فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ ایران و اسرائیل🤣
🔺خیلی خوب بود😂
@barahoot_tv1
@bardegi_modern
Panahian-Clip-HanoozAzBabatPoolMigiri.mp3
1.95M
🎵هنوز از بابات پول میگیری؟!
➕برخورد غیرمنتظره پیامبر(ص) با جوانی که شغل نداشت!
@Panahian_ir
🔻تربیت غیر دینی
آموزش و پرورش تقلیدی
سبک زندگی
@bardegi_modern
🔹دی 1402 بود که خبر اضافه شدن واکسن پنوموکوک به برنامهء واکسیناسیون اعلام شد و پروسهء تزریقش هم از 30 بهمن در شهر خمیر آغاز شد تا تدریجاً کل کشور را در برگیرد. امروز هم خبر شروع تزریقش در آبادان آمد.
شایان ذکر است که دستکم بخشی از واکسن پنوموکوک موجود در کشور، از سوی یونیسف تأمین شده. طبق اعلام یونیسف، فروردین امسال، ۵۶۴ هزار دوز واکسن پنوموکوک مونتاژ هند به ایران داده شده است.
🔹دکتر رابین ناندی، نماینده یونیسف در ایران، گفته: «یونیسف مفتخر است که در همکاری با شرکای کلیدی مانند WHO و GAVI، نقشی در معرفی این واکسنها دارد».
اگر از GAVI (= اتحاد جهانی برای واکسن و ایمنسازی) چیزی نمیدانید باید گفت که این بنیاد بدنام، عملاً متعلق به بیل گیتس است.
🔹گاوی یک سازمان مشارکتی بینالمللی نیمه خصوصی-دولتی است که هدفش افزایش دسترسی به واکسن در کشورهای فقیر است و 2 بخش خصوصی و غیرخصوصی دارد. بخش غیرخصوصیش شامل کشورهای در حال توسعه و دولتهای اهدا کننده، WHO، یونیسف، بانک جهانی و بخش صنعتی واکسن در کشورهای صنعتی و در حال توسعه و نیز سازمانهای تحقیقاتی و فنی است. بخش خصوصی آن، همان بنیاد بیل و ملیندا گیتس است و اساساً این بنیاد، در سال 2000، با تلاش خود بیل گیتس بنا شده.
به گمانم، حماقت محض آن است که سلامت فرزندان ایران زمین را به این واکسن قطعاً مشکوک گره بزنیم.
❓اما آیا وزارت بهداشت، از وجود این ارتباطات ناآگاه است؟ یا خود، همدست GAVI و بیل گیتس است؟
@CoronaDeception
@bardegi_modern
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تأثیر معماری بر فرهنگ افراد و جامعه
💬 رهبر انقلاب:
🔸 خانههای قدیمی ما (با حیاط مرکزی) یک جور خانواده درست میکند، آپارتمان یک جور دیگر خانواده درست میکند.
🔸 حتی شکل در و پنجره هم بر ذهنیات و خلقیات تأثیر خاصی میگذارد.
⚠️ کو گوش شنوا و ذهن اهل #تأمل ‼️
#معماری_حیات
#خانواده_سازی
#جامعه_سازی
@HalalZadeha
#استعمار_فکری
#استعمار_مدرن
@bardegi_modern
هفته گذشته خانم حنان بلخی، مدیر منطقهء مدیترانهء شرقی سازمان بهداشت جهانی (EMRO) -که حدود 3 ماه پیش از سوی تدروس آدهانوم به این سمت منصوب شد- سفری به ایران داشت. سفری به فاصله کمتر از 2 ماه پس از دیداری که با عیناللهی در قطر داشت. او 25 فروردین وارد ایران شد.
🔺وزارت بهداشت از سفر 4 روزه او به ایران، فقط 4 خبر منتشر کرده که یکی از آنها آلبوم عکس است. اساساً در اخبار منتشره هم غیر از یک سری کلیگویی و اشاره به گزارشدهی همیشگی ایران به اربابان WHO، چیز خاصی از سفر وی گفته نشده است.
🔻بلخی به جز دیدار با وزارت بهداشتیها، با وزیر خارجه هم دیدار داشت.
🔺اما شاید یکی از مهمترین نشستهای بلخی دیداری بود که در طبقهء 12 وزارت بهداشت (دفتر WHO در ایران) با «پرایزنر» نمایندهء مقیم سازمان ملل (UN) و تنی چند از نمایندگان نهادهای زیرمجموعهء UN در ایران انجام شد و تا جایی که میدانم،خبری از این دیدار در رسانههای داخلی منتشر نشده است.
حدود 1 ماه دیگر (7-12 خرداد 1403) نشست آتی کشورهای عضو WHO در ژنو برگزار میشود. نشستی مهم و سرنوشتساز که قرار است در آن، پیمان استعماری پاندمی به تصویب برسد.
❓آیا سفر خانم بلخی، حامل پیام/راهنمایی خاصی برای حضور ایران در نشست آتی WHO/ پذیرش پیمان پاندمی بوده است؟
توضیح: سازمان بهداشت جهانی،کل دنیا را به 6 منطقه تقسیم کرده که هر کدام، مدیریت و نظارت بر یک سری کشورها را بر عهده دارند. ایران به همراه 20 کشور دیگر، جزء EMRO: منطقهء مدیترانهء شرقی WHO است.
🆔@CoronaDeception
نه به طب و بهداشت یهودی صهیونیستیWHO
#استعمار_مدرن
@bardegi_modern
📊مطابق آمار، ایران به لحاظ رتبهء کلی اجرای اهداف توسعهء پایدار (در بین 166 کشوری که مشغول اجرای دستور کار 2030 هستند) رتبهء 86 دنیا را دارد.
فنلاند، به لحاظ اجرای اهداف توسعهء پایدار، رتبهء نخست دنیا را دارد و سوئد و دانمارک، دوم و سومند.
📈همچنین ایران از میانگین جهانی اجرای این سند در دنیا، نمرهء بالاتری دارد. ظاهراً تمامی دادهها و اطلاعات لازم را هم برای مراجع مرتبط با اهداف سند 2030 فراهم کردهایم، به نحوی که فقط در 2% کل اهداف این سند، اطلاعات و داده ارائه نکردهایم و گویا همه چیز برای بیگانگان آشکار است.
📑مستند به اسناد سازمان ملل، برنامهء هفتم توسعهء ایران، در راستای اهداف توسعهء پایدار است، لذا به نظر میرسد که این روند، همچنان ادامه خواهد داشت!
📑گزارش آماری فوق که در اینجا بدان استناد شد، کار مشترکی است از دانشگاه دوبلین و موسسهء SDSN (شبکهء راه حل توسعهء پایدار) که با استناد به بانک اطلاعاتی بخشهای مختلف سازمان ملل، مثل سازمان بینالمللی کار، سازمان بهداشت جهانی و... تهیه شده.
📑ریاست SDSN بر عهدهء جفری ساکس است که زیر نظر دبیر کل سازمان ملل متحد راهاندازی شده و هماکنون در 146 کشور، فعال است.
📑در گزارش مذکور، میتوان روند پیشرفت تک تک اهداف توسعهء پایدار را در تمام کشورها، با جزییات، مشاهده و بررسی کرد.
✔️پ.ن: وظیفهء ماست که در جهت افزایش آگاهی مردم تلاش کنیم. امید است که با افزایش آگاهی عمومی و بیداری همگانی، در برابر اجرای این سند بایستیم و به مسیری که رهبری فرمان داده، بازگردیم: به مسیر تمدن نوین اسلامی و الگوی ایرانی-اسلامی پیشرفت!
@CoronaDeception