هدایت شده از منتظرالمهدی(عج)
🏴حضرت قاسم علیه السلام در شب عاشورا
طبق مستندات تاریخی، سیدالشهداء علیه السلام، در شب عاشورا، ضمن آن که اعلام نمودند فردا روز نبرد است و همه شهادت خواهیم رسید، تکلیف را از دوش همراهان برداشتند و به آنان توصیه نمودند که هم خودتان بروید و هم هر کسی دست عدهای از زنان و کودکان را بگیرد و با خود ببرد ...، اما کسی نرفت و آن اعلام ایستادگیها که شنیده و خواندهاید.
در این میان، حضرت قاسم علیه السلام که احتمال میدادند به خاطر نوجوانی اجازه جنگ به او داده نشود، برخاست و پرسید: «عمو جان! آیا من نیز کشته خواهم شد؟»
امام سریعاً به او پاسخ مثبت و بشارت ندادند، بلکه پرسیدند: «مرگ در نظر تو چگونه است؟»؛ چرا که چگونگی نگاه به مرگ، کشته شدن در راه خدا و رسیدن به لقاء الله، مبین چگونگی شناخت از توحید، معاد، اسلام و ولایت و درجۀ ایمان و تقوا میباشد.
پاسخ کوتاه این نوجوان 13 ساله، بسیار علیمانه، حکیمانه، بصیرانه و عارفانه بود: «اَحْلی مِنَ العَسَل - از عسل شیرینتر».
عزیمت به میدان
پس از شهادتِ بسیاری از خاندان و یاران، حضرت قاسم علیه السلام، از عموی خود اجازۀ عزیمت به میدان نمود. سیدالشهداء علیه السلام نگاهی به قامت او انداخت و وی را در آغوش کشید و آنگاه اجازه فرمود.
حضرت قاسم علیه السلام، سوار بر اسب شد و با رجزهایی بسیار آگاهی بخش در معرفی خود و عمو؛ به سوی دشمن تاخت.
حُمَید بن مسلم (از لشکریان سعد لعنت الله علیه) روایت کرده که گفت: «نوجوانی چون پاره ماه به سمت ما آمد و شمشیری در دست و پیراهن و ردایی بر تن و کفش به پا داشت، خواست با شمشیر بر دشمن حمله بَرَد که بند یکی از کفشهایش پاره شد و فراموش نمیکنم که بند کفش چپ او بود، این نوجوان درنگی کرد تا بند کفش خود را ببندد که عمر بن سعد بن نُفیل ازدْی گفت: به خدا سوگند! بر او حملهور خواهم شد، حُمید بن مسلم میگوید: من به او گفتم: سبحان اللَّه! می خواهی چه کنی؟! افرادی که از هر سو وی را به محاصره درآوردهاند برای کشتنش کافیاند. ابن نُفیل در پاسخ، سخن خود را تکرار کرد، وقتی آن نوجوان سرش را برگرداند، با شمشیر بر سر او نواخت و از روی اسب به صورت روی زمین افتاد و فریاد زد: یا عمّاه! عموجان! مرا دریاب.»
راوی میگوید: به خدا سوگند! حسین علیه السلام چون بازشکاری، خود را بالین آن نوجوان رساند و آن گاه به سان شیری خشمگین بر دشمن تاخت و با یک ضربت، دست عمر بن سعد نُفیل را از مرفق جدا ساخت که صدایش در میدان طنین افکند و از امام فاصله گرفت، سپاه عمر سعد برای نجات وی از دست امام حسین علیه السلام بر آن حضرت یورش بردند و جنگ به شدت درگرفت و قاسمِ نوجوان زیر سمّ ستوران جان داد. وقتی گرد و غبار میدان فرونشست، دیدم حسین علیه السلام بر بالین وی قرار دارد و او پاهایش را به زمین میساید و حسین علیه السلام میگوید:
«بُعْداً لِقومٍ قَتلوک، و خَصْمَهُم فیک یوْمَ القِیامَة رَسُولُ اللَّه صلی الله علیه و آله» - «از رحمت خدا دور باد گروهی که تو را به شهادت رساندند، رسول خدا روز قیامت با آنان دشمنی کند». (مقاتل الطالبین، 93)
سپس فرمود: «عَزّ (و اللَّه) عَلی عَمِّک أن تَدعوهُ فلایحیبک، اویجیبک فلا تَنفَعک إجابتُه، یوم کثُر واتِرَهُ وَ قَلَّ ناصِرَهُ» - «به خدا سوگند! بر عمویت بسیار دشوار است که او را به یاری خود بخوانی ولی نتواند به تو پاسخ مثبت دهد و یا آن گاه که پاسخ دهد، سودی به حالت نداشته باشد، کمک خواهی ات مانند کسی است که کشته گان قومش زیاد و یاورانش اندک باشند». (الارشاد، ج2، ص 106)
سپس حسین علیه السلام آن نوجوان را به سینه گرفت و رهسپار خیمهها شد. راوی گوید: گویی میبینم که پاهای آن نوجوان به زمین کشیده میشد، پیکر او را کنار جنازه فرزندش علی اکبر قرار داد، پرسیدم: آن نوجوان کیست؟ گفتند: قاسم بن حسن بن علی بن ابی طالب علیه السلام است. (ارشاد، ج2، ص 108)
📚منبع ایکس شبهه
#محرم
#قاسم_بن_الحسن ع
#جهادگرتبیین
#سؤال
سلام علیکم خداقوت میبخشید من بعضی از کلیپ های واقعیت هایی ازغرب روکه کارهای چندش آورمیکنن ،ازدواج باهمجنس،توطئه های مسیح علینژاد و....
از کسی که می خواهد دست خودش را شبیه حیوان کند تا کسی که علاقه دارد بجای چاه توالت در دهان او ادرار کنند
تا کسانی که که عامدانه باردار میشوند و عامدانه فرزندشان را سقط میکنند در گروهی که ضدنظامن وگاهی از ایرانی بودن خودشون شرم دارن وخودزنی میکنن میذارم واونا این پاسخودادن👇👇👇👇
حسین انصاریان: سرزنش کردن گنهکاران و انتشار گناهِ آنها حرام است/ علنی کردن گناهِ گنهکاران از آن گناه سنگینتر است و عذاب سختی دارد
حسین انصاریان، استاد حوزه علمیه:
🔹ما باید بدانیم که سرزنش کردن گنهکاران و انتشار گناهِ گنهکاران حرام است و قرآن مجید میفرماید علنی کردن گناهِ گنهکاران از آن گناه سنگینتر است و عذاب سختی دارد؛ همچنین در سوره نور آمده است کسانی که گناهان دیگران را پخش میکنند در قیامت دچار عذابی دردناک میشوند.
من خودم ب شخصه اولین بار بود ک این مطلب رو مشنیدم باز گو کردن این مسائل قبح اون کارو میریزه وراه رو برای دیگران راحت باز میکنه
الان قبح قیمتها چطور شکسته شده همینطور هم قبح مسائل جنسی سقط جنین شکسته میشه
دقیقا👍👍👍👍
فوق العاده کلیپ زشت وچندش آوری بود
چه پاسخی بدم
گروه فامیلی هست ونبایدحرمتهاشکسته بشه
میشه راهنماییم کنید چه پاسخی بدم توجمع فامیل مؤاخذه شدم
اگر هم بنظرتون کارم اشتباهه لطفاً یک پاسخ بدیدبذارم چون حس میکنم اونا به حساب خودشون وقتی منوتخریب میکنن حس پیروزی دارن که به یکنفرازطرفداران نظام ضربه زدن
میگن توداری ترویج گناه میکنی که این کلیپ های چندشووقبیحومیذاری
درحالیکه من نیتم اینه که بفهمند غربی که دم از تمدن میزنه چه جورجائییه
وضمنأتوفضای مجازی هم خیلی بیشترداره ذهن بچه هاوجوونامون بافسادپرمیشه وزیرپوستی اونارو تشویق به هم جنس بازی و......میکنن
لطفاً زودترکمکم کنید داره تواقوام همسرم بهم محترمانه توهین میشه
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
سلام بزرگوار
بهترین کار برای شما
پرهيز از مجادله: هر انساني كه براي ارزشها و آرمانهاي والاي خود احترام قايل باشد در مباحثات روش درستي اتخاذ مي كند و از افتادن در ورطة جدال دوري مي گزيند زيرا كسي كه به خود احترام مي گذارد وقتش را در مجادلات بي ارزش تلف نمي كند و اگر ديد كه طرف مقابل هدفش صرفاً مجادله است نه رسيدن به حقيقت رشته كلام را به دست او مي سپارد تا هرچه مي خواهد بگويد. طرف مقابل شما از دو حالت خارج نيست: يا عناد دارد كه در اين صورت شما با جرّ و بحث كردن با کسی که بر نظر خود پاي مي فشرد كه در اين صورت وقت خودرا با او ضايع كرده ايد.
پرهيز از سرزنش و مجادله با این افراد: هر انساني به راحتي مي تواند ديگران را سرزنش كند امّا بايد بدانيم كه سرزنش و عتاب بسيارموجب مي شود افراد را از خود برانيم. این افراد معاند طبيعتاً از افراد سرزنش كننده و ملامتگر نفرت دارند. پرهيز از سرزنش كردن به معناي آن نيست كه آدمي در برابر خطاهاي طرف مقابل سكوت كند بلكه بايد براي اظهار ناراحتي و ناخشنودي خود از اشتباهات او، روش بهتري را دنبال كند.
شما باید عقاید خود را محکم برایشان بیان کنید. اما فرستادن کلیپ واینگونه موارد لزومی ندارد. برای احترام به شخصیت والای خود وارد جر وبحث نشوید بهتر است...
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#سوال
قمر در عقرب چیه و از نظر دینی چه خصوصیتی داره؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ⬇️👇
🔸 در برخی از سایتها و خبرگزاری ها برای سعد و نحس ایام ماه قمری برای انجام برخی از امور چیزهایی ذکر شده است، مثل اینکه ششم هر ماه بلای ناگهانی، اما هیچ منبع و سند مشخصی ندارند و بنابرین قابل اعتماد و اعتنا نیستند.
برای تعیین سعد و نحس ایام معمولا از دو روش استفاده می کنند.
گاهی بر اساس برخی روایات که اکثرا روایاتی ضعیف هستند برخی از ایام هفته و ماه را خوب و بد می نامند و برای برخی از کارها آن را مناسب یا نامناسب می دانند.
روش دیگر این است که بر اساس وقایع نجومی و موقعیت ستارگان و سیارات و صور فلکی، سعد و نحس ایام را مشخص می کنند.
💠 در آیات قرآن تنها در دو مورد به «نحوست ایام» اشاره شده است. آنجا که می فرماید: «فِی یوْمِ نَحْسٍ مُسْتَمِرٍّ: ما تندباد وحشتناک سردی را در یک روز شوم مستمر بر آنها فرستادیم که مردم را همچون تنه های نخل ریشه کن شده از جا برمی کند».
همچنین می فرماید: «فَأَرْسَلْنا عَلَیهِمْ رِیحاً صَرْصَراً فِی أَیامٍ نَحِساتٍ: بادی سخت و سرد در روزهایی شوم بر آنها فرستادیم».
و در نقطة مقابل تعبیر «مبارک» نیز در بعضی از آیات قرآن دیده می شود، چنانکه در باره شب قدر می فرماید: «إِنَّا أَنْزَلْناهُ فِی لَیلَةٍ مُبارَکةٍ: ما قرآن را در شبی پربرکت نازل کردیم».
به این ترتیب قرآن اشاره سربسته ای به این مسئله دارد و می توان گفت اصل سعد و نحس بودن بعضی از ایام را به صورت اجمال پذیرفته است.
💠 نظر مرحوم علامه طباطبایی:
هر چند نفی سعد و نحس بودن ایام از نظر ایشان نزدیکتر به واقع است و سعد و نحس روزها را نمیپذیرند، اما به طور بسیار جزئی، سعد یا نحس بودن برخی وقایع نجومی مانند قمر در عقرب را در صورت برهان و دلیل قوی داشتن، میپذیرند.
مرحوم علامه طباطبائی در ذیل آیة 19 – 20 قمر می فرمایند: «از نظر عقلی نمی توان دلیلی اقامه کرد که فلان زمان نحس است و فلان وقت سعد، چون اجزاء زمان همه مثل هم اند و ما هم که بر علل و اسباب مؤثره در حوادث احاطه علمی نداریم تا بگوییم فلان قطعه از زمان نحس است و قطعة دیگر سعد، اما از نظر شرعی دو آیه در قرآن داریم (قبلاً اشاره شد) که ظاهر این آیات و سیاق آنها، بیش از این دلالت ندارد که آن ایام خاص (هفت شبانه روز) که عذاب بر قوم ثمود ارسال شد، روزهای نحسی بوده اند، ولی دیگر نمی رساند که حتی همان روزها در هفته بعد و در ماه بعد و... ایام نحس هستند، چون اگر ایام خاصی در تمام سال ها نحس باشند، لازمه اش این است که تمام زمان ها نحس باشند.
همچنین ظاهر آیاتی که دلالت بر سعد بودن ایام دارد، به خاطر مقارنت و همراهی آن ایام با امور بزرگ و افاضات الهی و کارهای معنوی است، مثل امضای تقدیرات، نزول ملائکه و روح، انجام عبادات و... اخبار هم نتیجه اش این است که نحس بودن ایام، به خاطر کارهای زشتی است که در آن واقع شده است و سعد بودن ایام به خاطر کارهای نیک دینی و یا عرفی است، اما این که قطعه ای از زمان خاصیت تکوینی سعد و نحس داشته باشد، قابل اثبات نیست. اگر روایتی هم باشد، باید توجیه کرد.» (المیزان، ۷۹- ۸۳)
💠 نظر آیت الله مکارم حفظه الله:
«از نظر عقل محال نیست که اجزای زمان با یکدیگر تفاوت و بعضی ویژگی های ضد آن را داشته باشند، هر چند عقلاً قابل اثبات نیست، ولی از نظر شرعی اگر دلیلی باشد، قابل پذیرش است و مانعی برای آن نیست.»
بعد روایات را بررسی می کند و بهترین راه جمع میان اخبارِ مختلف در این باب را این می داند که اگر روزها هم تأثیری داشته باشند، به فرمان خداست و هرگز نباید برای آنها تأثیر مستقلی قائل شد و از لطف خداوند خود را بی نیاز دانست. وانگهی نباید حوادثی را که غالباً جنبۀ کفارۀ اعمال نادرست انسان را دارند، به تأثیر ایام ارتباط داد و خود را تبرئه کرد.
بعضى در مسأله سعد و نحس ايام به اندازهاى راه افراط را پوئيدهاند كه به هر كارى مىخواهند دست بزنند قبلاً به سراغ سعد و نحس ايام مىروند و عملاً از بسيارى فعاليتها باز مىمانند و فرصتهاى طلائى را از دست مىدهند يا اين كه بجاى بررسى عوامل شكست و پيروزىِ خود و ديگران و استفاده از اين تجربيات گرانبها در زندگى، گناه همه شكستها را به گردن شومى ايام مىاندازند، همانگونه كه رمز پيروزىها را در نيكى ايا
م جستجو مىكنند! اين، يك نوع فرار از حقيقت و افراط در مسئله و توضيح خرافى حوادث زندگى است كه بايد از آن به شدت پرهيز كرد و در اين مسائل نه گوش به شايعات ميان مردم داد، نه سخن منجمان و نه گفته فالگيران، اگر چيزى در اين زمينه در حديث معتبر ثابت شود بايد پذيرفت، وگرنه بى اعتنا به گفته اين و آن بايد خط زندگى را ادامه داد و با تلاش و سعى و كوشش به پيش و محكم گام برداشت و از توكل بر خدا يارى جست و از لطف او استعانت خواست.
(نمونه، ج۲۳، ۴۱- ۴۷)
https://b2n.ir/k62879
هدایت شده از جان من و سید علی💕
💠 از سخنان مفسرین این گونه نتیجه می گیریم که خود ایام و روزها ذاتاً نحس و سعد نیستند، بلکه سعد و نحس بودن آنها به خاطر حوادث نیک و بدی است که در ایام واقع شده است، به این جهت نمی توان به طور مطلق روزی را بد یا خوب دانست. مثلا عید غدیر را ممکن است روز مبارکی بدانیم و روز عاشورا را روز نامبارکی بنامیم.
https://b2n.ir/t92168
💠 به نظر ما بنا نهادن امور زندگی بر سعد و نحس ایام کار نادرستی است.
تنها بهتر است درباره ی قمر در عقرب که روایاتی درباره ی آن وارد شده است احتیاط کنیم.
👈بهتر است هنگام قمر در عقرب از سفرهای مهم، عقد ازدواج و انعقاد نطفه (اقدام به فرزندآوری) پرهیز کنیم.
اگر کسی از سعد و نحس ایام ترسی در دلش پدید آمد می تواند با صدقه، آیت الکرسی و دعا خیال خود را راحت کند و دل خود را آرام نماید
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️قمر در عقرب چیست؟ 🌗
✅ باید و نبایدها❌
🎙️استاد محمدی شاهرودی
#شبهه
پاسخ آیتالله مکارم شیرازی به استفتای تعدادی از طلاب خارجی جامعه المصطفی درباره مسلمان شدن قبیله گومباگومبی زیمبابوه: ضمن استقبال از تشرف اهل معرفت به آیین حقه شیعه اثنیعشری، باید یادآور شد که ختنه پس از بلوغ بر ذکور واجب است و اگر ختنه نشوند، نماز طواف و طواف آنها در حج صحیح نیست اگرچه بقیه عبادات آنها صحیح خواهد بود.
اعضای قبیله گومباگومبی در سفر اخیر رئیسی به زیمبابوه با دریافت ۱۰۰ هزار دلار نقدی مسلمان و شیعه شدند!
هدایت شده از My Hero
سلام و احترام
#پاسخ
شبهه ای سراسر مضحک وبی ربط که واقعاً ارزش دیدن هم ندارد. ❌
سراسر تمسخر وحرفهای بی ربط
❌وطن فروش ها ها و آمریکا پرست ها فقط وقتی زیر خاک بروند شاید دست از شایعه پراکنی ودروغ گویی دست بردارند.
این جماعت غربگدا شروع کردند به تمسخر سفر ایت الله رییسی به آفریقا.
🔸شکر خدا میزان تجارت ایران با سفر ایت الله رییسی به کنیا زیمباوه اوگاندا ، ده برابر شد
چشم منافقان اصلاح طلب داره درد میگیره و نمیتونند ببینند
🔹در ادامه سفر آیتالله رئیسی به کنیا، اوگاندا و زیمباوه که به دنبال دعوت رسمی سران این سه کشور انجام شده بود، به غیر از امضای ۲۱ سند مهم همکاری میان ایران و کشورهای آفریقایی، صحبتهای رئیس جمهور در دیدار با رئیس جمهور اوگاندا بسیار حائز اهمیت بود و باعث رنجش براندازان و اقلیت دگرباش ضدایرانی شد!
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin