🖋 #مبلّغ:
😱فیلترشکن ها دروغ بودند
فیلترشکن ها دروغی بود تا مردم فکر کنند دولت تمایل ندارد فضای مجازی را آزاد بگذارد و این ملت هستند که با کمک دشمنان خارجی و داخلی در حال فتح فضای آزاد مجازی هستند!
و با این فریب حکومت ها، ولع و عطش درخواست و توسعه فضای مجازی را بالا ببرند و عامیلت خودشان هم در مسئله توسعه فضای مجازی را پنهان کنند.
و چه جالب که همه هم فریب خوردند و همین روایت را پذیرفتند
حالا که با یک دگمه تمام پلتفرم های اینیستاگرام ، تلگرام ، واتساپ ، توییتر و... فیلتر واقعی و غیر قابل دسترس حتی در خارج از کشور شد و تمام سیستم اینترنتی دولتی فعال باقی ماند واضح میشود که دولت اصلی ترین عامل توسعه فاضلاب فضای مجازی است و مبارزه و کنترل فضای مجازی دروغی برای فریب ملت و ایجاد مطالبه بیشتر است تا سند ۲۰۳۰ برای دیکتاتوری هوش مصنوعی عملیاتی شود.
هر چند این دولت ها میتوانند بدون فضای مجازی هم دروغ و فریب را ادامه بدهند .
.
نظر شما چیست !؟
به نظر من باز بودن فضایی که فرمانش دست دشمن است برای سازمانهای حکومتی و خانواده مردم ، غلط است .
.
#شبهه
هدایت شده از مهاجر
در رابطه با موضوع مطرح شده در متن مذکور به فرمایشات مقام معظم رهبری دقت فرمایید:
مقام معظم رهبری می فرمایند : «دشمنان از فضای مجازی حداکثر استفاده را میکنند. متأسفانه در فضای مجازی کشور ما آن رعایتهای لازم با وجود آنهمه تأکیدی که داشتهام، صورت نمیگیرد و در یک جهاتی واقعاً «ول» است. باید کسانی که مسئول هستند حواسشان باشد.»
حضرت آیت الله خامنه ای : «همه دنیا و همه کشورهای دنیا روی فضای مجازی خودشان دارند اعمال مدیریت میکنند. اما ما افتخار میکنیم به اینکه فضای مجازی را «ول» کردیم. این افتخار ندارد. این به هیچ وجه افتخار ندارد؛ فضای مجازی را باید مدیریت کرد. باید از این امکان مردم استفاده کنند. فضای مجازی بلاشک برای مردم وسیله آزادی است و خیلی هم خوب است. اما نباید این وسیله را در اختیار دشمن گذاشت که بتواند علیه کشور و ملت توطئه کند. دشمنان دارند از این فضا استفاده میکنند.»
ایشان فرمودند: «مسئله مدیریت فضای مجازی جزو مسائل مهم ما است. این مسئله، مسئله بلندمدت هم نیست بلکه مسئله کوتاهمدت و میانمدت و جزو مسائل نزدیک ما است که باید به آن توجه شود. امثال اینها مسائل کلیدیای وجود دارد. توجه کنید دچار حاشیهها نشوید، دچار مسائل فرعی و بی اولویت نشوید.»
کسانی از بیرون فضای مجازی ما را مدیریت میکنند
دغدغههای مقام معظم رهبری در اهمیت فضای مجازی و تاکید بر لزوم راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، در بیانات ایشان در جلسه با هیئت دولت در دوم شهریورماه ۹۹ کاملاً مشهود بود.
ایشان در این اظهارات تاکید کردند: «یک مسئله که من اصرار دارم روی آن تکیه بکنم، مسئله فضای مجازی است؛ خب فضای مجازی خیلی مهم است. آقایانی که در زمینه فضای مجازی نظراتی دارند و ابراز میکنند و گاهی میگویند که این جزو زندگی اصلی مردم است -که ما هم قبول داریم؛ الان واقعاً فضای مجازی، یک بخش حقیقی از زندگی مردم شده؛ حالا دولت الکترونیک و از این قبیل که به جای خود محفوظ است- شکی نیست اما آنچه عرض من است و من روی آن تکیه میکنم این است که فضای مجازی بدون اختیار ما، از بیرون از اختیارِ ما دارد مدیریت میشود؛ بحث این است.»
رهبر انقلاب بیان کردند: «فضای مجازی یک چیزی نیست که آدم بتواند مثل یک آب روانی هر جور که میخواهد از آن استفاده بکند؛ دیگران دارند این آب را به یک سمتی که خودشان میخواهند هدایت میکنند؛ آنها دارند این فضا را مدیریت میکنند. خب وقتی که ما میدانیم کسانی از بیرون دارند فضای مجازی را -که ما هم دستاندرکار آن هستیم و مبتلابه ما است- هدایت و مدیریت میکنند و ما نمیتوانیم در مقابل آن بیکار بنشینیم.»
ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم
ایشان تاکید کردند: «ما نمیتوانیم مردممان را که با فضای مجازی ارتباط دارند، بیپناه رها کنیم در اختیار آن مدیری که دارد پشت پرده، فضای مجازی را اداره میکند. عوامل مسلط بینالمللی در این زمینهها از لحاظ خبردهی، خبررسانی، تحلیل دادهها و امثال گوناگون به شدت فعال هستند: هزاران کار دارد روی فضای مجازی انجام میگیرد.»
#سوال
سلام علیکم
آیا این هفت سفارش از پیامبر ص در آخرین منبرش درست هست؟
📌 ۷ سفارش پیامبر اکرم(ص) در آخرین منبر چه بود؟
▫️ امروز 28 صفر سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) است، در ادامه ۷ سفارش پیامبر اکرم(ص) در آخرین منبرش را میخوانید:
«خدا را به یاد آنکس می آورم که پس از من والی بر مسلمانان است ؛ مبادا بر جامعه مسلمین رحم نکند ؛
۱- باید سالخوردگان و بزرگان امت را احترام گذارد.
۲- و به ناتوان و محرومان مهر ورزد .
۳- و به دانشمندان و فرهیختگان جامعه احترام گذارد .
۴- و به جامعه اسلامی زیان نرساند چرا که ایجاد هزینه میتواند جامعه ای را خوار کند .
۵- و مردمان را به تهی دستى سوق ندهد چرا که فقر و محرومیت باعث خارج شدن جامعه از دین میشود.
۶- و در خانه خود را به روى مردمان نبندد تا قدرتمندانِ جامعه ، ناتوانان را ببلعند .
۷- با لشکر کشی ، مردم را به سختى نراند که تا نسل امتِ من را قطع کند.
سپس فرمود:شاهد باشید که من ابلاغ کردم و خیرخواهى نمودم»./شفقنا
هدایت شده از مهاجر
این روایت در کتاب اصول کافی در باب حقوق متقابل مردم جامعه و امام ذکر شده است
نکته ای که باید به آن توجه داشت اینکه :همان طور که از آیات قرآن می توان برداشتهای کاملا خلاف واشتباه کرد مثل شعار (لاحکم الا لله ) که خوارج از قرآن داشتند از احادیث هم می توان چنین برداشتهای غلطی کرد.
اینکه بدون توجه به قرآن و روایات دیگر و بدون تفسیر جامع یک دین شناس عالم و حدیث شناس متخصص سراغ روایات برویم نتیجه ای جز برداشتهای ناقص و مقطعی وخلاف واقع نخواهد داشت.
در باب حقوق متقابل امام ورعیت روایات زیادی در احادیث هست که توجه به همه آنها برای برداشت صحیح از کلام معصوم لازم است
امیرالمومنین علیه السلام در این باره می فرمایند:
«خداوند این حقوق را در همه جهات مساوى و همانند هم قرار داده به گونه اى که بعضى از آن سبب بعض دیگر است و هیچ کدام واجب نمى شود مگر اینکه دیگرى واجب گردد»; (فَجَعَلَهَا تَتَکَافَأُ فِی وُجُوهِهَا، وَ یُوجِبُ بَعْضُهَا بَعْضاً، وَ لاَ یُسْتَوْجَبُ بَعْضُهَا إِلاَّ بِبَعْض).
به بیان دیگر هیچ یک از این حقوق یکسویه نیست و همان گونه که در بخش گذشته آمد، همه آنها دو سویه است، هر گاه حقى براى کسى بر دیگرى ثابت شود بلافاصله در مقابل آن حقى از شخص دوم بر شخص اوّل لازم مى گردد، بنابراین، این حقوق هم مساوى یکدیگرند و هم لازم و ملزوم یکدیگر; نه به این معنا که اگر بعضى از افراد وظیفه خود را انجام ندادند طرف مقابل نیز از انجام وظیفه خود سرباز زند; مثلا اگر فرزند حق اطاعت پدر را انجام نداد، پدر از تربیت او و اداى نفقه سرباز زند یا اگر گروهى از رعیت به وظیفه خود عمل نکنند، والى خدمات حکومت را از آنها قطع کند. به تعبیر دیگر اینها در مقام وجوب، لازم و ملزوم یکدیگرند; نه در مقام تحقّق و عمل; یعنى هر دو واجبند، خواه طرف مقابل به وظیفه خود عمل کند یا عمل نکند
هرگاه گروهى از رعیت، مالیات و خراج لازم را بپردازند به یقین والى از انجام وظیفه خود در مسأله امنیّت یا تعلیم و تربیت اطفال آنها و مداواى مجروحان ومصدومان و بیمارانشان، کوتاهى نخواهد کرد، زیرا هر یک از این دو وظیفه جنبه استقلالى دارد و غیر مشروط به دیگرى در مقام عمل است، هر چند در مقام تشریع دو وجوب به یکدیگر گره خورده اند.
در ادامه این سخن مى فرماید: «از میان حقوقى که خداوند واجب ساخته، بزرگترین آنها حق والى و زمامدار بر رعیت و حق رعیت بر والى است. فریضه اى است که خداوند سبحان آن را بر هر کدام در مقابل دیگرى مقرّر فرموده است»; (وَ أَعْظَمُ مَا افْتَرَضَ ـ سُبْحَانَهُ ـ مِنْ تِلْکَ الْحُقوقِ حَقُّ الْوَالِی عَلَى الرَّعِیَّةِ وَ حَقُّ الرَّعِیَّةِ عَلَى الْوَالِی، فَرِیضَةٌ فَرَضَهَا اللّهُ ـ سُبْحَانَهُ ـ لِکُلٍّ عَلَى کُلٍّ).
سپس امام(علیه السلام) به فلسفه این دو حق مى پردازد و مى فرماید: «خداوند این فریضه را سبب نظام الفت مردم و پیوستگى آنان به یکدیگر و موجب عزت و قدرت دین آنها قرار داده است، بنابراین رعیت هرگز اصلاح نمى شود مگر با اصلاح زمامداران و زمامداران اصلاح نمى گردند جز از طریق قرارگرفتن رعیت در مسیر صحیح و مستقیم»; (فَجَعَلَهَا نِظَاماً لاُِلْفَتِهِمْ، وَ عِزًّا لِدِینِهِمْ، فَلَیْسَتْ تَصْلُحُ الرَّعِیَّةُ إِلاَّ بِصَلاَحِ الْوُلاَةِ، وَ لاَ تَصْلُحُ الْوُلاَةُ إِلاَّ بِاسْتِقَامَةِ الرَّعِیَّةِ).
در واقع رعایت این حقوق هم آثار مهم مادى دارد و هم معنوى. جمله (جَعَلَهَا نِظَاماً لاُِلْفَتِهِمْ) اشاره به آثار مادى و ظاهرى و جمله (عِزًّا لِدِینِهِمْ) اشاره به آثار معنوى و روحانى است و دو جمله ما بعد آن، به این حقیقت مهم اشاره مى کند که صلاح و فساد رعیت و زمامداران به هم گره خورده است و هر دو در یکدیگر اثر متقابل دارند. زمامداران فاسد رعایا را به فساد مى کشانند و رعایاى صالح حکومت را مجبور به پذیرش حق و عدالت مى کنند و اگر هر دو صالح باشند بهترین شرایط براى پیروزى و پیشرفت جامعه فراهم مى گردد.
سپس امام(علیه السلام) در ادامه این سخن به بیان آثار سوء تخلّف والى و رعیت از حقوق یکدیگر پرداخته، مى فرماید: «و اگر رعیت بر والى خویش بشورد و چیره گردد، یا والى نسبت به رعایا اجحاف کند (نظام جامعه به هم مى ریزد و) در آن زمان اختلاف کلمه پیدا مى شود، نشانه هاى ظلم و ستم آشکار مى گردد، فریبکارى و بدعت در دین فزونى مى یابد و جاده هاى روشن سنّتها و آداب دینى متروک خواهد شد. در نتیجه بر طبق هوا و هوس عمل مى شود، احکام الهى تعطیل مى گردد و بیماریهاى اخلاقى فزونى مى یابد»; (وَ إِذَا غَلَبَتِ الرَّعِیَّةُ وَالِیَهَا، أَوْ أَجْحَفَ الْوَالِی بِرَعِیَّتِهِ، اخْتَلَفَتْ هُنَالِکَ الْکَلِمَةُ، وَ ظَهَرَتْ مَعَالِمُ الْجَوْرِ، وَ کَثُرَ الاِْدْغَالُ(5) فِی الدِّینِ، وَ تُرِکَتْ مَحَاجُّ السُّنَنِ، فَعُمِلَ بِالْهَوَى، وَ عُطِّلَتِ الاَْحْکَامُ، وَ کَثُرَتْ عِلَلُ النُّفُوسِ).
#سوال
ببخشید جوانی نسبت به نحوه انتخاب رهبری ، انتقاد دارد، نسبت به انتخاب اعضای خبرگان رهبری هم همینطور ،
میگه تو یک استان شش نفر میارن وباید ۵ تا رو انتخاب کرد،
بنابراین اجباریه!
همین اعضا بعدا، رهبر انتخاب می کنند!
لطفاً ودر صورت امکان ، طوری پاسخ دهید که بتونم ایشان را قانع کنم.🙏
هدایت شده از مهاجر
💠درباره بحث خبرگان وانتخاب رهبری مباحث مختلفی مطرح هست لذا باید دقیقا اشکالات ذهنی ایشان مشخص باشد
اما پیرامون این اشکالی که در سوال ذکر کردید :
در غالب شهرها کاندیداهای خبرگان چند برابر میزان نیاز برای کرسی خبرگان در آن شهر است ومردم بین آنها انتخاب می کنند اگر هم در شهر شما کاندیداها به این شکل است که در سوال مطرح کردید نمونه آن معدود است .
💠لکن در همین باب هم توجه به این نکته خیلی مهم است که شرایط کاندیداهای خبرگان رهبر بسیار سخت است وهر کسی حائز این شرایط نیست لذا ممکن است در بعضی مناطق افرادی که چنین شرایطی را دارا باشند کم داشته باشیم. بعضی از این شرایط را دقت فرمایید:
اشتهار به ديانت و وثوق و شايستگي اخلاقي- اجتهاد در حدي كه قدرت استنباط بعض مسائل فقهي را داشته باشد - بينش سياسي و اجتماعي و آشنايي با مسائل روز - نداشتن سوابق سوء سياسي و اجتماعي و...
💠لذا اگر کسی این حداقل از شرایط را دارا بود آیا شخص قابل اعتمادی نیست؟ اینها شرایطی است که در علمای وبزرگان دینی یک شهر فقط یافت می شود نه افراد عادی !
حال اگر یک شهر تعداد علمای بالایی نداشت یعنی انتخابات خبرگان از اعتبار می افتد؟ همین که علمای مورد اعتماد، که اصل وبنای کار آنها مبتنی بر تقوا و در نظر گرفتن خدا و تسلط بر علوم دینی و فهم سیاسی باشد آیا کافی در اعتماد نیست!!؟
💠مثلا اگر در یک شهر دو متخصص قلب برای درمان بیماران قلبی باشد درست است که دایره انتخاب پزشک برای بیماران محدود است لکن همین دو نفر هم که هستند متخصص قلب هستند یعنی حداقل خصوصیات را برای تخصص قلب دارند وهمین درا عتماد بیماران کافی است.
💠به این نکته هم توجه کنید که رهبر فعلی توسط خبرگان و شورای نگهبانی انتخاب شده که در زمان رهبر قبلی یعنی احضرت امام انتخاب شده بودند. رهبر بعدی هم همینطور است یعنی کسانی او را انتخاب می کنند که توسط او انتخاب نشدند.
#سوال
آیا جملات از ملاصدرا هست؟؟ اگر هست منبعش کجاست؟؟
با سپاس فراوان
*خوب است بدانیم ملاصدرا کیست و چه گفته*
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻
او 440 سال پیش قد علم کرد.
در زمان صفویه ظهور کرد.
شاگرد میرداماد و شیخ بهایی بود
او را مرتد اعلام کردند و کمر به قتلش بستند.
چون نتوانستند عقایدش را با استدلال محکوم کنند، تبعيدش کردند تا فوت کرد.
چرا بعد از 440 سال نمی توانند نادیده اش بگیرند؟
از ایرانی ها صدها نفر(از جمله علامه طباطبایی) و از خارجی ها ده ها نفر (از جمله هانری کوربن) او را به شدت ستوده اند.
چرا اینقدر از مطرح شدن عقایدش هراس وجود داشت و دارد؟
در مورد تئوری حرکت جوهری و اسفار اربعه او هزاران صفحه نگاشته شد ولی هیچکس به کنح مطلب پی نبرد.
قضیه خیلی پیچیده شد.
یکی از مطالبش را بخوانیم:
خداوند بی نهایت است و لامکان و بی زمان؛ اما بقدر فهم تو کوچک میشود،
بقدر نیاز تو فرود می آید
بقدر آرزوی تو گسترده میشود
و به قدر ایمان تو کارگشا میشود.
به قدر نخ پیر زنان دوزنده باریک میشود،
و به قدر دل امیدواران گرم میشود.
یتیمان را پدر می شود و مادر بی برادران را برادر میشود
بی همسران را همسر میشود
عقیمان را فرزند میشود
نا امیدان را امید میشود
گمگشتگان را راه میشود
در تاریکی ماندگان را نور میشود
رزمندگان را شمشیر میشود
پیران را عصا می شود
و محتاجان به عشق را عشق می شود.
خداوند همه چیز می شود و همه کس را کَس، به شرط اعتقاد، به شرط پاکی دل، به شرط طهارت روح، به شرط پرهیز از معامله با ابلیس.
بشویید قلب هایتان را از هر احساس ناروا و مغز هایتان را از هر اندیشه خلاف و زبان هایتان را از هر گفتار ناپاک و دست هایتان را از هر آلودگی در بازار.
و بپرهیزید از ناجوانمردیها، ناراستی ها
نامردمی ها!
چنین کنید تا ببینید که خداوند چگونه بر سر سفره شما، با کاسه اى خوراک و تکه ای نان می نشیند،
بر بَند تاب، با کودکانتان تاب میخورد،
در دکان شما، کفه های ترازویتان را میزان میکند
و در کوچه های خلوت شب با شما آواز میخواند.
مگر از زندگی چه میخواهید که در خداییِ خدا یافت نمیشود كه به شیطان پناه میبرید؟
كه در عشق یافت نمیشود
که به نفرت پناه میبرید؟
که در حقیقت یافت نمیشود که به دروغ پناه میبرید؟
که در سلامت یافت نمیشود که به خلاف پناه میبرید؟
مگر حکمت زیستن را از یاد برده اید که انسانیت را پاس نمی دارید؟!
مطلب بالا در 440 سال پیش نوشته شده.
حقیقتا درود به روان پاکش
روحش شاد
هیچ "سرمایه ای" همچون "خِرَد" و هیچ "تهیدستی" بالاتر از "نادانی" نیست من برای نبرد با تاریکی، شمشیر نمی کشم..
چراغ می افروزم...!
🌹🌹🌹