بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۱
🔹نام سوره: یونس
🔹شماره آیه:《۱》
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
الر ۚ تِلْكَ آيَاتُ الْكِتَابِ الْحَكِيمِ
*بنام خداوند بخشنده مهربان*
الر، این آیاتِ کتابِ حکیم است (کتابى حکمت آمیز
و استوار).
#تفسیر_آیه
رسالت پیامبر
در این سوره، بار دیگر با حروف مقطعه قرآن روبرو مى شویم، که به صورت الف و لام و راء ذکر شده است (الر).
به دنبال آن، نخست اشاره به عظمت آیات قرآن کرده، مى فرماید: آنها آیات کتاب حکیم است (تِلْکَ آیاتُ الْکِتابِ الْحَکیمِ).
تعبیر به آنها (اسم اشاره بعید)، به جاى هذِهِ (اینها) (اسم اشاره به نزدیک)، که نظیر آن در آغاز سوره بقره نیز آمده است، از تعبیرات لطیف قرآن محسوب مى شود، و کنایه از عظمت و والا بودن مفاهیم قرآن است.
زیرا مطالب پیش پا افتاده و ساده را، غالباً با اسم اشاره نزدیک مى آورند، اما مطالب مهمى که در سطح بالا، و گوئى بر فراز آسمان ها در یک افق عالى قرار گرفته، با اسم اشاره دور بیان مى کنند.
و اتفاقاً در تعبیرات روزمره، ما نیز از این تعبیر استفاده مى کنیم، و براى عظمت اشخاص، هر چند در حضورشان بوده باشیم، آن جناب یا آن حضرت مى گوئیم، نه این جناب و این حضرت ، ولى به هنگام تواضع، کلمه اینجانب را به کار مى بریم.
توصیف کتاب آسمانى یعنى: قرآن به حکیم ، اشاره به این است که: آیات قرآن داراى آن چنان استحکام، نظم و حسابى است که، هر گونه باطل و خرافه و هزل را از خود دور مى سازد، جز حق نمى گوید، و جز به راه حق دعوت نمى کند.
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽پیشنهاد نه! حتما ببینید...
هیچ کس جز آنکه دل
به خدا سپرده
رسم دوست داشتن نمیداند. . .
#شهیدمرتضیآوینی🕊
#شهیدانه
#فیلم_کوتاه
🇮🇷روابط عمومی بسیج سازندگی قم🇮🇷
🆔@sazandegi_qom
http://rubika.ir/qom
4_5947135111899124940.mp3
20M
🎙 صوتی | سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی، در مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۹/۱۴
🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼
صوت تماااااام دعا و مناجاتها اینجا
👇
@ppt_doa
4_5947135111899124941.mp3
25.24M
🎙 صوتی | روضهخوانی حاج محمود کریمی، در مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمهزهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره). ۱۴۰۳/۹/۱۴
🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼
صوت تماااااام دعا و مناجاتها اینجا
👇
@ppt_doa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لا اله الا الله واویلا واویلا
فاطمه رفت از دنیا واویلا
#شام_غریبان🥀
#ایام_فاطمیه
✾•┈┈••✦❀✦••┈┈•✾
💟 کانال #محجوبه عضو شوید 👇
@Mahjoubeh
4_5949417680858517941.mp3
2.35M
شب های جمعه
بوی تو را می دهند ...
هنگامی که باد
چادر خاکیِ تو را ،
در خود به اهتزاز در می آورد
و عطرِ مادری ات را
می رساند ، به تمام عاشقانت ...
بوی مادر ، بوی عشق ...
بوی خاک ، بویِ درِ سوخته ...
شب جمعه است، ادب پیشه کنید
مادری دست به پهلو به حرم میآید
سلام نازنینْ اربابم ✋
🥀 السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
🥀 و عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🥀 و عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
🥀 و عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن
#لعن_الله_قاتلی_یازهرا_علیها_السلام
#ایام_فاطمیه
#حضرت_فاطمه_زهرا_سلام_الله_علیها
#نابودی_اسرائیل_ان_شاءالله
#الـٰلّهُمَ_عجــِّلِ_لوَلــیِّڪَ_اَلْفــَرَجْ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درخواست یکی از عزاداران #لبنانی از #رهبر انقلاب برای گرفتن #چفیه
🗓تاریخ خبر : جمعه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۳
🏴 پایگاه ذاکرین روضه خوزستان ⇩
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
https://eitaa.com/joinchat/2055668540C8c105754ee
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۲
نام سوره: یونس
شماره آیه:《۲》
أَكَانَ لِلنَّاسِ عَجَبًا أَنْ أَوْحَيْنَا إِلَىٰ رَجُلٍ مِّنْهُمْ أَنْ أَنذِرِ النَّاسَ وَ بَشِّرِ الَّذِينَ آمَنُوا أَنَّ لَهُمْ قَدَمَ صِدْقٍ عِندَ رَبِّهِمْ ۗ قَالَ الْكَافِرُونَ إِنَّ هَٰذَا لَسَاحِرٌ مُّبِينٌ
آیا براى مردم، موجب شگفتى بود که به مردى از آنها وحى فرستادیم (و گفتیم:) «مردم را (از عواقب کفر و گناه) بیم ده، و به کسانى که ایمان آورده اند بشارت ده که براى آنها، سابقه نیک [= نیکنامى و پاداش] نزد پروردگارشان است»؟! (امّا) کافران گفتند: «این مرد، ساحر آشکارى است!»
#تفسیر_آیه
آیه دوم، به تناسب اشاره اى که در آیه قبل به قرآن مجید و وحى آسمانى شده، یکى از ایرادات مشرکان نسبت به پیامبر(صلى الله علیه وآله)را بیان مى کند، همان اشکالى که به طور مکرر در قرآن مجید آمده، و تکرارش نشان مى دهد، از ایرادات مکرّر مشرکان بوده است و آن این که:
چرا وحى آسمانى از ناحیه خدا، بر انسانى نازل شده؟
چرا فرشته اى مأموریت این رسالت بزرگ را به عهده نگرفته است؟!
قرآن در پاسخ این گونه سؤالات مى فرماید:
آیا براى مردم موجب شگفتى بود که ما به مردى از بین آنان وحى فرستادیم (أَ کانَ لِلنّاسِ عَجَباً أَنْ أَوْحَیْنا إِلى رَجُل مِنْهُمْ).
در واقع جواب ایراد آنها، با کلمه مِنْهُمْ (از جنس آنان)، داده شده است یعنى: اگر رهبر و راهنما، هم جنس پیروانش باشد، دردهاى آنها را بداند و از نیازهایشان آگاه گردد، جاى تعجب نیست، تعجب در این است که، از غیر جنس آنها باشد، که بر اثر نا آگاهى از وضعشان، نتواند آنها را رهبرى کند.
سپس، به محتواى این وحى آسمانى اشاره کرده، آن را در دو چیز خلاصه مى کند:
نخست این که: به او وحى فرستادیم که: مردم را انذار کن و از عواقب کفر و گناه بترسان (أَنْ أَنْذِرِ النّاسَ).
دیگر این که: به افراد با ایمان بشارت ده، که براى آنان در پیشگاه پروردگارشان قدم صدق است ! (وَ بَشِّرِ الَّذینَ آمَنُوا أَنَّ لَهُمْ قَدَمَ صِدْق عِنْدَ رَبِّهِمْ).
در این که منظور از قدم صدق چیست؟ در میان مفسران بحث است، اما روى هم رفته، یکى از سه تفسیر (یا هر سه با هم)، براى آن قابل قبول است.
1⃣ نخست این که: اشاره به آن است که ایمان سابقه فطرى دارد، و در حقیقت مؤمنان با ابراز ایمان، مقتضاى فطرت خود را تصدیق و تأکید کرده اند; زیرا یکى از معانى قدم ، سابقه است، چنان که مى گویند: لِفُلان قَدَمٌ فِى الإِسْلامِ ـ أَوْ قَدَمٌ فِى الْحَرْبِ: فلان کس در اسلام، یا در جنگ و مبارزه، سابقه دارد.
2⃣ دوم این که: اشاره به مسأله معاد و نعمت هاى آخرت باشد; زیرا یکى از معانى قدم ، مقام و منزلت است (به تناسب این که انسان با پاى خود به منزلگاهش وارد مى شود) یعنى: براى افراد با ایمان، مقام و منزلت ثابت و مسلّمى در پیشگاه خدا است، که هیچ چیز نمى تواند آن را تغییر دهد و دگرگون سازد.
3⃣ سوم این که: قدم به معنى پیشوا و رهبر است، یعنى براى مؤمنان پیشوا و رهبرى صادق فرستاده شده است.
روایات متعددى که در تفاسیر شیعه و اهل تسنن در ذیل این آیه وارد شده، و قدم صدق را به شخص پیامبر(صلى الله علیه وآله)، یا ولایت على(علیه السلام) تفسیر کرده است، مؤید همین معنى است.
همان گونه که گفتیم، ممکن است: هدف از تعبیر فوق بشارت به همه این امور بوده باشد.
در پایان آیه، باز به یکى از اتهاماتى که مشرکان کراراً بر پیامبر(صلى الله علیه وآله) وارد مى کردند، اشاره کرده، مى فرماید: کافران گفتند: این مرد، ساحر آشکارى است (قالَ الْکافِرُونَ إِنَّ هذا لَساحِرٌ مُبینٌ).
کلمه إِنَّ و لام تأکید ، و صفت مُبِین ، همه نشانه تأکیدى است که آنها روى این تهمت داشتند، و تعبیر به هذا (اسم اشاره به نزدیک)، براى این بوده که، مقام پیامبر(صلى الله علیه وآله) را تحقیر کنند.
اما این که: چرا نسبت سحر به پیامبر(صلى الله علیه وآله)مى دادند، روشن است; زیرا در برابر سخنان اعجازآمیز، و برنامه هاى و قوانین درخشان، و سایر معجزاتش، پاسخ قانع کننده اى نداشتند، جز این که: فوق العادگى آن را با سحر تفسیر کنند، و به این صورت، پرده جهل و بى خبرى براى ساده لوحان، روى آن بیفکنند.
این گونه تعبیرها، که از ناحیه دشمنان پیامبر(صلى الله علیه وآله)صادر مى شد، خود دلیل روشنى است بر این که: پیامبر(صلى الله علیه وآله)کارهاى خارق العاده اى داشته، که افکار و دل ها را به سوى خود جذب مى کرده است، مخصوصاً تکیه کردن روى سحر در مورد قرآن مجید، خود گواه زنده اى بر جاذبه فوق العاده این کتاب آسمانى است، که براى اغفال مردم، آن را زیر پرده سحر مى پوشاندند.
✍تهیه و تنظیم : استاد عاشوری
39.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
[نقطهٔ درخشان زندگی حضرت
فاطمة الزهرا سلاماللهعلیها]🌷
🔰KHAMENEI.IR
#مهدوی_ارفع
#فاطمیه
♦️@Mahdavi_arfae
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴برادروخواهرعزیزم این نمایش راحتماحتما ببینید وقتی حجاب نباشد زنها باید دنبال مردها راه بیفتند!
✅ این ۷۲ ثانیه را همه، به ویژه دختران جوان باید ببینند و بشنوند. توجیهی ساده اما دقیق از لسان استاد ازغدی در بحث ضرورت عقلی #حجاب
🌍 اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ 🌤
❄️💞❄️💞❄️💞
#مکتب_القرآن🌟
#کلام_الهی
@khodaiyektayman
بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
#تفسیر_قرآن_جلسه_۳
نام سوره: یونس
شماره آیه:《۳》
إِنَّ رَبَّكُمُ اللَّهُ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِي سِتَّةِ أَيَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَىٰ عَلَى الْعَرْشِ ۖ يُدَبِّرُ الْأَمْرَ ۖ مَا مِن شَفِيعٍ إِلَّا مِن بَعْدِ إِذْنِهِ ۚ ذَٰلِكُمُ اللَّهُ رَبُّكُمْ فَاعْبُدُوهُ ۚ أَفَلَا تَذَكَّرُونَ
پروردگار شما،خداوندى است
که آسمانها و زمین را در شش روز [= شش دوران]آفرید. سپس بر تخت (قدرت) قرار گرفت، و به تدبیر کار (جهان) پرداخت. هیچ شفاعت کننده اى، بى اذن او نیست. این است خداوند، پروردگار شما! پس او را پرستش کنید. آیا متذکّر نمى شوید؟
#تفسیر_آیه
خداشناسى و معاد
قرآن پس از اشاره به مسأله وحى و نبوت در نخستین آیات این سوره، به سراغ دو اصل اساسى تعلیمات همه انبیاء، یعنى: مبدأ و معاد مى رود، و در دو آیه فوق، این دو اصل مهم را ضمن عباراتى کوتاه و گویا بیان مى کند.
نخست مى فرماید: پروردگار شما همان خداوندى است که، آسمان ها و زمین را در شش روز آفرید (إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّةِ أَیّام).
سابقاً هم اشاره کرده ایم، کلمه یَوْم در لغت عرب، و روز در فارسى، و معادل آن در سایر لغات، در بسیارى مواقع به معنى دوران استعمال مى شود چنان که مى گوئیم: روزى در کشور ما استبداد حکومت مى کرد، ولى اکنون در پرتو انقلاب، روز آزادى است، یعنى دورانى استبداد بود، و پس از پایان استبداد، دوران رهائى مردم رسیده است.
بنابراین، مفهوم جمله فوق این مى شود: پروردگار شما آسمان و زمین را در شش دوران آفریده است، و چون درباره این دوران هاى ششگانه سابقاً سخن گفته ایم، از تکرار آن خوددارى مى کنیم.
آنگاه اضافه مى کند: خداوند پس از آفرینش جهان، زمام امور آنها را در دست گرفت (ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ).
همه کارهاى جهان به فرمان او است، و همه چیز در قبضه تدبیرش (یُدَبِّرُ الأَمْرَ).
کلمه عرش ، گاهى به معنى سقف ، گاهى به معنى چیزى که داراى سقف است، و زمانى به معنى تختِ بلند پایه، مى آید، این معنى اصلى آن است.
اما معنى کنائى آن: همان قدرت است، چنان که مى گوئیم: فلان شخص بر تخت نشست، یا پایه هاى تختش فرو ریخت، و یا او را از تخت به زیر آوردند، همه اینها کنایه از قدرت یافتن، و یا از دست دادن قدرت است، در حالى که ممکن است اصلاً تختى در کار نبوده باشد، به همین دلیل، اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ به معنى این است: خداوند زمام امور جهان را بر دست گرفت .
یُدَبِّرُ از ماده تدبیر ، در اصل از دبر (بر وزن ابر)، به معنى پشت سر و عاقبت چیزى است.
بنابراین، تدبیر به معنى بررسى کردن عواقب کارها، و سنجیدن مصالح، و بر طبق آن عمل نمودن است.
پس از آن که روشن شد خالق و آفریدگار اللّه است، زمام اداره جهان هستى به دست او است، و تدبیر همه امور به فرمان او مى باشد، معلوم مى گردد بت ها، این موجودات بى جان، عاجز و ناتوان، هیچ گونه نقشى در سرنوشت انسان ها نمى توانند داشته باشند، لذا در جمله بعد مى فرماید: هیچ شفاعت کننده اى جز به اذن و فرمان او وجود ندارد (ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ)آرى این چنین است اللّه پروردگار شما، او را باید پرستش کنید نه غیر او را (ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ).
آیا با این دلیل روشن متذکر نمى شوید ؟ (أَ فَلا تَذَکَّرُونَ).
✍تهیه و تنظیم : عاشوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضورقلب درنمازیعنی این همین قدرساده وزیبا
قابل توجه مقلدین حضرت آقا
💥لطفا این کلیپ رو برای خودتون ذخیره کنید تا حتی المقدور روزی یک بار گوش کنیم تا برامون ملکه بشه از چگونگی حضور قلب در نمازهامون . با توکل بر خدا 🌷
🔰 آیا سیاست ایران در مورد سوریه تغییر کرده است؟
🔻پیشروی سریع تروریستها در حلب و حماه و... به چه معناست؟
1⃣ بیتردید مقصر اول اتفاقات اخیر سوریه را باید ارتش فاسد و ناکارآمد این کشور دانست که البته چندان هم موضوع عجیبی نیست. رزمندگان مدافع حرم خاطرات تلخی از ارتش بعثی سوریه در دوران مبارزه با تروریستها دارند. از تسلیم خطوط به تروریستها تا نفوذ عناصر جاسوس و حتی فساد اخلاقی و اعتقادی. طبیعی است که چنین ارتشی در برابر یک نیروی تکفیری که با عقیده ولو غلط در حال جنگ و قتال است نمیتواند کاری از پیش ببرد و دلیل اصلی عقبنشینیهای مکرر ارتش عربی سوریه از حلب و حماه و ... همین است. این که میبینیم بشار اسد دستور افزایش 50 درصدی حقوق ارتش را میدهد در واقع تلاشی برای تکان دادن این نظامیان است و ناگفته پیداست که این مشوقهای مالی هم موفق نخواهد بود.
البته معدودی از فرماندهان و نیروهای با غیرت ملی مثل ژنرال سهیل حسن را باید از این کلیت استثنا کرد.
2⃣ ایران و جبهه مقاومت در این ماجرا به هیچ وجه غافلگیر نشدند. برآوردهای اطلاعاتی از سه ماه پیش کاملا گویای این بود که تروریستهای مستقر در ادلب در حال آمادگی برای حمله هستند. قبل از آن هم میدانستیم که به تعهدات ترکیه در سوچی و آستانه نمیتوان تکیه کرد و اردوغان ابایی از هزینه کردن تکفیریها برای مقاصد خود ندارد. اما مشکل اینجاست که در سوریه تصمیمگیری نهایی با ایران نیست. لذا خطای محاسباتی دولت سوریه در بیتوجهی به هشدارهای ایران را باید در نظر گرفت.
3⃣ قدری ریشهای تر باید به موضوع نگاه کرد: ترکیب جمعیتی سوریه حدود 75 درصد سنی، 10 درصد مسیحی و تنها 13 درصد شیعه علوی و اسماعیلی است. تمامیتخواهی و دیکتاتوری حزب بعث بشار در راه ندادن اهل سنت در ساختار حکومتی از یک طرف و فساد گسترده در بین علویهای حاکم از طرف دیگر، زمینه اصلی بحران 2011 و نیز اتفاقات فعلی است. (البته بالا کشیدن علویان در دوره حافظ اسد دلایل دیگری داشت که فعلا مجال توضیح این موضوع نیست) اما در جامعهای با اکثریت سنی که از دیرباز با اسلام اموی و ضدشیعی خو گرفتهاند و ترکیب فعلی صحنه، بزرگترین انگیزهها را در اختیار عناصر تکفیری قرار میدهد تا بر روی گسلهای موجود بحرانآفرینی کنند. ایران با فهم صحیح از این مسئله به خوبی میدانست که پاکسازی سوریه و حتی شاید بتوان گفت آزادسازی ادلب پایان کار نخواهد بود و باید تغییرات ریشهای در دستور کار قرار گیرد وگرنه هر لحظه امکان بازگشت معکوس وجود دارد.
4⃣ شهید سلیمانی بعد از آزادسازی بخش اعظم خاک سوریه از عناصر تکفیری، پیشنهاد ایجاد اصلاحات در ساختار حاکمیت را به بشار اسد داد و خود نیز با مذاکره با عناصر میانهرو سنی تلاش کرد تا وضعیت صحنه را به شکل معتدلتری در آورد و توفیقاتی هم در این زمینه کسب کرد ولی متاسفانه برخورد حکومت سوریه (و البته بعضی دولتها در ایران) با این وضعیت را باید فرصتسوزی بزرگ نامید. نتیجه این شد که ما فرصت بهرهبرداری از پیروزیهای میدانی را از دست دادیم و کشورهایی مثل امارات و ترکیه در خلاء حضور ما میداندار شدند.
5⃣ قطعا رژیم صهیونیستی، آمریکا و ترکیه –هر کدام به دلایل و نیاتی- در فتنه فعلی ایفای نقش میکنند ولی تجربه نشان داده ما از اشتباهات جبهه خودی بیش از تحرکات دشمن باید واهمه داشته باشیم. یک نمونه روشن آن موج مشکوک افغانستیزی در یکی دو سال اخیر خصوصا بعد از روی کار آمدن طالبان است که هدف آن انشقاق بین صفوف رزمندگان فاطمیون و جبهه مقاومت بود. در زمان جنگ تحمیلی خودمان وقتی که وزیر سپاه از حافظ اسد درخواست موشک کرد او بسیار ناراحت شد و بعد از مرخص کردن اطرافیان خود گفت: «مگر شما نمیدانید سوریه پر از جاسوس است چرا این درخواستها را علنی مطرح میکنید؟» البته مسئله «تجارت اطلاعات» به درجاتی دیگر در لبنان و حتی اسرائیل هم وجود دارد.
6⃣ چرا ایران در فتنه جدید سوریه حضور سریع میدانی پیدا نکرد؟
باید حکومت سوریه به این درک برسد که قرار نیست تاوان ندانمکاریهای آنها را ایران و رزمندگان جبهه مقاومت پرداخت کنند. موضعگیری فالح الفیاض و حشدالشعبی عراق در مورد عدم مداخله حداکثری در سوریه را باید در این چهارچوب دانست. البته حرکتهای ایذایی نیروهای آمریکایی در منطقه نیز تا حدی بر سرعت عمل ایران تاثیر گذاشته است.
7⃣ در کل اما جای نگرانی جدی نیست؛ چراکه به لحاظ میدانی و نظامی، هر منطقهای که به سرعت فتح شود به سرعت نیز قابل بازپسگیری است؛ ضمن اینکه که تحرکات عناصر تحریر الشام (النصره سابق) در این مدت به صورت پیشرویهای سریع ولی بدون تثبیت خطوط دفاعی بوده است.
8⃣ چرا جای نگرانی جدی نیست؟ هلیبرد نیروهای لشکر 25 سوریه و نیروهای واگنر روسی در ارتفاعات مشرف به حماه و غرب حلب نشاندهنده سست بودن عقبه تکفیریهاست؛ این یعنی فرصت برای جبران این اتفاقات هست ولی سوریه باید در این زمینه نصایح و توصیههای ایران را زودتر بپذیرد. درست است که سوریه برای ما پل ارتباطی با حزب الله است ولی این موضوع نباید در تصمیمات داخلی حزب بعث سوریه اشتباه محاسباتی ایجاد کند.
9⃣ متاسفانه فضای رسانه داخل کشور یا مشغول تحلیلهای آخرالزمانی است!
که طبق آنان اساسا باید اجازه دهیم سوریه سقوط و سفیانی ظهور کند!
که طرح این موضوعات غیر قطعی و انحرافی به شدت حاج قاسم سلیمانی عزیز را آزار میداد.
یا همه چیز را به منازعه ایران و رژیم صهونیستی خلاصه میکنند و روی هر واقعه و اتفاقی سریعا برچسب «عقبنشینی غیرتاکتیکی و عذاب الهی(!)» میزنند.
متاسفانه بعضیها به دنبال سادهترین و بسیط ترین تحلیل هستند نه دقیقترین تحلیل.
خناسی رسانههای معاند و غربگرایان داخلی نیز جای خود دارد.
اما باید بدانیم که صحنه سوریه پیچیده و ذوابعاد است و باید در تصمیمگیری دقیق بود.
🔟 اکنون وقت آیه یأس خواندن و تحلیلهای صد من یک غاز صادر کردن بدون اطلاعات دقیق و گمانه زنی های بدون تخصص نیست.
(متاسفانه سرعت پیشروی تکفیری های سوریه در ایتا بسیار بیشتر از سرعت پیشروی آنها در میدان است)
علاوه بر اینکه نه میتوان با هر کجروی سوریها کنار آمد و نه میتوان بالکل رهایشان کرد.
تردید نکنید که ایران و رهبر تیزهوش و با فراست آن و نیز کلیت جبهه مقاومت صحنه را کاملا تحت نظر و اشراف دارند.
برای آرامش بیشتر فقط کافیست روند مدیریت رهبر انقلاب را در بحران های داخلی و منطقه ای بیشتر مطالعه کنیم و از تحلیل های کانال هایی که رهبر انقلاب را در امور نظامی هیچکاره و دست بسته جلوه میدهند و مجموعه نظام را به تعلّل متهم میکنند، فاصله بگیریم.
این منطقه، منطقه ماست و آن همه در ابعاد گوناگون هزینه نکردیم که امروز به سادگی واگذارش کنیم.
تردیدی نیست که سیاست ایران در مورد سوریه و حزب الله هیچ تغییری نکرده است.
در روزهای آینده ایران نشان خواهد داد که ارادهاش در حفظ محور مقاومت چقدر جدی است.
16.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظاتی از سخنرانی حجتالاسلام و المسلمین عالی در مراسم عزاداری شام شهادت حضرت زهرا سلاماللهعلیها در حسینیه امام خمینی(ره) در تشریح چهار آموزه حضرت زهراسلاماللهعلیها برای جنگ نامتقارن: باور به عالم غیب و تکیه به دست غیبی خدا؛ آگاه کردن مردم و آوردن آنها به صحنه؛ تلاش دائم، جهاد مستمر و استقامت؛ وشهادتطلبی و نترسیدن از مرگ. ۱۴۰۳/۹/۱۵
#انتشارحداکثری
#سربازولایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اقدام بینظیر یک خانم
⁉️ چگونه دفن شبانه موجب تحقیر دشمن شد؟
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت سالروز شهادت #حضرت_زهرا سلاماللهعلیها
🔸 دریافت نسخه باکیفیت
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
#انتشارحداکثری
#سربازولایت
27.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🔰۱۷ آذر سالروز شهادت علیمردان خان، قهرمان ملی مبارزه با استبداد و استعمار
🔻سردار علیمردان خان بختیاری (شیرعلیمردان) قهرمان ملی مبارزه با استبداد و استعمار در سال ۱۲۷۱ هجری شمسی در سرزمین بختیاری به دنیا آمد. پدرش علیقلی خان چهارلنگ بود. مادرش بی بی مریم، معروف به سردار مریم بختیاری دختر حسینقلی خان ایلخانی بختیاری و از زنان مبارز عصر مشروطه بود.
🟣علیمردان خان تاثیر بسیار زیادی بر ایل بختیاری گذاشت تا حدی که دلیری های او در میدان جنگ به میان شعرهای بختیاری نیز راه یافت . و در لحظه ی اعدام گفت چشمانم را نبندید تا ببینم چگونه شغالان یک شیر را از پا در می آورند . و ایشان به عنوان یکی از جوانان آرمانگر با ایمان؛ میهن دوست در ۱۷ آذر سال ۱۳۱۳ به فیض شهادت نائل آمد.
🟤حماسه علی مردان خان به گواه تاریخ یکی از بی نظیرترین و اصیل ترین قیام های مردمی، و از به یاد ماندنی ترین حماسه ها ی صحنه مقاومت و شجاعت قوم بختیاری است
🎞️ با صدا و شعر زنده یاد مرید محمدی
💠 حوزه هنری چهارمحال و بختیاری
#مقاومت
#علی_مردان
#نهضت_ادامه_دارد
༺🦋@nehzat_eslami_chb
21.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آنقدر برای مادرش گریه کرد تا سوخت...
🎥 روضهخوانی شهید آیتالله رئیسی در عزای امالشهداء حضرت فاطمه زهرا (سلاماللهعلیها) + تصاویری از آخرین مراسم ایام فاطمیه با حضور شهید جمهور
@raisi_org
مسئولین مقصرید!
در قضایای مختلف، دشمن بزرگنمایی میکند. طبیعی است! بزرگنمایی حربهٔ او در جنگ روانی و روایی است. او با بزرگنمایی دل حریفش را خالی میکند، ترس را در وجود او میاندازد، طبیعتا در نتیجه غالب میشود. اما به هماناندازه که بزرگنمایی در جنگ، موجب پیروزی دشمن میشود، کوچکانگاری هم میشود. مرجفون دشمن را بزرگ میشمارند و ترس را در دل خودیها میاندازند، بایستی دهان اینها را بست! اما با کوچکانگاران چه باید کرد؟ تکلیف ما با مرجفون مشخص است، اما من بیشتر نگران کوچکانگارانِ خوشخیال و زودباور هستم. آنانکه که ساده از کنار مهمترین مسائل میگذرند. آنانکه ترس و وادادگی و بیعرضگی، آنها را به وادی کوچکانگاری کشانیده.
در جنگ مرگ و حیات، هر دو سمّ مهلک است، هم بزرگنمایی و هم کوچکانگاری.
نکتهٔ بعد اینکه بسیاری از تحریفها و اشتباههای رفتاری، از عدم تبیین به موقع و جامع و کامل نشأت میگیرد. در مسائل ملی و فراملی، این مسئولین هستند که بایستی به موقع روایت کنند و اطلاعات بدهند. بنظر مسئولین در این مورد بس مقصرند. اطلاعات مبهم و قطرهچکانی و با تاخیر و از مصرفگذشته چه سودی برای مردم دارد؟
چند نمونه را مثال میزنم:
در قضیهٔ موشکباران عینالاسد که یک فتح عظیم و سیلی محکم به آمریکا بود، اطلاعات درستی در اختیار مردم قرار نگرفت. در وعدهٔ صادق ۱ و ۲ هم نیز. مردم نمیدانند دقیقا بعد از شهادت سرداران عزیزمان چه بلایی سر اسرائیل آوردیم!
مردم نمیدانند بعد از شهادت اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله، شهید نیلفروشان و یحیی سنوار، ما چه آسیب جدی به اسرائیل زدیم؟ آن وقت وقتی میگویند ما قوی هستیم و اسرائیل هیچ غلطی نمیتواند بکند، حق بدهید که عدهای علاوه بر اینکه باور نمیکنند، تلخندی هم خواهند زد. این یعنی افکار عمومی رهاست. یعنی کسی خود را متولی هدایت افکار عمومی نمیداند! یعنی عملا فکر مردم برای کسی اهمیت ندارد. همین مردمی که همه دم از خدمتگزاری برای آنان میزنند. طبیعی است وقتی آنکه مسئول است و اطلاعات دسته اول را دارد، درست و به موقع روایت نمیکند، جا برای اخبار درست و غلط دیگر، برای تحلیلهای درست و اشتباه باز میشود، علاوه بر اینکه چون روایتهای جعلی، ناقص و یا ضعیفی از قبل وجود دارد، عملا دیگر به آن روایت دستچندمِ با تأخیر اعتمادی نخواهد بود. اعتماد، با موعظه و نصیحت و الزام بوجود نمیآید. در مورد اوضاع سوریه هم همین است. وقتی کسی که بایستی اطلاعات بهموقع، نو به نو، دقیق و صریح بدهد، نمیدهد، میشود همین آشفتهبازاری که میبیند. کانالهای خبری و تحلیلی روز به روز مثل قارچ سربرمیآورند! بیدلیل عدهای میشوند تحلیلگر و پرمخاطب.
@fakhrian_ir
امنیت شام
تروریستهای وحشی نه سوریه هدفشان است و نه عراق و نه جای دیگر. آنها میخواهند هیچ سدی در مقابل آمریکای جنایتکار نباشد. سالهاست ایران و بعد جبههٔ مقاومت مانع از جهانخواری آمریکا هستند. اگر میبینید تروریستهای تکفیری را به جان سوریه میاندازند، میخواهند دست و پای مقاومت را قطع کنند. مشکل آنها با بشار اسد نیست، با مقاومت است و چون اسد با مقاومت است، او را نیز میزنند. والا شما میبینید حکام بیعرضه و وادادهٔ خلیجنشین را که نه تنها آماج قتل و غارت تروریستها نیستند که آمریکا به آنها کمک تسلیحاتی هم میکند. میخواهند مقاومت را ضعیف کنند و بعد تمامش کنند. امروز حمایت همهجانبه از سوریه، یعنی کمک به مقاومت، یک برخورداری از امنیت. اگر شام امنیت نداشته باشد، خیلی از جاهای دیگر نیز امنیت نخواهند داشت. ایران اگر امنیت میخواهد بایستی خط مقدم که سوریه هست را حفظ کند. عراق اگر امنیت میخواهد بایستی به سوریه کمک دهد و لبنان نیز.
خدا کند دیر نشود.
@fakhrian_ir
قسم ...
به ...
چادر خاکی...
خدا کند ...
که بیایی ...
سلام یابـ💔ـن الزهرا ....
#سلام
#امام_زمان
#ایام_فاطمیه