✳️ آنتونی بلینکن، روز سهشنبه اعلام کرد که آمریکا ۵۵ میلیون دلار را در چهارچوب کمکهای بشردوستانه، برای رسیدگی به #زلزلهزدگان #افغانستان ارایه خواهد کرد. به گفته بلینکن، این مبلغ از طریق اداره انکشاف بینالمللی آمریکا (USAID) به نیازمندان داده میشود. (+)
🖊 امیرعلی ابوالفتح
🔹کشوری که ۷ میلیارد دلار از پول بانک مرکزی افغانستان را بلوکه کرده است، حالا قصد دارد در «چارچوب کمکهای بشردوستانه» به زلزلهزدگان افغان، ۵۵ میلیون دلار کمک اهدا کند؛ یعنی ۱۲۷/۱ از پول بلوکه شدهی ملت افغانستان.
🔺@barahoot_TV1
📌دن وایتفیلد، نامزد دموکراتِ کنگرهی آمریکا:
✳️افراد ثروتمند در کنگره بسیار زیاد هستند و افراد طبقه کارگر به اندازه کافی نیستند. این میتواند بخشی از دلیل این باشد که قانونگذاران بسیار دور از دسترس هستند و عظیمترین نابرابری ثروتمندان در تاریخ بشر را ممکن کردهاند.
🔺@barahoot_TV1
🔹برای مبارزه با نرخ بالای مرگ و میر در میان #بردگان، صاحبان مزارع از زنان خواستند که از ۱۳ سالگی بچهدار شوند.
🔸انتظار میرفت تا ۲۰ سالگی، زنان برده حدوداً پنج فرزند داشته باشند. یک زن برده شده، ابزار جنسیِ زیرِ سطح ملاحظات اخلاقی بود. او یک کالای اقتصادی بود؛ علاوهبر نیروی کار ضعیف، برای پرورشِ بردگانِ بیشتر مفید بود.
🔹ارباب، پسر(ها) و سایر اعضای خانوادهاش به نوبت با او همراه شدند تا ثروت خانواده را افزایش دهند و تمایلات جنسی خارج از ازدواج او را برآورده سازند. مهمانان و همسایگان نیز به این تجمل دعوت شده بودند.
🔸بهعنوان انگیزه، صاحبان مزارع وعدهی آزادی را برای زن برده شده پس از به دنیا آوردن ۱۵ بچه دادند.
🔹همچنین بردگان وحشی، مردان سیاهپوست را نیز اخته میکردند و از زنان سیاهپوست برای تحقیقات زنان استفاده میکردند، در حالیکه به آنها بیهوشی نمیدادند.
🔸اربابان برده همچنین #مزارع_جنسی داشتند که در آن به مردان، زنان و کودکان سیاهپوست #تجاوز میکردند. تجاوز به مردان سیاهپوست را شکستن جفتک میگفتند. ازدواج میان بردگان آفریقایی نیز توسط اربابان آنها به رسمیت شناخته نمیشد. (+)
🔺@barahoot_TV1
✳️ حداقل ۱۱۳ میلیون بزرگسال در آمریکا (یا بیش از ۴۰٪) یکی از اعضای خانوادهشان زندانی شده است و ۷۹ میلیون نفر در این کشور دارای سابقهی کیفری هستند. (+)
🔺@barahoot_TV1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ مدرسهای عجیب و غریب با گیت ورودی و مامورِ پلیس و ۹۴ دوربین امنیتی
🔺@barahoot_TV1
📌پیتر ایمانوئلسن، روزنامهنگار سوئدی:
1️⃣۴۲.۹۳۶ #تجاوز جنسی گزارش شده ظرف پنج سال
2️⃣۹۹۷ #بمبگذاری ظرف پنج سال
3️⃣۶۱ منطقهی ممنوعه و پرخطر
4️⃣۴۰.۰۰۰ زن ختنهشده
5️⃣آتش زدن خودروها در شب
6️⃣مرگبارترین #تیراندازیها در اروپا
🔺#سوئد از کشوری صلحآمیز به کشوری با بالاترین جنایتها در ۲۰ سال گذشته تبدیل شد.
🔺@barahoot_TV1
🔹از هر ۱۰ زن ایرلندی ۹ نفر از آنها به دلیل جنسیت خود احساس ناامنی و خطر میکنند.
🔹بیش از یک سوم آنها آزار و اذیت فیزیکی را در ملاءعام تجربه کردهاند. همچنین از هر ۱۰ زن در کشور #ایرلند ۶ نفرشان برای استفاده از اتوبوس احساس خطر و ناامنی میکنند. (+)
#خشونت_علیه_زنان
🔺@barahoot_TV1
✳️ آر کلی (رابرت کلی)، نویسندهی ترانهی "I Believe I Can Fly" و خوانندهی رپ ۵۵ ساله، بهدلیل تجاوزهای زنجیرهای و ایجاد گروهی برای مشارکت دختران در فحشا، از جمله خردسالان به ۳۰ سال زندان محکوم شد. (+)
🔺@barahoot_TV1
📌دن وایتفیلد، نامزد دموکراتِ کنگرهی آمریکا:
🔹هر روز که مدیکر برای همه تصویب نمیشود، مردم میمیرند؛ مردم بهدلیل بدهیهای پزشکی ورشکست میشوند؛ در کوتاه مدت زندگیها ویران میشود.
🔹تنها دلیلی که ما آن را نداریم این است که اکثر سیاستمداران ما ترسوهای فاسدی هستند که از صنعت بهداشت و داروسازی پول میگیرند.
🔺 پ. ن: مدیکر برنامهای است که دسترسی بیمه درمانی را برای آمریکاییهایِ بالای ۶۵ سال و افراد جوانتر دارای ناتوانی، تضمین میکند.
🔺@barahoot_TV1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ هرگز عذرخواهی نمیکنم و اهمیت نمیدهم که واقعیت چیست!
📌واکنش #جورج_بوش_پدر (معاون ریگان در زمان ریاست جمهوری ریگان) به انهدام #هواپیمای_مسافربری ایران توسط ناو آمریکایی در سال ۱۹۸۸
🔺@barahoot_TV1
🔹قتل «واکر» جوان ۲۵ سالهی سیاهپوست آمریکایی توسط نیروهای پلیس «آکرون» ایالت اوهایو، اعتراضات گستردهای را به دنبال داشته است.
🔹تقریبا ۹۰ تیر بهسمت واکر شلیک شده که ۶۰ تای آنها به وی اصابت کرده و در نهایت باعث مرگ او شده است.
🔺@barahoot_TV1
✳️ قتلعام در آکوما و قطع کردن پای بومیان
🔹در سال ۱۵۹۸، فرماندار خوان د اوناته ، به دستور پادشاه #اسپانیا، به بومیان آمریکا در منطقهی #نیومکزیکو حمله کرد و هر چیزی که ارزش داشت را برد. در دسامبر ۱۵۹۸، گروهی از سربازان اسپانیایی که به دنبال غذا بودند به "آکوما" رسیدند.
🔹بومیان در ابتدا از آنها استقبال و رفتار دوستانه کردند تا اینکه سربازان متجاوز شدند و شروع به طلب غلات از انبارهای آکوما کردند که برای زنده ماندن این قبیله در زمستان لازم بود. نبرد سپس به یک #قتل_عام تبدیل شد و پس از پایان آن، حدود ۸۰۰ نفر از مردم آکوما کشته شدند.
🔹پس از آن، بازماندگان به سانتو دومینگو پوئبلو برده شدند، جاییکه همهی مردان بالای ۱۲ سال به ۲۰ سال #بردگی محکوم شدند. از چند ده مرد آکوما در سن جنگ که هنوز پس از نبرد زنده بودند، به قطع یک پا محکوم شدند.
🔺در پایان، جمعیت تقریبی ۲۰۰۰ نفری که در آکوما پوئبلو زندگی میکردند به تقریباً ۲۵۰ بازمانده کاهش یافت. (+)
🔺@jenayaat
🔺@barahoot_TV1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ بزرگترین نسلکشی تاریخ
➖از #هولوکاست_آمریکایی چه میدانید؟
🔹بزرگترین نسلکشی در تاریخ بشر کشتار ۱۰۰ میلیون نفر از #بومیان_آمریکاست که در اصطلاح به آن #هولوکاست_آمریکایی میگویند!
🔸از تاریخ آمریکا کسی برایمان نگفته است که ۸۰ درصد از کل بوجه دولتهای اولیه آمریکا صرف حمله به قبایل سرخپوست جهت تصرف زمینهای کشاورزیشان میشد که نتیجه آن از بین رفتن ۹۵ درصد از جمعیت آن زمان بومیان آمریکاست!
به این اظهارات سردمداران آمریکا خوب دقت کنید:
➖جورج واشنگتن: کشور سرخپوستان باید کاملا از بین برود
➖توماس جفرسون: باید تا #انقراض کامل سرخپوستان دست از تلاش برنداریم
➖تئودور روزولت برنده جایزه صلح نوبل: منقرض کردن سرخپوستان سودمندی بسیاری برای ما داشت
📌به مناسبت ۴ جولای، سالروز استقلال آمریکا
#حقوق_بشر_آمریکایی
🔺@barahoot_TV1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ بر اثر #تیراندازی در رژهی روز استقلال آمریکا، دست کم ۶ نفر کشته و ۲۴ نفر زخمی شدند. (+)
🔺@barahoot_TV1
🔸بایدن، رئیس جمهور آمریکا: چهارم ژوئیه یک روز مقدس در کشور ما است. این زمانی است که خوبیهای ملت را جشن بگیریم؛ تنها ملتی روی زمین که بر اساس این ایده پایهگذاری شده است: اینکه همه مردم برابر آفریده شدهاند.
🖊امیرعلی ابوالفتح:
🔹توصیف بایدن از آمریکا: «تنها ملتی روی زمین که بر اساس این ایده پایهگذاری شده است: اینکه همه مردم برابر آفریده شدهاند.»
🔹البته در زمان تأسیس ایالات متحده میلیونها انسان #برده بودند و در قانون اساسی این کشور هر انسان برده معادل سه پنجم انسان محاسبه میشد.
🔺@barahoot_TV1
✳️ رادیو ملی آمریکا: امروز ۱۸۵اُمین روزِ سال است و ایالات متحده تاکنون حداقل ۳۰۹ #تیراندازی جمعی را تجربه کرده است. حداقل ۳۰۹ در بیش از ۲۶ هفته. یعنی بهطور متوسط بیش از ۱۱ مورد در هفته. (+)
🔺@barahoot_TV1
🔹در روسيه اگر سگ ولگرد مشاهده بشه، پدرِ شهردار رو میسوزونن؛ اينجا همشون رو جمعآوری و عقيم يا كشته ميشن.
🔸اگر كسی حيوان خانگی خود را در خيابان رها كنه تا ١٧ميليون جريمه و طبق قانون جديد اگر #سگ_ولگرد شخصی را گاز بگيره مسئولين شهرداری، هر کدام ۱۱۲ میلیون جريمه، منفصل از خدمت و پرونده جنايی براشون تشكيل ميشه.
🔹در روسيه اگر سگی شخصی را گاز بگيره، صاحب سگ ۵۰ ميليون تومان جريمه و ۶ ماه زندان و خود سگ به پناهگاه منتقل ميشه؛ اگر سگی در خيابان پرخاشگری كنه و پوزهبند نداشته باشه تا ٣ ميليون جريمه و در دفعات بعدی، جريمههای سنگينتر را در پی داره.
🔗 Dr.Tara
🔺@barahoot_TV1
✳️ در #تیراندازی بامداد دوشنبه در بیرون از یک کلوپ شبانه در شهر ساکرامنتوی ایالت کالیفرنیا، یک مرد کشته و چهار نفر زخمی شدند. (+)
🔺@barahoot_TV1
بَرَهوت تیوی
✳️ مرگبارتر از متروپل
◀️ حادثهی #متروپل قلب همه ما را به درد آورد؛ حادثهای که در آن جان انسانهای بیگناه، قربانی حرص و ولع سرمایهداران ذینفع شد. در اینجا میخواهیم از بزرگترین فاجعهی #صنعت_مد و پوشاک که به حادثهی متروپل شباهت دارد، صحبت کنیم.
🔹سهشنبه ۲۳ آوریل، ترکهای زیادی در ستونها و دیوارهای ساختمان ایجاد شده بود. مدیریت از کارگران خواست که کارگاهها را ترک کنند اما مالکان کارگاهها اعلام کردند که ساختمان امن است و همهی کارگران باید روز بعد به سر کار خود بازگردند.
🔹چهارشنبه ۲۴ آوریل، همهی کارگران ساختمان «رانا پلازا» ساعت ۸ صبح به محل کار بازگشتند. یک ساعت بعد ساختمان تکانهای شدیدی خورد و در عرض دو دقیقه به تودهای از آوار، آهن پارهها، ماشینآلات و بدنهای لهشده در زیر آوار تبدیل شد.
🔹این ساختمان یک مرکز خرید و چند کارگاه تولید پوشاک را در خود جای داده بود. هزاران نفر از کارگران بنگلادشی که بیشترشان زن بودند زیر آوار مدفون شدند. ۱۱۳۸ نفر جان خود را از دست داده و بیش از ۲ هزار نفر زخمی شدند.
🔹#بنگلادش مهد بهرهکشی از نیروی کار ارزان و تأمینکنندهی ارزانترین پوشاک در جهان است. بنگلادش با تولید لباسهایی برای برندهای اِچ اند اِم، زارا، پرایمارک و بنتون پس از چین دومین صادرکننده بزرگ لباس است. فروریختن ساختمان رانا پلازا، مرگبارترین حادثه صنعت پوشاک در جهان بود.
◀️ مشاهدات یک خبرنگار از محل وقوع این حادثه:
🔸بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ چهار آتشسوزی در کارگاههای تولید پوشاک بنگلادش رخ داد که باعث جان باختن ۱۷۴ تن از کارگران شد. در همین دوره ساختمانِ دو کارخانه فرو ریخت و ۸۵ نفر از بین رفتند. در نوامبر ۲۰۱۲ آتشسوزی در کارخانهی تزرین فشن جان ۱۱۲ کارگر را گرفت.
🔸کارگران پوشاک تنها زمانی دستمزدهای اندک خود را میگیرند که سفارشات را تمام کنند؛ برخی از آنها از شدت کار مداوم بیهوش میشوند. در نظر سرمایهدارانِ ذینفع، این اتفاقات کاملاً منطقی است. ناامنی محیط کار و دستمزدهای بسیار پایین، سود سرمایهداران صنعت پوشاک را تضمین میکند.
🔺سالگرد فاجعهی #رانا_پلازا (Rana Plaza) در بنگلادش بهعنوان روز انقلاب مد نامگذاری شده است.
🔺@barahoot_TV1