فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@fanoos_Azarbaijan
با ما در صفحه اینستاگرام فانوس آذربایجان همراه باشید.
این برنامه در تلاش است تا هر هفته در گفتگوئی کوتاه با نخبگان و فعالین سیاسی و اجتماعی شهرستان، استان و ایران، گوشه ای از نظرات و دیدگاه های مختلف را به نقد و نظر بکشاند.
با ما همراه باشید.
سوژه های مختلف را به ما معرفی کنید.
صفحه اینستاگرام ما را به دوستان خودتان معرفی کنید.
@fanoos_Azarbaijan
@barsakht
29.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴سکانس ضد ایرانی در یکی از پرفروش ترین فیلم های جهان!
... سردار سپاه ایران و ...
🎬فیلم بالیوودی «دانکی Dunki» جدیدترین اثر سینمای هندوستان محصول سال 2023 است که با بازی شاهرخ خان و کارگردانی «راجکومار هیرانی» کارگردان شهیر سینمای هند با استقبال زیادی مواجه شده است.
این فیلم از آغاز فروش، یعنی از 21 دسامبر تاکنون، از فروش بیست میلیون دلاری عبور کرده و در جدول پرفروشهای جهان و در «جایگاه سوم» قرار گرفته است.
@barsakht
🔹 داستان فیلم دربارهی مهاجرت غیرقانونی گروهی از هندوستان به لندن است که ایران نیز در مسیر عبور آنان واقع شده است.
شکل روایت از ایران در این فیلم که حتی رنگ پرچمش را هم نمیدانند و اشتباه میزنند! بسیار توهینآمیز و غیرواقعی است. گذشته از صحنه کشتار کولبران که متاسفانه محصول صدور فیلمسازان جشنوارهای ایرانیست! مرزبانان ایران وحشی و متجاوز معرفی میشوند! که هم رشوه دریافت کرده و هم مهاجران را به رگبار بسته و تجاوز میکنند!
🔺این نوع نمایش خشن و دروغین از مرزبانان ایرانی که ناشی از سیاست خصمانهی دولت ضد اسلامی نارندا موندی و در جهت سیاستهای ضد ایرانی غرب و صهیونیستها در قبال ایران است واقعا دردناک است!
فیلم دانکی قطعا مخاطبان بیشتری خواهد یافت که ذهنیتشان از ایران و ایرانی براساس چنین تصویر سیاه و زشتی شکل خواهد گرفت.
بنابراین لازم است اعتراض رسمی به دولت و سفارت هندوستان توسط مسئولین ذیربط انجام می شود.
@barsakht
خیلی جای تعجب دارد!
مجمع جایزه نوبل صلح با موضوع حقوق بشر در ایران در اسلو برگزار شده و شیرین عبادی هم اونجا گفته که از شکست اصلاحات خیلی ناراحت است!!!
حتی خانم عبادی گفته که ممکن است در آینده خشونت هم راه بیفتد!!!
یک بار ندیدیم که یک اصلاح طلب فکر کنه و بگه که خانم عبادی آخه از دعوای ما تو را چه حاصل!!!
اصلا چرا ضد انقلاب خارجی همیشه دلواپس اصلاح طلبان در ایرانه؟!؟!
@baesakht
💢 همایش مجازی بزرگداشت چهارمین سالگرد شهادت #شهیدالقدس سردار پر افتخار اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی
💠 سخنران: دکتر محمد رضوی قره قشلاق
📌کارنامه و کار ویژه حاج قاسم: از جهاد تا شهادت
📆 چهارشنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۲
🕗 ساعت ۲۰:۳۰
📲 پخش زنده از کانال نسرا نقده در پیام رسان روبیکا
https://rubika.ir/nasranaghadeh
هدایت شده از فانوس آذربایجان
47.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@fanoos_Azarbaijan
در قسمت چهارم از برنامه #فانوس_آذربایجان به سراغ جناب آقای #مصطفی_بیگ_زاده از فعالین سیاسی و اقتصادی استان و شهرستان نقده رفته ایم...
محور بحث ما در این نشست، نگاه به انتخابات به عنوان یک امر سیاسی از نگاه اهل سنت بوده است...
شما را به تماشای این گفتگو دعوت می کنیم...
با ما همراه باشید...
ما را به دوستان خود معرفی کنید...
با نقدهای سازنده خود ما را در ارتقای کمی و کیفی برنامه #فانوس_آذربایجان یاری دهید...
#فانوس_آذربایجان
#سیاسی
#مشارکت_حداکثری
#انتخابات_مجلس_شورای_اسلامی
@fanoos_azarbaijan
1_8476177255.pdf
5.86M
کتاب دنیای سوفی
نوشته یوستن گاآردر
@barsakht
دنیای سوفی (به نروژی: Sofies verden)، یک رمان فلسفی اثر یوستین گردر و داستانی است که تاریخ فلسفه را به زبان ساده برای نوجوانان تشریح میکند.
یوستین گردر در 1952 در نروژ به دنیا آمد. سالها در برگن فلسفه تدریس کرد و پیوسته در فکر متن فلسفی سادهای بود که به درد شاگردان جوانش بخورد و چون متن مناسبی نیافت، خود نشست و دنیای سوفی را در سال 1991 نوشت.
خلاصه ی کتاب از این قرار است:
@barsakht
داستان از آنجا شروع می شود که، دنیای سوفی با دریافت نامه ای عجیب و جذاب زیر و رو می شود.نامه ای که پر از محتوا و مفهوم بود اما تنها در دو کلمه «تو کیستی» خلاصه میشود!
بله درست است متن تمام نامه همین دو کلمه بود و همین کافی بودتا ذهن سوفی را به اندازه چند برابر سؤالهایی که داشت مشغول خود کند.
اما داستان این نامه ها به همین راحتی تمام نشد چرا که مدتی بعد سوفی نامه های طولانی تر از قبلی دریافت کرد با این مضمون که: جهان چگونه به وجود آمد!
معمای این نامه های مرموز سرانجام با لو رفتن نام ارسال کننده نامه حل شد.
آلبرتو کناکس شخصی است که این نامه ها را برای سوفی ارسال می کرد و قصدش از این کار تدریس فلسفه به سوفی 15 ساله بود!
در ادامه داستان، نامه ها کم کم از حالت چند کلمه ای خارج شده و سوفی را برای پیدا کردن جواب مناسب دو سؤالی که از او پرسیده شده کمک می کند.
در این بین مخاطب کم کم با نظریه های فیلسوفان مختلف دنیا آشنا می شود.چرا که هدف نویسنده بیان ساده فلسفه در قالب داستانی است که برای مخاطب قابل فهم باشد...
و ادامه داستان...
@barsakht
11.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
"تفرقه بینداز و حکومت کن
( Divide and rule)"
@barsakht
▫️این مثل معروف یک استراتژی است که برای به دست آوردن یا نگهداری قدرت (سیاسی و اجتماعی) استفاده می شود.
▫️در این روش قدرت به بخشهای کوچکتر و ضعیف تری از قدرت اجراکنندهٔ این استراتژی تقسیم می شود.
▫️بدین صورت اجرا کننده استراتژی، قدرت را تحت کنترل خود حفظ خواهد کرد.
▫️این اصطلاح در ابتدا به فیلیپ دوم مقدونی نسبت داده شده است، وی، برای تسلط بر شهرهای مقدونیه مردمان متنفذ را رشوه میداد و با پول میان دشمنان نفاق میافکند.
▫️این فن در سیاست داخلی بیشتر علیه مخالفان انجام میگیرد؛ بدین معنی که حکومتها مخالفان خود را با برخی عنوانهای مختلف برچسبزنی کرده، به چند دسته تقسیمبندی میکنند سپس در مرحله بعد با ابزارهایی مانند رسانه، آنان را علیه یکدیگر میشورانند.
▫️ در شکل دیگر، دشمن دومی برای همهٔ مخالفان تراشیده یا ایجاد میشود که این دشمن، دشمن خود حکومت نیز نامیده می شود.
@barsakht
@barsakht
از نتایج طوفان الاقصی:
صنعت توریسم اسراییل با کاهش ۷۱ تا ۷۸٪ مواجه شده است.
۱۴ ٪ جمعیت اسراییل به کشوری که از آن آمده بودند برگشته اند.
۷ ٪ جمعیت اسراییل از خانه شان آواره شده اند (عمدتا در هتل ها و سواحل دریا اسکان داده شده اند)
گفتنی است که سال ۲۰۲۱ جمعیت اسراییل ۹.۳۶ میلیون بوده.
@barsakht
#برساخت
هدایت شده از فانوس آذربایجان
41.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
@fanoos_Azarbaijan
در قسمت #پنجم از برنامه #فانوس_آذربایجان در خدمت جناب آقای دکتر #ایرج_سلیمانزاده رئیس شورای استان آذربایجان غربی بوده ایم...
ایشان معتقدند که نمایندگان مجلس از وظایف خود عدول کرده و خارج از چارچوب قانون عمل کردهاند و دخالت نمایندگان در وظایف سایر قوا به معنای عدم وفاداری به قانون اساسی و اصل ولایت فقیه است...
- رای دادن حق قانونی یک شهروند در جمهوری اسلامی است...
- قومیت یک فرصت است ...
- سرنوشت همهی ما وابسته به حضور در صحنه انتخابات میباشد...
شما را به دیدن کامل این گفتگو دعوت می کنیم...
با ما همراه باشید ...
ما را نقد کنید...
با پیشنهادات سازنده خود در بهتر شدن برنامه به ما کمک کنید...
@fanoos_azarbaijan
هدایت شده از فانوس آذربایجان
5.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فلسفه تولید برنامه فانوس آذربایجان
#فانوس_آذربایجان متعلق به هیچ جریان طیف گروه و یا فردی نیست...
معتقدیم که بحث بین نخبگانی و رسیدن به الگوی عمل مشارکتی، بهترین راهکار برای طراحی الگوی توسعهی آذربایجان غربی و شهرستان نقده است...
@Fanoos_Azarbaijan
آشنایی با
«پیوریتنویسم»
سنگ بنای نظام آمریکا بر چه چیزی استوار است؟
@barsakht
برای رسیدن به پاسخ این سؤال باید حدود سه قرن در زمان به عقب رفته و به چند هزار کیلومتر آن طرفتر از اقیانوس اطلس یعنی انگلستان بازگردیم.
پروتستانتیزم (نهضت اصلاح دینی قرن ۱۶ اروپا) با هدایت مردانی چون «مارتین لوتر» و «کالوین» موجب ویرانی نظام اروپایی تحت اقتدار کلسیای کاتولیک شد و با تقدیس نظام فکری سکولار، پیشاهنگ حرکتی شد که حیات دنیوی را به اساسیترین هدف انسان مبدل ساخت چنانکه در پی آن، دین از مسئولیت ایجاد و تأسیس نظام مخصوص خود منفک و تابعی از نظام سکولار گردید.
چندی بعد پروتستانتیزم با انشعاب به کالوینیسم و سپس در هیئت انقلاب پیوریتنها – در اولین سالهای کشف قارهٔ آمریکا – از انگلستان جدا و در آن سرزمین جدید مبدل به ادب و فرهنگ مهاجرانی شد که انگلستان را در هوای «سرزمین موعود» و دسترسی به ثروت و آمال دور و دراز خود ترک کرده بودند.
پیوریتنیسم به مجموعهای از فرق مذهبی نوین در دورهٔ اصلاحات دینی اطلاق میشد که در حدود قرن هفدهم در انگلستان پدید آمدند و شامل گرایشهای فرعی مانند استقلالطلبها (در دوران جنگهای استقلال آمریکا)، پاپتیستها (Paptist) و کوپکِرها (Copker) بودند.
پیوریتنیسم با تأکید بر ویژگیهایی مانند«ثروت اندوزی»، «مشروعیت دادن به سرمایهداری و تجارت»، «تأکید بر کار تصرفگرانهٔ ماشینی» و «توصیه به صرفهجویی و انباشت سرمایه در انطباق با نظام سرمایهداری قرون هفدهم و هجدهم تبدیل به یکی از عوامل ایجاد سرمایهداری در اروپا و به ویژه آمریکا شد.
ریشهٔ این فرقه را میتوان در عالم یهودیت پیدا کرد. در واقع پیش از آن تاریخ یهودیان از نظر کلیسای مسیحی، قاتلان عیسی (علیهالسلام) شمرده میشدند و مثلث «یهود، یهودا و شیطان» مورد لعن مسیحیان بود. اما با نفوذ مزورانه و برنامهریزی مدبرانهٔ یهودیان دنیا طلب در طول قرون ۱۶-۱۴ ، پروتستانیسم یهودگرا در مسیحیت سر برآورد و در مقابل کلیسای رم قد علم کرد و با همکاری ثروتمندان متنفذ یهودی و خوانین و پادشاهان محلی مسیحی قدرت طلب، علیه کلیسا قیام کرد و سپس از دل پروتستانیسم، کالوینیسم زاده شده و پس از آن پیوریتنیسم یهودگرا متولد شد و با توسعهٔ فرهنگ آنگلوساکسون در انگلستان و سپس آمریکا، تمدن اومانیستی معاصر توسط مسیحیت یهودیزه رشد و توسعه یافت و نهایتاً به لیبرال دموکراسی رسید.
طبق تعریف دایرهالمعارف یهود “پیوریتنیسم، مسلکی ذیل مذهب پروتستانیسم است که احکام اعتقادی و عبادی آن منطبق با مفاهیم توراتی است”.
پیوریتنها چنان بر “عمل بر تورات” اعتقاد و اصرار دارند که وقتی کرامول -که خود یک پیوریتن بود- بر انگلستان حاکم شد، پیشنهاد کردند که “تورات” به عنوان قانون اساسی انگلستان پذیرفته شود.
پیوریتنیسم نیز همانند یهودیت، حامل فلسفهای دنیامحور و نه آخرتگرا بود. این آیین در قوام و قدرت گرفتن کاپیتالیسم، نقشی کلیدی بازی میکرد. این مذهب هوادار یهود، ثروت را به عنوان یکی از شاخصهای تعیین کننده تلقی نمود و از پیدایی و قدرت گرفتن بورژوازی کاپیتالیستی و شکلگیری رژیمهای پارلمانی حمایت به عمل آورد. پیوریتنیسم، همچنین به شکلگیری و نضج پروتستانتیسم لیبرال نیز یاری رسانیده بود. وابستگی پیوریتنیسم به یهودیت در حدی بود که از تمامی دیگر مذاهب و فرق پروتستان، در این رابطه پیشی گرفت و در واقع بینشی یهودی در پوششی مسیحی بود. قدرت گرفتن پیوریتنیسم، موجب پیدایش نگاه جدیدی نسبت به یهودیان گردیده و قوم یهود مورد احترام قرار گرفتند، چرا که آنها بر مبنای تئولوژی پیوریتنیسم، حافظان فرهنگ و زبان تورات بودند و بایستی قبل از رجعت مسیح به سرزمینهای مقدس، باز گردند.
با سرایت تفکر پیوریتنیسم از طریق مهاجران انگلیسی به ایالات متحده، اولین کلنی پیوریتانی در ایالت ماساچوست آمریکا و در قرن هفدهم شکل گرفت.
دایره المعارف بریتانیکا در ارتباط با پیوریتنهای آمریکا چنین آورده است: “در تاریخ کلونیزاسیون اروپا، هیچ یک از کلنیهای پیوریتن، نتوانستند به اندازه کلنی ماساچوست ثروتمند گردند. هدف پیوریتنهای بنیانگذار این کلنی، تأسیس صهیونی جدید در سرزمین پهناور آمریکا بود. میراث پیوریتنیسم بدون شک به عنوان یک فاکتور مهم در شکلگیری روح آمریکا، نقشی مهم و اساسی ایفا کرد.
پیوریتانها چنان بر اجرای دقیق احکام عهد عتیق ایمان داشتند که به دنبال نامگذاری نیواسرائیل (اسرائیل جدید) به جای نیوانگلند برای آمریکا بودند”.
به همین دلیل پیوریتنها که از لحاظ تاریخی اولین و مهمترین مهاجران انگلیسی به سرزمین جدید بودند، به طریق رمانتیکی سرنوشت یهودیان و نژاد انگلوساکسن را در آمریکا به یکدیگر پیوند داده و خود را همانند یهودیان، مردم برگزیده تلقی کردند.