✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#تفسیر_قران_جلسه_40
🌹 آیات ۳۶ و ۳۷ سوره مائده
إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُواْ لَوْ أَنَّ لَهُم مَّا فِى الْأَرْضِ جَمِيعاً وَمِثْلَهُ مَعَهُ لِيَفْتَدُواْ بِهِ مِنْ عَذَابِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ مَا تُقُبِّلَ مِنْهُمْ وَلَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ (۳۶)
يُرِيدُونَ أَن يَخْرُجُواْ مِنَ النَّارِ وَمَا هُمْ بَخاَرِجِينَ مِنْهَا وَلَهُمْ عَذَابٌ مُّقِيم (۳۷)
ٌ
#ترجمه: همانا كسانى كه كافر شدند، اگر تمام آنچه را در زمین است و همانند آن را دارا باشند تا براى نجات از عذاب روز قیامت فدیه دهند، از آنان پذیرفته نمى شود و براى آنان عذابى دردناک است. (۳۶)
آنان مى خواهند از آتش جهنم بیرون آیند در حالى كه از آن بیرون آمدنى نیستند و برایشان عذابى پایدار است. (۳۷)
🌷 #لیفتدوا: تا فدیه دهند یعنی چیزی را به جای چیزی دادن
🌷 #ألیم: دردناک
🌷 #یریدون: می خواهند
🌷 #مقیم: پایدار
این آیات همانند سایر آیات سوره مائده در مدینه نازل شده است و در ادامه آيه قبلی می باشد كه به #مؤمنان دستور تقوا و جهاد و تهيه وسيله مى داد،
در اين آيه به سرنوشت افراد بى ايمان، اشاره كرده و مى فرمايد: «إِنَّ الَّذِينَ كَفَرُوا لَوْ أَنَّ لَهُمْ ما فِي الْأَرْضِ جَمِيعاً وَ مِثْلَهُ مَعَهُ لِيَفْتَدُوا بِهِ مِنْ عَذابِ يَوْمِ الْقِيامَةِ ما تُقُبِّلَ مِنْهُمْ وَ لَهُمْ عَذابٌ أَلِيمٌ؛ همانا کسانی که کافر شدند، اگر تمام آنچه را در زمین است و همانند آن را دارا باشند تا برای نجات از عذاب روز قیامت فدیه دهند، از آنان پذیرفته نمی شود و برای آنان عذابی دردناک است.» تنها در پرتو ايمان و تقوا و جهاد و عمل مىتوان #نجات يافت.
سپس به دوام اين كيفر اشاره كرده که آنها پيوسته مىخواهند از آتش دوزخ خارج شوند ولى توانايى بر آن را ندارند و كيفر آنها ثابت و برقرار خواهد بود که #قرآن می فرماید: يُرِيدُونَ أَنْ يَخْرُجُوا مِنَ النّارِ وَ ما هُمْ بِخارِجِينَ مِنْها وَ لَهُمْ عَذابٌ مُقِيمٌ؛ آنان می خواهند از آتش جهنم بیرون آیند در حالی که از آن بیرون آمدنی نیستند و برایشان عذابی پایدار است.
🔹 پيام های آیات ۳۶و۳۷ سوره مائده
✅ روز #قیامت در دستگاه عدل الهى، فدیه پذیرفته نمى شود.
✅ عامل اصلى #سعادت، در درون انسان است (ایمان، تقوا وجهاد)، نه در بیرون.
✅ #عذاب_كافران، نه با فدیه دفع مى شود، نه با گذشت زمان قطع مى گردد.
✅ كسى كه در دنیا با آن همه برهان و ارشاد، از ظلمت هاى شرک و جهل بیرون نیاید، در آخرت هم از #جهنم بیرون نخواهد آمد.
✍تهیه و تنظیم : استادعاشوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در محضر شهدا
سخنرانی شنیدنی شهید زین الدین در خصوص حضور #امام_زمان علیه السلام اللهم عجل لولیک الفرج آمین
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
⚠️ به #نیروی_قدس_سپاه بپیوندید:
🚨 eitaa.com/joinchat/639434752C60c801636b
کانال فاتحان قدس ☝️☝️
سبک زندگی شاد 50.mp3
8.8M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۵۰
💞شاد زیستن؛ مهارت میخواهد؛
که باید در دانشگاه زندگی بیآموزی!
مثل 👈 مهارت استفاده از غیب!
اینکه بتونی از نمازت
از ذکر گفتنت
از دعا خوندنت به آرامش و شادی برسی.
🌷🌿🌷
سبک زندگی شاد 49.mp3
10.21M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۴۹
👈 میشه از آتیش، نور ساخت!
👈 میشه از مشکلات، قدرت ساخت!
👈 میشه از جهنم، بهشت ساخت!
✨فقط باید راهش و بلد باشی!
اینجوری دیگه، همیشه شادِ شادی!
🌷🌿🌷
👤"روز جهانی زن یا روز جنایت علیه زن"
اکثر سلبریتی های مملکت ما روز جهانی زن رو تبریک گفتن ،چرا؟ چون خارجیه ،کلاس داره،چون آمریکا و اروپا رو نماد آزادی زن میدونن! بدون اینکه حتی بدونن چرا این روز به نام زنان نامگذاری شده!
شاید براتون جالب باشه که بدونید چرا ۸ مارس به عنوان روز جهانی زنان نامگذاری شده:
🔹زنان کارگر یک شرکت نساجی در روز ۸مارس سال ۱۹۰۸ میلادی در اعتراض به وضعیت سخت کاری خود در شهر نیویورک آمریکا دست به اعتصاب زدند. شرایط سخت با دستمزد کم کارگران زن در اوایل قرن بیستم که همراه با مردان در کشورهای صنعتی وارد بازار کار شده بودند آنان را وادار به اعتراضی گروهی کرد. صاحب این کارخانه به همراه نگهبانان به منظور جلوگیری از همبستگی کارگران، این زنان را در محل کارشان محبوس کرد و آنجا را آتش زد ،در این حادثه ۱۲۹ تن از زنان کارگر در این آتش سوختند.
🔸بله عزیزان من، ماهیت روز جهانی زنان اشاره به جنایت اروپا و آمریکا در حق زنان داره.
سبک زندگی شاد_۵۱.mp3
8.72M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۵۱
از غذا نخوردن فرزندت نگران میشی...
اما از اینکه غذای روح بهش نرسه نگران نمیشی؟
♨️عدم تمایل و لذت بردن از عبادت،
و ناتوانی در برقراری رابطه ای آرامش آفرین با اهلِ آسمان؛
نشانه هایی از بیماریِ خطرناکِ نَفْس اند.
همین الآن چقدر نگران شدی❓
🌷🌿🌷
سبک زندگی شاد_۵۲.mp3
9.36M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۵۲
حی علی الفلاح
بشتاب برای خوشبختی
✨کسی از نوای اذان لذت خواهد برد؛
که از دوری معشوق به دلتنگی افتاده!
اذان؛ اذن هم آغوشی است!
عجلــه کن!
🌷🌿🌷