فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در این سه زمان هیچ وقت نخواب، تا بیمار نشی‼️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️راز طول عمر امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
مگه میشه یه نفر این همه سال عمر کنه؟
پاسخ بسیار زیبای استاد قرائتی را بر اساس داستانی از قران ببینید.
👆نشر این ویدئو در ایام سالروز آغاز امامت امام زمان با شما
سلام_امام_زمان🌼
🌻هزار بار هم که
بهار بیاید کافی نیست!
☀️تویی...ربیع الأنام همان بهار
که قرار است تیشه ای باشد
برای شکستنِ انجماد دل هایی،
که سالهاست یخ زده اند!
به گمانم حلول تو،نزدیک است!
#اللهمعجللولیکالفرج 🤲
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۶۱
نام سوره: توبه
شماره آیه:《۶۱》
#,آیه: وَ مِنْهُمُ الَّذِينَ يُؤْذُونَ النَّبِيَّ وَ يَقُولُونَ هُوَ أُذُنٌ ۚ قُلْ أُذُنُ خَيْرٍ لَّكُمْ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَ يُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِينَ وَ رَحْمَةٌ لِّلَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ ۚ وَالَّذِينَ يُؤْذُونَ رَسُولَ اللَّهِ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ
#ترجمه: از آنها کسانى هستند که پیامبر را آزار مى دهند و مى گویند: «او آدم خوش باورى است!» بگو: «خوش باور بودن او به نفع شماست. (ولى بدانید) او به خدا ایمان دارد. و (تنها) مؤمنان را تصدیق مى کند. و رحمت است براى کسانى از شما که ایمان آورده اند.» و آنها که پیامبر خدا را آزار مى دهند، براى آنها عذاب دردناکى است!
#شان_نزول
این آیه درباره گروهى از منافقان نازل شده، که دور هم نشسته بودند و سخنان ناهنجار، درباره پیامبر(صلى الله علیه و آله) مى گفتند، یکى از آنان گفت: این کار را نکنید; زیرا مى ترسیم به گوش محمّد برسد، و او به ما بد بگوید (و مردم را بر ضد ما بشوراند).
یکى از آنان که نامش جلاس بود گفت: مهم نیست، ما هر چه بخواهیم مى گوئیم، و اگر به گوش او رسید، نزد وى مى رویم، و انکار مى کنیم، و او از ما مى پذیرد; زیرا محمّد(صلى الله علیه وآله) آدم خوش باور و دهن بینى است، و هر کس هر چه بگوید قبول مى کند، در این هنگام آیه فوق نازل شد و به آنها پاسخ گفت.
#تفسیر_آیه:
در این آیه، همان گونه که از مضمون آن استفاده مى شود، سخن از فرد یا افرادى در میان است که، پیامبر(صلى الله علیه وآله)را با گفته هاى خود آزار مى دادند، و مى گفتند:
او انسان خوش باور، و دهن بینى است(وَ مِنْهُمُ الَّذینَ یُؤْذُونَ النَّبِیَّ وَ یَقُولُونَ هُوَ أُذُنٌ).
أُذُن در اصل به معنى گوش است، ولى به اشخاصى که زیاد به حرف مردم گوش مى دهند، و به اصطلاح گوشى هستند نیز، این کلمه اطلاق مى شود.
آنها در حقیقت، یکى از نقاط قوّت پیامبر(صلى الله علیه وآله)را که وجود آن در یک رهبر کاملاً لازم است، به عنوان نقطه ضعف نشان مى دادند و از این واقعیت غافل بودند که: یک رهبر محبوب، باید نهایت لطف و محبت را نشان دهد، و حتى الامکان عذرهاى مردم را بپذیرد، و در مورد عیوب آنها پرده درى نکند (مگر در آنجا که این کار موجب سوء استفاده شود).
لذا قرآن بلافاصله اضافه مى کند:
به آنها بگو: اگر پیامبر گوش به سخنان شما فرا مى دهد، و عذرتان را مى پذیرد، و به گمان شما یک آدم گوشى است، این به نفع شما است!(قُلْ أُذُنُ خَیْر لَکُمْ).
زیرا، از این طریق آبروى شما را حفظ کرده، و شخصیتتان را خرد نمىکند، عواطف شما را جریحه دار نمى سازد، و براى حفظ محبت، اتحاد و وحدت شما از این طریق کوشش مى کند.
در حالى که اگر او فوراً پرده ها را بالا مى زد، و دروغگویان را رسوا مى کرد، دردسر فراوانى فراهم مى آمد، علاوه بر این که آبروى عده اى، به سرعت از بین مى رفت، راه بازگشت و توبه بر آنها بسته مى شد، و افراد آلوده اى که قابل هدایت بودند، در صف بدکاران جاى مى گرفتند و از اطراف پیامبر(صلى الله علیه وآله)دور مى شدند.
یک رهبر مهربان و دلسوز، و در عین حال پخته و دانا، باید همه چیز را بفهمد، ولى بسیارى از آنها را به روى خود نیاورد، تا آنها که شایسته تربیت اند، تربیت شوند، از مکتب او فرار نکنند، و اسرار مردم از پرده برون نیفتد.
این احتمال نیز، در معنى آیه وجود دارد که: خداوند در پاسخ عیبجویان مىگوید: چنان نیست که او، گوش به همه سخنان فرا دهد، بلکه، او گوش به سخنانى مى دهد که به سود و نفع شما است، یعنى وحى الهى را مى شنود، پیشنهاد مفید را استماع مى کند، و عذرخواهى افراد را در مواردى که به نفع آنها و جامعه است مى پذیرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دامن مزن به آتش این قیل و قالها
از حق بگو چنانکه علی گفت سالها...
بخشی از شعرخوانی محمدجواد شرافت در حضور رهبر انقلاب
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️عواقب وحشتناک تمسخر کردن و نیش زدن !
#نهج_البلاغه
▫️اللسان سَبُع، إن خُلّى عنه عَقر.
🟤زبان، درنده اى است كه اگر رها شود زخم زند.
📘#حکمت_60
🎤#استاد_قرائتی
🍃🌸🍃
⚠️ لعنت خداوند بر مردان بی غیرت!!
⛔ امروزه شاهد صحنههایی از بیحجابی و بدپوششی در جامعه هستیم، که نشان دهنده کمتوجهی مردان نسبت به پوشش همسران و دخترانشان است و تعریف لاکچری آنان از غیرت این است که حتی اگر ناموسشان برهنه و نیمه برهنه در جامعه حضور پیدا کند، کسی حق ندارد آن را نگاه کند یا حرفی به او بزند.
❌ دستهایی دیگر از افراد نداشتن غیرت را بسیار شیک و لاکچری نشان میدهند و با پوششهای نیمه برهنه در جامعه به طور فعال حاضر میشوند، مردانشان با افتخار تشویقشان میکنند و به غلط بر این باورند که بسیار شیک و خاص شدهاند! درحالی که اینها در سیاه چاله جاهلیت مدرن گرفتار شده اند.
#زن_عفت_افتخار
@sulook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍بچه های دیروز کدوم کارتون رو بیشتر دوست داشتید و براتون خیلی خاطره انگیزه ؟
@Nostalgic_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😊گوش کن به قدمهاش
،کم کم و آهسته پاییز و ماه مهر با چمدونی پُر از خاطرات تلخ و شیرین مدرسه و کودکی می یاد..
ماه دوستیهای تازه ،شوق آشنایی ، راه مدرسه ،روزهای قهر و آشتی ،دیدن و شنیدن و تجربه کردن...
کودک خیالمو به پرواز در میآرم ...
میرم به مدرسهٔ کودکیم ...
اولین روزی که پدرم دستمو گرفت و به مدرسه بُرد و خودش برگشت ...
دور شدن پدرم و بغض و اشکی که با آستین مانتو پاک کردم
و رفتم سر صف...
@Nostalgic_tv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 زنان از نگاه مقام معظم رهبری عزیز
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۶۲
نام سوره: توبه
شماره آیه:《۶۲》
#آیه: يَحْلِفُونَ بِاللَّهِ لَكُمْ لِيُرْضُوكُمْ وَاللَّهُ وَ رَسُولُهُ أَحَقُّ أَن يُرْضُوهُ إِن كَانُوا مُؤْمِنِينَ
آنها براى شما به خدا سوگند یاد مى کنند، تا شما را راضى سازند. در حالى که شایسته تر این است که اگر ایمان دارند، خدا و پیامبرش را راضى کنند.
#تفسیر_آیه
قیافه حق به جانب منافقان!
یکى از نشانه هاى منافقان، و اعمال زشت و شوم آنها، که قرآن کراراً به آن اشاره کرده، این است که آنها، براى پوشاندن چهره خود، بسیارى از خلاف کارىهاى خود را انکار مىکردند، و با توسّل به سوگندهاى دروغین مىخواستند مردم را فریب داده، و از خود راضى کنند.
در این آیه، قرآن مجید، پرده از روى این عمل زشت برداشته، هم آنها را رسوا مى کند، و هم مسلمانان را آگاه مى سازد که، تحت تأثیر این گونه سوگندهاى دروغین قرار نگیرند.
نخست مى گوید:
آنها براى شما سوگند به خدا یاد مى کنند تا شما را راضى کنند (یَحْلِفُونَ بِاللّهِ لَکُمْ لِیُرْضُوکُمْ).
روشن است، هدف آنها از این سوگندها، بیان حقیقت نیست، بلکه مىخواهند با فریب و نیرنگ، چهره واقعیات را در نظرتان، دگرگون جلوه دهند، و به مقاصد خود برسند، و گرنه اگر هدف آنها این است که، واقعاً مؤمنان راستین را از خود خشنود سازند، لازم تر این است که خدا و پیامبرش را راضى کنند، در حالى که آنها با اعمالشان، خدا و پیامبر را به شدت ناراضى کردند.
لذا قرآن مى گوید:
اگر آنها راست مى گویند و ایمان دارند، شایسته تر این است که، خدا و پیامبرش را راضى کنند! (وَ اللّهُ وَ رَسُولُهُ أَحَقُّ أَنْ یُرْضُوهُ إِنْ کانُوا مُؤْمِنینَ).
جالب توجه این که در جمله فوق، چون سخن از خدا و پیامبر در میان است، قاعدتاً باید ضمیر(یُرْضُوهُ) به صورت تثنیه آورده شود، ولى، ضمیر مفرد به کار رفته است.
این تعبیر، در حقیقت اشاره به این است که رضایت پیامبر(صلى الله علیه وآله) از رضایت خدا، جدا نیست، و او همان را مى پسندد که خدا مى پسندد.
و به تعبیر دیگر، اشاره به حقیقت توحید افعالى است، چرا که پیامبر(صلى الله علیه و آله) در مقابل خدا از خود استقلالى ندارد، و رضا و غضب او، همه به خدا منتهى مى شود، همه، براى او، و در راه او است.
در پاره اى از روایات نقل شده در عصر پیامبر(صلى الله علیه وآله)، مردى ضمن سخنان خود چنین گفت:
مَنْ أَطاعَ اللّهَ وَ رَسُولَهُ فَقَدْ فازَ، وَ مَنْ عَصاهُما فَقَدْ غَوى: کسى که خدا و پیامبرش را اطاعت کند، رستگار است، و کسى که این دو را مخالفت کند، گمراه و نارستگار است.
هنگامى که، پیامبر(صلى الله علیه وآله)این تعبیر را شنید، که او خدا و پیامبر را در یک ردیف قرار داده، و با ضمیر تثنیه ذکر کرده، ناراحت شد، و فرمود:
بِئْسَ الْخَطِیْبُ أَنْتَ، هَلاّ قُلْتَ وَ مَنْ عَصَى اللّهَ وَ رَسُولَهُ؟:
تو بد سخنگوئى هستى! چرا نگفتى هر کس نافرمانى خدا و پیامبرش را کند...؟(و به جاى ضمیر مفرد، ضمیر تثنیه آوردى، گفتى: هر که آن دو را مخالفت کند).
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
14030626_46090_64k.mp3
6.44M
📢 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از علمای اهل سنت کشور.
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
#صوت_کامل
#امام_خامنهای
••※[🔹∷∷※∷∷🔹]※••
@khamenei_voice
@t_manzome_f_r
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۶۳
نام سوره: توبه
شماره آیه:《۶۳》
#آیه: أَلَمْ يَعْلَمُوا أَنَّهُ مَن يُحَادِدِ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ فَأَنَّ لَهُ نَارَ جَهَنَّمَ خَالِدًا فِيهَا ۚ ذَٰلِكَ الْخِزْيُ الْعَظِيمُ
#ترجمه: آیا نمی دانند هر کس با خدا و رسولش دشمنی کند، برای او آتش دوزخ است؛ جاودانه در آن می ماند؟ این، همان رسوایی بزرگ است!
#تفسیر_آیه:
در این آیه ، این گونه افراد منافق را، شدیداً تهدید مى کند، و مى گوید: مگر نمى دانند کسى که با خدا و رسولش دشمنى و مخالفت کند براى او آتش دوزخ است که جاودانه در آن مى ماند (أَ لَمْ یَعْلَمُوا أَنَّهُ مَنْ یُحادِدِ اللّهَ وَ رَسُولَهُ فَأَنَّ لَهُ نارَ جَهَنَّمَ خالِداً فیها).
سپس، براى تأکید، اضافه مى کند: این رسوائى و ذلت بزرگى است (ذلِکَ الْخِزْیُ الْعَظیمُ).
یُحادِد از ماده محادّة ، و از ریشه حدّ است، که، به معنى طرف و نهایت چیزى مى باشد، و از آنجا که افراد دشمن و مخالف، در طرف مقابل قرار مى گیرند، این ماده (محادّة) به معنى عداوت و دشمنى نیز آمده است، همان گونه که در گفتگوهاى روزمره، کلمه طرفیت را، به معنى مخالفت و دشمنى به کار مى بریم.
✍تهیه و تنظیم :عاشوری
❤️خوش گمانی نسبت به خداوند، معجزه میکند.
✅امام رضا علیهالسلام میفرمایند:
⬅️«أَحْسِنِ الظَّنَّ بِاللَّهِ؛ فَإِنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ يَقُولُ:
أَنَا عِنْدَ ظَنِّ عَبْدِيَ الْمُؤْمِنِ بِي، إِنْ خَيْراً فَخَيْراً وَ إِنْ شَرّاً فَشَرّاً».
⬅️گمان خويش را به خداوند نيكو كن، زيرا خداوند عزّ و جلّ مىفرمايد: من همراه گمان بندهام مىباشم، اگر گمان نيک به من دارد من در باره او نيكى خواهم و عاقبتش را به خير مىگردانم و چنانچه گمان بد دارد، من نيز مطابق انديشهاش درباره او رفتار مىكنم.
📚الکافی، ج ۲، ص ۷۲.
🌹معارف ناب قرآن و حدیث🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️داستانی زیبا از توکل در زندگی
🔹ازدواج به شرط چک سفید امضاء!
🔹 با این داستان معنای #توکل روشن میشود
🔹 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت سالروز ازدواج نبی مکرم اسلام با حضرت خدیجه
@AkhbareFori
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅محفل در لاهور پاکستان غوغا به پا کرد!
🟢در خارج از مرزهای ایران و در شهر لاهور پاکستان، بیش از ۸۵ هزار نفر از مردم پاکستان برای حضور در محفل بزرگ قرآنی علیحبالنبی(ص) در هفته وحدت گرد هم آمدند و جشن میلادالنبی را با حضور علمای اهل سنت و میزبانان برنامه محفل برگزار کردند.
این مراسم به عنوان بزرگترین اجتماع پاکستان شناخته میشود.
🟢برنامه محفل مصداق یک محصول رسانهای موفق ایرانی است که توانسته توجه مردم کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی را به خود جلب کند و با استقبال چشمگیر و بیسابقهای مواجه شود.
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🏻🍳مرغ تنوری مجلسی😋
مواد لازم :
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی
ران یا سینه مرغ
سیر، فلفل
مواد سس :
رب ۱ ق غ
شیر ۱ استکان
نمک، فلفل سیاه
روغن مایع
پاپریکا
آویشن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻اینجوری دانه دانه در هر منزل مسکونی پر از زن و کودک انفجار رخ داد
اینجا ضاحیه جنوب لبنان از مناطق مسکونی بچه های مظلوم حزب الله
تمام این خون و اشک و مظلومیتها، از محراب کوفه و قتلگاه کربلا تا امروز برای عزت و یک سرخم نکردن جلوی پرچم طاغوت است؛
گاهی چقدر راحت وسط تشویق خبرنگاران معلومالحالتر از خودمان، با یک جملهی ذلیلانه تمام آن عزت و این خونها را لگدمال میکنیم
___
🍃 روزنوشتهای دکتر علی صدر
@siyasatbrotoush
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اسرائیل جسد یک شهید فلسطینی راتحویل فلسطينها داد و بمبی در داخل این جسد کار گذاشته بود*
*در وسط یک تشییع جنازه شلوغ منفجر شد و دهها نفر شهید شدند.
هیچکس در دنیا چنین انسانهای بی رحم وپست فطرتی تا حالا ندیده است .
https://eitaa.com/shahidyaran
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۶۴
نام سوره: توبه
شماره آیه:《۶۴》
#آیه: يَحْذَرُ الْمُنَافِقُونَ أَن تُنَزَّلَ عَلَيْهِمْ سُورَةٌ تُنَبِّئُهُم بِمَا فِي قُلُوبِهِمْ ۚ قُلِ اسْتَهْزِئُوا إِنَّ اللَّهَ مُخْرِجٌ مَّا تَحْذَرُونَ
#ترجمه: منافقان از آن بیم دارند که سوره اى برضدّ آنان نازل گردد، و به آنها از (اسرار) درون قلبشان خبر دهد. بگو: «استهزا کنید! خداوند، آنچه را از آن بیم دارید، آشکار مى سازد.»
#تفسیر_آیه:
از آیه نخست، چنین استفاده مى شود: خداوند براى دفع خطر منافقان از پیامبر، گهگاه پرده از روى اسرار آنها برمى داشت، و آنان را به جمعیت معرفى مى کرد، تا مسلمانان به هوش باشند، و به دام آنها گرفتار نشوند، و آنها نیز متوجه موقعیت خویش شوند، و دست و پاى خود را جمع کنند; روى این جهت، غالباً آنان در یک حالت ترس و وحشت به سر مى بردند، قرآن به این وضع اشاره کرده، مى گوید:
منافقان مى ترسند که بر ضد آنها سوره اى نازل شود، و آنان را نسبت به آنچه در دل دارند آگاه سازد (یَحْذَرُ الْمُنافِقُونَ أَنْ تُنَزَّلَ عَلَیْهِمْ سُورَةٌ تُنَبِّئُهُمْ بِما فی قُلُوبِهِمْ).
ولى عجیب این که، بر اثر شدت لجاجت و دشمنى، باز هم دست از استهزاء و تمسخر نسبت به کارهاى پیامبر(صلى الله علیه وآله) برنمى داشتند، لذا خداوند در پایان این آیه به پیامبرش مى فرماید: به آنها بگو: هر چه مى خواهید استهزاء کنید، اما بدانید خدا آنچه را از آن بیم دارید آشکار مى سازد، و شما را رسوا مى کند ! (قُلِ اسْتَهْزِئُوا إِنَّ اللّهَ مُخْرِجٌ ما تَحْذَرُونَ).
البته جمله: اسْتَهْزِئُوا مسخره کنید از قبیل امر براى تهدید است، همانند این که انسان به دشمنش مى گوید: هر قدر کارشکنى و اذیت و آزار در قدرت دارى بکن، پاسخ آنها را یک جا خواهم داد این گونه تعبیرات، در مقام تهدید ذکر مى شود.
ضمناً، باید توجه داشت: از آیه فوق استفاده مى شود، منافقان در دل، از حقانیت دعوت پیامبر(صلى الله علیه وآله)با خبر بودند، و ارتباط او را با خدا به خوبى مى دانستند، ولى با این حال، بر اثر لجاج و عناد و دشمنى با حق، به جاى این که در برابر او تسلیم باشند، کارشکنى مى کردند، به همین دلیل، قرآن مى گوید: منافقان از این بیم داشتند که: آیاتى بر ضد آنها نازل شود، و مکنون خاطرشان را آشکار سازد.
توجه به این نکته نیز لازم است که: جمله تُنَزَّلَ عَلَیْهِمْ ، مفهومش این نیست که، این گونه آیات بر منافقان نازل مى شد، بلکه منظور این است: درباره آنها و بر ضد آنها بوده، هر چند بر شخص پیامبر نازل مى گردید.
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
🔴 حاج آقا قرائتی در سلامتی کامل هستند، تکذیب شایعه بیماری و بستری شدن
🔹مدیر مرکز فرهنگی درسهایی از قرآن: چند روزی است که تصاویری از بستری شدن حجت الاسلام والمسلمین قرائتی در فضای مجازی دست به دست میشود که این تصاویر مربوط به گذشته است، و در حال حاضر ایشان مشغول امور علمی و برنامههای روزانه هستند.
-------------------------
شما هم به #مکتب_سلیمانی بپیوندید 🔻
♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
╭┅───────────┅╮
•''•❀🕊 مکتب سلیمانی🕊✾•''•
Eitaa.com/soleymaneii
Eitaa.com/soleymaneii
╰┅───────────┅╯