انگیزشی شروع کنیم که با انرژی تمام بریم دنبال زندگی کردن به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا یه لقمه خوردن کودک، انقد برا مادرش شیرینه... چرا من از لذت تو بیشتر لذت میبرم.... 😍😍😍😍😍😍
پسرک در تب می‌سوزد، هر چه می‌خورد برمی‌گرداند، مدام پوشکش کثیف است... چند هفته است که بچه‌ها پشت هم مریض می‌شوند و هنوز یکی کامل خوب نشده، دیگری از سر می‌گیرد و من خسته‌تر و بی حوصله‌تر از همیشه! تلویزیون پشت سر هم کرمان را نشان می‌دهد، کیلومترها اطراف مزار سردار ولوله‌ای برپاست... دخترها سر کلاس مجازی هستند، معلم‌ها التماس دعا دارند به بچه‌ها: امروز اگر مصلی رفتید، تشییع شهدا رفتید، مسجد رفتید... ظهر می‌شود و غروب و شب! حسینیه‌ها از جمعیت‌ها پر و خالی می‌شوند، مردم در خیابان‌ها و جلسات و مراسم‌ها به یاد سردار می‌خوانند و می‌گویند و... من حتی فرصت نمی‌کنم برای همین کانال کوچک خودمان، دو خط شعر بنویسم! دلتنگی و خستگی که با هم گره بخورند، نتیجه کار خیلی خوب نیست... شبکه‌های تلویزیون را بالا و پایین می‌کنم و با خودم فکر می‌کنم اگر بچه‌ها دست و بالم را نبسته بودند، این روزها کجاها بودم و چه کارها که نمی‌کردم! چشمم روی صورت سردار قفل می‌شود! نشسته است روی یک زمین خاکی و دارد با لبخند حرف می‌زند.. صدایش را نمی‌شنوم اما چشم‌هایش انگار با من حرف می‌زنند: من همیشه جایی بودم که هیچ کس دیگری نمی‌توانست آنجا باشد! و ناگهان دلم روشن می‌شود! خیلی‌ها این روزها خیلی جاها بودند اما هیچ کس نمی‌توانست جای من باشد! مادر بودن در این روزگار سخت چه جایگاه عجیبی است! جایی که هیچ کس دیگری توان و تمایل آنجا بودن را ندارد! گذشت تا الان، که شب جمعه است و حتی از یک و بیست دقیقه‌اش هم جا مانده‌ام! در حالیکه بچه‌ها هنوز مریض احوال‌اند و خودم هم! به یاد فاطمه که شب شهادت حضرت زهرا س را در بیمارستان و کنار سید حسین اش گذراند، به یاد زهرا که الان در کنار دخترک تازه از کما بیرون آمده‌‌اش نشسته است، به یاد تک تک لحظات خستگی و کم آوردن‌هایمان! و به یاد جرعه جرعه نور و گرمایی که آن نگاه سردار در دلم ریخت! می‌نویسم ما مادرها، در تمام روزهای سخت، مانند تمام روزهای شادی، جایی ایستاده‌ایم که هیچ کس دیگری نمی‌توانست آنجا بایستد! درست شبیه سردار! سرتان را بالا بگیرید مادرها! شبیه او، که انگار نه انگار همانی ست که می‌گویند آثار دردناک شیمیایی، در تمام این سال‌ها آزارش می‌داده، ریه و حنجره‌اش درگیر بوده‌، پاها و کمر و .. شما، هوای تنفس‌اید! کافیست به خودتان یادآوری کنید جایی ایستاده‌ام که هیچ کس دیگری توان اینجا ایستادن را نداشته‌است! و بعد عطر شوید و پخش شوید در همه جای خانه... و مطمئن باشید روزی که خیلی دور نیست، همه آن‌هایی که درست سر جای خودشان ایستاده‌اند، در کنار یکدیگر، متنعم خواهند بود... به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
یکی از خانمهایی که همسرشون با حضرت آقا دیدار داشتن می‌گفت در محضرشان از نگرانیهای اغتشاشات گفتیم حضرت آقا تبسم کردند و فرمودند اینها حوادث طبیعی انقلاب هست و زودگذر ...آنچه شبها خواب را از من گرفت و جمعیت کشور است. به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨✨✨✨✨✨✨ الحمدالله یه عده جوون دهه هشتادی دست به دست هم دادن و این کتابهارو نوشتن و حتی در نوشتن کتاب هم تشکیلاتی عمل کردن، من دارم کتابهاشونو میخونم برای بانوان، نوجوانان و دانشجو ها ،کتابهای خیلی خوبیه👌 @bano_sadeghy
🫀گلب منید شماها🥰
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی به یه خونه‌ی خالی برمیگردم نه شوهری هست نه فرزندی و نه خانواده‌ای این اصلا خوب نیست! به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
ایشون پس از شناسایی تغییر چهره دادن 😂😂😂😂🥰🥰
بیخیال هرچی که خواستی و نشد خدا واست بهترشو گذاشته کنار❤️ شبتون بخیر🌛 به خانواده‌ی بزرگ ما بپیوندید☺️👇 http://eitaa.com/bano_sadeghy در روبیکا هم همراهمون باشید💞👇 https://rubika.ir/banosadeghy (از اینکه مطالب را با ذکر منبع نشر میفرمایید متشکریم🌹)
سلاملکوم😂 صب شما بخیر
مدتی بود که هر کاری میکردم آخر شب موقع محاسبه ،احساس ناخوشایند اینکه هیچ کاری نکردم...عذابم میداد. رفته بودم تو فاز مقایسه... که ببین کی چکار میکنه کی به کجا رسیده وتو..... برای رهایی از این افکار تصمیم گرفتم برنامه های روزانه مو بنویسم اینکار هم بهم نظم بیشتری میده هم آخر شب یادم میاد که یه خورده کارهایی انجام دادم😉 اما کارهای مهمتری هم هست که روتین روزانه اس ولی نانوشته باقی میمونه.... مثل غذا درست کردن، صبحانه دادن به بچه ها، جمع و جور کردن خونه،شصت بار دستشویی بردن سارا و حسین ، عوض کردن لباساشون،بازی کردن و شعر خوندن ،رسیدگی به تکلیف بچه ها، پرسش امتحان فرداشون و...... اینها کارهایی هستن که فقط از عهده خودم برمیاد نه هیچکس دیگه.... و من در این موقعیت رقیب ندارم خودتو دست کم نگیر خانوم خونه شما مدیر و محور خانواده هستی😍👌