یک شنبه های هرهفته برنامه ی نمازقضا برگزار میشود هم اکنون میتوانید با کلیک بر روی لینک زیر به #اتاق نمازقضا وصل شوید🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/880869393C523e2e6b7c
#برگی_از_یک_کتاب
#معرفی_کتاب_محرم
کتاب: عاشورا مکتب انتظار
پدیدآورنده: علی هراتیان
ناشر: سبط النبی(صلی الله علیه و آله)
معرفی کتاب:
كتاب عاشورا مکتب انتظار از منظر «انتظار» به حماسه شكوهمند عاشورا و قيام امام حسين علیه السلام پرداخته و جلوههای انتظار را در واقعه عاشورا تبيين كرده است.
اين كتاب در پنج بخش با عنوانهای «آغاز كلام»، «عاشورا، احياگر دين»، «عاشورا و جلوههای انتظار»، «شباهتها و پيوندها ميان عاشورا و ظهور»، «تكليف ما» و «ضرورت و اهميت ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه)» تدوين شده است.
بخشی از کتاب:
شیعه واقعی، از یک سو، سوگوار عاشوراست و هر صبح و شام همچون صاحب عزای کربلا حضرت بقیه الله ارواحنا فداه بر مصیبت غربت نینوا می گرید،
هم از دیگر سو و به توصیه ی موالیان خویش هر بامداد و هر شامگاه در انتظار فرا رسیدن امر ظهور قائم آل محمد علیهم السلام است که فرموده اند:
منتظر این امر(ظهور امام زمان علیه السلام) در هرصبح و شام باشید.
با یک چشم بر مصیبت ابی عبدالله علیه السلام خون می گرید و با چشم دیگر، بر غیبت و غربت حضرت ولی عصر علیه السلام اشک می ریزد.
پرچم عزای حسینی را بر دوش می کشد و هم بیرق سبز انتظار مهدوی را. سینه می زند و دست دیگر را به دعا
جهت تعجیل در امر فرج به سوی آسمان می گشاید.
بُکاء برای بقیه الله علیه السلام در هم می آمیزد و اشک عزای سید مظلومان که اکسیر اعظم و گرانبهاترین سرمایه ی هر مومن است را برای تعجیل در ظهور آخرین حجت خدا نثار می کند...
نحوه شهادت امام سجاد (علیه السلام)
حضرت سید الساجدین (ع) پس از گذراندن یک عمر پربرکت که در یکی از حساسترین دورههای تاریخ اسلام واقع شد از ویژگیهای مهمی در بین مردم برخوردار شده بود؛ چراکه فضایل و مکارم اخلاقی آن حضرت (ع) در هر مجلس و محفلی بیان میشد و در یک کلام امام (ع) در دلها و عواطف مردم جا گرفته بود. این وضع بر امویان دشوار بود و آنها را میرنجاند و از همه کس بیشتر ولیدبن عبدالملک کینه امام را در دل داشت. او بارها میگفت: «من تا وقتی که علی بن الحسین در دنیا باشد راحت نیستم». این بود که وقتی زمام سلطنت را به دست گرفت تصمیم گرفت امام را مسموم کند؛ لذا زهر کشندهای برای کارگزارش در مدینه فرستاد و به او دستور داد تا این زهر را به امام بخوراند و آن نانجیب نیز دستور ولید را عملی کرد. زهر در بدن نازنین امام کارگر شد و بدین وسیله حضرت در سن ۵۷ سالگی در مدینه طیبه به شهادت رسید.پیکر پاک امام سجاد (ع) را در شهر مدینه تشییع کردند. در آن شهر از پیکر امام تشییع بی نظیری صورت گرفت؛ زیرا تودههای مردم از مناطق مختلف بر جنازه حضرت حاضر شدند و همگی پریشان و گریان و دل شکسته جنازه مطهر حضرت (ع) را بر دوش میبردند. مردم در هالهای از اشک با امام وداع میکردند. بدن مطهر حضرت سجاد (ع) را به قبرستان بقیع بردند و در قبری که در کنار قبر عمویش امام حسن مجتبی علیه السلام آماده ساخته بودند به خاک سپردند.