44.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای با فرهنگ این فیلم رفیق ماله کش رو ببین فعلا
#سوال
درجواب؟؟
#پاسخ
این مجری بنابه عللی که ذکرکرده درمورخه ۱۴۰۲/۵/۲۴ یک خداحافظی ازصداسیماداشت و بنابه پیگیری مردم ومسؤلین و صداسیمامجدد برگشت ودرحال اجرای برنامه پاورقی است
و بدجورهم به پروبال آن ورآبیهاومعاندین پیچیده وآنهاخیلی ازایشان ناراحتندلذاباکلمات توهین آمیزباایشان وحامیانشان صحبت میکنند که این هم به دلیل سوزش زیاداست وطبیعی است.
✍احمدی
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
در ادامه مطلب استاد
◀️جناب شهبازی یکی از مجریان انقلابی و طنزپردازان ایرانی است
رفیقی پر تلاش در عرصه تببین که انصافاً عالی عمل کرده است.
⭕️جریانی که دل در گرو دشمن دارند
کینه خود را با توهین وتخریب این چهره دوست داشتنی وانقلابی آغاز کرده اند
👈 بغض این جریان از شکست به اصطلاح «انقلاب»شان در کینه ای که نسبت به این برنامه دارند کاملا مشخص است؛ اما اگر این جماعت یک بهانه کوچک و ضعف واقعی در این برنامه می دیدند، به قول معروف آنرا سر دست می کردند، اما وقتی چیزی ندارند، از این تعابیر کلی استفاده می کنند!
🇭🇺ما اجازه نمیدهیم یاوه گویی و تخریب ها، بر کار پاورقی ومجری توانمند وانقلابی خدشهای وارد کند.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
11.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شبهه
برخورد ستاد مبارزه با سد معبر شهرداری
با کارگران جمع آوری زباله های بازیافتی و ...⁉️⁉️
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام واحترام
باز هم هیاهوی رسانه ای واحساسی کردن ماجرا.
⭕️شهرداری نباید بازیافت زباله را به افراد شخصی واگذار کند، فردی که به اسم پیمانکار در حوزه بازیافت زباله استخدام می شود مافیای این کار است و ماهیانه 10 میلیارد پول درآمد دارد و این فقط از یک منطقه شهرداری است، افرادی که در سطح شهر در حال جمع کردن زباله می بینیم حدود 8 الی 20 میلیون در ماه درآمد دارند و حتی کودکان کار هم شامل آنها می شود.در آمد از پسماند و بازیافت زباله در مناطق خوب تا 50 میلیون هم می رود اما در منطقه ما که کوچک تر است 10 الی 15 میلیون در آمد از پسماند می تواند وجود داشته باشد.
👈بر اساس ماده هفت قانون مدیریت پسماند مدیریت اجرایی همه پسماندها به جز صنعتی و ویژه در شهرها بر عهده شهرداریها است و در ماده ۱۶ قانون مدیریت پسماند نیز به صراحت عنوان شده که هرگونه نگهداری، حمل و نقل، فروش، مخلوط کردن، جمع آوری و دفع پسماند باید بر طبق مقررات باشد.
🔻 براساس دستور قضایی که به شهرداریها ابلاغ شده این ارگان نه تنها باید با دوره گرد بلکه ماشین آلات و یا افرادی که از طرق مختلف و غیرمجاز نسبت به جمع آوری پسماند اقدام میکنند برخورد کند.
⭕️برخی افراد با جنجالسازی رسانهای یا هیاهو در فضای مجازی به دنبال دورکردن شهرداری از وظایف قانونی خود هستند که منطقی نیست و نمیتوان توقع داشت این نهاد وظایف ذاتی خود را انجام ندهد.
👈رئیس سازمان مدیریت پسماند بعضی شهروندان و مردم به دید ترحم به اینگونه مشاغل نگاه میکنند و انتظار دارند که شهرداری وظایف ذاتی و قانونی خود را انجام ندهد.
نازیبایی منظر شهرهای گردشگر پذیرو اینکه وجود این مشاغل، دوره گردها و معتادان متجاهر که در حوزه پسماند نیز فعالیت دارند جلوه شهر را نازیبا کرده است.
رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری علت زیاد شدن اینگونه مشاغل را در یک سال اخیرا به دلیل افزایش قیمت ضایعات دانست و گفت: برخی فعالان در این حوزه نیز از وجود معتادان متجاهر سوءاستفاده میکنند و در قبال تحویل ضایعات به آنها مواد مخدر میدهند.
او بیان کرد: درباره نحوه برخورد با زباله گردها در شهر دورههای آموزشی برای ماموران شهرداری گذاشته شده و تذکراتی نیز در این زمینه صادر شده است.
◀️ مردم باید آگاه باشند که حوزه مدیریت پسماند کاری تخصصی است و نباید افراد غیرمجاز در این زمینه دخالت کنند
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🌟کپی و نشر آزاد، با ذکر صلوات به نیت فرج🌟
سلام اساتید محترم وقتتان بخیر
#سؤال
👇...!؟؟؟
🟠دلایل سکوت سیستمی به افشاگری تخلف ادعایی باغ ازگل
✍محمدرضا جوادی یگانه:
🔸در ده روز اخیر دو افشاگری در باره حجتالاسلام کاظم صدیقی شده است، یکی اینکه باغ چهارهزار و دویست متری در ازگل به نام موسسه شخصی خود و فرزندان و نزدیکانش درآمده بوده و دیگری واریز ماهانه یک میلیاردی اجاره هتلی در مشهد به حساب شخصی آنها. در باره اولی، مسئولان موسسه، کلیت ماجرا را طی چند بیانیه و مصاحبه قبول کردهاند و اعلام کردهاند در صدد رفع هستند، و در باره دومی هیچ تکذیبی هم نشده است.
🔸بر اساس شواهد موجود، و اطلاعات در دسترس، و بیانیههای منتشره موسسه، ظاهرا تخلفی رخ داده، آگاهانه یا بدون اطلاع. اما مساله اینجاست که چرا با حجتالاسلام صدیقی برخوردی نمیشود؟ منظور از برخورد دستگیری یا عزل نیست، بلکه ارسال نشانههای علنی نارضایتی نظام از این رفتار به جامعه است. چرا هم به نماز جمعه میرود و هم به مراسمهای مهمتر دعوت میشود؟
🔸پرسش دقیقتر اینکه حجتالاسلام صدیقی چه میکرد چنین برخوردی با او میشد؟ به نظرم این تخلف ادعایی دو ویژگی باید میداشت تا برخورد سریعی با او صورت گیرد.
🔸اول، اگر از بیعت و وفاداری خارج میشد یا شده بود، یعنی عمل او به گونهای بود که خروج از بیعت با نظام تلقی میشد یا خودش از ابتدا در حلقه بیعت کنندگان و وفاداران نبود و تنها کارگزار نظام بود.
🔸دوم، اگر تخلفش فردی بود و ممکن بود که با خودش برخورد کرد بدون اینکه این برخورد، نشانه وجود یک فساد سیستمی یا تغییر جریان تلقی شود. شخصی کردن املاک خالصه و دولتی سابقه دیرینهای در تاریخ ایران دارد و در زمانه ضعف حکومت مرکزی صورت میگرفته است. اما در مورد حجتالاسلام صدیقی، اگر بنا باشد چنین پروندهای مورد رسیدگی قرار گیرد و با او برخورد شود، قاعدتا «ماهیت زنجیرهای عمل» ایجاب میکند که با سایر افرادی هم که چنین سوء استفادهای کردهاند، هم برخورد شود و این ماجرا سر دراز دارد.
🔸زمینهای واگذارشده و تسهیلات صادرشده و شرکتهای خصولتی شده، زیاد هستند و نمیشود با امام جمعه موقت تهران برخورد کرد و بقیه را رها کرد. و چون رویه امتیاز دادن به وفاداران، رویه رایجی است، برخورد با مورد حجتالاسلام صدیقی، انتظار برخوردهای بعدی را به دنبال خواهد شد.
🔸یعنی مورد حجتالاسلام صدیقی، پیوند خورده به سیاست نظام در نگاهداری وفاداری وابستگان. منظورم این نیست که سایر امتیازات، از حالت نهادی به شخصی تبدیل شده و تخلفی چون تخلف ادعا شده در مورد حجتالاسلام صدیقی در آن رخ داده، بلکه منظور رویهای است که امتیاز به وفاداران، مجاز و بلکه مقبول است. و پیگیری علنی و سریع این تخلف ادعایی، تنها به حجتالاسلام صدیقی محدود نخواهد ماند.
🔸اما چنانچه در این ده روز مشاهده کردیم، پاسخهای ایشان و موسسه تحت نظرشان، مشکلاتشان را بیشتر کرده است و بر ابهامات افزوده است. اگر ایشان تیم رسانهای و مشاوره آگاه! از حساسیتها و فضای رسانهای داشتند، به او مشورت میدادند که کلمهای توضیح به «افکار عمومی» ندهند! چون افکار عمومی نیست که مبنای توجه و عمل مسئولان است. نگاه کنید به افشاگریهای پیشین که افشا شدهها ترجیح دادند هیچ واکنش علنی و عمومی نشان دهند و منتظر بمانند تا افشاگری بعدی و بحران بعدی، مساله را از تب و تاب بیندازد. بماند که یک تفاوت افشاگری با شفافیت در همین نکات است.
🔸در شرایط نزدیک به دو جامعه شدهای شده ایران، افکار عمومی یا منتقدان، گروه مرجع تصمیمگیری نظام برای برخورد با حجتالاسلام صدیقی نیست. گروه مرجع برخورد، شخصیتهای موثر و رسانههای مهم نواصولگرایان است. تا وقتی آنها به این نتیجه نرسند که لازم است رابطه فساد ادعایی در باره حجتالاسلام صدیقی با نظام قطع شود، هیچ برخوردی با حجتالاسلام صدیقی اتفاق نخواهد افتاد.
🔸رابطه میان دو جامعه موجود در ایران قطع شده است. جامعه وفاداران، هر چند از تخلف ادعایی نگران و ناراضی هستند، اما امیدوار هستند که ماجرا فیصله پیدا کند و وجهه نظام بیش از این خدشهدار نشود و البته نمیخواهند با هم صدا شدن با افشاگران و منتقدان، نظام را تحت فشار بگذارند.
🔸برای نظام سیاسی هم، مدتی است که نظرات جامعه معترضان هیچ اهمیتی ندارد و نظام سیاسی دریافته که معترضان، از نظام سیاسی دل کندهاند و نفرتشان از نظام بیش از این نمیشود. و لذا جلب نظر آنها فایدهای ندارد.
🔸منتقدان و دلسوزان هم، جایگاهی در تصمیمگیری معترضان و نظام ندارند. معترضان از همه میانجیها و گروههای مرزی گذر کردهاند و لذاست که اهمیت دادن به این میانجیها، سودی برای بهبود وضعیت از نظر نظام ندارد. البته خطای نظام در بند آخر است. برای بازگشت به وفاق اجتماعی، نظام سیاسی باید پیشقدم شود. اعتماد سلب شده طرفینی، به تدریج برخواهد گشت.
⁉️جعل یا عدم جعل امضای آیتالله صدیقی
📌۲۷اسفند:حضرت آیتالله صدیقی اعلام میدارند، که امضای اینجانب در ثبت موسسه پیروان اندیشه قائم جعلی است و از دست جاعلان شکایت میکنند و اصلا نمیفرمایند که امضای بنده پای سند نقل و انتقال زمین جعلی است، عبارت ایشان در نامه به دادستان این است:
«...متاسفانه فرد مذکور با سوءاستفاده از اعتماد اقدام به تدوین و ثبت اساسنامه، جعل امضاء اینجانب، تسهیم سهام به آن کیفیت و بدون اطلاع تولیت، مدیر حوزه و برخی اعضا نموده و مع الاسف حتی بدون ورود و امضاء اینجانب و برخی اعضا ثبت این قضیه صورت پذیرفته است»
📌۱فروردین:باتوجه به ابهامی که برای برخی پیش آمد و فکر کردند، آیتالله صدیقی امضای پای ثبت سند زمین را جعلی اعلام کردهاند، شورای حوزه بیانهای داد، و در بند۲ تصریح کرد که امضای پای ثبت موسسه جعلی بوده و در بند۳ اعلام کرد که امضای پای سند زمین توسط خود حاج آقا و با حضور در دفترخانه انجام شده
📌 ۷فروردین متنی از طرف دفترخانه منتشر میشود، که آیتالله صدیقی خودشان به دفترخانه آمدند و سند زمین را امضا کردند. این بهانهای میشود برای هیاهوی رسانهای و بیاحترامی و نسبت دروغگودادن و...
📌در حالیکه اگر کسی دقت کند میبیند، این مطلب شش روز قبل در بیانیه شورای حوزه با صراحت بیان شده بود و مطلب جدیدی نیست، جعل هم صورت گرفته و کسی انکار نکرده، بلکه از ابتدا گفته شد، امضای استاد پای ثبت موسسه جعلی است.
اما امان از شیادان رسانه و امان از بیتوجهی برخی از ما در برخورد با رسانه
✍حسن مرادی؛ مدیر حوزه علمیه امام خمینی،شعبه۲
#جنگ_شناختی
#مطالبه_کنیم_اماقاضی_نباشیم
سلام و ادب
#مرتبط
🟢🔸🔻 انواع عدالتخواهی
🔹 عدالتخواهی به طور کلی به دو نوع مومنانه و کاسبکارانه تقسیم می شود:
⬅️ اگر عدالتخواهی کسی از روی دلسوزی و با رعایت شاخص هایی همچون بازی نکردن با آبروی افراد، مخرج مشترک پیدا نکردن با دشمن و پرهیز از سیاه نمایی باشد، ارزشمندترین اقدام برای تحقق اهداف اسلام و انقلاب به شمار می آید.✅
اما در مقابل بعضی به اسم عدالتخواهی، کاسبی راه انداخته که اقسام آنها به این شرح است:⬇️⬇️⬇️⬇️
1️⃣ عدالتخواهی غیر اخلاقی:
این جریان برای کاسبی در عدالتخواهی هیچ حد و مرزی نمی شناسند. آبروی افراد برای آنها از بی ارزش ترین هاست و هیچ مرزی برای حریم شخصی و عمومی افراد قائل نیستند.
2️⃣ عدالتخواهی شتابزده:
هر چه دیدند و دست شان رسید، بدون تحقیق و بررسی به سرعت منتشر می کنند و به همین دلیل در اغلب موارد مورد سوء استفاده کارفرماهای سیاسی و ابرپروژه بگیرها قرار می گیرند.
3️⃣ عدالتخواهی سوپرمنی:
عدالتخواهی این افراد اغلب برای ایجاد قهرمان های دست ساز است. برای همین مهمترین هدف شان دیده شدن است و جائیکه عدلیه ورود کند و بخواهد عالمانه و منصفانه قضاوت کند، زیست عدالتخواهی آنها نیست و نابود می شود.
4️⃣ عدالتخواهی فریبنده:
در این سبک عدالتخواهی یک مصداق را در فرد یا نهاد پیدا می کنند و آن مصداق را به کل تعمیم می دهند. این خطای شیطانی مهمترین ابزار برای تخطئه و حذف کامل افراد و بدتر از آن ایجاد تلقی فساد سیستمی است.
5️⃣ عدالتخواهی کاریکاتوری:
مهمترین ویژگی این گروه جابجا کردن اصل و فرع است. یک حاشیه را تبدیل به اصل می کنند تا مخاطب از ظاهر فرعیات منکر اصول شود.
6️⃣ عدالتخواهی در بن بست:
پروژه نهایی این افراد القای بن بست است. اینکه عدلیه تعطیل است و نهادهای نظارتی خوابند و هیچ اراده ای برای مبارزه با فساد نیست، جز همین افشاگری های توئیتری.
7️⃣ عدالتخواهی تخیلی:
این جریان هیچ اعتنایی به واقعیت های زمانه ندارد و در یک رویای خیالی و توهمی هر نوع عقلانیتی را مصلحت اندیشی می دانند. برای این جریان، آرمان ابزار ظاهرسازی در عدالتخواهی کاسبکارانه است.
8️⃣ عدالت خواهی فصلی:
این گروه ها اغلب در بزنگاه ها فعال می شوند. حالا این بزنگاه یا زمان انتخابات است یا زمانیکه یک مجموعه خوب می درخشد و باید تخطئه شود یا شرایطی که فرد باید تمام و کمال حذف شود تا پروژه ای که دست گرفته است ناتمام بماند یا چه و چه. خلاصه اینکه برای اینها عدالتخواهی پوسته ای برای پروژه های مهمتر است.
محسن مهدیان (با اصلاح و ویرایش)
🇮🇷🌷گلزار شهدای تبریز قدم میزدم، نوشته ای که بالای سر شهدا نصب بود نظرم را جلب کرد:
"هر اتفاقی افتاد، نباید صداتان دربیاید! ما رفتیم زیر آب سرباز عراقی ما را ندید فقط دو سه تا از بچه های دسته یک را دید، هیچ کار نکردند یکی یکی تیر خوردند و رفتند زیر آب حتی ناله هم نکردند."
با خودم گفتم آن روز چرا رزمندهها ناله نکردند؟🤔
درد نداشتند؟ چرا؛ داشتند! جسم عزیزشان را گلولهها سوراخ نکرده بود؟ چرا؛ کرده بود!
آنچه باعث صبرشان شده بود، دو چیز بود:
۱. دشمن نشنود.
۲.زحمت دیگر رزمندهها هدر نرود.
🥀👈امروز خون همان شهدا نتیجه داده و حکومت اسلامی سرپا و سربلند است.
ایراد ندارد؟
چرا دارد
اختلاف نداریم؟ داریم
اشتباهات و کوتاهیهای مسئولین درد ندارد؟
دارد
✅ اما همان دو چیز باید باعث صبرمان شود:
۱. دشمن نشنود و از اختلافات ما خوشحال نشود!
۲.زحمت دیگر رزمندهها هدر نرود!
گاهی باید سرمان را زیر آب کنیم و صدایمان درنیاید!
⬅️ پس انتقاد و مطالبهگری نکنیم⁉️
چرا، اینکه واجب است
اما آنقدر سنجیده و هوشمندانه باید باشد که هم دشمن نشنود هم ...
#به_سبک_شهداعمل_کنیم
#سلام_برشهدا
#یادشهداباصلوات🥀
به کانال شهدایی براهین وعمار بپیوندید↙️↙️
@shohadabarahin_amar