هدایت شده از جان من و سید علی💕
ن قرار داد تا آن را با نیروی که خدا به او داده #آباد و منظم کند
حالا با این مقدمات یک وقت طبق علت و معلول مثلا دماغ کسی بزرگ می شود
و خدا هم که به کسی ظلم نمی کند و بنا بر یک علتی مادی این حالات را ایجاد کرده
از یک طرف هم آبادانی زمین و آسمان به دست انسان سپرده شده که به تبع گاهی مثلا عمل دماغ یک آبادانی هست و حتی گاهی برای یک عده ثواب هم دارد بخاطر این که زیبای برای محارم می شود
خب عمل زیبایی اصلا به معنای دست کاری در کار خدا به معنای اینکه شریک خدا شویم یا اینکه با خدا مبارزه کنیم نیست
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
#سوال سارا .:
سلام وقت بخیر سوال پرسیدن اونوقتها مالیات بوده زمان حضرت علی؟ اگر مالیات بوده خمس هم بوده یا نه؟ یعنی میخوان بگن الان که مالیات میدن خمس نباید بدن میشه یه چیز معتبر بفرستید بهشون نشون بدم
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام.
✅️خمس در فقه اسلامی از واجبات دینی است که یک پنجم مال بگونه ای که شرح آن در فقه هست باید پرداخت و مصرف آن هم موارد معین دارد.
✅️مالیات یک امور قانونی و هزیته ی اجتماعی است که در فعالیت های وکوچک و بزرگ اقتصادی و هر کسی که از منابع و امکانات یک کشور استفاده میکند به تناسبی که در قانون معین شده میپردازد و موارد مصرف آن هم قابل تغییر است.
♦️در خمس، فقط مراجع عظام تقلید یا نمایندگان ایشان میتوانند دریافت و به مواردی که در احکام خمس هست به مصرف برسانند اما در مالیات، دولت ها هستند که برابر قوانین جهانی نسبت به دریافت و هزینه های متغیر از آن استفاده میکنند.
#یا_زینب
الاقل...محسن خاکزاد
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
#سوال
آیا این حرف صحیح هست که مراجع گفتن گلابی که توسط مردم بهایی ساخته میشه نجس هست
بیزحمت یه جواب میخاستم یه کم فوری هست
هدایت شده از جان من و سید علی💕
هدایت شده از جان من و سید علی💕
♦️♦️ این سوال شاید در ذهن افراد بسیاری مطرح باشد که چرا رهبر فرزانه انقلاب با اینکه می دانند امکان تغییر در منش هرکسی وجود دارد و با علم به ضعفهای بزرگ و بعضا خطرناک برخی از مقامات کشور، اما چنین تعاریفی را از روسای جمهور سابق و فعلی بعمل آورده اند؟!
🌐پاسخ اینست که مقام معظم رهبری همچنان که خود نیز در باب وظیفه ولی فقیه از عبارت "مهندسی نظام" استفاده کرده اند، همواره بر این راه استوار بوده اند که از منش و رفتارهای صحیح روسای جمهوری ایران در تمام دولت ها حمایت کنند و فضای عمومی جامعه را در سمتی هدایت کنند که منهای تمام انتقاداتی که به برخی مسئولان وارد است؛ منتج به ایستایی و استقرار تمام دولتها و روسای جمهور باشد و در واقع همانگونه که شخص معظمله نیز اشاره فرمودهاند؛ به این سبک تلاش میشود که نقاط قوت بر نقاط ضعف هر مسئولی مرجّح باشد.
❇و این در حالی است که همانگونه که در بالا نیز به کلامی از معظمله اشاره شد؛ مقام معظم رهبری همواره تاکید دارند که " آرزوي موفّقيت دولت، يک آرزوي انقلابي و ملي است."
💥*عملکردهای صحیح و جایگاه مهم ریاست جمهوری نیاز به پشتیبانی دارد
🌐در واقع تعاریف معظم له و صفات مطلوبی که درباره روسای جمهور سابق و البته رئیس جمهور فعلی ایران به کار برده اند را نباید ناظر به شخصیت این افراد که ناظر به عملکرد خوبشان در قسمت های مورد اشاره رهبر و نیز اهمیت جایگاه مهم ریاست جمهوری دانست.
🔸مثال سلیس تر، تعاریفی است که مقام معظم رهبری در زمینه خدمتگزاری، خطاب به دولت احمدی نژاد به کار برده اند. تقریباً تمام حامیان و منتقدان رئیس جمهور احمدی نژاد یکصدا معتقدند که او عطش و انرژی زیادی برای خدمت به مردم در ابعاد مختلف دارد.
🌟اما باید گفت که این مسئله و تعریفی که مقام معظم رهبری از دولت بیان فرموده اند به هیچ وجه نه تضمینی برای همیشه خوب و مطلوب بودن احمدی نژاد و دیگرانی مثل اوست و نه دلیلی برای توجیه برخی رفتارهای غلط که گاهاً از هر رئیس جمهور و هر دولتی سر می زند.
🌀باید دانست که مقام ولایت فقیه، به این دلیل که مهندس نظام است باید در ایجاد چارچوب ها و تعریف خط مشی ها توجه و انرژی زیادی را مبذول کند.
✳تعاریف و اصطلاحاتی همچون بازوی توانا، دانشمند، خدمتگزار و ... که همواره از سوی رهبر انقلاب خطاب به روسای جمهور ایران در هر دوره ای اطلاق شده اند، در واقع ریل گذاری در مسیر مُرّ مطلوب و هدایت افکار عمومی مردم و مسئولان ایران به سمت ارزش های مطلق و همیشگی انقلاب اسلامی مثل خدمتگزاری، تدیّن، ساده زیستی و تلاش در جهت ساختن ایران اسلامی است.
⚜چه اینکه باید دانست حتما تدبیر مقام معظم رهبری که در جریان تمام وقایع سیاسی و اجرایی کشور هستند، پیرامون افراد مختلف، بسیار بیشتر از همه ماست.
💠در واقع، ایشان بهتر از هرکسی متوجه این حقیقت هستند که ممکن است کسی که به هر دلیلی از او تعریفی به عمل آمده در آینده مرتکب خبط و خطا شود اما نگاه مهندسی و دید کلان به ساختار نظام حکم می کند که رهبر در صورت تبلور هرنوع صفت خوب و منطبق بر سبک زندگی مردم و مسئولان در ساحت انقلاب اسلامی، به سمت آن اشاره و با تعیّن بخشیدن به آن در قالب کلمات، ارزش های نظام را پررنگ کند.
❇در ادامه باید اشاره کرد که ولایتمداران واقعی نیز با پیروی از همین صفت خوب است که در قبال یک شخص و یا یک مسئول، گاهی در قامت منتقد ظاهر می شوند و گاه در قامت تمجید کننده.
🔹در واقع، کسی که نگاه او به جای اشخاص به سمت صفت ها و عملکردها و گفتمان معطوف است، خواه ناخواه این توانایی را پیدا می کند که بتواند هم رفتارهای غلط اشخاص را نقد کند و هم در عین حال به سمت عملکردهای مثبت آنها اشاره داشته باشد.
🔸حق و شایستگی درباره یک انسان به صورت مستودع و مستقر مطرح است.
💠ولی فقیه، برای مهندسی مطلوب نظام همواره سعی می کند تا با بیان صفت های منطبق بر حق یک رئیس جمهور؛ ضمن نهادینه کردن صفت ها و خط مشی های مطلوب به جای اشخاص و گروه ها که آمدنی و رفتنی هستند، توجه جامعه را به سمت "حق" سوق دهد تا ملاک اصلی انتخاب ها و قضاوت ها گردد. مقام معظم رهبری در سال 88 و در خلال یکی از بیانات خود در استان کردستان فرموده ند: "من نسبت به شخص، (اشاره به رئیس جمهور است) هيچگونه نظرى ندارم
#جهاد_تبیین
📚 ابرگروه براهین؛ پاسخگوی پرسش ها شبهه ها در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال «براهین»👈 @barahin
هدایت شده از الهی و ربی من لی غیرک
# شبهه
# سوال
از فقیهِ عادل تا سفیه تاجر؛
مَبلغِ اعلام شده برای فطریه هر نفر طی ۴ سال اخیر، دقیقاً ۵ برابر شده است. اما حداقل حقوق کارگران تا حقوق استادان در همین بازه زمانی چقدر افزایش یافته است؟
کمک به نیازمندان در قالب صدقه و فطریه و... از پسندیدهترین کارهای اخلاقی است. اما فهمِ فقهیِ فقر و تحلیل زمانشناسانه آن و درکِ ایدئولوژیکِ کمک به دیگران، نیازمند تحول اساسی است؛
آنان که نرخ تورم را در وجوهات شرعی محاسبه میکنند، ولی در دستمزدهای دولتی نادیده میگیرند و با این حال، دم از عدالت و حکومت اسلامی میزنند؛
آنان که بدون توجه به وضعیت معیشت مردم، صرفاً صاع گندم را مبنای فطریه قرار میدهند و آیات و روایات را بدون توجه به واقعیّات جامعه میفهمند؛
آنان که کفاره روزه از روزهخواران میستانند، اما کفاره ظلم از ویژهخواران طلب نمیکنند؛
آنان که میبینند مبلغ یارانه ۱۲ سال ثابت مانده، ولی مالیات هر سال افزایش یافته ولی دم بر نمیآورند؛
آنان که به جای تعیین تکلیف برای حاکمان، صرفاً وظیفه ی شرعی مکلّفان را معین میکنند؛
... چنین کسانی، فقیهِ عادل نیستند بلکه سفیهِ تاجرند.
با عرض سلام و تبریک عید سعید فطر
این تفکرات مضحک زیاد شده لطفا پاسخ دندان شکن بفرمایید