فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توی معامله غش نکن!!
#موج_احکام
پیامبراکرم(صلی الله علیه وآله ):
باريختن اوّلين قطره خون قرباني[به زمين]، صاحب قرباني آمرزيده ميشود.
جهت مشارکت درخیر عظیم قربان اول ماه
کلیک کنید
http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
التماس دعای فرج...
فاطمه سلام الله علیها بانوی عالمین
«مباهله»
یعنی از قید و بند چیزی رها شدن!
پیامبرخدا برای دعوت مردم به اسلام، به مناطق مختلف، نامه نوشتند!
یکی از این نامهها، به مسیحیانی رسید که اهل منطقه ی نجران بودند! مردم نجران، حاضر به پذیرش اسلام نشدند. بعد از آن که رسولخدا با آنان صحبت کرد و حاضر به پذیرش نشدند، از طرف خدا، آیه ی مباهله بر حضرت نبی نازل شد! فراموش نکنیم که «مباهله» در آیین مسیحیان و آن زمان، امر رایجی بوده! «مباهله»، یعنی افرادی که دربارهی مسئلهی مهم مذهبی گفتوگو دارند، در یکجا جمع شده... و از خدا بخواهند که دروغگو را رسوا ساخته و مجازات کند. روز مباهله، از راه رسید! پیامبر، دست در دستان حسنین، همراه با امیرالمؤمنین و بانو فاطمه زهرا(سلاماللهعلیها) راهی شدند! بزرگان نجران و همراهان شان، با دیدن این پنج نفر، ترسیده و گفتند: «اگر محمد بر حق نبود، پیشنهاد مباهله نمیداد!» یکی از بزرگانشان گفت: «اگر اینها دعا کنند، همهمان هلاک شده و یک نصرانی هم زنده نخواهد ماند»! سرانجام، مسیحیان نجران، از مباهله گذشته و مصالحه کردند!
قرار شد هرسال، دوهزار حلّه(ابریشم) داده که ارزش قیمت هرکدام چهل درهم باشد و اگر جنگی اتفاق بیفتد، سی زره، سی نیزه و سی اسب، عاریه دهند. در این روز، جبرییل نازل و آیه ی تطهیر را خواند: «همانا خداوند اراده فرمود تا شما اهل بیت را از هر ناپاکی برطرف کرده و پاکِپاک نماید»
مباهله، بار دیگر به حقانیت اسلام و وجود مبارک اهلبیت(علیهمالسلام) نوری دیگر بخشید و حجت را بر همه، تمام کرد! «طبق آیهی مباهله، خدای مهربان، حضرت امیر(علیهالسّلام) را نَفس، جان و همراه و یار همیشگی رسول خدا معرفی کرده و ما به این می بالیم که شیعهایم و در سایهسار محبت علوی نفس میکشیم!...
یک پیشنهاد مهمّ:
تشکیل مجالس دعای مباهله برای روز مباهله (یکشنبه ۲ مرداد، ۲۴ ذی الحجه)
نظر به اهمّیّت روز مباهله و نقشی که این واقعه در اعتقادات مبناییِ مسلمانان و شیعیان دارد، پیشنهاد می شود که با تشکیل مجالس دعای مباهله در سرتاسر ایران، فرهنگ مباهله را در این روز احیا نماییم.
بدیهی است که سخنرانی و مدّاحی در کنار قرائت ادعیه مباهله به شور و آگاهی شیعیان خواهد افزود.
از آنجا که روزه روز مباهله بسیار مستحب می باشد، مؤسّسین مجالس دعای مباهله می توانند مجلس دعا را 2 ساعت قبل از مغرب آغاز نمایند و با افطار از شرکت کنندگان پذیرایی نمایند.
آن عزیزانی که توسعه اعتقادات شیعی و استوارسازی آن میان مردم، دغدغه فکری آنهاست، آگاه باشند که هرکس در بنیان و توسعه این کار فرهنگی دخیل باشد، از پاداشی بی حساب تا روز قیامت بهره مند خواهد شد.