🌙🔴🌍خانم شیرین مزاری #وزیر حقوق بشر پاکستان: سیاستمداران و مسئولان دولتهای گذشته که باعث افتادن پاکستان در دام #FATF و قرار گرفتنِ نام اسلام آباد در لیست خاکستریِ این گروه شدهاند باید حساب پس دهند.
همه فهمیدهاند؛ با گروهی که در #ایران خود را به نفهمی زدهاند چه کنیم؟!
💬 سیدمحمد حسینی
@baradaranebasiji تلگرام
🌙🔴🌍 دکتر عبدالله گنجی نوشت:
فرض بفرمایید ظریف و وزرای خارجه سه کشور اروپایی امضا کننده برجام در جلسهای نشستهاند و مردم ایران هم در حال مشاهده زنده این جلسه هستند:
- ظریف: چرا به آنچه در برجام تعهد کردهاید عمل نمیکنید؟ ما که کاملاً به تعهداتمان عمل کردیم.
- اروپایی: ما هم داریم تلاش میکنیم شما در برجام بمانید.
- ظریف: الان این تلاشهای شما را چگونه متوجه شویم؟
- اروپایی: خب هم شما را تهدید میکنیم هم میخواهیم اینستکس را راهاندازی کنیم.
- ظریف: فایده اینستکس برای ما چیست؟
- اروپایی: خب میتوانید از ما غذا و دارو بخرید.
- ظریف: غدا و دارو را که از خود آمریکا هم میتوانیم بخریم!
- اروپایی: تازه ما نفت هم از شما نمیخریم باید پول غذا و دارو را هم بیاورید به حساب اینستکس بریزید.
- ظریف: تعهدات شما غذا و دارو بود؟
- اروپایی: ما بیشتر از این نمیتوانیم کاری انجام دهیم. سهام داران عمده ما آمریکایی هستند؛ ما به خاطر شما با آمریکا درگیر نمیشویم.
- ظریف: پس چرا علیه ما راحت با آمریکاییها همسو میشوید؟
- اروپایی: خب این کار برای ما هزینه ندارد اما عکسش هزینه دارد.
- ظریف: پس چرا دو سال برای مذاکره وقت گذاشتید؟
- اروپایی: اولاً خواستیم شما را در هستهای کنترل کنیم. ثانیاً همانجا هم هدف همراهی با آمریکا بود.
- ظریف: پس میپذیرید مستعمره آمریکا هستید؟
- اروپایی: خیر اگر بودیم که عضو شورای امنیت نبودیم، شما را به شورای امنیت نمیبردیم.
- ظریف: آها تازه متوجه شدم شما عضو امضا کننده قانون جنگل هستید، ما با قانون بینالملل و انسان از شما متوقع شدیم!
- اروپایی: مهم نیست شما به چی فکر میکنید باید یکطرفه هم شده در برجام بمانید وگرنه به شورای امنیت میبریمتان.
- ظریف: من در کتاب خاطراتم نوشتهام «هیچگاه از واژه دشمن استفاده نکرده و نمیکنم» اما اخیراً متوجه شدم اشتباه فکر میکردم، متوجه شدم مشکل شما با ما بر سر «وجود» است نه «حدود»!
▪️مردم ایران که شاهد این دیالوگ بودند برای کسی کف و سوت نزدند اما متوجه شدند مشکل غرب با ما موشکی، هستهای و امثالهم نیست!
@baradaranebasiji تلگرام
🌙🔴🌍افشاگری درباره خودروهای پیشفروش شده؛ پوسته ال ۹۰ و ساندرو با موتور سمند! !!!
▪️ یکی از مدرسان ایساکو میگوید: روی اتاق ال ۹۰ و ساندرو موتور ملی سمند تست و آزمایش شده و این موتور در راه تولید است. این اتفاق به دلیل نبود قطعه موتور خودروهای یادشده رقم خورده و از منظر هزینهها، تغییر موتور برای خودروسازان بهصرفهتر است، اما از منظر کیفیت، موتور ملی پایینتر از موتور K۴M است.
▪️ از این پس، احتمالا افرادی که ال ۹۰ و ساندرو پیشخرید کردهاند، ناگزیرند ماشین وصلهپینهشدهای تحویل بگیرند زیرا خودروسازان داخلی به دلیل تحریمها با مشکل کمبود قطعه و تأمین موتور مواجهاند./خبر598
@baradaranebasiji تلگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🔴🌍٢٠ ماه از زلزله کرمانشاه گذشته.دو روز اخیر رو در روستاهای اطراف سرپلذهاب میچرخیدم و طبق مشاهداتم هنوز افراد زیادی در گرمای طاقتفرسای این موقع در کانکس و چادر زندگی میکنند، از سرپلذهاب بگیر تا روستاهای مجاورش،رنجور از زلزله و سیل و تبعیض.
مسئولین پرمدعا،کاش شرم کنید!
@baradaranebasiji تلگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🔴🌍تو شهر دامغان ازمسافرین نفری ۱۰۰۰تومن میگیرن تا بزارن نماز بخونن
❗️اینم از برکات دولت روحانی هست یکی از اشتغالزایی های دولت
@baradaranebasiji تلگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌙🔴🌍☎️ زنگ عبرت: رسانههای ارزشی و صداو سیمای ما انقلابی نبوده و نیستن، وگرنه این فیلمها رو اونقدر و اونچنان برای مردم پخش میکردن که دیگه هیشکی یادش نره نباید به کاندیداهای خوش خط و خال رای داد.
#تخم_لق
#دولت_دروغ
#پینوکیو
@baradaranebasiji تلگرام
🌙🔴🌎لزوم ساده زیستی مسؤولان
♦️معلی بن خنیس گوید: روزی به امام صادق علیه السلام عرض کردم: نعمت هایی را که بنی عباس دارند بیاد آوردم و با خود گفتم: اگر این نعمت ها برای شما می بود، ما هم با شما، در خوشی بودیم.
♦️قال الامام الصادق علیه السلام: هیهات یا معلی أما و الله أن لو کان ذاک، ما کان الا سیاسة اللیل و سیاحة النهار و لبس الخشن و أکل الجشب....
♦️امام صادق علیه السلام فرمود : هیهات ای معلی! اگر چنین می بود (و ما حاکم بودیم) برای ما جز تدبیر شبانه و تلاش روزانه و پوشاک زبر و درشت و خوراک سخت و بی خورش، چیزی نبود...
📚اصول کافی، ج 2، ص .273
@baradaranebasiji تلگرام
🌙🔴🌎به این عدالتخواهی دلخوش نباشیم!
▪️#عدالت_خواهی، به مبارزه با مفاسد اقتصادی و #رانتهای_خرد، تقلیل پیدا کرده است. همین مبارزهی با فساد هم، چون دیگر یکی دو تا نیست، عملاً دلخوشکنکیست برای بقا، برای زنده ماندن، برای حیات بدنهای که هنوز آرزوی تحقق آرمان عدالت، در تمامِ شئون آن را دارند.
▪️وگرنه چه کسیست که نداند، قوارهی فسادهای اصلی، نه در حد این مثلاً دانهدرشتها، که فراتر است. در جایگاههایی که بازار را بالا و پایین میکنند. در همین بانکهایِ مثلا خصوصی که خلق پول میکنند و هم از آخور گرانیها میخورند و هم از توبرهی سلطه و اعتبارشان در اقتصاد.
▪️در پیوندِ رسمیشدهی بخش مثلاً خصوصی با دولت و #کارتل_های_بزرگ_اقتصادی، که حاکمیتی هستند. در گرهها و نقطههایی که اصلاً دست من و شما نیست. بحثهای اساسی عملاً در سوژههای روزمره گم میشوند. منفعتهای اقتصادی با ادبیات و صورتبندیِ ایدئولوژیک، سیاسی و اجتماعی، پنهان میشوند.
▪️تصمیمهای کلان مدیریتی، به نابودی مردمی میانجامد که راه اعمال نظرشان، #صرفا_در_انتخابات محدود شده است. ساختارهای اساسی برای تغییر و تحویل و نظارت، مثل مجلس، در چنبرهی #منافع_اقتصادی_قبیلهها، قرار میگیرد. بیسوادی و عدم اشراف نمایندگان، خوشبینانهترین تحلیل است.
▪️رسانهها، در اتصال با قدرت شکل گرفته و میگیرند. اتاق بازرگانی و کارتلهای اقتصادی مثلاً خصوصی، رسانههای خود را دارند و ادبیاتِ شبهعلمی، تریبونهایشان را به سمت تغییر تصمیمهای مدیریتی کلان، به نفع اصحاب تجارت و پول، میل میدهد.
جالب اینکه کسانی مدیر هستند، که خود منتفعاند.
▪️نه عدالت این چیزهاییست که به صورت روزمره «مصرف» میشوند و نه سطح فساد، در همین سطوحِ جرمانگاریشده، قرار دارد. بله، ما مجبوریم تمرین کنیم و گرم کنیم برای روزی که بشود، قدمهای بزرگتری برداشت؛ اما باید متوجه باشیم که این، چیزی خیلی خیلی کوچک و کم، به نسبت آن اتفاقِ اساسی است.
رشته توییتی از میثم رمضانعلی
@baradaranebasiji تلگرام
🌙🔴🌎جمهوری اسلامی از نگاه دکتر نایف بننهار؛ استاد دانشگاه قطر
▪️ایران به همان اندازهای که بزرگترین دغدغه کشورهای عربی خلیج فارس به شمار میآید برای آنها ناشناس است؛ ساختار نظام ایران، نهادهایی که میان دو منطق #انقلاب و #دولت توازن برقرار میکنند، ترکیب بازیگرانِ صحنه سیاسی و معادلات قدرت میان آنها، حتی جامعه ایران و ساختار هویتیِ بی نظیر آن در منطقه، همگی برای کشورهای عربی ناشناس است...
▪️نظام ایران در دو جریان مختلف حرکت میکند؛ جریان انقلابی و جریان دولتی. #جریان_انقلاب نهادهای قانونی خود را دارد، مثل رهبری و یا مجلس خبرگان و #جریان_دولت نیز نهادهای خود از جمله ریاست جمهوری و پارلمان را دارد که با رای مردم انتخاب میشوند...
▪️هر یک از این دو جریان #منطق_ویژه خود را دارند؛ جریان انقلاب با منطق رادیکال و جریان دولت با منطق پراگماتیک به حرکت خود ادامه میدهند...
▪️آیتالله خمینی از ابتدا فهمید کشور قادر به تحمل اقتضائات انقلاب نیست
چرا که مسئولیت ایدئولوژی انقلاب با #نخبگان است، نه جامعه؛ بر این اساس راه دو جریان را از هم جدا کرد اگرچه اختیارات اصلی را در شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام باقی گذاشت تا دخالت در جریان دولت (در صورت لزوم) تضمین شود...
▪️سال ۱۹۸۱ رئیس جمهور وقت ایران (رجایی) پیام تبریکی را از میتران دریافت کرد اما به علت موضع فرانسه در قبال صدام پاسخ تندی به این پیام داد؛ پاسخ رجایی به پیام میتران تنها یک بار از رادیوی ایران پخش شد چرا که آیتالله خمینی او را فراخوانده و توبیخ کرده بود...
▪️رجایی به آیتالله خمینی گفته بود شما رهبر انقلابید و ما رفتار انقلابی را از شما آموختهایم؛ آیتالله خمینی در پاسخ گفت من رهبر انقلابم و بر اساس #منطق_انقلاب عمل میکنم اما شما رئیس دولتید و باید بر اساس منطق دولت رفتار کنید. این روایت که توسط فرزند آیتالله خمینی(احمد) نقل شده به وضوح جدال میان دو منطق انقلاب و دولت در ایران را نشان میدهد....
▪️به باور من جداییِ میان نهادهای انقلاب و دولت از مهمترین عواملی است که در ماندگاری نظام ایران، سازگاریش با متغیرات و در امان ماندنش از ضربهها نقش داشته؛ نمیدانم آیتالله خمینی از کجا به این ایده دست یافته چراکه در تجربه کشورهای انقلابی و میراث فقه امامی رایج و متداول نبوده است....
📝 رشته توئیتی از سیاووش فلاحپور
@baradaranebasiji تلگرام