◾️ اربعین حسینی تسلیت باد
◾️ امام باقر(ع): حسین(ع) بزرگ مرد کربلا، مظلوم و رنجیده خاطر و لبتشنه و مصیبتزده به شهادت رسید. پس خداوند به ذات خود قسم یاد کرد که هیچ مصیبتزده و رنجیده خاطر و گنهکار و اندوهناک و تشنهای و هیچ بلا دیدهای به خدا روی نمیآورد و نزد قبر حسین(ع) دعا نمیکند و آن حضرت را به درگاه خدا شفیع نمیسازد، مگر اینکه خداوند اندوهش را برطرف و حاجاتش را برآورده میکند و گناهش را میبخشد و عمرش را طولانی و روزیش را گسترده میسازد. پس ای اهل بینش، درس بگیرید. (بحار الانوار، ج۹۸، ص۴۶، ح۵)
دوستان، با من و دل ناله و فریاد کنید / آه را با نفس از حبس دل آزاد کنید
اربعین آمده تا از شهدا یاد کنید / گریه بر زخم تن حضرت سجاد کنید
شنبه:
يا رَبّ العالَمين (100مرتبه)
بِسمِ اللَّهِ الرَّحمَنِ الرَّحِیم
فَرِحِينَ بِمَا آتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَيَسْتَبْشِرُونَ بِالَّذِينَ لَمْ يَلْحَقُوا بِهِمْ مِنْ خَلْفِهِمْ أَلَّا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَلَا هُمْ يَحْزَنُونَ
از فضيلتى كه خدا نصيبشان كرده است شادمانند. و براى آنها كه در پىشان هستند و هنوز به آنها نپيوستهاند خوشدلند كه بيمى بر آنها نيست و اندوهگين نمىشوند
(۱۷۰ آل عمران)
صباح الخَیر وَالنُّور و العَاقِبَه لِلمُتَّقِین
اربعین حسینی تعزیت باد🏴🏴
قَالَ الامَام الحُسین عَلیهِ السَّلام :
وَ حَقیقٌ عَلَى اللّهِ اَنْ لا یَاْتیَنى مَکْرُوبٌ اِلاّ اَرُدُّهُ وَ اَقْلِبُهُ اِلى اَهْلِهِ مَسْرورا؛
بر خداوند است که هیچ گرفتارى به زیارت من نیاید مگر آن که او را شادمان بازگردانم و به خانواده اش برسانم.
(ثواب أعمال و عقاب اعمال ص ۹۸)
دعاءخیردرحق خواهران وبرادران ایمانی رافراموش نفرمایید س.ع.ا.ا
#کلام_بزرگان
💠شخصی به آیت الله بهاالدینی گفت: "حاج آقا ! دعا کنيد من آدم بشوم" ، با خنده ي مليحي گفتند "با دعای خالی کسي آدم نمي شود باید زحمت بکشید"
👈 ياد خدا آرامش قلبها
یا امام رضا
به نیابت از امام و شهدا صلوات خاصه امام رضا علیه السلام بخوانیم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ
وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ
صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ
امام رضا علیه السلام :
کَلامُ اللِه لا تَتجَاوَزُوهُ، وَ لا تَطلُبُوا الهُدی فی غَیرهِ فَتَضِلّوا؛
قرآن کلام خداست. از آن فراتر نروید و هدایت را در غیر قرآن مجویید، که گمراه می شوید.
مسند الامام الرضا علیه السلام، ج 1، ص 308
التماس دعا
امام و شهدا را یاد کنیم با ذکر صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام
فرارسیدن اربعین سید و سالار شهیدان امام حسین علیه السلام را تسلیت عرض می کنیم
امام حسین علیه السلام :
مَنْ طَلَبَ رِضَى النَّاسِ بِسَخَطِ اللَّهِ وَكَلَهُ اللَّهُ إِلَى النَّاسِ وَ السَّلَام
کسی که برای جلب رضایت و خشنودی مردم موجب خشم و غضب خداوند شود خداوند او را به مردم وا می گذارد.
بحارالانوار، ج78، ص126
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
⚘شهیدمحمود رضا بیضایی⚘
بسم رب الشهدا و الصدیقین
شهید مرتضی سلمان طرقی
مرتضی در تیرماه سال ۱۳۳۵ در خانوادهای متدین و زحمتكش در تهران بهدنیا آمد. از اوان كودكی تحت تربیت پدری دلسوز و مهربان و در سایه عشق و عاطفه مادری فداركار قرار گرفت.
وی دوره ابتدایی را تمام كرد و وارد مقطع تحصیلی متوسطه شد. مرتضی از هوش و ذكاوت زیادی بهرهمند بود. وی موفق شد مدرك دیپلم را دریافت كند. پس از گرفتن دیپلم در رشته ریاضی دفتر آماده به خدمت گرفت و در فرصتی كه برای اعزام به سربازی داشت، توانست مدرك دیپلم نقشهكشی ساختمان را با نمرههای عالی كسب كند.
مرتضی از نوجوانی، نسبت به انجام واجبات دینی عشق و علاقه خاص نشان میداد، از اینرو دوران بلوغ و جوانی را در دوران فسادآلوده رژیم شاه، با پاكدامنی و تقوا سپری میكرد و همسالان خود را نیز در جهت سداد و تقوا راهنمایی مینمود. به خاطر راستی و رعایت تقوا، چندین بار مورد ضرب و شتم مأموران محل قرار گرفت.
از آنجا كه مرتضی فردی معتقد و هدفمند بود، از دوران سربازی بهترین استفاده را برد. وی در كسب فنون نظامی، از هیچ تلاشی فروگذار نكرد و سختترین كارها را در این مسیر متحمل شد. مدتی از سربازیاش را در هوابرد شیراز گذراند و با فنون چتربازی آشنا شد. مرتضی در هوابرد شیراز بود كه انقلاب شكوهمند اسلامی اوج گرفت او با بهرهگیری از آگاهیهای دینی و اجتماعی خود، به روشنگری سربازان پادگان پرداخت.
مرتضی، پس از فرمان حضرت امام خمینی خطاب به سربازان برای ترك پادگانها، از پادگان هوابرد شیراز گریخت و به تهران آمد. از آن پس، همواره با عوامل رژیم درگیر میشد و در راهپیماییها همپای مردم مسلمان شركت میکرد. در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی، با شور و امید فراوان در تمامی صحنهها فعالانه حضور یافت و در تصرف پادگانها نقش اساسی ایفا میکرد.
مرتضی بهدنبال پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی، دوباره به پادگان هوابرد شیراز بازگشت و پس از پاكسازی پادگان از عناصر خود فروخته و پایان خدمت، به تهران آمد. وی پس از پایان خدمت سربازی، خود را برای خدمت در سنگرهای حساس انقلاب برای تحقق آرمانهای بلند کرد. از اینرو، نهاد نو پا و انقلابی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را برای این منظور برگزید و در سال ۱۳۵۸ به عضویت سپاه درآمد. پس از مدتی فعالیت، رشادت و لیاقت خود را بروز داد و از سوی مسئولان سپاه بهعنوان مسئول حفاظت زندان اوین منصوب گردید و همراه یك گروهان در زندان اوین مستقر و مشغول خدمت شد. پس از شروع غائله كردستان، تاب ماندن در محیطی آرام و بیسروصدا را در خود ندید، از اینرو با نیروهای تحت امر خود راهی سنندج شد و در آنجا به مقابله با عناصر ضدانقلاب پرداخت. او با پایمردی و رشادت از اشغال فرودگاه سنندج توسط گروهكهای كومله و دموكرات جلوگیری کرد. استقامت و ایثار وی و نیروهای تحت امرش، حزب وابسته دموكرات را بر آن واداشت كه با ارتباط با برخی سران دولت موقت، مرتضی را به تهران بازگردانند. وی به تهران بازگشت ولی خیلی زود خود را به شهر بوكان رساند و در آنجا به مقابله و مبارزه علیه ضدانقلاب برخاست. در این شهر نیز مرتضی ضربات مهلكی به گروهكها وارد آورد اما این بار دولت موقت فشار خود را به همه پاسداران مستقر در كردستان آورد و تحتعنوان به اصطلاح هیأت حسننیت، عملاً پاسداران را خلع ید کرد و كردستان را دودستی به گروهكهای ضدانقلاب سپرد. مرتضی نیز از شهر بوكان به تهران بازگشت. زمانیكه حضرت امام خمینی در بیمارستان قلب بستری بودند، مرتضی مسئولیت حفاظت بیمارستان را برعهده گرفت.
بهدنبال شروع جنگ تحمیلی از سوی عراق، مرتضی با تعدادی از نیروهای سپاه عازم جبهههای جنوب شد و در خرمشهر مستقر گردید. او و همرزمانش در این شهر حماسه آفریدند بهطوریكه بیشتر همرزمان خود را در پایداری و نگهداری از شهر از دست داد. مرتضی پس از سقوط خرمشهر به اصفهان رفت و مدتی نیز در آن جبهه جنگید. وی كه به ماهیت بنیصدر پی برده بود، مدتی به تهران بازگشت كه پس از عزل بنیصدر از ریاست جمهوری، تلاش وسیعی را در سركوبی گروهك منافقین انجام داد. وی در سال ۱۳۶۰ با دختری مؤمن و پاكدامن ازدواج کرد.