13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💚💚توسل به امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
🔹🔹شیخ جعفر ناصری
#ماه_شعبان
#نیمه_شعبان
🍂🍃🍂🍃🍂
صدای پای کسی
از بهشت می آید
خدای عـاطفه و
سرنوشت مـی آید
و عطرِ یاس
حسیـ❤️ـنی سِرشت می آید
#سلام امام زمانم❤️
سبک زندگی شاد 47.mp3
10.41M
🌷🌿🌷
🌿🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۴۷
برای رسیدن به کمالِ انسانی؛
فقط یه راه داری؛
👈اونم اینکه بتونی شاد زندگی کنی!
🔅پس اولین مهارتی ک باید بیاموزی؛
مبارزه با غمهایی هست، که شیطون به دلت تزریق میکنه!
آدمای غمگین، بدرد آسمون نمیخورن
🌷🌿🌷
سبک زندگی شاد 48.mp3
9.9M
🌷🌿🌷
🍃🌷
🌷
#سبک_زندگی_شاد ۴۸
💠یکی دیگر از ابزارهای شادی آفرین زندگی؛
ملاقات کردن با دوستانی ست که به تو آرامش میدهند.
🎀از دوستانت غافل مشو که؛ علاوه بر شادیِ دنیا؛
شادیِ آخرت نیز، روزی ات خواهد شد.
🌷🌿🌷
🍂🍃🍂🍃🍂
✍️ شبهات دانش آموزی
❌ امامت هم مثل پادشاهی موروثی است پس فرقی بین امامت و پادشاهی نیست؟!
🔶 اول: امامت از سوی خداست و او تعیین میکند چه کسی امام باشد. در حالی که پادشاهی اینگونه نیست.
🔷 دوم: در پادشاهی اغلب حکومت از پدر به پسر بزرگتر میرسد و به عنوان جانشین و ولیعهد معرفی میشود، در حالی که در امامت چنین نیست و امامت به کسی که شایستگیهای خاصی دارد داده میشود.
🔻 و اگر امامت موروثی بود باید از پدر به پسر بزرگتر میرسید در حالی که امامت از حضرت علی علیه السلام به امام حسن علیه السلام و از ایشان به برادرش امام حسین علیه السلام رسیده است و از امام حسین علیه السلام به جای اینکه به حضرت علی اکبر که پسر بزرگتر است برسد به امام سجاد علیه السلام که کوچکتر است رسیده است. یا امام صادق علیه اسلام با وجود اینکه اسماعیل پسر بزرگش بود او را به عنوان امام معرفی نکرد.
🔶 سوم: پادشاهی در زمان حال تعیین میشود یعنی اول باید فرزند پسر پادشاه به دنیا بیاید که او را به عنوان جانشین و ولیعهد خود معرفی کند. در حالی که در امامت، امامان از قبل تعیین شده و معرفی شدهاند و فقط باید منتظر به دنیا آمدن آنها باشند.
🔻 اگر قرار بود امام منتظر بود تا فرزند پسرش که به دنیا آمد او را به عنوان امام بعد از خودش معرفی کند همین که حضرت علی اکبر به دنیا آمد باید امام حسین علیه السلام او را به عنوان امام بعد از خود معرفی میکرد یا امام صادق علیه السلام همین که اسماعیل به دنیا آمد او را به عنوان امام معرفی میکرد در حالی که این کار را نکردند.
🔻 و امام حسین علیه السلام فرزند دومش امام سجاد علیه السلام را به عنوان امام معرفی کردند و امام صادق علیه السلام سومین پسر خودش امام کاظم علیه السلام را به عنوان امام معرفی کردند.
🔷 چهارم: در پادشاهی، جانشین و ولیعهد میتواند شورش کند و پادشاه را برکنار کند و خودش پادشاه شود، یا پادشاه خود کنارگیری کند و جانشین او پادشاه شود ولی در امامت تا امام قبلی زنده است نوبت به امامت بعدی نمیرسد و او تابع امام قبل است.
🔶 پنجم: در پادشاهی، پادشاه میتواند حق پادشاهی خودش را به دیگری ببخشد و کسی دیگر به جای او پادشاه شود ولی در امامت، امام نمیتواند امامت را ببخشد یا کسی به او امامت را بدهد چون امامت یک مقام الهی است و فقط خداست که میتواند این امامت را به او بدهد یا از او بگیرد.
🔻 امام رضا علیه السلام به مأمون در بخشیدن ولایتعهدی به ایشان فرمودند: «إِنْ كَانَتْ هَذِهِ الْخِلَافَةُ لَكَ وَ اللَّهُ جَعَلَهَا لَكَ فَلَايَجُوزُ لَكَ أَنْ تَخْلَعَ لِبَاساً أَلْبَسَكَ اللَّهُ وَ تَجْعَلَهُ لِغَيْرِكَ وَ إِنْ كَانَتِ الْخِلَافَةُ لَيْسَتْ لَكَ فَلَايَجُوزُ لَكَ أَنْ تَجْعَلَ لِي مَا لَيْسَ لَك؛ اگر این خلافت مال تو است و خدا آن را برای تو قرار داده است، در این صورت، جایز نیست لباسی را که خدا به تو پوشانده از خود خلع کرده و در اختیار دیگری قرار دهی و اگر مال تو نیست در این صورت جایز نیست آنچه را که مال تو نیست به دیگران ببخشی».[1]
🔷 ششم: در پادشاهی، هر کسی چه فاسد چه ناقص چه نادان چه ترسو و هر چه باشد امکان دارد پادشاه شود ولی در امامت کسی امام میشود که از همه مردم عالمتر و عادلتر و شجاعتر و پرهیزکارتر و ... باشد.
🔶 هفتم: در پادشاهی، اگر پادشاه از حکومت کنار گذاشته شود دیگر جایگاهی ندارد ولی در امامت، اگر امام از حکومت هم کنار گذاشته شود باز مقام امامت را دارد و باز امام است هر چند حکومت نداشته باشد، چون مقام امامت را خدا به او داده است و کسی آن را نمیتواند از او بگیرد.
🔷 هشتم: در پادشاهی، پادشاه برای منافع خودش کار میکند و به دنبال سود بیشتر برای خود و خانوادهاش هست و حاضر است هر چیزی و هر کسی را برای خود و حکومتش فدا کند. ولی در امامت، امام برای منافع مردم و دین خدا تلاش میکند، که سود دنیایی یا آخرتی به مردم برساند و حاضر است خود و همه چیزش را برای دین خدا و مردم فدا کند.
📚[1]. عیون اخبار الرضا(علیه السّلام)، شیخ صدوق، ج 2، ص 138 - 139
🌸🌺🌸🌺
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
#تفسیر_قران_جلسه_37
🌹 آیه ۳۲ سوره مائده
مِنْ أَجْلِ ذَلِكَ كَتَبْنَا عَلَى بَنِى إِسْرَاءِيلَ أَنَّهُ مَن قَتَلَ نَفْسَا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِى الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعاً وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَآ أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعاً وَلَقَدْ جَآءَتْهُمْ رُسُلُنَا بِالْبَيِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ كَثِيراً مِّنْهُم بَعْدَ ذَلِكَ فِى الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ
#ترجمه: به این سبب بر بنیاسرائیل مقرّر كردیم كه هر كسی انسانی را جز برای حقّ [قصاص] یا بدون آنكه فسادی در زمین كرده باشد، به قتل برساند، پس چنان است كه گویی همه مردم را به قتل رسانده است، و هر كسی انسانی را از مرگ نجات دهد گویی همه مردم را زنده داشته است. و یقیناً پیامبران ما دلایل روشنی برای آنها آوردند، اما بسیاری از آنان بعد از آن در روی زمین اسرافکار شدند.
🌷 #مِنْ_أَجْلِ: به این سبب
🌷 #كَتَبْنَا: نوشتیم، مقرر کردیم
🌷 #النَّاسَ: مردم
🌷 #أَحْيَا: زنده کرده است
🌷 #رُسُلُنَا: پیامبران ما
🌷 #ِالْبَيِّنَاتِ: دلایل روشن
این آیه همانند سایر آیات سوره مائده در مدینه نازل شده است.
پس از ذكر داستان دو فرزند آدم که در آیات قبلی بیان شده نتيجه گيرى كلّى و انسانى در آيه ۳۲ سوره #مائده شده است، نخست مى فرمايد: «مِنْ أَجْلِ ذلِكَ كَتَبْنا عَلى بَنِي إِسْرائِيلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْساً بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّما قَتَلَ النّاسَ جَمِيعاً وَ مَنْ أَحْياها فَكَأَنَّما أَحْيَا النّاسَ جَمِيعاً: به این سبب بر بنیاسرائیل مقرّر كردیم كه هر كسی انسانی را جز برای حقّ [قصاص] یا بدون آنكه فسادی در زمین كرده باشد، به قتل برساند، پس چنان است كه گویی همه مردم را به قتل رسانده است، و هر كسی انسانی را از مرگ نجات دهد گویی همه مردم را زنده داشته است.»
چگونه قتل يک #انسان مساوى است با قتل همه انسان ها و نجات يک نفر مساوى با نجات همه انسانها؟ آنچه مىتوان گفت اين است كه #قرآن در اين آيه يک حقيقت اجتماعى و تربيتى را بازگو مىكند زيرا كسى كه دست به خون انسان بی گناهى می زند در حقيقت چنين آمادگى را دارد كه انسان هاى بي گناه ديگرى را به قتل برساند، او در حقيقت يک قاتل است و طعمه او انسان بی گناه و مىدانيم تفاوتى در ميان انسان هاى بي گناه از اين نظر نيست، همچنين كسى كه به خاطر نوع دوستى و عاطفه #انسانى، ديگرى را از مرگ نجات بخشد اين آمادگى را دارد كه اين برنامه انسانى را در مورد هر بشر ديگرى انجام دهد و با توجه به اين آیه استفاده مى شود كه مرگ و حيات يک نفر اگر چه مساوى با مرگ و حيات اجتماع نيست امّا شباهتى به آن دارد.
در پايان آيه اشاره به قانون شكنى بنى اسرائيل كرده مى فرمايد: «وَ لَقَدْ جاءَتْهُمْ رُسُلُنا بِالْبَيِّناتِ ثُمَّ إِنَّ كَثِيراً مِنْهُمْ بَعْدَ ذلِكَ فِي الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ؛ و به طور یقین پیامبران ما دلایل روشنی برای آنها آوردند، اما بسیاری از آنان بعد از آن در روی زمین اسرافکار شدند.»
#اسراف در لغت، معنى وسيعى دارد كه هر گونه تجاوز و تعدّى از حدّ را شامل مىشود اگر چه غالباً در مورد بخشش ها و هزينهها و مخارج به كار مى رود.
🔹 پيام های آیه ۳۲ سوره مائده
✅ احكام الهى #حكمت دارد.
✅ #جان همه ى انسان ها از هر نژاد و منطقه كه باشند، محترم است.
✅ #اعدام_مفسد، در قانون بنى اسرائیل نیز بوده است.
✅ #خودكشى و #سقط جنین، از نمونه هاى «قتل نفس» و حرام است.
✅ جان كسى كه در زمین #فساد مى كند یا براى جان مردم ارزشى قائل نیست و آنان را به قتل مى رساند، بى ارزش است و باید از بین برود.
✅ ارزش عمل مربوط به انگیزه و هدف است. كشتن یک نفر به قصد #تجاوز، به قتل رساندن یک جامعه است؛ امّا كشتن به عنوان #قصاص، حیات جامعه است.
✅ تجاوز به حقوق یک فرد، تهدید امنیّت #جامعه است. آنان كه كارشان نجات جان انسانهاست، مانند پزشكان، پرستاران، مأموران آتش نشانى، امدادگران، داروسازان و... باید قدر خود و ارزش كار خویش را بدانند.
✅ نشان جامعه ى #زنده، امداد رسانى به گرفتاران و نجات جان هاست.
✍تهیه و تنظیم : استاد عاشوری
من شبا قبل از خواب
لیست کارای مهم فردا رو مینویسم
صبح که بیدار شدم از مهمترین هاش
شروع میکنم به کنسل کردن🤣
😍 @mezahotollab 😍
دکتره از حیف نون میپرسه کسی در خانواده شما از بیماری روانی رنج میبره؟
میگه نه خدا رو شکر همه لذت میبرن 😂😂😂😂😂
🇮🇷 لطیفه حلال 🇮🇷