کتاب مهارتهای انتخاب همسر برای خانمها در کلام معصومین
اثر
✍اکبر شعبانی
📙معرفی کتاب👇
🔖بیان برخی از بایستههای مربوط به شناخت همسر آینده و دیدگاههای مطرح شده در این زمینه در سخنان امامان معصوم است. در این اثر نخست به بیان راهکارهای انتخاب همسر پرداخته شده و پس از آن توصیههایی به زنان در مورد شناخت صحیح مردان خویش و بالعکس صورت گرفته است. نویسنده در ادامه به برکات ازدواج و تشکیل خانواده اشاره نموده و معیارهای انتخاب همسر در دین اسلام مانند: اخلاق، دینداری، تقوا و خداترسی، امانتداری، عدم اصرار بر گناهان، کفویت و هم شأن بودن زن و مرد، داشتن تحصیلات، سلامت جسمی و روحی، تناسب سنی، داشتن درآمد کافی و تناسب فکری زن و مرد را بیان نموده است.
🔖آن گاه وی به آداب و شرایط خواستگاری و تحقیق کردن دختر و پسر در مورد یکدیگر برای شناخت بیشتر جهت ازدواج پرداخته و نقش نیت مثبت در ازدواج را نیز بیان نموده است.
#معرفی_کتاب
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
#بانوان_شهیده
طوبی یزدان خواه
📌 او در خانهاي ساده، آرام و در ميان دستهاي زحمتکش پدري که با کار سخت و شديد شبانه روزي به زندگي و خانوادهاش سر و سامان ميداد، پرورش يافت.
📌 وي دختري باوفا بود و حجب، حيا و متانتش او را زبانزد عام و خاص کرده بود.
📌در منزل دستان کوچکش ياريگر بازوان خسته مادر بود و خواهرش "خديجه" را که دو ساله بود همواره به کول ميگرفت تا کمک حال مادر باشد.
📌معلمش وي را کودکي با هوش و با استعداد ميشناخت. با علاقه قرآن کريم را تلاوت ميکرد. وي آنقدر دوست داشتني بود که در يارکشيهاي بازيهاي کودکانه همواره بر سر او دعوا ميشد.
📌مادر طوبي ميگويد: وقتي او کلاس چهارم دبستان بود بيش از حد در استفاده از لوازم قناعت ميکرد. روزي ديدم بدون آنکه در دستانش چيزي باشد در حال نوشتن بر روي کاغذ است. بسيار تعجب کردم به ايشان گفتم: «طوبي چه ميکني؟» گفت: «دارم مشق مينويسم.» گفتم: «با چه؟» مداد بسيار کوچکي را نشانم داد و گفت: «با اين!» برايش يک مداد خريدم اما او همچنان قناعت ميورزيد و ميگفت: «هنوز هم با اين مداد ميشود نوشت.»
📌وقتي مدارس در اوايل انقلاب تعطيل شده بود شهيده طوبي به همراه مادرش چند مرتبه در تظاهرات شرکت کرد و سرانجام در تاريخ 9 آذر ماه 1357 او و خواهرش خديجه يزدانخواه که 2 ساله بود به دست مزدوران پهلوي به شهادت نايل آمده و در همان روز در مسجد امام سجاد (علیه السلام) شهر فريدونکنار با حضور مردم شهيدپرور اين خطه به خاک سپرده شدند.
📚تدوین و تنظیم توسط گروه فرهنگی هاتف
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
#بانوان_نمونه
زینب دختر امام جواد(علیه السلام)
🔖زینب از جمله علویانی بود که به ایران مهاجرت کرد و شهر قم را مسکن دائمی خویش قرار داد.
🔖در زمان حضور زینب در قم، قبر حضرت معصومه سلام الله علیها دارای سقفی از بوریا بود که توسط موسی بن خزرج بر روی مزار ساخته شده بود، براساس گزارشهای تاریخی، زینب گنبد و قبهای بر روی این مزار بنا نهاد.
#زینب_دخترامام_جواد
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
💠 8 اصلی که زنان باید رعایت کنند
🔺 از مردان دیگر نزد همسر خود تعریف نکنید.
🔺 در کلیه موارد معیشت از کلمه ما استفاده کنید نه من و نه تو.
🔺 در معاشرت با بستگان همسر خود بیش از حد معمول گرم نگیرید.
🔺 خود را مقابل همسرتان بیارایید و چهره اخمو و عبوس نداشته باشید.
🔺 اگر کمکی از طرف خانواده خود دریافت کردید، آن را دایما به رخ همسر خود نکشید.
🔺 همسر خود را مقابل بستگانش تحقیر نکنید و از تعریف و تمجید بستگان خود پیش وی خودداری کنید.
🔺 در صورت شاغل بودن، درآمد خود را مرتب بازگو نکنید که این درآمد را دارم و برای منزل این خرج را می کنم.
🔺 در مقابل همسر خود بعضی مواقع که حق به جانب شماست، ولی لجبازی و اصرار نکنید و مرد بودن وی را در نظر بگیرید
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
هدایت شده از اکران مردمی عمار
♨️ بسته اکران فیلم پیشنهادی عمار در سالگرد اغتشاشات
📽 مستندات روشنگری مرتبط با فتنه و بلوای سلبریتیها
✅ دریافت آثار 👇🏻
🎞 B2n.ir/b55211
#نقاب_دارها #اسم_رمز_مهسا #تهران_دمشق #تروکاژ #به_نام_خلق_کرد #زن_زندگی_آزادی #به_بهانه_آزادی #ایکسونامی #فرزند_روح_الله #رادیکال_شریف
📌دریافت فایل با کیفیت اینفوگرافی:
eitaa.com/ekranmardomi/1847
💠 اکران مردمی جشنواره فیلم عمار
➕@ekranmardomi
🔴مهمترین ابعاد وصیتنامه زن نمونه اسلام، الگوی تمام زنان عالم، عصاره وجود پیامبر اکرم(ص)، حضرت زهرا(س)، در واپسین لحظات زندگیشان چه بوده است؟
🔹بررسی ابعاد مختلف وصایای حضرت زهرا سلاماللهعلیها بسیار مهم و حیاتی است، وصیت نامه ایشان تلفیقی از عبودیت، ولایتمداری، ترسیم خط ومشی سیاسی جامعه اسلامی، انزجار از دشمنان خدا، زنانگی و اهتمام ایشان به خانواده و فرزندان و حتی اقتصاد جامعه اسلامی و همسران پیامبر است، ودرکنار همه اینها توجه ایشان به امر عفاف و حجاب حتی پس از مرگ نیز درسهای بسیار مهم برای زنان شیعه دارد که بدانند که عفاف جامعه را به چه سمتی باید سوق دهند، همچنین خود این وصایا و هوشمندی حضرت مادر، یک سند بسیار مهمی برای پاسخ به تمام کسانی است که زن مسلمان را یک عنصر منفعل و منزوی و ضعیف به جهانیان معرفی میکنند و تبلیغات سو علیه دستورات عفاف و حجاب دارند
🦋اهتمام به تربیت فرزندان :
حضرت زهرا سلامالله علیها پیشنهاد ازدواج با امامه را به امیرالمومنین میدهند چرا که ایشان را نسبت به فرزندان خود مادرخوبی میشناسند
🦋اهتمام به حیا
تصور بفرمایید امروز عدهای در حالی نسخه آزادی پوشش برای جامعه میپیچند که وارستهترین الگوی عملی بانوان عالم، از نمایان بودن برجستگی های اندام زنان متوفی هم آزرده خاطر بودند چه برسد به این وضعیت پوشش در معابر عمومی، پس بنابه تدبیر عروس جوان خانه امیرالمومنین، تابوتی که تمام جسم ایشان را از دید نامحرم بپوشاند ساخته شد، همچنین این عمل ایشان تکلیفی است برای ما که جامعه را به چه سمتی سوق دهیم
🦋یادگاریهای مادر دختری
حضرت زهرا سلامالله علیها درباره لوازم اختصاصی خود، پردهها ولوازمخانه وصایای مبنی برای تقسیم بین علیا مخدرات زینب وامکلثوم داشتهاند.
🦋انس با قرآن در شب اول قبر
حضرت فاطمه(س) به امیرالمومنین سفارش کرد زمانی که او را در قبر نهاد و دفن کرد، بالای سرش، روبهروی او بنشیند و زیاد قرآن و دعا بخواند
🦋غسل از روی لباس
بنا به مقام صدیق حضرت، فقط صدیق میتوانست ایشان را غسل دهد که مولا امیرالمومنین این کار را انجام دادند.اما تمایل حضرت به پوشیدگی و ندیدن آثار جراحات بر تنشان دلیلی بر غسل از لباس عنوان شده است.
🦋وصایای اقتصادی
حضرت فاطمه درباره باغهای هفتگانه وصیت میکنند. برای آنها از همسر و فرزندانشان متولی قرار میدهند و مشخص میفرمایند درآمد باغها صرف امور خیر و گذران امور مسلمین شود
🦋احسان به خانواده
بنا به روایاتی حضرت برای همسران پیامبر و خواهر زاده خود امامه نیر سهم الارث در نظر میگیرند
🦋دستور به دفن شبانه
اعلام انزجار عملی حضرت زهرا از غاصبان حق ولیالله حتی در مورد دفن شبانه نیز مشخص است و ایشان مایل به حضور رجال که به غدیر پشت کرده بودند وبه خود حضرت جسارت کرده بودند در مراسم تدفین نبودند، این بخش از اعجوبه های وصیت یک بانوی ولایتمدار است. همچنین از امیر المومنین نقل شده است که فاطمه(س) از من پیمان گرفت وقتی از دنیا رفت، از زنان جز امّسلمه، امّیمن، فضّه و از مردان جز دو پسرش حسن(ع) و حسین(ع)، عبدالله بن عباس، سلمان، عمار، مقداد، ابوذر و حذیفه کسی با خبر نشود
🦋مبارزه سیاسی حتی با قبر پنهان
وصیت ایشان به پنهان بودن قبرشان سندی است بر اوج قساوت قلب و رزالت دشمنان حضرت که به عنوان یک مدرک بزرگ در مقابل اصحاب تاریخ است
🦋سلامی به فرزندان مادر تا قیامت
در بخشی از وصیت مادر مهربان آمده است، سلام ایشان را به تمام فرزندانشان تا قیامت برسانیم
سلام ای فرزندان فاطمه
سلام بر شما که مادرتان شمارا فراخوانده است.
منابع:
۱_فارس
۲_کافه تاریخ
✍عالیه سادات
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
#خاطرات_زنان_جانباز
💢پس از پیام سرنوشت ساز امام خمینی، زنان بومی و غیر بومی با انجام فعالیت های متفاوتی در دفاع از کردستان حاضر شدند.
💢گروهی از افراد بومی از کارمندان صدا و سیما بودند و مشغول انجام فعالیت های اداری خویش بودند. گروهک های مزدور چون تحمل صدای حق گویی و حق خواهی را از رسانه عمومی نداشتند آنان را مورد اذیت و آزار قرار دادند.
تهدیدات تلفنی، شکستن شیشه منازل، ضرب و شتم بدنی، گونه ای از آزارها بود.
💢یکی از جانبازان زن سنندج می گوید:
«گوینده خبر صدای سنندج بودم. هنگام پخش آهنگ های انقلابی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مزدوران گروهک ها، با پرتاب نارنجک به داخل استودیو مانع از انجام فعالیت من و قطع اخبار شدند. در این حادثه آسیب دیده و قطع نخاع شدم.»
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
⁉️نمازهایی که قبلا با آرایش غلیظ، با وجود نامحرم خوانده است چه حکمی دارد؟
✅کار خلافی انجام داده است ولی نمازهایش صحیح است.
#آیت_الله_مکارم
#احکام_بانوان
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄
#مقام_زن_درشعرشاعران
جايگاه زن در خانواده
🔖جز خاندان حيدر كرّار در جهان
يك خانواده نيست به تعظيم همتكم
در ملك خويش و در همه آفاق مشتهر
بر خانواده خود و بر خود مباركم
(ديوان، ج 2، )478
🔖در ديوان بهار نهاد خانواده جايگاه بالايي دارد. خود بهار مردي اهل خانواده است و با وجود مشغلههاي فراوان از همسر و فرزندان خود در اشعارش بارها سخن ميگويد. او به خانواده خود عشق ميورزد و زنان خانواده خود را نمونه بهترين زنان ميداند.
🔖 در قصيده «خانواده» كه در سال 1308 ه .ش سروده شده، بهار ويژگي زن خوب را از نظر خود بيان كرده و همسرش را تحسين ميكند و او را نمونه زن نجيب، خانهدار، شوهردار و مادري واقعي ميداند.
بهار قوام و پايداري خانواده را به زن ميداند و او را فرمانرواي بيچون و چراي اين ملك ميداند همانگونه كه همسرش در اين سرزمين فرمانروا است:
وان خاتون كوست مادر اطفال
كدبانوي منزل است و نيك اختر
زير نظر وي است هر چيزي
از مطبخ و از اتاق و از دفتر
در ضبط خزينه و هزينه اوست
چيزي كه به خانه آيد از هر در
#ملک_الشعرای_بهار
#بانوان_بهشتی
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┅┄┄
🧕@banovanebeheshti
┄┄┅┅•➰🍃🌸🍃➰•┅┄┄