#سوال
سلام وقت شما بخیر
شنیده ام که هنگام ظهور حضرت صاحب الامر تعدادی از اولیاء الهی رجوع خواهند کرد . این افراد چه کسانی هستند ؟ اگر ممکنه چند نفر رو نام ببرید .
سوال بعدی در این رابطه اینکه مردم این مسئله و این اتفاق رو چطور قبول خواهند کرد ؟ درکش کمی برام سخته که مردم به راحتی قبول کنند که این افرادی که در گذشته بودند و الان در میان ما نیستند رجوع کردند و دوباره زنده شدند تا به یاری حضرت مهدی بیان .
البته برای ما شیعیان قبول این مسئله ، سخت نیست و کاملا باور داریم .
هدایت شده از محمد حسین
@BayaneNab-رجعت-1.pdf
291.6K
#پاسخ
سلام واحترام
🔺موضوع👇👇
رجعت
🔰يكي از اعتقادات در مكتب تشيع، مسئله رجعت مردگان به دنيا، قبل از شروع قيامت است. عالمان شيعه با عنايت به قرآن و روايات معصومين عليهم السلام اعتقاد به چنين پديده اي را يكي از ضروريات مذهب شيعي، تلقي نموده اند.
#شبهه
زدن میخ آخر بر تابوت زایندهرود/ میخواهند بیش از ۴۰ میلیون متر مکعب آب دیگر هم از این رودخانه بردارند/ مگر زاینده رود چقدر توان دارد؟ (فیلم)
زدن میخ آخر بر تابوت زایندهرود/ میخواهند بیش از ۴۰ میلیون متر مکعب آب دیگر هم از این رودخانه بردارند/ مگر زاینده رود چقدر توان دارد؟ (فیلم)
یک بارگذاری دیگر باید اتفاق می افتاد تا زنده رود را به مرده رود تبدیل کند که حالا دارد اتفاق میافتد. باید پرسید چه دستهایی پشت پرده بوده که حکم توقف کامل پروژه تا تعیین رای نهایی صادر نشده؟ آن هم طرحی که به گفته کارشناسان توجیه محیط زیستی و اقتصادی ندارد.
عصر ایران؛ فرزانه احمدی _ احتمالا ابراهیم رییسی به زودی پروژه انتقال آب از بن به بروجن را افتتاح خواهد کرد اما پس از آن باید برای همیشه با احیا مهمترین رود مرکزی ایران خداحافظی کرد. یک بارگذاری دیگر باید اتفاق می افتاد تا زنده رود را به مرده رود تبدیل کند که حالا دارد اتفاق میافتد
طرح انتقال آب از بن به بروجن یعنی از حوضه کم آب زایندهرود به حوضه پر آب کارون در سال 91 کلید خورد. قرار است سالانه 41 میلیون متر مکعب آب را از بن به شهرهای سامان، فرخشهر، سفیددشت، شهرکرد، فرادنبه و بروجن برساند، با پمپاژ در ارتفاعات. میگویند برای شرب 13 روستا و 13 شهر. شهرهایی که سالهاست مشکل تامین آب شرب دارند. در این سو اما زایندهرود هم بیشتر از 20 سال است که در نتیجهی مصرف زیاد آب، بیشتر از توان رودخانه خشک شده.
از همان ابتدای اجرایی شدن پروژه، اعتراضها به این بارگذاری جدید شروع شد. سال 92 شورای عالی آب در یک مصوبه 9 مادهای هر گونه بارگذاری جدید بر روی زاینده رود را ممنوع کرد، حتی برای شرب. با این حال کارگران در پروژههای انتقال آب همچنان مشغول کار بودند. فعالان محیط زیست اصفهان میگویند این طرح پیش از انجام ارزیابی محیط زیستی کلید خورده. وزارت نیرو هم در این پروژه، منبع تامین آب را مشخص نکرده. مردم و فعالان محیط زیست اصفهان سال ۹۶ برای جلوگیری از اجرایی شدن این پروژه شکایتی را به دیوان عدالت اداری بردند. با وجود صدور یک حکم برای توقف موقت پروژه این طرح انتقال آب همچنان بودجه گرفت و پیشرفت کرد.
نیم بیشتر پروژه، از سال 1400، یعنی بعد از حکمی که به تایید دیوان عدالت هم رسیده تکمیل شد. باید پرسید چه دستهایی پشت پرده بوده که حکم توقف کامل پروژه تا تعیین رای نهایی صادر نشده؟ آن هم طرحی که به گفته کارشناسان توجیه محیط زیستی و اقتصادی ندارد. دولت وظیفه دارد آب شرب مردم چهارمحال و بختیاری را تامین کند، اما به نظر میرسد برای این کار راه غلطی را انتخاب کرده.
این گزارش را ببینید تا بیشتر بدانید.
#شبهه
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام علیکم
❌مواظب شیطنت های رسانه ای باشید
♦️نه تنها بارگذاری جدید روی منابع آب زایندهرود در کار نیست، بلکه سهم زایندهرود هم بیشتر میشود
معاون مدیریت منابع آب ایران:
🔹طرح آبرسانی شرب چهارمحال و بختیاری با هدف تامین آب شرب با کیفیت برای مردم شهرها و روستاهای این استان به بهرهبرداری میرسد و هیچ بارگذاری جدیدی در زایندهرود ایجاد نخواهد کرد.
🔹مقرر شده پس از بهرهداری طرح آبرسانی شرب به شهرکرد، این پروژه جایگزین خط فرسودۀ تامین آب از کوهرنگ شود و با کاهش هدررفت در این خط، سهم زایندهرود از منابع آبی افزایش خواهد یافت. در این طرح تنها محل برداشت آب شرب چهارمحال و بختیاری تغییر کرده و برداشت جدیدی در کار نیست.
🔹نمونه طرحهای آبرسانی شرب در حوضۀ زایندهرود، پیشتر در اصفهان تحت عنوان سامانۀ دوم آبرسانی به بهرهبرداری رسیده و آب با کیفیت در اختیار مردم قرار گرفته است.
🌐خبرگزاری #مرکزی اصفهان
تبریک به اصفهانیای عزیز
جاری شدن زاینده_رود
در پل تاریخی خواجو امروز ۲۳ آبان
به امید دائمی بودن زایندهرود عزیز
*بازگشایی آب زایندهرود*
به منظور تخصیص آب برای کشاورزی اراضی حقابه دار استان اصفهان و آغاز کشت سنتی پاییزه رودخانه زایندهرود در اصفهان بازگشایی شده است.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#سوال
سلام بعضی افراد وقتی میخوان بر روی قبری فاتحه بفرستن با انگشت به قبر ضربه میزنن. دلیل این کار چیه و آیا چنین عملی از معصومین دیده شده یا روایتی در این مورد هست؟
اگر چنین عملی وارد نشده،در صورت انجامش بدعت محسوب میشه؟ ممنون
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و عرض ادب
#پاسخ 👇⬇️
✅🌴در روایات برای زیارت کردن قبر، آدابی ذکر شده است اما علاوه بر موارد مذکور در روایات، در میان عرف نیز سنت هایی وجود دارد. یکی از این سنت ها زدن سنگ به قبر است که گاه با این دلیل همراه است که مرده صدایمان را بشنود.
🔸در کتاب های حدیثی، روایتی در تأیید این کار وجود ندارند. البته، در میان مردم به غیر از این سنت، سنت های دیگری نیز وجود دارد که بر آنها دلیل شرعی وجود ندارد، اما نبود دلیل شرعی به این معنا نیست که آنها را به صورت کلی رها کنیم؛ زیرا گاه، سنت هایی وجود دارد با این که منبعی شرعی ندارند، اما سنت حسنه ای هستند و عقل نیز آنها را تأیید می کند.
👈 علاوه بر این، انجام آنها احترامی برای مرده بوده که نه تنها بد نیست، بلکه باید در ترویج آن تلاش کرد و به یقین مورد پسند خداوند است.
توضیحات تفضیلی را روئیت فرمایید ⬇️
islamquest.net/fa/archive/question/fa21927
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
#سوال#
سلام وقتتون بخیر.
با پخش مجدد سریال حضرت یوسف برای یه عده سوال پیش اومده که پیامبران از چه زمانی نماز میخوانده ان.
ایا در زمان پیامبران حضرت عیسی وموسی نماز بوده .؟.
البته برای بنده هم سوال شد گرچه خودم فکر میکنم بعداز مبعوث شدن پیامبر ونزول قران بوده.باز دوست دارم برای بالارفتن آگاهی خودم منتظر پاسخگویی بزرگواران بمانم.
ممنون وسپاسگزارم
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ 👇⬇️
🔸یکی از سؤالاتی که ذهن مخاطبین اخص جوانان را به خود جلب کرده این است که: آیا نماز در زمان ادیان پیش از اسلام بوده ؟ و اگر وجود داشته شکل و طرز خواندن آن در ادیان یهود یا مسیحیت چگونه است ⁉️
🔻با توجه به تاریخ ادیان و مذاهب و همچنین آیات و روایات نقل شده از معصومین(ع)، این مطلب کاملاً روشن میشود که قدیمیترین عبادت در تمامی ادیان پیش از اسلام نماز بوده در مورد سابقه تاریخی نماز در روایتی از امام صادق(ع) نقل شده :
🌴«هِیَ آخِرُ وَصَایَا الْأَنْبِیَاءِ»(1)؛ نماز آخرین وصیت و سفارش پیامبران بوده است و از این روایت به روشنی فهمیده میشود که تمامی یکصد و بیست و چهار هزار پیامبر با نماز مأنوس و سفارش کننده به آن بودهاند.
برخی آیات و روایات که بیانگر نمازگزار بودن پیامبران صاحب شریعت و پیروان آنها است، به شرح ذیل است:
🔹از هنگام اقامت حضرت آدم و حوا علیهماالسلام در زمین، خداوند نماز را بر حضرت آدم(ع) واجب کرد.(2)
کشتی نوح(ع) دارای پنجرهها و سوراخهایی بود که از آن نور خورشید به داخل منعکس میشد و از این طریق وقت نماز را تشخیص میدادند.(3)
حضرت ابراهیم(ع) آنگاه که همسر و فرزند خود را در کنار کعبه نو بنیاد نهاد، دست به دعا برداشت و به خدای متعال چنین گفت: خدایا من، خاندان خود را در سرزمینی غیر حاصلخیز و کنار خانهات ترک کردم تا نماز را به پا دارند، پس دلهای مردم را در هوای(گرو) آنان قرار ده.(4)
🔸وقتی حضرت موسی(ع) به کوه طور آمد و پیام رسالت را دریافت کرد، خداوند به او فرمود: من خدای یکتا هستم. پس مرا عبادت کن و نماز را بپا دار.(5)
حضرت عیسی(ع) در گهواره به امر خداوند این گونه سخن گفت: من بنده خدا هستم که کتاب آسمانی را بر من نازل کرد و مرا پیامبر قرار داد و هر جا که باشم مرا مایه برکت قرار داد و به نماز و زکات تا وقتی که جان در بدن دارم مرا توصیه کرد.(6)
🔻علاوه بر پیامبران اولوالعزم، در آیات و روایات متعددی از نماز پیامبرانی همچون شیث(ع)، ادریس(ع)، یونس(ع)، صالح(ع)، اسماعیل(ع)، اسحاق(ع)، یعقوب(ع)، لوط(ع)، شعیب(ع)، داوود(ع)، زکریا(ع)، ایوب(ع) و... سخن به میان آمده که همگی گویا وجود نماز در تمامی ادیان و شریعتهای پیش از اسلام است.(7)
👈اما در خصوص کیفیت و چگونگی اقامه نماز در ادیان مسیحی و یهودی و سایر ادیان آسمانی پیش از اسلام باید گفت: آنچه بر اساس تاریخ ادیان و آیات و روایات غیر قابل انکار است اینکه نماز به عنوان عبادت در کلیه ادیان وجود داشته و دارد و متناسب با تکامل دین، روند تکاملی داشته است و این تکامل در دین مبین اسلام همانند جنبههای دیگر آن معارف، مثل قوانین، و مقررات اجتماعی متناسب با انسان رشد یافته عصر خاتمیت به اوج خود رسیده است.
💠 کیفیت وچگونگی خواندن نماز در ادیان دیگر ...⬇️⬇️
farsnews.ir/news/13940625000930/
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟